Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 5661 - 5680 Napsat příspěvek
Za nějakou hoďku začíná Berďa a chytnout Hewitta takhle brzo je docela drsné.

Jinak zpátky k tématu, až moc mne děsí, jak jsou debaty s iOvcema podobné těm o náboženství. Skupina těch, co by jim to mohlo být u prdele se naváží do jiné skupiny, která nezvládá argumentovat jinak než "Máme prostě pravdu a tečka." :D
621303
Za nějakou hoďku začíná Berďa a chytnout Hewitta takhle brzo je docela drsné. Jinak zpátky k tématu, až moc mne děsí, jak jsou debaty s iOvcema podobné těm o náboženství. Skupina těch, co by jim to mohlo být u prdele se naváží do jiné skupiny, která nezvládá argumentovat jinak než "Máme prostě pravdu a tečka." *:D*
0 0
reagovat
Ted: Nebudu v NY, a obecne zenskej tenis moc nemusim. Tenhle rok me hlavne zajima, aby to Roger vyhral zase :)
621302
Ted: Nebudu v NY, a obecne zenskej tenis moc nemusim. Tenhle rok me hlavne zajima, aby to Roger vyhral zase :)
0 0
reagovat

Vincent

Budu offtopic (jak jinak), ale nestihnes videt nazivo nejakej zapas US Open? Pripadne ktera hracka je tva favoritka? :)
621299
Budu offtopic (jak jinak), ale nestihnes videt nazivo nejakej zapas US Open? Pripadne ktera hracka je tva favoritka? :)
Vincent
0 0
reagovat
US je proste i(ný)svet
621298
US je proste i(ný)svet
0 0
reagovat
Mildik: V mym okoli (prace i kamaradi) maji snad vsichni az na vyjimky iPhone. Ze by to nekdo mel kvuli statusu, a aby o tom mohl povidat, to se mi nezda, ale mozna tvoje zkusenosti s Ceskyi uzivateli jsou pravdive, tak jako tak je mi to jedno :)

Gonzi: Vysvetlovat mi to nemusis, ja chapu odkud s tim prichazis. Dneska kazdej slusnej clovek ma doma a v aute nabijecku na iPhone prece :)

stckovy prihody s Apple produktama radeji komentovat nebudu, ony to ani nepotrebujou :D

Clavius je tady snad jedinej trosku chytrej - takze Clavius.. shh a nekaz verejnou zabavu :)
621297
Mildik: V mym okoli (prace i kamaradi) maji snad vsichni az na vyjimky iPhone. Ze by to nekdo mel kvuli statusu, a aby o tom mohl povidat, to se mi nezda, ale mozna tvoje zkusenosti s Ceskyi uzivateli jsou pravdive, tak jako tak je mi to jedno :) Gonzi: Vysvetlovat mi to nemusis, ja chapu odkud s tim prichazis. Dneska kazdej slusnej clovek ma doma a v aute nabijecku na iPhone prece :) stckovy prihody s Apple produktama radeji komentovat nebudu, ony to ani nepotrebujou *:D* Clavius je tady snad jedinej trosku chytrej - takze Clavius.. shh a nekaz verejnou zabavu *:)*
0 0
reagovat

Loki

The NeverEnding Story :D
621296
The NeverEnding Story *:D*
Loki
0 0
reagovat

Jste trapáci

Je tu jeden Vincent, který tu párkrát vyzdvihne Apple, ale nejméně 10 z vás se toho chytne a píše blbosti.
Nuff said.
621293
Je tu jeden Vincent, který tu párkrát vyzdvihne Apple, ale nejméně 10 z vás se toho chytne a píše blbosti. Nuff said.
Jste trapáci
0 0
reagovat
Mam pocit, ze tuto diskusiu, a aj niektore prispevky, som tu cital uz snad 5x niekedy v minulosti.
621292
Mam pocit, ze tuto diskusiu, a aj niektore prispevky, som tu cital uz snad 5x niekedy v minulosti.
0 0
reagovat
Vincent
Apple je uzavřená platforma. Pokud ti opravdu někdo musí vysvětlit, jaké výhody mají otevřené platformy a standardy (třeba usb nabíječky pro x různých telefonů, tabletů, foťáků, holících strojků...), tak ti hold není pomoci.
Tohle mluví samo za sebe 8), ale kdyby to nebylo jasné... není problém, že ten adaptér stojí 250,- ale že tam není standardní konektor jen aby pak takové adaptéry prodávat mohli... Ve vší vážnosti bych se nedivil, kdyby taky používali 3,8mm iJacky a paměťovky standardu iSDHC.
Bohužel Apple nemá taky iNternet s iHTML a iCSS, protože by pak člověk na jablíčkáře nemusel narážet :D:D:D:D
621290
Vincent Apple je uzavřená platforma. Pokud ti opravdu někdo musí vysvětlit, jaké výhody mají otevřené platformy a standardy (třeba usb nabíječky pro x různých telefonů, tabletů, foťáků, holících strojků...), tak ti hold není pomoci. [link="http://store.apple.com/cz/product/MD099ZM/A/mikro-usb-adapt%C3%A9r-apple-pro-iphone"]Tohle[/link] mluví samo za sebe *8)*, ale kdyby to nebylo jasné... není problém, že ten adaptér stojí 250,- ale že tam není standardní konektor jen aby pak takové adaptéry prodávat mohli... Ve vší vážnosti bych se nedivil, kdyby taky používali 3,8mm iJacky a paměťovky standardu iSDHC. Bohužel Apple nemá taky iNternet s iHTML a iCSS, protože by pak člověk na jablíčkáře nemusel narážet *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Mätúce na tvojom príspevku je hlavne "Pominu-li, že jsem totálně zaslepení tím" :D
621291
Mätúce na tvojom príspevku je hlavne "Pominu-li, že [b]jsem[/b] totálně zaslepení tím" *:D*
0 0
reagovat
No... je to hodně kostrbatý a pár věcí tak není tak jak byly myšleny, ale každý asi ví, na co jsem narážel a každý určitě dokáže ve svém okolí najít nejdenoho takového člověka... :D
621289
No... je to hodně kostrbatý a pár věcí tak není tak jak byly myšleny, ale každý asi ví, na co jsem narážel a každý určitě dokáže ve svém okolí najít nejdenoho takového člověka... *:D*
0 0
reagovat
Já nechci v žádném případě jakkoliv srážet firmu Apple, jen mám prostě k té značne hromadu výhrad a to ne ani kvůli tomu, co prodávají, ale spíš na jejich uživatele...

