Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11281 - 11300 Napsat příspěvek
WOW! To beru ;)
526420
WOW! To beru *;)*
0 0
reagovat
Tak BD 24 S7 vyjde den po skončení sezóny v TV, jsem rád, že jsem si počkal... :+ link
526419
Tak BD 24 S7 vyjde den po skončení sezóny v TV, jsem rád, že jsem si počkal... *:+* http://www.dvdactive.com/news/releases/2411.html
0 0
reagovat
LCD v evrope se vicemene dodavaji sei stejne panely co americke modely, jina je jen elektronika, protoze EU bezi na 50Hz systemu, ale na 24p pouzivaji rozumnejsi vyrobci samozrejme 5:5 pulldown na nativnich 120Hz panelu. U TV ktere 100Hz nemaji jsou 60Hz panely (bezi na 50Hz) a tam se vetsinou vyrobci neobtezuji s zobrazenim 24p na 48Hz, ale nechavaj 3:2 pulldown s trhanim na nativnich 60Hz panelu. Ve vysledku tedy volit urcite nejakou TV kde je udavano "100Hz" ale mit zaroven overene ze se da vypnout dopocet obrazu (viz jak jsem psal 100Hz Sony a Toshiby overene behaji s 5:5 pulldownem bez problemu)
526395
LCD v evrope se vicemene dodavaji sei stejne panely co americke modely, jina je jen elektronika, protoze EU bezi na 50Hz systemu, ale na 24p pouzivaji rozumnejsi vyrobci samozrejme 5:5 pulldown na nativnich 120Hz panelu. U TV ktere 100Hz nemaji jsou 60Hz panely (bezi na 50Hz) a tam se vetsinou vyrobci neobtezuji s zobrazenim 24p na 48Hz, ale nechavaj 3:2 pulldown s trhanim na nativnich 60Hz panelu. Ve vysledku tedy volit urcite nejakou TV kde je udavano "100Hz" ale mit zaroven overene ze se da vypnout dopocet obrazu (viz jak jsem psal 100Hz Sony a Toshiby overene behaji s 5:5 pulldownem bez problemu)
0 0
reagovat
To je ale trochu na pytel, protoze 120Hz modely se prodavaji jen v USA, ne?
526372
To je ale trochu na pytel, protoze 120Hz modely se prodavaji jen v USA, ne?
0 0
reagovat
nevim jak jsou na tom Panasonic LCD ale Panasonic plazmy bez IFC dopoctu pouzivaji 48Hz a lze pozorovat mirne blikani.
526367
nevim jak jsou na tom Panasonic LCD ale Panasonic plazmy bez IFC dopoctu pouzivaji 48Hz a lze pozorovat mirne blikani.
0 0
reagovat

