Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6561 - 6580 Napsat příspěvek
Díky za reakce! Já mám s LG zase dobrou zkušenost, před 5 lety jsem koupil v Makru pěknou FULL HD plasmu za 15 a sloužila velice dobře. :)
598273
Díky za reakce! Já mám s LG zase dobrou zkušenost, před 5 lety jsem koupil v Makru pěknou FULL HD plasmu za 15 a sloužila velice dobře. *:)*
0 0
reagovat
Ani Panasonicom nič nepokazíš.
Hlavná otázka je či plazma alebo LCD LED.
A kupovať na jeseň, pretože momentálne idú do predajní tohtoročné novinky. Na druhej strane sa momentálne ešte vypredávajú minuloročné modely.
598272
Ani Panasonicom nič nepokazíš. Hlavná otázka je či plazma alebo LCD LED. A kupovať na jeseň, pretože momentálne idú do predajní tohtoročné novinky. Na druhej strane sa momentálne ešte vypredávajú minuloročné modely.
0 0
reagovat

TonyClifton

Někdo ti tu asi poradí líp, ale osobně bych si vzal úhlopříčku kterou chci a pak jel víceméně od nejlevnějších kousků a hledal kousek, který bude mít vše co chci. Pak bych se případně doptal, jestli to není zrovna vadná sada, která má třeba nějaké problémy, jestli se ti zrovna u téhle nevyplatí připlatit si za tu a tu funkci atd., ale úplně nevidím důvod mít ultramegasupr za 30 pokud to neoceníš.
Osobně bych bral Samsung (osobní preference), nebo Philips s ambilightem - ten je ale imo zbytečně drahý. Vyhnul bych se LG (špatné zkušenosti s jejich softem), obecně bych nekupoval "malé" značky.
Jinak existuje pár míst, kde se tohle hodně řeší, např. na www.tvfreak.cz
598271
Někdo ti tu asi poradí líp, ale osobně bych si vzal úhlopříčku kterou chci a pak jel víceméně od nejlevnějších kousků a hledal kousek, který bude mít vše co chci. Pak bych se případně doptal, jestli to není zrovna vadná sada, která má třeba nějaké problémy, jestli se ti zrovna u téhle nevyplatí připlatit si za tu a tu funkci atd., ale úplně nevidím důvod mít ultramegasupr za 30 pokud to neoceníš. Osobně bych bral Samsung (osobní preference), nebo Philips s ambilightem - ten je ale imo zbytečně drahý. Vyhnul bych se LG (špatné zkušenosti s jejich softem), obecně bych nekupoval "malé" značky. Jinak existuje pár míst, kde se tohle hodně řeší, např. na www.tvfreak.cz
TonyClifton
0 0
reagovat

