Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 5701 - 5720 Napsat příspěvek
Jo teď vidím, že jsi v originálním příspěvku psal, že nemáš exáč, moje chyba.
621103
Jo teď vidím, že jsi v originálním příspěvku psal, že nemáš exáč, moje chyba.
0 0
reagovat
Áááha :)

Tady odtud to bude asi nejlepší:
link
621102
Áááha *:)* Tady odtud to bude asi nejlepší: http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/
0 0
reagovat
naigoto: Ehm, ale já NEMÁM v distribuci, kterou sem stáhl, ŽÁDNÝ exáč... Hmm, zkusim stáhnout ještě nějakou jinou verzi, či distribuci, v tom bude problém...
621101
naigoto: Ehm, ale já NEMÁM v distribuci, kterou sem stáhl, ŽÁDNÝ exáč... Hmm, zkusim stáhnout ještě nějakou jinou verzi, či distribuci, v tom bude problém...
0 0
reagovat
Vypadá to na špatnou cestu k souboru, ten můj řádek počítá s tím, že ten ffmpeg.exe soubor máš ve složce s adresou "C:\User\KAREL\ffmpeg", musíš si to kdyžtak upravit podle toho, kde ten soubor přesně máš uložený.

U toho tiff by změna přípony stačit měla, tam není žádný problém...
621100
Vypadá to na špatnou cestu k souboru, ten můj řádek počítá s tím, že ten ffmpeg.exe soubor máš ve složce s adresou "C:\User\KAREL\ffmpeg", musíš si to kdyžtak upravit podle toho, kde ten soubor přesně máš uložený. U toho tiff by změna přípony stačit měla, tam není žádný problém...
0 0
reagovat
naigoto: "ffmpeg\ffmpeg není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru."

Tohle, a nebo ještě "systém nemůže nalézt požadovanou cestu k programu"... Zkoušel jsem vypisovat tvůj řádek (zní dobře, kdyby sem náhodou potřeboval ten tiff, co bych musel přepsat - předpokládám, že by nestačilo jen přepsat příponu, ale musím změnit i parametry...) a s hláškou prve nahoře napsanou...
621090
naigoto: "ffmpeg\ffmpeg není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru." Tohle, a nebo ještě "systém nemůže nalézt požadovanou cestu k programu"... Zkoušel jsem vypisovat tvůj řádek (zní dobře, kdyby sem náhodou potřeboval ten tiff, co bych musel přepsat - předpokládám, že by nestačilo jen přepsat příponu, ale musím změnit i parametry...) a s hláškou prve nahoře napsanou...
0 0
reagovat
jj, měsíčně platím za jedenáctset a taky mi přijde jako nesmysl doplácet kilo za sto mega. jsou to židi :D
621087
jj, měsíčně platím za jedenáctset a taky mi přijde jako nesmysl doplácet kilo za sto mega. jsou to židi :D
0 0
reagovat
Neprodává někdo LCD monitor 23-24". Právě jsem se vrátil domů a nějaký sháním.
621084
Neprodává někdo LCD monitor 23-24". Právě jsem se vrátil domů a nějaký sháním.
0 0
reagovat

st39.6

V tomhle jsou IMHO operátoři děsivě neflexibilní. Já mám třeba měsíce, kdy klidně těch 300 mega dám, co teď koukám do přehledu. To je když pendluju, kancelář1, kancelář2, doma1, doma2, všude wifi.
Ale když jsem byl x krát do měsíce na služebce, to bych dal i těch 5 giga. Teď plácnu, nevím jak ty ceny u všech operátorů jsou. Ideál by podle mne bylo, kdyby k neomezenýmu tarifu bylo třeba tak těch půl giga a možnost navýšení o další giga za stovku 2 giga za sto pade apod. Já si to jednou navyšoval za 100 snad o 100 mega, to je dost děs na to, že jim člověk dává měsíčně pomalu tisícovku.
621082
V tomhle jsou IMHO operátoři děsivě neflexibilní. Já mám třeba měsíce, kdy klidně těch 300 mega dám, co teď koukám do přehledu. To je když pendluju, kancelář1, kancelář2, doma1, doma2, všude wifi. Ale když jsem byl x krát do měsíce na služebce, to bych dal i těch 5 giga. Teď plácnu, nevím jak ty ceny u všech operátorů jsou. Ideál by podle mne bylo, kdyby k neomezenýmu tarifu bylo třeba tak těch půl giga a možnost navýšení o další giga za stovku 2 giga za sto pade apod. Já si to jednou navyšoval za 100 snad o 100 mega, to je dost děs na to, že jim člověk dává měsíčně pomalu tisícovku.
st39.6
0 0
reagovat
A co ti to píše za chybovou hlášku?