Karbous

Bez kompromisu umi 24p Pioneer Kuro (72Hz 3:3 pulldown) Sony umi 24p mezi LCD nejlepe (96/120Hz) stejne jako 120Hz modely Toshiby (např. ZF355 5:5 pulldown) U Samsung jsou problemy, plazmy podporujou pouze 24p na vstupu, ale zobrazuji ho jako 3:2 pulldown takze trhane a u LCD ktery jsou na tom lip a snazi se o 4:4/5:5 vsak taky misty skubaji... Nejlepsi na 24p je samozrejme plazma, protoze zvladaji vyssi Motion Resolution bez interpolace jak si musi dopomahat LCD... a nebo samozrejme projektor.
526365
Bez kompromisu umi 24p Pioneer Kuro (72Hz 3:3 pulldown) Sony umi 24p mezi LCD nejlepe (96/120Hz) stejne jako 120Hz modely Toshiby (např. ZF355 5:5 pulldown) U Samsung jsou problemy, plazmy podporujou pouze 24p na vstupu, ale zobrazuji ho jako 3:2 pulldown takze trhane a u LCD ktery jsou na tom lip a snazi se o 4:4/5:5 vsak taky misty skubaji... Nejlepsi na 24p je samozrejme plazma, protoze zvladaji vyssi Motion Resolution bez interpolace jak si musi dopomahat LCD... a nebo samozrejme projektor.
Karbous
0 0
reagovat
V tom pripade, existuje nejaka televize, ktera by 24p zobrazila bez skubani nebo soap opera looku? Nebo je jedine vychodisko projektor?
526363
V tom pripade, existuje nejaka televize, ktera by 24p zobrazila bez skubani nebo soap opera looku? Nebo je jedine vychodisko projektor?
0 0
reagovat
Nejlepsi je se vykaslat na vsechny tyhle Movie Plus ficury delaji tzv. soap opera look (google). Co se tyce dopocitavani (kvuli odstraneni "potrhavani" - judderu), Americani jsou na tom lepe, vychazeji totiz z 60 Hz, nikoliv z 50 Hz jako my. Takze tam kde my mame nasobky, ktere se nedaji delit beze zbytku, tam oni maji 120 nebo 240 (coz je peti a desetinasobek 24), tj dopocitavani snimku maji relativne bezproblemove. Ten soap opera look ale nejakym zpusobem implementuji snad vsechny znacky, takze si to pak chce hrat s nastavenim. :)
526362
Nejlepsi je se vykaslat na vsechny tyhle Movie Plus ficury delaji tzv. soap opera look (google). Co se tyce dopocitavani (kvuli odstraneni "potrhavani" - judderu), Americani jsou na tom lepe, vychazeji totiz z 60 Hz, nikoliv z 50 Hz jako my. Takze tam kde my mame nasobky, ktere se nedaji delit beze zbytku, tam oni maji 120 nebo 240 (coz je peti a desetinasobek 24), tj dopocitavani snimku maji relativne bezproblemove. Ten soap opera look ale nejakym zpusobem implementuji snad vsechny znacky, takze si to pak chce hrat s nastavenim. :)
0 0
reagovat

24p

Ahoj, potreboval bych si ujasnit par veci ohledne 24p. Jestli jsem to dobre pochopil, tak aby televize spravne zobrazila 24p, musi mit zobrazovaci frekvenci rovnou nasobku 24. Zadne takove televize jsem ale nevidel, bud jsou 60Hz nebo 100Hz. Teoreticky by televize mohly snizit frekveci, tedy 60Hz->48Hz nebo 100Hz->96Hz, ale timhle se proste vyrobci ve specifikaci nechlubi, oni vetsinou jen pisou, ze televize "podporuje" 24p, z cehoz ale neni vubec jasne, jestli televize umi 24p signal jen prijmout, nebo ho taky zobrazit. Vim, ze 60Hz televize to vetsinou resi pulldownem a neprijemne skubani obrazu pak odstranuji dopocitavanim mezisnimku (napr. Movie Plus u Samsungu), ovsem tento zpusob zobrazeni zkratka neni uplne idealni. Jak tedy zjistit, ze televize skutecne umi spravne zobrazit 24p?
526361
Ahoj, potreboval bych si ujasnit par veci ohledne 24p. Jestli jsem to dobre pochopil, tak aby televize spravne zobrazila 24p, musi mit zobrazovaci frekvenci rovnou nasobku 24. Zadne takove televize jsem ale nevidel, bud jsou 60Hz nebo 100Hz. Teoreticky by televize mohly snizit frekveci, tedy 60Hz->48Hz nebo 100Hz->96Hz, ale timhle se proste vyrobci ve specifikaci nechlubi, oni vetsinou jen pisou, ze televize "podporuje" 24p, z cehoz ale neni vubec jasne, jestli televize umi 24p signal jen prijmout, nebo ho taky zobrazit. Vim, ze 60Hz televize to vetsinou resi pulldownem a neprijemne skubani obrazu pak odstranuji dopocitavanim mezisnimku (napr. Movie Plus u Samsungu), ovsem tento zpusob zobrazeni zkratka neni uplne idealni. Jak tedy zjistit, ze televize skutecne umi spravne zobrazit 24p?
24p
0 0
reagovat

