Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 11321 - 11340 Napsat příspěvek

Dobre casy i v ekon. krizi

Ja si to snad koupim jeste jednou :D Jinak budou i dalsi akce minimalne v prubehu brezna, tak to vypada dobre !!! :+ AKCE NA XZONE
525710
Ja si to snad koupim jeste jednou *:D* Jinak budou i dalsi akce minimalne v prubehu brezna, tak to vypada dobre !!! *:+* [link="http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31836&r=top"]AKCE NA XZONE[/link]
Dobre casy i v ekon. krizi
0 0
reagovat
Tak DEAD SPACE uz je v akci nejakou tu minutku: link
525691
Tak DEAD SPACE uz je v akci nejakou tu minutku: http://www.xzone.cz/
0 0
reagovat
No proste je to jednoduche... Nejlepsi je mit Killzone, Dead Space i Resiho :D
525643
No proste je to jednoduche... Nejlepsi je mit Killzone, Dead Space i Resiho *:D*
0 0
reagovat
Nedavno jsem Dead Space hodil do bazaru za 8 stovek. Byval jsem mohl vydelat (coz uz se mi nekolikrat povedlo). :) Hra napoprve vyborna, napodruhe uz jen dobra, a pak se na ni jen prasilo. Co se tyce horroru, jsem zatizeny na styl Resident Evila. :) Za tyden a par hodin se konecne dockam dalsi superparby!
525609
Nedavno jsem Dead Space hodil do bazaru za 8 stovek. Byval jsem mohl vydelat (coz uz se mi nekolikrat povedlo). :) Hra napoprve vyborna, napodruhe uz jen dobra, a pak se na ni jen prasilo. Co se tyce horroru, jsem zatizeny na styl Resident Evila. :) Za tyden a par hodin se konecne dockam dalsi superparby!
0 0
reagovat
Killzone 2 je úplně jinej druh akce;) a cenově je taky jinde;)
525594
Killzone 2 je úplně jinej druh akce*;)* a cenově je taky jinde*;)*
0 0
reagovat

ghostrider

jj Pc verze má horší texturky, (imho není problém fps 90 a více). Na Vašem místě bych si místo DeadSpace (byť ve slevě) a FEAR2, pořídil KillZone 2 :) Bohužel PS3 nevlastním tak jen tiše závidím :-)
525592
jj Pc verze má horší texturky, (imho není problém fps 90 a více). Na Vašem místě bych si místo DeadSpace (byť ve slevě) a FEAR2, pořídil KillZone 2 :) Bohužel PS3 nevlastním tak jen tiše závidím :-)
ghostrider
0 0
reagovat

ghostrider

Tak ted pro zmenu ty si me pripravil o penize :D Bracha ji sice ma, ale az zmizim z domova, mohla by se mi take vyjimat v policce :D Diky ;) P.S: neco jsem zaslechl o te vikendove sleve, ale ze to bude az takto dobre?!
525567
Tak ted pro zmenu ty si me pripravil o penize *:D* Bracha ji sice ma, ale az zmizim z domova, mohla by se mi take vyjimat v policce *:D* Diky *;)* P.S: neco jsem zaslechl o te vikendove sleve, ale ze to bude az takto dobre?!
ghostrider
0 0
reagovat
Re: Cain a Fluke
Ja mam PS3 verzi, takze to mi odpada - pokud spravne predpokladam tak mluvis o PC verzi... Ta PS3 je velmi dobra - konzolove verze jsou pry dokonce vizualne atraktivnejsi nez ta PC (dle nekterych srovnavacich recenzi) navic to ovladani.
FLUKE: Jdi do toho - neboj, za ty penize to stoji... Navic CZ titulky jsou pry dobre udelane (ja sam nevim, mam HongKongskou verzi v ANG)

Jen BACHA TA CENA plati jen na objednavky uzavrene od 7.3. do 8.3. tedy od soboty.
525570
Re: Cain a Fluke Ja mam PS3 verzi, takze to mi odpada - pokud spravne predpokladam tak mluvis o PC verzi... Ta PS3 je velmi dobra - konzolove verze jsou pry dokonce vizualne atraktivnejsi nez ta PC (dle nekterych srovnavacich recenzi) navic to ovladani. FLUKE: Jdi do toho - neboj, za ty penize to stoji... Navic CZ titulky jsou pry dobre udelane (ja sam nevim, mam HongKongskou verzi v ANG) [b]Jen BACHA TA CENA plati jen na objednavky uzavrene od 7.3. do 8.3. tedy od soboty.[/b]
0 0
reagovat
whatever, kupuju PS3 verzi, když je jen za 549:)
525558
whatever, kupuju PS3 verzi, když je jen za 549:)
0 0
reagovat

ghostrider

DS není špatný kousek ale nemožnost deaktivovat WASD a zapnout V synchronizaci aniž by klouzalo ovládání, sráží body hodnocení...... Po prvním dohrání se odemkne vojenská verze Rigu plus 10 uzlů
525563
DS není špatný kousek ale nemožnost deaktivovat WASD a zapnout V synchronizaci aniž by klouzalo ovládání, sráží body hodnocení...... Po prvním dohrání se odemkne vojenská verze Rigu plus 10 uzlů
ghostrider
0 0
reagovat