TonyClifton

www.tvfreak.cz/forum

Napíš parametre, určite ti poradia.
598270
[link="http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php/41-Televize-LCD-plazma"]www.tvfreak.cz/forum[/link] Napíš parametre, určite ti poradia.
TonyClifton
0 0
reagovat
Nepotřebuji 3D, moc mě nezajímá vzhled ani značka. Hodně rád bych, aby to umělo pracovat se sítí, flashkou apod. Mám hodně světlý by, tak aby to nepotřebovalo zatemnění. :-)
Rozpočet na to mám kolem 20, ale když mi bude doporučeno něco za 12 co stačí, nebo za 30, co je ultramegasupr nejlepší, nebudu s tím mít problém.
598259
Nepotřebuji 3D, moc mě nezajímá vzhled ani značka. Hodně rád bych, aby to umělo pracovat se sítí, flashkou apod. Mám hodně světlý by, tak aby to nepotřebovalo zatemnění. :-) Rozpočet na to mám kolem 20, ale když mi bude doporučeno něco za 12 co stačí, nebo za 30, co je ultramegasupr nejlepší, nebudu s tím mít problém.
0 0
reagovat
Nechci tady přímo někoho žádat o vyřešení problému, ale když plánuji výhledově koupi TV resp. obrazovky, TV jako takové moc neplánuji pouštět do cca 20 tisíc, kam se mám obrátit abych načerpal rozumy a rozhled ? :)
598258
Nechci tady přímo někoho žádat o vyřešení problému, ale když plánuji výhledově koupi TV resp. obrazovky, TV jako takové moc neplánuji pouštět do cca 20 tisíc, kam se mám obrátit abych načerpal rozumy a rozhled ? *:)*
0 0
reagovat
Zajímavá diskuze na téma 4k - rozlišení, bitová hloubka, barevné rozsahy, konektory, velikosti obrazu a další technické nechutnosti - link
597934
Zajímavá diskuze na téma 4k - rozlišení, bitová hloubka, barevné rozsahy, konektory, velikosti obrazu a další technické nechutnosti - http://www.youtube.com/watch?v=0ZqhA3iIHm4&feature=youtu.be
0 0
reagovat
tablet na cteni a brouzdani (na to by mi byl i note malej, na tech pididisplejich proste cist odmitam), plus nejaky videa (obcas na bezeckym pasu cumim na serialy). telefon samozrejme na telefonovani a psani, ale jelikoz je to docela cihlicka (desire z - opet odmitam psat na sw klavesnici, potreboval jsem klasickou qwertz), tak bych ho s sebou rozhodne netahal na behani nebo do fitka, od toho samozrejme mp3, kterou navic obcas posloucham v aute. a router protoze mit neustale zapnutej tethering na telefonu a delit ho mezi tablet a notebook je kravina, oba pristroje pritom jeste porad docela dost vyuzivam "v terenu". kdyz mam vybornej tarif... (6gb rozdeleny mezi obe simky). navic router proste bude vzdycky rychlejsi nez tethering pres mobil. nosim vsechno v bauerovsky brasne a je to jak kdyby s sebou clovek mel tenkou knizku, docela se divim, ze se tomu nekdo divi :D, ma to dohromady tak tri ctvrte kila :)
597729
tablet na cteni a brouzdani (na to by mi byl i note malej, na tech pididisplejich proste cist odmitam), plus nejaky videa (obcas na bezeckym pasu cumim na serialy). telefon samozrejme na telefonovani a psani, ale jelikoz je to docela cihlicka (desire z - opet odmitam psat na sw klavesnici, potreboval jsem klasickou qwertz), tak bych ho s sebou rozhodne netahal na behani nebo do fitka, od toho samozrejme mp3, kterou navic obcas posloucham v aute. a router protoze mit neustale zapnutej tethering na telefonu a delit ho mezi tablet a notebook je kravina, oba pristroje pritom jeste porad docela dost vyuzivam "v terenu". kdyz mam vybornej tarif... (6gb rozdeleny mezi obe simky). navic router proste bude vzdycky rychlejsi nez tethering pres mobil. nosim vsechno v bauerovsky brasne a je to jak kdyby s sebou clovek mel tenkou knizku, docela se divim, ze se tomu nekdo divi :D, ma to dohromady tak tri ctvrte kila :)
0 0
reagovat

KARLOS

Vzhledem k tomu kolik už to dnes má paměti a jak jsou velké microSD, tak tam prakticky všechno dát jde. Já toho mám na dvou SD hodně moc. :) V tomhle mě to neomezuje vůbec.
597728
Vzhledem k tomu kolik už to dnes má paměti a jak jsou velké microSD, tak tam prakticky všechno dát jde. Já toho mám na dvou SD hodně moc. *:)* V tomhle mě to neomezuje vůbec.
KARLOS
0 0
reagovat

popicek

jestli máš opravdu, ale opravdu jemné a přesné ruce, tak to možná přepájíš :D:D:D (ne, nejde)
597713
jestli máš opravdu, ale opravdu jemné a přesné ruce, tak to možná přepájíš *:D**:D**:D* (ne, nejde)
popicek
0 0
reagovat

popik

Pánové, tak Xperia Z je doma a první, co musím pochválit je křišťálově čistej zvuk, když posloucháte přes sluchadla (sony špunty, dodávané v balení) :+ Fotky a videa jsem tak nějak očekával na vysoké úrovni, ale ten zvuk mě fakt dostal...a nejen mě.