re ghostrider

HALO 3 neříkám to zde raději moc nahlas :), ale kde jaký trailer na gamesku je originálnější a mrazivější oproti movie "A" trailerům
526359
[link="http://www.gametrailers.com/player/15444.html"]HALO 3[/link] neříkám to zde raději moc nahlas :), ale kde jaký trailer na gamesku je originálnější a mrazivější oproti movie "A" trailerům
re ghostrider
0 0
reagovat
Pekne promo i hra samotna bude nejspis zajimava - mam vztah k Berlinu, tak se mi libi to jeho ztvarneni v Berlin 1989 traileru. Jinak ja si treba vzpominam na kampan na HALO 3 ta byla uzasna... Urcite ji znas, Caine. Dnes hry maji velke rozpocty a casto hezky zapoji fantazii pri sve propagaci...
526357
Pekne promo i hra samotna bude nejspis zajimava - mam vztah k Berlinu, tak se mi libi to jeho ztvarneni v Berlin 1989 traileru. Jinak ja si treba vzpominam na kampan na HALO 3 ta byla uzasna... Urcite ji znas, Caine. Dnes hry maji velke rozpocty a casto hezky zapoji fantazii pri sve propagaci...
0 0
reagovat

neexisutjí jen dobré filmové trailery

526281
[link="http://www.gametrailers.com/player/46490.html"]soviet strength trailer[/link] [link="http://www.gametrailers.com/player/46207.html"]destruction blues II[/link] [link="http://www.gametrailers.com/player/45679.html"]trhač sedmikrásek[/link] [link="http://www.gametrailers.com/player/45553.html"]Berlin 1989[/link] který Vás zaujal nejvíce?
neexisutjí jen dobré filmové trailery
0 0
reagovat
mihhi: tesat, tesat...:+:D
526150
mihhi: tesat, tesat...*:+**:D*
0 0
reagovat
čekám až budu mít čas:D
526149
čekám až budu mít čas*:D*
0 0
reagovat

Luc44

Jo fotky tu mám, jen čekám až budu mít čas je uploudovat.

Jo ale na nejhorší server pro fotky je teda nedám (každý ví který).
526146
Jo fotky tu mám, jen čekám až budu mít čas je uploudovat. Jo ale na nejhorší server pro fotky je teda nedám (každý ví který).
Luc44
0 0
reagovat
Hele, kanóne, si taky fotil na kalbě, tak ukaž, jak ti to jde, ne...
526141
Hele, kanóne, si taky fotil na kalbě, tak ukaž, jak ti to jde, ne...
0 0
reagovat

-dRaGoN-

dík :+ jdu to otestovat
526036
dík *:+* jdu to otestovat
-dRaGoN-
0 0
reagovat
Visual CD vypadá taky fajn na to, že je zdarma: link ;)
526035
Visual CD vypadá taky fajn na to, že je zdarma: http://www.boozet.org/visualcd.htm *;)*
0 0
reagovat

Luc44

free: např. Offline CD browser - link

komerční: WhereIsIt (bezkonkurenčně nejlepší) - link
526034
free: např. Offline CD browser - http://www.anderssoftware.com/ocdb/index.html komerční: WhereIsIt (bezkonkurenčně nejlepší) - http://www.whereisit-soft.com/
Luc44
0 0
reagovat

pomoc

Lidi, potřeboval bych tip na co nejjednodušší prográmek, kterej by uměl načíst názvy adresářů z CD/DVD, abych v nich potom mohl vyhledávat, bez toho, že budu muset nejprve vložit disk do mechaniky. Mám 10+ DVD s vypálenýma fotkama a potřebuju často vyhledávat... na exnotebooku jsem program měl, ale nemůžu ho najít.
Díky
526031
Lidi, potřeboval bych tip na co nejjednodušší prográmek, kterej by uměl načíst názvy adresářů z CD/DVD, abych v nich potom mohl vyhledávat, bez toho, že budu muset nejprve vložit disk do mechaniky. Mám 10+ DVD s vypálenýma fotkama a potřebuju často vyhledávat... na exnotebooku jsem program měl, ale nemůžu ho najít. Díky
pomoc
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se