Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4241 - 4260 Napsat příspěvek
TrDLo: Nejde 8), nebo jsem moc hloupý na to, abych to byl zchopný zprovoznit (titule samotné možná "natáhneš", ale zobrazí se, nic s nimi ale neuděláš - včetně jejich výběru a přehrání)...
645736
TrDLo: Nejde *8)*, nebo jsem moc hloupý na to, abych to byl zchopný zprovoznit (titule samotné možná "natáhneš", ale zobrazí se, nic s nimi ale neuděláš - včetně jejich výběru a přehrání)...
0 0
reagovat
Pokud se nic nezměnilo, tak originální BD včetně všech ochran, menu atd. lze přehrát pouze v komerčních playerech s patřičnými licencemi. Tzn. věci jako ArcSoft TMT, CyberLink PowerDVD, Nero Blu-ray Player apod.

Takže pokud člověk trvá na plnohodnotném přehrávání, tak žádné "open" alternativy nemá cenu zkoušet, protože už z principu tuhle funkcionalitu nemůžou mít.

V tom případě bych se pokusil spíš naopak zjistit, zda náhodou do PowerDVD apod. nejde naroubovat externí titulku přes VSFilter nebo něco podobného - ale to jen taková moje úvaha.
645723
Pokud se nic nezměnilo, tak originální BD včetně všech ochran, menu atd. lze přehrát pouze v komerčních playerech s patřičnými licencemi. Tzn. věci jako ArcSoft TMT, CyberLink PowerDVD, Nero Blu-ray Player apod. Takže pokud člověk trvá na plnohodnotném přehrávání, tak žádné "open" alternativy nemá cenu zkoušet, protože už z principu tuhle funkcionalitu nemůžou mít. V tom případě bych se pokusil spíš naopak zjistit, zda náhodou do PowerDVD apod. nejde naroubovat externí titulku přes VSFilter nebo něco podobného - ale to jen taková moje úvaha.
0 0
reagovat

kyller

poznas potplayer? ja som sice to na co sa pytas neskusal, ale dam ruku do ohna za to, ze dokaze urcite to co potrebujes
645720
poznas potplayer? ja som sice to na co sa pytas neskusal, ale dam ruku do ohna za to, ze dokaze urcite to co potrebujes
kyller
0 0
reagovat
VLC mám, ale ten mi originálne blu-ray neprehrá. Je tam na to nejaký plugin či? Normálne používam Cyberlink PowerDVD, ale ten nepodporuje externé titulky.
645717
VLC mám, ale ten mi originálne blu-ray neprehrá. Je tam na to nejaký plugin či? Normálne používam Cyberlink PowerDVD, ale ten nepodporuje externé titulky.
0 0
reagovat

kyller

Uvedený postup mi fungoval s VLC Playerem.
645710
Uvedený postup mi fungoval s VLC Playerem.
kyller
0 0
reagovat
Existuje nejaká možnosť ako prehrávať na PC originálne blu-ray s externými titulkami na disku?
645709
Existuje nejaká možnosť ako prehrávať na PC originálne blu-ray s externými titulkami na disku?
0 0
reagovat
Tak problémy se změnami rozlišení, frekvencemi a jiné veselé věci sem nakonec vyřešil... že sem si šoupl na tiskárnu BD player?)?):D... Je to peklo, rád bych to do budoucna vyřešil elegantněji, ale teď sem rád, že je to všechno popropojováno a je to funkční bez neustálých úprav...
Tak jako tak - dík všem. :)):+
645422
Tak problémy se změnami rozlišení, frekvencemi a jiné veselé věci sem nakonec vyřešil... že sem si šoupl na tiskárnu BD player*?)**?)**:D*... Je to peklo, rád bych to do budoucna vyřešil elegantněji, ale teď sem rád, že je to všechno popropojováno a je to funkční bez neustálých úprav... Tak jako tak - dík všem. *:))**:+*
0 0
reagovat
Já ikony taky nevedu už pár let.
645415
Já ikony taky nevedu už pár let.
0 0
reagovat
U mě vede krásné pozadí + nejpoužívanější ikonky, které ale budou někde po stranách (aby nepřekáželi hlavnímu pozadí).

Například styl dlaždice (např. Win 8+) vůbec nemám rád :-)
645413
U mě vede krásné pozadí + nejpoužívanější ikonky, které ale budou někde po stranách (aby nepřekáželi hlavnímu pozadí). Například styl dlaždice (např. Win 8+) vůbec nemám rád :-)
0 0
reagovat

st39.6

Ne :+

Od té doby, co můžou aplikace přidávat své vlastní akce přímo do toho pop-up menu pod pravým tlačítkem, tak jsou ikony na ploše fakt historie.

Kliknu na líště na ikonu PuTTY, přímo z menu vyberu server a aplikace se spouští už hned s parametrem, co má udělat. Totéž u browseru, office, přehrávače, ...