A teď jeden totálně stupidní dotaz: Ze SIM karty lze mávnutím proutku udělat microSIM kartu. Jde to i s paměťovou SD kartou? :D Myslím udělat z ní microSD? To já jen, že se mi jedna doma povaluje a do founu by se 8GB navíc hodilo...
597710
Pánové, tak Xperia Z je doma a první, co musím pochválit je křišťálově čistej zvuk, když posloucháte přes sluchadla (sony špunty, dodávané v balení) *:+* Fotky a videa jsem tak nějak očekával na vysoké úrovni, ale ten zvuk mě fakt dostal...a nejen mě. A teď jeden totálně stupidní dotaz: Ze SIM karty lze mávnutím proutku udělat microSIM kartu. Jde to i s paměťovou SD kartou? *:D* Myslím udělat z ní microSD? To já jen, že se mi jedna doma povaluje a do founu by se 8GB navíc hodilo...
popik
0 0
reagovat
Tak telfon a mp3 je neskutečně praktické řešení - pokud teda člověk poslouchá hodně... Pokud nenabiju telefen, pak mi k nějaké zásuvce vždcky vydrží, ale to na něm už nemůže člověk těch bamblion věcí, jak je jinak zvyklý...
597705
Tak telfon a mp3 je neskutečně praktické řešení - pokud teda člověk poslouchá hodně... Pokud nenabiju telefen, pak mi k nějaké zásuvce vždcky vydrží, ale to na něm už nemůže člověk těch bamblion věcí, jak je jinak zvyklý...
0 0
reagovat
:D
597691
*:D*
0 0
reagovat
stéčko bude takový český Steve Wozniak :)
597689
stéčko bude takový český [link="http://gizmodo.com/5926598/the-amazing-contents-of-steve-wozniaks-travel-backpack"]Steve Wozniak[/link] *:)*
0 0
reagovat

st39.6

Mno ty kráso, já mám telefon, se kterým se kdyžtak dostanu i na net atd. a jinde (doma, práce) používám normální PC (protože mě podobné underperforming krabičky neuspokojují). Představa, že tahám mobil A tablet A mp3 mě teda dost děsí. Jak někam chodíš bez batohu apod?
597688
Mno ty kráso, já mám telefon, se kterým se kdyžtak dostanu i na net atd. a jinde (doma, práce) používám normální PC (protože mě podobné underperforming krabičky neuspokojují). Představa, že tahám mobil A tablet A mp3 mě teda dost děsí. Jak někam chodíš bez batohu apod?
st39.6
0 0
reagovat
J8 mám v kanclu i doma nabíječku, mezi tím to jakžtakž přežije. :D
597620
J8 mám v kanclu i doma nabíječku, mezi tím to jakžtakž přežije. *:D*
0 0
reagovat
Já tahám akorát iPhone a mam tam všechno :-).. MP3, net, telefon... nedovedu si představit, že bych tahal x zařízení
597616
Já tahám akorát iPhone a mam tam všechno :-).. MP3, net, telefon... nedovedu si představit, že bych tahal x zařízení
0 0
reagovat
dalsi krabicky. ja bezne taham tablet (transformer prime, takze i s klavesnici), telefon, mp3 a wifi router. moh bych to taky vsechno skloubit v jedno zarizeni, ale baterka by tomu vydrzela tak ctyri hodiny. mit na kazdou ulohu jiny zarizeni ma furt neco do sebe
597612
dalsi krabicky. ja bezne taham tablet (transformer prime, takze i s klavesnici), telefon, mp3 a wifi router. moh bych to taky vsechno skloubit v jedno zarizeni, ale baterka by tomu vydrzela tak ctyri hodiny. mit na kazdou ulohu jiny zarizeni ma furt neco do sebe
0 0
reagovat
Cowon ale jedině starší zařízení. Zvukově bez konkurence. Ale bohužel ergonomie a správa rozsáhlejší databáze trošku pokulhává. Proto jsem šel do Ipodu. Ale teď už je to jedno, všechno mám pomalu v mobilu a tahat další krabičky navíc se mi nechce. :)
597607
Cowon ale jedině starší zařízení. Zvukově bez konkurence. Ale bohužel ergonomie a správa rozsáhlejší databáze trošku pokulhává. Proto jsem šel do Ipodu. Ale teď už je to jedno, všechno mám pomalu v mobilu a tahat další krabičky navíc se mi nechce. *:)*
0 0
reagovat
Nic proti pánové, ale hudebně mají iPody taktéž konkurenci. Ano, většinou jsou to čistě jednoúčelová zařízení, ale od Cowonu už bych nešel ;)...
597606
Nic proti pánové, ale hudebně mají iPody taktéž konkurenci. Ano, většinou jsou to čistě jednoúčelová zařízení, ale od Cowonu už bych nešel ;)...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se