Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8801 - 8820 Napsat příspěvek

hondza

Kachna to není, PS3 bude podporovat 3D, jak u her, tak u Blu-ray, ale zatím na to ještě není firmware. Ohledně kabelu nevím.
543843
Kachna to není, PS3 bude podporovat 3D, jak u her, tak u Blu-ray, ale zatím na to ještě není firmware. Ohledně kabelu nevím.
hondza
0 0
reagovat

ps3 3D ???

Zdravim, chci se zeptat jak je to s ps3 a podporou 3D formátu, někde jsem četl že u ps3 stačí vyměnit hdmi kabel 1.3 za 1.4, mít k tomu samozřejmě patřičnou tv a mělo by to jít? Nebo to byla jenom nějaká kachna? Díky...:+
543842
Zdravim, chci se zeptat jak je to s ps3 a podporou 3D formátu, někde jsem četl že u ps3 stačí vyměnit hdmi kabel 1.3 za 1.4, mít k tomu samozřejmě patřičnou tv a mělo by to jít? Nebo to byla jenom nějaká kachna? Díky...*:+*
ps3 3D ???
0 0
reagovat
Právě se dívám na BD bonus disk Benjamina Buttoba a musím říct, že je to zatím nejvymakanější disk, po všech stránkách. Obraz i zvuk byl bechberoucí, rozhodně nejlepší v mé knihovně a ukázkový demodisk, jak se dalo ostatně čekat. Ale ty bonusy mě těší snad víc než ten film, taková piplačka, co si s tím dali :D, rozhodně doporučuji...
ps: Mám cz verzi a od americké Cricerion se dle všeho liší ve zvukové stopě - TrueHD u nás vs DTS HDMA za mořem a titulkovou sadou i u bonus disku. Takže jednoduše bravo :)...
543536
Právě se dívám na BD bonus disk Benjamina Buttoba a musím říct, že je to zatím nejvymakanější disk, po všech stránkách. Obraz i zvuk byl bechberoucí, rozhodně nejlepší v mé knihovně a ukázkový demodisk, jak se dalo ostatně čekat. Ale ty bonusy mě těší snad víc než ten film, taková piplačka, co si s tím dali :D, rozhodně doporučuji... ps: Mám cz verzi a od americké Cricerion se dle všeho liší ve zvukové stopě - TrueHD u nás vs DTS HDMA za mořem a titulkovou sadou i u bonus disku. Takže jednoduše bravo :)...
0 0
reagovat
Já motion plus u 100Hz zákonitě vypínám, u filmů mi to ani nevadí, ale s některejma hrama to dělá peklo na zemi...
543411
Já motion plus u 100Hz zákonitě vypínám, u filmů mi to ani nevadí, ale s některejma hrama to dělá peklo na zemi...
0 0
reagovat
Řekněme, že to bude určeno převážně na TV (hrozná to kvalita UPC) a filmy (mkv-720p,1080p).
543405
Řekněme, že to bude určeno převážně na TV (hrozná to kvalita UPC) a filmy (mkv-720p,1080p).
0 0
reagovat
Je 100 Hz a 100 Hz. Obraz bude ostřejší, ale fimly budou vypadat jak telenovely ;), záleží na preferencích a zdrojových signálech (jak jinak)...
543403
Je 100 Hz a 100 Hz. Obraz bude ostřejší, ale fimly budou vypadat jak telenovely ;), záleží na preferencích a zdrojových signálech (jak jinak)...
0 0
reagovat
PC vstup (D-sub) - ze stránek Samsungu.