Prostě mi poslední dobou vadí ta "móda"... Apple vyrábí nepochybně kvalitní výrobky, ty stroje jsou dobré, o tom žádná, mají sice "lehce" nadsazenou cenu, ale to je něco jako nadávat Ferrari, že má drahý auta...

Co mi ale šíleně vadí, tak jsou uživatelé. Pominu-li, že jsem totálně zaslepení tím, že mají v ruce jablko a odmítají akceptovat jakoukoliv jinou značku, protože "apple is da best", tak se spíše jedná o druh lidí, kteří si takové výrobky kupují...

V základě jsou 2 typy lidí.

Ti první si koupí apple, protože je to prostě fajnovej telefon, nabízí slušné funkce a moc neřeší, to jako to má značku, kdy vyjde nová série a už vůbec nepřemýšlí nad tím, jak musí všude pomlouvat všechno konkurenční...

Ale pak je tu druhá strana uživatelů, kteří apple kupují jen kvůli tomu, že je to "in" a že bez applu nemůžou existovat. Všude každýmu serou, že mají apple (facebook, hospoda,...), jejich běžná konverzace neobsahuje typické "koukneme se na net, zavoláme mu, atd", nýbrž "zkontroluju to na iPhonu, zavolám mu z iPhonu, atd"... Všechny svoje fotky fotí přes zrcadlo, aby bylo vidět, že to je foceno na iPhone a celkově opovrhujou kýmkoliv, kdo iPhone nemá... Málem sem zapomněl, že každý den musí minimálně odeslat jeden příspěvek a přidat za to Hashtag #iPhone... Shodou okolností, jsou to většinou lidé, kteří si jako první stěžují, jak málo je v práci platí a že nemají na dovolenou atd... Nimcéně každý rok od nich vidíte fotečky nové krabičky iPhonu z každý úhlu... Takže asi tak...