Uložení všech framů z videa třeba do bmp by bylo nějak takhle:

"C:\User\KAREL\ffmpeg\ffmpeg" -i "F:\DOWNLOADS\H3\V01.mxf" -f image2 "F:\DOWNLOADS\screenshoty\x%04d.bmp"
621079
A co ti to píše za chybovou hlášku? Uložení všech framů z videa třeba do bmp by bylo nějak takhle: "C:\User\KAREL\ffmpeg\ffmpeg" -i "F:\DOWNLOADS\H3\V01.mxf" -f image2 "F:\DOWNLOADS\screenshoty\x%04d.bmp"
0 0
reagovat
Nebo jinak - jak můžu převést .mxf video bez ztráty kvality do dejme tomu těch holých obrazových souborů, nebo alespoň do nějakého kontejneru? Obr soubory by ale možná byly lepší.
621078
Nebo jinak - jak můžu převést .mxf video bez ztráty kvality do dejme tomu těch holých obrazových souborů, nebo alespoň do nějakého kontejneru? Obr soubory by ale možná byly lepší.
0 0
reagovat
C:\User\KAREL>ffmpeg\ffmpeg -i /F:\DOWNLOADS\H3\V01.mxf -vcodec tiff frame%8d.tiff

Jo, vím, očividně to píšu blbě, požadavek, co chci spustit očividně píšu blbě... Ale když chci napsat jednoduché ffmpeg -i /F:\DOWNLOADS\H3\V01.mxf -vcodec tiff frame%8d.tiff s tím, že to mám natvrdo navedeno ve winech (a zkoušel jsem zavádět vygoogleným způsobem přímo do "systému spouštěcích příkazů", jestli rozumíš, co myslím), pořád nic.
S příkazovým řádkem nedělám denně, ale jak říkám, u programů, které se jen ovlávají přes řádku jsem nikdy problém nezaznamenal.
621077
C:\User\KAREL>ffmpeg\ffmpeg -i /F:\DOWNLOADS\H3\V01.mxf -vcodec tiff frame%8d.tiff Jo, vím, očividně to píšu blbě, požadavek, co chci spustit očividně píšu blbě... Ale když chci napsat jednoduché ffmpeg -i /F:\DOWNLOADS\H3\V01.mxf -vcodec tiff frame%8d.tiff s tím, že to mám natvrdo navedeno ve winech (a zkoušel jsem zavádět vygoogleným způsobem přímo do "systému spouštěcích příkazů", jestli rozumíš, co myslím), pořád nic. S příkazovým řádkem nedělám denně, ale jak říkám, u programů, které se jen ovlávají přes řádku jsem nikdy problém nezaznamenal.
0 0
reagovat

KARLOS

Jak přesně se ti vůbec nechce rozběhnout? Můžeš sem hodit ten kód, který dáváš do příkazové řádky a který má udělat to co potřebuješ?
621076
Jak přesně se ti vůbec nechce rozběhnout? Můžeš sem hodit ten kód, který dáváš do příkazové řádky a který má udělat to co potřebuješ?
KARLOS
0 0
reagovat
Může mi nějaká dobrá duše poradit, jak zkrotit ffmpeg? Ano, vim, že se ovládá přes příkazový řádek, v tom není problém, ale von se mi nechce vůbec ani rozběhnout. Holt to není žádný exáč, který by se jen pomocí PR jen aktivoval...

