Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6581 - 6600 Napsat příspěvek
JB dává hlavně lidem přístup k souborovému systému, takže předpokládám, že pak můžete s telefonem zacházet jako s Androidem, kopírovat si cokoliv na telefon bez nutnosti 3rd party aplikace nebo iTunes. Taky se tím telefon odblokuje na použití s dalšími operátory atd., bude tam toho daleko víc. A pokud vám telefon nechcípne úplně, tak jde vždycky uvést do původního stavu.

Nehledě na to, že v USA vám iPhony a další telefony cpou za úplně směšné částky a ne jak u nás.
597604
JB dává hlavně lidem přístup k souborovému systému, takže předpokládám, že pak můžete s telefonem zacházet jako s Androidem, kopírovat si cokoliv na telefon bez nutnosti 3rd party aplikace nebo iTunes. Taky se tím telefon odblokuje na použití s dalšími operátory atd., bude tam toho daleko víc. A pokud vám telefon nechcípne úplně, tak jde vždycky uvést do původního stavu. Nehledě na to, že v USA vám iPhony a další telefony cpou za úplně směšné částky a ne jak u nás.
0 0
reagovat
Já jsem tady trošku pokrytec, protože Ipody mám 3 :D
597603
Já jsem tady trošku pokrytec, protože Ipody mám 3 *:D*
0 0
reagovat
Tuhle logiku právě nechápu. Koupit si takhle předraženou věc a jailbreaknout jí, abych mohl mít programy zadarmo, za cenu ztráty záruky, to jde mimo mou logiku. :)

Jinak to neber ve zlém. Já si kupoval jen o málo levnější telefon.
597598
Tuhle logiku právě nechápu. Koupit si takhle předraženou věc a jailbreaknout jí, abych mohl mít programy zadarmo, za cenu ztráty záruky, to jde mimo mou logiku. *:)* Jinak to neber ve zlém. Já si kupoval jen o málo levnější telefon.
0 0
reagovat
Nikto ta nenuti. Ako som povedal, ja osobne som na to nikdy nevidel dovod. Aj tak mam za to, ze 90% ludi to robi len preto, aby mali inak platene aplikacie/hry zadarmo.
597596
Nikto ta nenuti. Ako som povedal, ja osobne som na to nikdy nevidel dovod. Aj tak mam za to, ze 90% ludi to robi len preto, aby mali inak platene aplikacie/hry zadarmo.
0 0
reagovat
No jasně, já si koupím telefon skoro za 20 tisíc, abych na něm hned dělal úpravy který mě připraví o záruku
597593
No jasně, já si koupím telefon skoro za 20 tisíc, abych na něm hned dělal úpravy který mě připraví o záruku
0 0
reagovat
Ovce se konečně ozvaly... :D
597582
Ovce se konečně ozvaly... *:D*
0 0
reagovat
ja iphone mam a nechapem ten hate okolo toho telefonu. a ked tam niekomu tak strasne nieco chyba, stale je tu jailbreak 8) Ale ja som nemal nikdy potrebu to urobit.
597580
ja iphone mam a nechapem ten hate okolo toho telefonu. a ked tam niekomu tak strasne nieco chyba, stale je tu jailbreak *8)* Ale ja som nemal nikdy potrebu to urobit.
0 0
reagovat

popik

nejde..myslim od verze 4.2, ale stejně to jde pořád dost jednoduše přech*at 8)
597574
nejde..myslim od verze 4.2, ale stejně to jde pořád dost jednoduše přech*at *8)*
popik
0 0
reagovat
na applu nejede flash prece ... on teda flash neni zadna vyhra, navic tusim, ze na novejch androidech uz taky neni. ale iphone je sooooo2010 ?)
597573
na applu nejede flash prece ... on teda flash neni zadna vyhra, navic tusim, ze na novejch androidech uz taky neni. ale iphone je sooooo2010 *?)*
0 0
reagovat

popik

vážně? jak to víš? :D
597568
vážně? jak to víš? *:D*
popik
0 0
reagovat
Navíc tam mepustíš freevideo.
597567
Navíc tam mepustíš freevideo.
0 0
reagovat

popik

z ajfounu dostávám kopřivku jen o něm slyším :))
597564
z ajfounu dostávám kopřivku jen o něm slyším *:))*
popik
0 0
reagovat
Kup si iPhone jako zbytek zapadni civilizace :))
597556
Kup si iPhone jako zbytek zapadni civilizace *:))*
0 0
reagovat
:D:D:+
597366
*:D**:D**:+*
0 0
reagovat

popik

:D no ty seš šulek LDK, ale tebe beru, ty seš veterán :D
597337
*:D* no ty seš šulek LDK, ale tebe beru, ty seš veterán *:D*
popik
0 0
reagovat
ooo ty se snažíš vést diskuzi na nějaké téma a někdo ti tu diskuzi rozbíjí? To je ale smutné. Dokonce bych řekl i mrzuté...
597336
ooo ty se snažíš vést diskuzi na nějaké téma a někdo ti tu diskuzi rozbíjí? To je ale smutné. Dokonce bych řekl i mrzuté...
0 0
reagovat

popik

to xxendxx: ty si zasejk kup guttalax, abys ze sebe dostal to obří negativní hov*o 8)
597335
to xxendxx: ty si zasejk kup guttalax, abys ze sebe dostal to obří negativní hov*o *8)*
popik
0 0
reagovat
jestli chces jit s dobou, kup si pravidla pravopisu 8)
597334
jestli chces jit s dobou, kup si pravidla pravopisu *8)*
0 0
reagovat

popik

No já ten můj už mám taky aspoň dobrejch 7let a shodou náhod Sony Ericsson k800i, kterej stál tehdá taky slušnej balík a pořád běží jak švajcarské hodinky, ale přišel čas jít zase chvíly s dobou ?)
597333
No já ten můj už mám taky aspoň dobrejch 7let a shodou náhod Sony Ericsson k800i, kterej stál tehdá taky slušnej balík a pořád běží jak švajcarské hodinky, ale přišel čas jít zase chvíly s dobou *?)*
popik
0 0
reagovat
Přesně tak, ono věřím, že má nějaké voděodolné prvky, ale je potřeba vědět, co všechno se pod tím skrývá :D Zlatá moje současná cihla... Už ten telefon mám 7 let a pořád drží a ani jedna reklamace a že si toho se mnou už zažil...
597332
Přesně tak, ono věřím, že má nějaké voděodolné prvky, ale je potřeba vědět, co všechno se pod tím skrývá *:D* Zlatá moje současná cihla... Už ten telefon mám 7 let a pořád drží a ani jedna reklamace a že si toho se mnou už zažil...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se