Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8821 - 8840 Napsat příspěvek

ghostrider

jj fajnová hra, už som to hral dávnejšie, najlepší je samozrejme bullet time :+
543243
jj fajnová hra, už som to hral dávnejšie, najlepší je samozrejme bullet time *:+*
ghostrider
0 0
reagovat
ja myslim, ze ta vyjimka byla o dva tydny, ale popravde uz si to nepamatuju :)
543201
ja myslim, ze ta vyjimka byla o dva tydny, ale popravde uz si to nepamatuju :)
0 0
reagovat

Gonzi

jj, to jsem četl, ale mám pocit že potom psali že avatar dostal vyjímku a může vyjít až o dva měsíce déle tudíž v červnu...nevím, to je fuk, důležité je že už v dubnu budu mít doma AVATAR na BR...:+
543196
jj, to jsem četl, ale mám pocit že potom psali že avatar dostal vyjímku a může vyjít až o dva měsíce déle tudíž v červnu...nevím, to je fuk, důležité je že už v dubnu budu mít doma AVATAR na BR...*:+*
Gonzi
0 0
reagovat

hondza

jestli se nepletu, tak to vychází z nějakých francouzkých zákonů, kde je dáno, že film musí být 4 měsíce po premiéře dostupný na médiích. Mno a když Francie, tak v podstatě Evropa taky.
543192
jestli se nepletu, tak to vychází z nějakých francouzkých zákonů, kde je dáno, že film musí být 4 měsíce po premiéře dostupný na médiích. Mno a když Francie, tak v podstatě Evropa taky.
hondza
0 0
reagovat

st39.6

Kdy? Myslím že jsem tu četl, jen že to má vycházet až někdy v létě!??:+
543182
Kdy? Myslím že jsem tu četl, jen že to má vycházet až někdy v létě!??*:+*
st39.6
0 0
reagovat
my o tom i psali zejo ... neni to fake
543181
my o tom i psali zejo ... neni to fake
0 0
reagovat

Tak dnes jsem se dočetl na netu že má vycházet už 22.4.2010!?? Dokonce mi přišel i mail z jednoho filmového obchodu že to tak je a že budou již 22.4. skladem...??? Nevím jestli to neni nějakej fake, protože se mi to zdá extrémě brzo...
543180
Tak dnes jsem se dočetl na netu že má vycházet už 22.4.2010!?? Dokonce mi přišel i mail z jednoho filmového obchodu že to tak je a že budou již 22.4. skladem...??? Nevím jestli to neni nějakej fake, protože se mi to zdá extrémě brzo...
0 0
reagovat

SNIPER ELITE

Kdo nezna a nehral at zkusi jednu TOP valecnou klasiku SNIPER ELITE - dle meho stale super i po tech letech - ja koupil na notebook (GeForce 8400GS) a jede perfekt. NAVIC pouze za 2 Eura :+ I pres vek se mi to libi i vizualne a zejmena zvukova kulisa perfekt...
543125
Kdo nezna a nehral at zkusi jednu TOP valecnou klasiku [link="http://store.steampowered.com/app/3700"]SNIPER ELITE[/link] - dle meho stale super i po tech letech - ja koupil na notebook (GeForce 8400GS) a jede perfekt. NAVIC pouze za 2 Eura *:+* I pres vek se mi to libi i vizualne a zejmena zvukova kulisa perfekt...
SNIPER ELITE
0 0
reagovat

Sp!der-bite

To ne, jen jsem chtěl slyšet názory lidí co už to hrajou, jestli se jim ta hra taky tak líbí...:+
542985
To ne, jen jsem chtěl slyšet názory lidí co už to hrajou, jestli se jim ta hra taky tak líbí...*:+*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

hondza

Jestli touhle otázkou vyvoláš v někom možný vylejvaní spoilerů, tak si mě nepřej ;):D
542984
Jestli touhle otázkou vyvoláš v někom možný vylejvaní spoilerů, tak si mě nepřej *;)**:D*
hondza
0 0
reagovat