Fakt už nevím, navádel sem ho do systému, ručně sem ho kopíroval do win... nic.
621074
Může mi nějaká dobrá duše poradit, jak zkrotit ffmpeg? Ano, vim, že se ovládá přes příkazový řádek, v tom není problém, ale von se mi nechce vůbec ani rozběhnout. Holt to není žádný exáč, který by se jen pomocí PR jen aktivoval... Fakt už nevím, navádel sem ho do systému, ručně sem ho kopíroval do win... nic.
0 0
reagovat
gonzi, nahazoval jsem to jako příklad toho, že 300mb, který má na měsíc, může zmizet za den, když na to přijde. osobně mi to může bejt putna, navigaci mám offline a datovej balík myslim 3,5gb, což mi zatim - i když jen tak tak - stačí. jen si prostě myslim, že je 300mb takovej divnej vtip pro babičky
621073
gonzi, nahazoval jsem to jako příklad toho, že 300mb, který má na měsíc, může zmizet za den, když na to přijde. osobně mi to může bejt putna, navigaci mám offline a datovej balík myslim 3,5gb, což mi zatim - i když jen tak tak - stačí. jen si prostě myslim, že je 300mb takovej divnej vtip pro babičky
0 0
reagovat
Aliexpress bych se vyhnul, pokud nenajdeš, že už někdo dostal opravdu originál od toho prodejce co sis vyhlídnul, protože ani vysoké hodnocení nemusí někdy nic znamenat.

Zbytek je v pohodě, jen bych ještě přihodil Etotalk. Od nich jsem bral snad 5 telefonů.
621067
Aliexpress bych se vyhnul, pokud nenajdeš, že už někdo dostal opravdu originál od toho prodejce co sis vyhlídnul, protože ani vysoké hodnocení nemusí někdy nic znamenat. Zbytek je v pohodě, jen bych ještě přihodil Etotalk. Od nich jsem bral snad 5 telefonů.
0 0
reagovat

Xiaomi

Má tu niekto skúsenosti s objednávaním Xiaomi produktov (Pistony a Power bank) zo zahraničia?? :)

Ide mi hlavne o overené eshopy kde sú na 100% originály.
ibuygo
pandawill
aliexpres
xiaomiword a pod.
621066
Má tu niekto skúsenosti s objednávaním Xiaomi produktov (Pistony a Power bank) zo zahraničia?? :) Ide mi hlavne o overené eshopy kde sú na 100% originály. ibuygo pandawill aliexpres xiaomiword a pod.
Xiaomi
0 0
reagovat
Ja mam 3 GB mesicne a sotva se do toho vejdu, prece jen LTE je skoro stejne rychly jako Wi-Fi, takze to tece celkem proudem.
621058
Ja mam 3 GB mesicne a sotva se do toho vejdu, prece jen LTE je skoro stejne rychly jako Wi-Fi, takze to tece celkem proudem.
0 0
reagovat
Dolphin používám snad od začátku, Opera mi na rozdíl od desktopu moc nesedla a Chrome byl naposledy naprosto nepoužitelný.
621056
Dolphin používám snad od začátku, Opera mi na rozdíl od desktopu moc nesedla a Chrome byl naposledy naprosto nepoužitelný.
0 0
reagovat
Chrom jmi přijde kapku horší pomaleji se mi načítají stránky, bere víc paměti a procesoru, nemá doplnky, neumí gesta tj. nejde třeba Pg Dn. Mne teda prozatím nespadnul ani jednou za těch 14 dní. No a jde tam flash :)
621052
Chrom jmi přijde kapku horší pomaleji se mi načítají stránky, bere víc paměti a procesoru, nemá doplnky, neumí gesta tj. nejde třeba Pg Dn. Mne teda prozatím nespadnul ani jednou za těch 14 dní. No a jde tam flash :)
0 0
reagovat

TonyClifton

Dolphin není marný ale často mi na vybraných webech padal, takže teď jedu na Chromu.
621051
Dolphin není marný ale často mi na vybraných webech padal, takže teď jedu na Chromu.
TonyClifton
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se