DEAD SPACE za 550,-

Zajímavá akce na XZONE - tento vikend DEAD SPACE za 550,- na vsechny platformy - X360, PS3 i PC - DEAD SPACE AKCE ... Zajimave, kdo nema a premyslel o teto hre tak muze vyuzit - Priznivcum Sci-Fi hororu s filmovou atmosferou doporucuji naprosto bez vyhrad.
525557
Zajímavá akce na XZONE - tento vikend DEAD SPACE za 550,- na vsechny platformy - X360, PS3 i PC - [link="http://www.xzone.cz/vikendovasleva.php3"]DEAD SPACE AKCE[/link] ... Zajimave, kdo nema a premyslel o teto hre tak muze vyuzit - Priznivcum Sci-Fi hororu s filmovou atmosferou doporucuji naprosto bez vyhrad.
DEAD SPACE za 550,-
0 0
reagovat
Koukam na to, hmm, nezbyva nic jineho nez to vyzkouset ;)
525552
Koukam na to, hmm, nezbyva nic jineho nez to vyzkouset *;)*
0 0
reagovat
"Video: You can now play DivX and WMV files that are 2 GB or larger."

PS3 System Updates History

Ovšem nejsem si jist, že to znamená, co si myslím, že to znamená. :)
525549
"Video: You can now play DivX and WMV files that are 2 GB or larger." [link="http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PS3/History.html"]PS3 System Updates History[/link] Ovšem nejsem si jist, že to znamená, co si myslím, že to znamená. *:)*
0 0
reagovat
Ja teda pote zkusim nejak ten disk rozdelit si na 2 casti (FAT+NTFS), jen me fakt trosku depta, kdyz to bude vetsi nez tech 3,5GB... Budu to muset rozdelit, pak slozit no pak to snad poslape v poho ;)
525547
Ja teda pote zkusim nejak ten disk rozdelit si na 2 casti (FAT+NTFS), jen me fakt trosku depta, kdyz to bude vetsi nez tech 3,5GB... Budu to muset rozdelit, pak slozit no pak to snad poslape v poho *;)*
0 0
reagovat

andrewz

Hmm, o tom nic nevim, ale mozne je vsechno, treba podporuje neco zvlastniho ten disk, ktery jsem linkoval nize ;)
525546
Hmm, o tom nic nevim, ale mozne je vsechno, treba podporuje neco zvlastniho ten disk, ktery jsem linkoval nize *;)*
andrewz
0 0
reagovat
Nemá PS3 náhodou od novějšch firmwarů nějaký svůj vlastní systém souborů? Při zmínkách o FAT32 se děsím přehrávání několikagigových ripů...

BTW Viděl už někdo naživo nové LCD (5500) modely od Sony? Pokud ne, nevíte, kdy budou reálně v prodeji? Výrobce uvádí pouze "březen".
525507
Nemá PS3 náhodou od novějšch firmwarů nějaký svůj vlastní systém souborů? Při zmínkách o FAT32 se děsím přehrávání několikagigových ripů... BTW Viděl už někdo naživo nové LCD (5500) modely od Sony? Pokud ne, nevíte, kdy budou reálně v prodeji? Výrobce uvádí pouze "březen".
0 0
reagovat
ja vim jak je to stary. kazdopadne nejaky kouskovani me vazne netrapi, v mkv2vob si stejne musim mkv filmy soupnout do jinyho kontejneru a deleni na fat je toho soucasti. trva to, hm, pockej, tak 30 vterin na film a delat bych to kvuli absenci mkv podpory musel tak i tak.
525504
ja vim jak je to stary. kazdopadne nejaky kouskovani me vazne netrapi, v mkv2vob si stejne musim mkv filmy soupnout do jinyho kontejneru a deleni na fat je toho soucasti. trva to, hm, pockej, tak 30 vterin na film a delat bych to kvuli absenci mkv podpory musel tak i tak.
0 0
reagovat
Já vím, že je, poněvadž ti je jedno, že Fat32 nedokáže adresovat větší než 3.5GB soubory, takže je musíš jak trotl externím programem kouskovat:)

u kompů s fatkou skončili v roce 2002. XP, Vista, Win 7, všechno NTFS, takže máš představu jak je to starý:)
525498
Já vím, že je, poněvadž ti je jedno, že Fat32 nedokáže adresovat větší než 3.5GB soubory, takže je musíš jak trotl externím programem kouskovat:) u kompů s fatkou skončili v roce 2002. XP, Vista, Win 7, všechno NTFS, takže máš představu jak je to starý:)
0 0
reagovat
me je teda velmi ukradena. disk jako disk
525495
me je teda velmi ukradena. disk jako disk
0 0
reagovat
Sou sto let za opicema:)
zlatý NTFS, ta fatka mě tam štve.
525494
Sou sto let za opicema:) zlatý NTFS, ta fatka mě tam štve.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se