KarelR

Mně když FF blbne, tak v tom je nějaké rozšíření či plugin, zkus je kdyžtak postupně povypínat, u mě to vždycky zabere ;)
542983
Mně když FF blbne, tak v tom je nějaké rozšíření či plugin, zkus je kdyžtak postupně povypínat, u mě to vždycky zabere *;)*
KarelR
0 0
reagovat
Tak co kdo tu z vás už mastí God of War 3??? Mě to včera přišlo a je to fantastický, jen je to trochu o nervy...:D
542982
Tak co kdo tu z vás už mastí God of War 3??? Mě to včera přišlo a je to fantastický, jen je to trochu o nervy...*:D*
0 0
reagovat

KarelR

Nainstaluj si místo toho novou Operu ;) (bez zamýšlení způsobit flame mezi nadšenci jinýho prohlížečů). Poslední verze (10.50) se totiž nehorázně povedla... Minimálně za vyzkoušení to stojí a vrátit se můžeš vždycky...
542980
Nainstaluj si místo toho novou Operu *;)* (bez zamýšlení způsobit flame mezi nadšenci jinýho prohlížečů). Poslední verze (10.50) se totiž nehorázně povedla... Minimálně za vyzkoušení to stojí a vrátit se můžeš vždycky...
KarelR
0 0
reagovat
KarelR: 3.6? Už takhle funguju od ledna a vše v pohodě. Nejjednoduší způsob, jak zjistit problém, je hodit lišku do nouzového režimu, pokud bude všechno v pořádku, bude problém v doplňcích. Pak teda postupně zakazovat jak případné motivy vzhledů, tak ty doplňky.
542972
KarelR: 3.6? Už takhle funguju od ledna a vše v pohodě. Nejjednoduší způsob, jak zjistit problém, je hodit lišku do nouzového režimu, pokud bude všechno v pořádku, bude problém v doplňcích. Pak teda postupně zakazovat jak případné motivy vzhledů, tak ty doplňky.
0 0
reagovat

Mozilla

Taky jste si nainstalovali novou Mozillu a občas se vám seká? Děsný. Nedá se to nějak poladit?
542970
Taky jste si nainstalovali novou Mozillu a občas se vám seká? Děsný. Nedá se to nějak poladit?
Mozilla
0 0
reagovat

Blur X360 Beta

Kdyby měl někdo zájem, tak jsem teď dostal další tři serialy.
542927
Kdyby měl někdo zájem, tak jsem teď dostal další tři serialy.
Blur X360 Beta
0 0
reagovat
Dik, kluci. Ted jen pockat, az prijde na ucet vyplata. :)
542919
Dik, kluci. Ted jen pockat, az prijde na ucet vyplata. :)
0 0
reagovat
Game.co.uk - vždy super a dokonce i USED maji v perfekt stavu - cca 10xobjednavka used a 20x new zakoupeno a vse good. Az prekvapujici. Jediny minus, ze ta jejich bonus karta je jen pro UK obcany :-( Jinak by to bylo total bozi :+ Gameplay.co.uk je dcerina spolecnost a zde stejne good - asi 3x objednavka. Nemaji tak siroky sortiment, ale maji trosku nizsi ceny...
542914
Game.co.uk - vždy super a dokonce i USED maji v perfekt stavu - cca 10xobjednavka used a 20x new zakoupeno a vse good. Az prekvapujici. Jediny minus, ze ta jejich bonus karta je jen pro UK obcany :-( Jinak by to bylo total bozi *:+* Gameplay.co.uk je dcerina spolecnost a zde stejne good - asi 3x objednavka. Nemaji tak siroky sortiment, ale maji trosku nizsi ceny...
0 0
reagovat
Game.co.uk - taktéž dobrá zkušenost, přišlo vždicky za pár dní.
542910
Game.co.uk - taktéž dobrá zkušenost, přišlo vždicky za pár dní.
0 0
reagovat

tombac

Game.co.uk je v pohodě, doručení většinou do 5 pracovních dní (obdobně jako právě hut). S Gameplay zkušenosti nemám...
542909
Game.co.uk je v pohodě, doručení většinou do 5 pracovních dní (obdobně jako právě hut). S Gameplay zkušenosti nemám...
tombac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se