Málo používané aplikace: start, na klávesnici nějaká 3-4 písmena názvu, enter.
645407
Ne *:+* Od té doby, co můžou aplikace přidávat své vlastní akce přímo do toho pop-up menu pod pravým tlačítkem, tak jsou ikony na ploše fakt historie. Kliknu na líště na ikonu PuTTY, přímo z menu vyberu server a aplikace se spouští už hned s parametrem, co má udělat. Totéž u browseru, office, přehrávače, ... Málo používané aplikace: start, na klávesnici nějaká 3-4 písmena názvu, enter.
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Konečně někdo...vždy se mě na to lidi ptají a já odpovídám, že plocha je jen pro aktuálně rozdělané projekty, jinak by měla být prázdná.
645406
Konečně někdo...vždy se mě na to lidi ptají a já odpovídám, že plocha je jen pro aktuálně rozdělané projekty, jinak by měla být prázdná.
st39.6
0 0
reagovat
já mám všechno v dolní liště panelu nástrojů. ono je snad něco rychlejšího?
645405
já mám všechno v dolní liště panelu nástrojů. ono je snad něco rychlejšího?
0 0
reagovat

lol

Zástupci na ploše FTW, nic rychlejšího není než kliknout přímo, mně by teda vůbec nevyhovovalo dělat všechno přes Start.
645404
Zástupci na ploše FTW, nic rychlejšího není než kliknout přímo, mně by teda vůbec nevyhovovalo dělat všechno přes Start.
lol
0 0
reagovat

KARLOS

Tak ručně to není problém - ovládací panel nvidia a tam někde to je, nastavení rozlišení, hz atd. pro monitor - je to jedna z těch stránek v tom levém sloupečku (nejsem teď na nvidia powered kompu, takže ti to přesněji neřeknu).
645402
Tak ručně to není problém - ovládací panel nvidia a tam někde to je, nastavení rozlišení, hz atd. pro monitor - je to jedna z těch stránek v tom levém sloupečku (nejsem teď na nvidia powered kompu, takže ti to přesněji neřeknu).
KARLOS
0 0
reagovat
Gonzi: Dík za reakci, ale... na svém zažitém interface prozatím trvám, ano, vím, že je to zřejmě zpátečnické, ale mě to vyhovuje.
Dle všeho to dělal právě ten zoom, ono mi to ve výsledku nechtělo otevírat ani složky, no prostě nádhera. Ještě uvidím, co bude dělat to přepínání, ale systém se mi předtím choval tak, že když sem změnil rozlišení, tak ikony rozházel (to co říkáš, o tom ale vim ;), po návratu k původnímu se to vrátilo do normálu...

JInak s 24Hz fakt nikdo neví? Na červené sem minimálně ručně mohl změnit kmitočet selého systému (což nebylo nejpohodlnější, ale funkční), pustil, co potřeboval a pak se hrátil na 60Hz. Teď sem tam zatím nenašel ani to, no...
645397
Gonzi: Dík za reakci, ale... na svém zažitém interface prozatím trvám, ano, vím, že je to zřejmě zpátečnické, ale mě to vyhovuje. Dle všeho to dělal právě ten zoom, ono mi to ve výsledku nechtělo otevírat ani složky, no prostě nádhera. Ještě uvidím, co bude dělat to přepínání, ale systém se mi předtím choval tak, že když sem změnil rozlišení, tak ikony rozházel (to co říkáš, o tom ale vim ;), po návratu k původnímu se to vrátilo do normálu... JInak s 24Hz fakt nikdo neví? Na červené sem minimálně ručně mohl změnit kmitočet selého systému (což nebylo nejpohodlnější, ale funkční), pustil, co potřeboval a pak se hrátil na 60Hz. Teď sem tam zatím nenašel ani to, no...
0 0
reagovat

