Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8781 - 8800 Napsat příspěvek
Náhodou Most Wanted byl skvělý :+
546178
Náhodou Most Wanted byl skvělý *:+*
0 0
reagovat
komu všemu už choděj pozvánky? měl sem zato, že sem jeden z mála exkluzivních hráčů :D

bohužel World pokračuje v trendu NFS, který se od druhýho Undergroundu nedaj hrát...:-
546176
komu všemu už choděj pozvánky? měl sem zato, že sem jeden z mála exkluzivních hráčů *:D* bohužel World pokračuje v trendu NFS, který se od druhýho Undergroundu nedaj hrát...*:-*
0 0
reagovat
Kdyby vám náhodou přišel invite do NFS World bety, tak se ani neobtěžujte. Naprosto příšerná hra :-
546173
Kdyby vám náhodou přišel invite do NFS World bety, tak se ani neobtěžujte. Naprosto příšerná hra *:-*
0 0
reagovat
To vubec netusim :D
546105
To vubec netusim *:D*
0 0
reagovat
Najednou je dnes na aukru spoustu BD AC/DC, Gladiatora a Temnyho rytire. Cim to asi bude ;)
546091
Najednou je dnes na aukru spoustu BD AC/DC, Gladiatora a Temnyho rytire. Cim to asi bude *;)*
0 0
reagovat

deiwi

Hardcore fanda blu technologie:D
546049
Hardcore fanda blu technologie*:D*
deiwi
0 0
reagovat
takze sem zase jedinej, kdo ma ty steelbookky dva (ceskej a britskej)? :D
546046
takze sem zase jedinej, kdo ma ty steelbookky dva (ceskej a britskej)? *:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Počkám si na nějakou výroční edici, která by mohla mít případně lepší přepis ;)
546044
Počkám si na nějakou výroční edici, která by mohla mít případně lepší přepis *;)*
KARLOS
0 0
reagovat
V případě nákupu bych to mohl připojit ke svý Tesle TVS2111TM z roku 1997 :D
546043
V případě nákupu bych to mohl připojit ke svý Tesle TVS2111TM z roku 1997 *:D*
0 0
reagovat
Sp!der-bite: Nechci být mrcha, ale pokud vyjde release, klidně v plastu, tak by sem si ten steelbook i prodal, samozřejmě s adekvátní slevou... Jako dodnes docela lituji, že sem ho pořídil :D...
546042
Sp!der-bite: Nechci být mrcha, ale pokud vyjde release, klidně v plastu, tak by sem si ten steelbook i prodal, samozřejmě s adekvátní slevou... Jako dodnes docela lituji, že sem ho pořídil :D...
0 0
reagovat

Fluke

Nechci, vrazím to rodičům :D
546039
Nechci, vrazím to rodičům *:D*
Fluke
0 0
reagovat

KarelR

Nečekal jsem, že už chceš být blu positive:) btw. u nás už mají v DVD půjčovně taky Blůčka nějakou chvíli.
546036
Nečekal jsem, že už chceš být blu positive*:)* btw. u nás už mají v DVD půjčovně taky Blůčka nějakou chvíli.
KarelR
0 0
reagovat
Kdyby ten Gladiator byl ve steelu, tak bych ten přehrávač snad někomu koupil jako dárek a blůčko si nechal :D
546035
Kdyby ten Gladiator byl ve steelu, tak bych ten přehrávač snad někomu koupil jako dárek a blůčko si nechal *:D*
0 0
reagovat

Fluke

No taky ses mohl zmínit :)) Já to teda objednal v jejich shopu, snad to přijde :)
546031
No taky ses mohl zmínit *:))* Já to teda objednal v jejich shopu, snad to přijde *:)*
Fluke
0 0
reagovat
Už jsem na to koukal, EW je kousek od baráku a taky jsem tam měl brigošku, takže tam bylo cca 10 kusů max na prodejně:D
546029
Už jsem na to koukal, EW je kousek od baráku a taky jsem tam měl brigošku, takže tam bylo cca 10 kusů max na prodejně*:D*
0 0
reagovat
Nevím jak na eshopu, ale na krámě (MB) jen pár kousků a hned po otvíračce to šlo na dračku...
546021
Nevím jak na eshopu, ale na krámě (MB) jen pár kousků a hned po otvíračce to šlo na dračku...
0 0
reagovat
drsnost. Mechaniky do kompa kolem 2 litrů a tohle za 2,5 i s batmanem? začal jsem zvažovat nákup i když časem budu chtít PS3
546018
drsnost. Mechaniky do kompa kolem 2 litrů a tohle za 2,5 i s batmanem? začal jsem zvažovat nákup i když časem budu chtít PS3
0 0
reagovat
není to steelbook... jen jednodiskovka, ale stejne super cena !
546016
není to steelbook... jen jednodiskovka, ale stejne super cena !
0 0
reagovat
wowz ... jen ten gladiator se normalne prodava za dvanact stovek :o
546015
wowz ... jen ten gladiator se normalne prodava za dvanact stovek *:o*
0 0
reagovat
Pro ty, kdo uvažují o koupi blu-ray přehrávače, bych neváhal ani minutku...
link
546014
Pro ty, kdo uvažují o koupi blu-ray přehrávače, bych neváhal ani minutku... http://www.electroworld.cz/product/tv-dvd-video/dvd-blu-ray-video/stolni-a-prenosne-prehravace/9_BDPS360B/blu-ray-prehravac-sony-bdp-s360
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se