A z okolí můžu říct, že většina lidí těch 100Hz vypíná.
543401
PC vstup (D-sub) - ze stránek Samsungu. A z okolí můžu říct, že většina lidí těch 100Hz vypíná.
0 0
reagovat
Nakonec se rozhoduji mezi LG 42LH4000 a Samsung LE40B620, domnívám se, že v této kategorii je to celkem jedno, full HD, 100Hz to má, možná budu trochu řešit propojení s PC, DVI to nemá, u jedné pišou konektor PC - ano, ale nevím co tím myslí, grafiku mám 8800gt (2xDVI) takže to když tak budu řešit redukcí HDMI/DVI což řeší předpokládám obraz, ale ne zvuk.
Koupil bych i levnější TV (je to pro rodiče :), ale ty jsou "pouze 50Hz" takže pokud mi tu někdo napíše, že to až tak nevadí, ušetří mi peníze. Občas ale čtu že se obraz rozmazává i na 100Hz a kdo nemá dva sta a více je out, bez ohledu na to, že lidi nemají zdroj. který by nativně tyto větší Hz využil, jak se to tu už několikrát řešilo.8)
543400
Nakonec se rozhoduji mezi LG 42LH4000 a Samsung LE40B620, domnívám se, že v této kategorii je to celkem jedno, full HD, 100Hz to má, možná budu trochu řešit propojení s PC, DVI to nemá, u jedné pišou konektor PC - ano, ale nevím co tím myslí, grafiku mám 8800gt (2xDVI) takže to když tak budu řešit redukcí HDMI/DVI což řeší předpokládám obraz, ale ne zvuk. Koupil bych i levnější TV (je to pro rodiče :), ale ty jsou "pouze 50Hz" takže pokud mi tu někdo napíše, že to až tak nevadí, ušetří mi peníze. Občas ale čtu že se obraz rozmazává i na 100Hz a kdo nemá dva sta a více je out, bez ohledu na to, že lidi nemají zdroj. který by nativně tyto větší Hz využil, jak se to tu už několikrát řešilo.*8)*
0 0
reagovat
Alenka je přepočítávaná podle mě jen z části... O 3D uvažovali už v preprodukci a na 2D točili jen kvůli analogu... Dle mého Je Alenka real záběry přepočet, cgi stereo...
A ano, přišla mi ve stereu v pohodě, mnohem víc, než pátý potter v IMAXu...
543329
Alenka je přepočítávaná podle mě jen z části... O 3D uvažovali už v preprodukci a na 2D točili jen kvůli analogu... Dle mého Je Alenka real záběry přepočet, cgi stereo... A ano, přišla mi ve stereu v pohodě, mnohem víc, než pátý potter v IMAXu...
0 0
reagovat
Karbous: Asi budu sám, ale víc než konverze původního obrazu mě zaujala nenápadná featura MovieMarks. Kdyby se to propojilo s IMDb a posléze s Blu-ray, měli bychom tu Maximum Movie Mode 2.0. :)
543330
[b]Karbous:[/b] Asi budu sám, ale víc než konverze původního obrazu mě zaujala nenápadná featura MovieMarks. Kdyby se to propojilo s IMDb a posléze s Blu-ray, měli bychom tu Maximum Movie Mode 2.0. *:)*
0 0
reagovat
me alenka prisla celkem ok. a popravde sem netusil, ze to jei postpro
543327
me alenka prisla celkem ok. a popravde sem netusil, ze to jei postpro
0 0
reagovat
No hlavní problém 3D teď bude s tím vytahováním místo natáčení - výbornej článek o tom link Alenka a Titáni prej vypadaj zle, ale já mám pocit, že bude sakra trvat, než na to lidi kvůli tomu přestanou chodit.
543326
No hlavní problém 3D teď bude s tím vytahováním místo natáčení - výbornej článek o tom http://gizmodo.com/5493832/the-movie-studios-big-3d-scam Alenka a Titáni prej vypadaj zle, ale já mám pocit, že bude sakra trvat, než na to lidi kvůli tomu přestanou chodit.
0 0
reagovat
ten vysledek samozrejme bude o necem uplne jinym ... treba o clash of the titans se ted rika, ze to postpto 3d vypada mizerne...tohle bude jeste horsi. ale mozny to samozrejme je, jvc a dalsi vyrobci prodava takovy technologie i pro 3dtv, dela to 3d onair. a dokonce se v profisfere mluvi o tom, ze se budou nekterz sport.prenosy podobne konvertovat - treba pulnapul s nativnim 3d....
543323
ten vysledek samozrejme bude o necem uplne jinym ... treba o clash of the titans se ted rika, ze to postpto 3d vypada mizerne...tohle bude jeste horsi. ale mozny to samozrejme je, jvc a dalsi vyrobci prodava takovy technologie i pro 3dtv, dela to 3d onair. a dokonce se v profisfere mluvi o tom, ze se budou nekterz sport.prenosy podobne konvertovat - treba pulnapul s nativnim 3d....
0 0
reagovat

terminator007

Mě to teda taky přijde jako kravina, že by přehrávač dělal v reálném čase to, co by se normálně dělalo draze a dlouze postprodukčně.
543321
Mě to teda taky přijde jako kravina, že by přehrávač dělal v reálném čase to, co by se normálně dělalo draze a dlouze postprodukčně.
terminator007
0 0
reagovat

Karbous

No jestli to bude umet upscalovat jako DVD prehravace, ktere maji HDMI do jakehosi lepsiho obrazu, tak se mame nac tesit :D BTW: Nejaky ten patek jsem tady nebyl, koukal jsem i na bluraycom, Avatar se nechysta nyni nejaka specialni edice?! Diky
543316
No jestli to bude umet upscalovat jako DVD prehravace, ktere maji HDMI do jakehosi lepsiho obrazu, tak se mame nac tesit *:D* BTW: Nejaky ten patek jsem tady nebyl, koukal jsem i na bluraycom, Avatar se nechysta nyni nejaka specialni edice?! Diky
Karbous
0 0
reagovat

krispel

Horší než katodová trubice to podle mně nebude.
543293
Horší než katodová trubice to podle mně nebude.
krispel
0 0
reagovat
LG 47SL9050 Edge LED, uvažuji o koupi, vím že tu LED jako pouhý papírový reklamní tahák moc nejede, ale s cenou o 10000 méně oproti standartní ceně (+-32k) to už stojí za koupi, nebo ne?
543292
LG 47SL9050 Edge LED, uvažuji o koupi, vím že tu LED jako pouhý papírový reklamní tahák moc nejede, ale s cenou o 10000 méně oproti standartní ceně (+-32k) to už stojí za koupi, nebo ne?
0 0
reagovat

No tak video rozliseni u blucka bude 1.78:1, to je prima:+
543265
No tak video rozliseni u blucka bude 1.78:1, to je prima*:+*
0 0
reagovat
:D
to je jak prekreslovat jeskynni malby do ebooku. na to se nebude dat koukat 8)
543261
:D to je jak prekreslovat jeskynni malby do ebooku. na to se nebude dat koukat *8)*
0 0
reagovat
Tak nový PowerDVD bude umět upscalovat DVD do 3D! link
543258
Tak nový PowerDVD bude umět upscalovat DVD do 3D! http://www.cyberlink.com/products/powerdvd/hd-3d-dvd-player_en_US.html
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se