Pak jsou samozřejmě další skupiny, ale bohužel ve svém okolí se setkávám spíše s tou druhou, protože ti lidé to musí každému dávat na na vědomí, že oni mají iPhone a že jsou "někdo"... Jestli si tím něco kompenzují, je čistě na jejich zvážení...
621287
Já nechci v žádném případě jakkoliv srážet firmu Apple, jen mám prostě k té značne hromadu výhrad a to ne ani kvůli tomu, co prodávají, ale spíš na jejich uživatele... Prostě mi poslední dobou vadí ta "móda"... Apple vyrábí nepochybně kvalitní výrobky, ty stroje jsou dobré, o tom žádná, mají sice "lehce" nadsazenou cenu, ale to je něco jako nadávat Ferrari, že má drahý auta... Co mi ale šíleně vadí, tak jsou uživatelé. Pominu-li, že jsem totálně zaslepení tím, že mají v ruce jablko a odmítají akceptovat jakoukoliv jinou značku, protože "apple is da best", tak se spíše jedná o druh lidí, kteří si takové výrobky kupují... V základě jsou 2 typy lidí. Ti první si koupí apple, protože je to prostě fajnovej telefon, nabízí slušné funkce a moc neřeší, to jako to má značku, kdy vyjde nová série a už vůbec nepřemýšlí nad tím, jak musí všude pomlouvat všechno konkurenční... Ale pak je tu druhá strana uživatelů, kteří apple kupují jen kvůli tomu, že je to "in" a že bez applu nemůžou existovat. Všude každýmu serou, že mají apple (facebook, hospoda,...), jejich běžná konverzace neobsahuje typické "koukneme se na net, zavoláme mu, atd", nýbrž "zkontroluju to na iPhonu, zavolám mu z iPhonu, atd"... Všechny svoje fotky fotí přes zrcadlo, aby bylo vidět, že to je foceno na iPhone a celkově opovrhujou kýmkoliv, kdo iPhone nemá... Málem sem zapomněl, že každý den musí minimálně odeslat jeden příspěvek a přidat za to Hashtag #iPhone... Shodou okolností, jsou to většinou lidé, kteří si jako první stěžují, jak málo je v práci platí a že nemají na dovolenou atd... Nimcéně každý rok od nich vidíte fotečky nové krabičky iPhonu z každý úhlu... Takže asi tak... Pak jsou samozřejmě další skupiny, ale bohužel ve svém okolí se setkávám spíše s tou druhou, protože ti lidé to musí každému dávat na na vědomí, že oni mají iPhone a že jsou "někdo"... Jestli si tím něco kompenzují, je čistě na jejich zvážení...
0 0
reagovat
btw když už jsme u těch jablek, v práci jsem i na macbooku a nejen, že je zoufale pomalej, ale hlavně mi to přijde jako naprosto směšnej systém, kde polovina věcí nefunguje, čtvrtinu ti to nedovolí a zbytek je tak imbecilně poschovávanej, že se k němi nikdy nedostanu :D
to jen aby bylo jasno, že Jobsův odkaz spíš proklínám
621285
btw když už jsme u těch jablek, v práci jsem i na macbooku a nejen, že je zoufale pomalej, ale hlavně mi to přijde jako naprosto směšnej systém, kde polovina věcí nefunguje, čtvrtinu ti to nedovolí a zbytek je tak imbecilně poschovávanej, že se k němi nikdy nedostanu :D to jen aby bylo jasno, že Jobsův odkaz spíš proklínám
0 0
reagovat
vzdycky, kdyz mi nekdo argumentuje tim, jak je iOS proti Androidu jednoduchej, si vzpomenu na svoje první chvíle s Androidem a pak na první chvíle s iOSem na maminym iPadu a .... jen se pousmeju, protoze iOS mi prijde jako vsechno, jen ne intuitivni. Jediny, co je na nem jednoduchy, je absence ploch a jeden velkej app drawer. Ale to ani nahodou neni plus.

Kazdopadne by moh Vincent prestat trollit, ne :-)
621280
vzdycky, kdyz mi nekdo argumentuje tim, jak je iOS proti Androidu jednoduchej, si vzpomenu na svoje první chvíle s Androidem a pak na první chvíle s iOSem na maminym iPadu a .... jen se pousmeju, protoze iOS mi prijde jako vsechno, jen ne intuitivni. Jediny, co je na nem jednoduchy, je absence ploch a jeden velkej app drawer. Ale to ani nahodou neni plus. Kazdopadne by moh Vincent prestat trollit, ne :-)
0 0
reagovat

Vincent

621271
http://www.youtube.com/watch?v=-zXihamL_Qk
Vincent
0 0
reagovat
Kazdej den novej telefon?
621270
Kazdej den novej telefon?
0 0
reagovat

Vincent

Já mám update denně.
621267
Já mám update denně.
Vincent
0 0
reagovat
Mildik: Ja mam 2 upgrady zdarma telefonu rocne, a z ciste uzivatelskyho hlediska a komunikace s lidma jak v US, tak v Evrope, mi iPhone vyhovuje nejvic. Kdykoliv jsem si hral s Android telefonem, tak mi to prislo jako jeden velkej zmatek.
621261
Mildik: Ja mam 2 upgrady zdarma telefonu rocne, a z ciste uzivatelskyho hlediska a komunikace s lidma jak v US, tak v Evrope, mi iPhone vyhovuje nejvic. Kdykoliv jsem si hral s Android telefonem, tak mi to prislo jako jeden velkej zmatek.
0 0
reagovat
Používam iOS a častokrát mám pocit, že jedného dňa ten mobil vyhodím von oknom. :o
621259
Používam iOS a častokrát mám pocit, že jedného dňa ten mobil vyhodím von oknom. *:o*
0 0
reagovat

Mildík

používám v podstatě čistý android + google apps (ty které chci - např gmail) a pak na normální maily používám maildroid, na řešení souborů apod přes PC používám airdroid, na budíky alarmdroid (já ty jména vážně netahám z paty xD), na hudbu placený poweramp, na poznámky evernote, na nějaký sync dat mám i google drive, i bittorrentn sync, na traffic mam Traffic Monitor, na dopravu Pubtran, na obrazky Quickpic, na web dolphin/chrome (preferoval bych první, ale blbne mi), na videa MX Player...
co se týče tvého seznamu, tak většinu považuju za balast.
621258
používám v podstatě čistý android + google apps (ty které chci - např gmail) a pak na normální maily používám maildroid, na řešení souborů apod přes PC používám airdroid, na budíky alarmdroid (já ty jména vážně netahám z paty xD), na hudbu placený poweramp, na poznámky evernote, na nějaký sync dat mám i google drive, i bittorrentn sync, na traffic mam Traffic Monitor, na dopravu Pubtran, na obrazky Quickpic, na web dolphin/chrome (preferoval bych první, ale blbne mi), na videa MX Player... co se týče tvého seznamu, tak většinu považuju za balast.
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se