KARLOS

24Hz nevím no.
Jinak ad ikony: proč je používáš, proč nemáš fullscreen start jen zavalený skupinkama ikon a na ploše třeba jen nějaký zbylý bordel (případně setříděný pomocí fences, které ti tohle vyřeší)? Pak kdykoli klikneš na klávesu win, tak ti vyskočí nabídka programů... (a jde tam dávat i složky apod): link
A abych jen neodbíhal, win8+ mají různé "zoomy" podle monitoru, počtu pixelů apod.
1) já osobně to nesnáším a mám to vypnuté
2) možná ti nějaké nastavení s tímto související rozhazuje i ty ikonky
A jinak klasicky se ti přehází ikonky, které jsou mimo rozlišení, ale když je rozmístíš podle menšího rozlišení, tak by to problém dělat nemělo (jinak zase fences link ).
645393
24Hz nevím no. Jinak ad ikony: proč je používáš, proč nemáš fullscreen start jen zavalený skupinkama ikon a na ploše třeba jen nějaký zbylý bordel (případně setříděný pomocí fences, které ti tohle vyřeší)? Pak kdykoli klikneš na klávesu win, tak ti vyskočí nabídka programů... (a jde tam dávat i složky apod): http://i.imgur.com/voA6sPD.jpg A abych jen neodbíhal, win8+ mají různé "zoomy" podle monitoru, počtu pixelů apod. 1) já osobně to nesnáším a mám to vypnuté 2) možná ti nějaké nastavení s tímto související rozhazuje i ty ikonky A jinak klasicky se ti přehází ikonky, které jsou mimo rozlišení, ale když je rozmístíš podle menšího rozlišení, tak by to problém dělat nemělo (jinak zase fences http://www.google.cz/search?tbm=isch&q=stardock%20fences ).
KARLOS
0 0
reagovat
Tak jako tak dík za reakci... google to bídě zítra jistit.
645387
Tak jako tak dík za reakci... google to bídě zítra jistit.
0 0
reagovat

KARLOS

Ikony na ploše už asi 8 let nepoužívám - doporučuju vyzkoušet, spoustu věcí do zjednoduší :D

To přepínání přesně takhle zvládá MPC-HC a třeba Kodi, což je ti ale k ničemu, pokud potřebuješ PowerDVD kvůli originálním BD.

Chápu, že za tyhle rady mi asi moc nepoděkuješ :D Ale když jsi mě vyzval jmenovitě, cítím potřebu zareagovat, byť negativně, než abych ten dotaz prostě odignoroval.
645386
Ikony na ploše už asi 8 let nepoužívám - doporučuju vyzkoušet, spoustu věcí do zjednoduší *:D* To přepínání přesně takhle zvládá MPC-HC a třeba Kodi, což je ti ale k ničemu, pokud potřebuješ PowerDVD kvůli originálním BD. Chápu, že za tyhle rady mi asi moc nepoděkuješ *:D* Ale když jsi mě vyzval jmenovitě, cítím potřebu zareagovat, byť negativně, než abych ten dotaz prostě odignoroval.
KARLOS
0 0
reagovat
Tak jo, pánové, problem solved... A nastal další :D...
S přechodem na vyšší rozlišení sem narazil na jednu nemilou věc - že se mi rozhazují ikony na ploše při každé změně rozlišení. Což je docela problém, když rozlišení měním, nebo lépe řečeno měnit chtít bdu poměrně často i bez toho, že bych často hrál... prostě chci, aby mi zobrazovadlo přijímalo 1080p při přehrávání 1080p.
Jak docílím toho, aby mi ve win10 ikony nepřehazovaly, když se vrátím do rozlišení původního (že budou rozházené při změněném rozlišení je mi jasné a to mi žíly netrhá)...
Druhá věc - nějaké tipy na automatické 24Hz1080p? Tak, abych prostě zapl powerdvd a při fullscreenu se mi to přeplo do 1080p a 24Hz, jakmile FC vypnu, návrat k původnímu nastavení? TrDLo, Gonzi?
645385
Tak jo, pánové, problem solved... A nastal další *:D*... S přechodem na vyšší rozlišení sem narazil na jednu nemilou věc - že se mi rozhazují ikony na ploše při každé změně rozlišení. Což je docela problém, když rozlišení měním, nebo lépe řečeno měnit chtít bdu poměrně často i bez toho, že bych často hrál... prostě chci, aby mi zobrazovadlo přijímalo 1080p při přehrávání 1080p. Jak docílím toho, aby mi ve win10 ikony nepřehazovaly, když se vrátím do rozlišení původního (že budou rozházené při změněném rozlišení je mi jasné a to mi žíly netrhá)... Druhá věc - nějaké tipy na automatické 24Hz1080p? Tak, abych prostě zapl powerdvd a při fullscreenu se mi to přeplo do 1080p a 24Hz, jakmile FC vypnu, návrat k původnímu nastavení? TrDLo, Gonzi?
0 0
reagovat

Karlos

U takové sestavy se na 99 procent nemusíš ničeho bát, ale mít třeba u nějakého silnějšího stroje kdovíjaký 7 let starý zdroj v kdovíjakém stavu, tam už by to bylo na pováženou a osobně bych moc klidně nespal :) A jen zdroj shořet nemusí, může ti to s sebou vzít třeba desku nebo klidně i celé PC...
645382
U takové sestavy se na 99 procent nemusíš ničeho bát, ale mít třeba u nějakého silnějšího stroje kdovíjaký 7 let starý zdroj v kdovíjakém stavu, tam už by to bylo na pováženou a osobně bych moc klidně nespal :) A jen zdroj shořet nemusí, může ti to s sebou vzít třeba desku nebo klidně i celé PC...
Karlos
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se