Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 10181 - 10200 Napsat příspěvek
reaguje na: fabec
Jako dítě :D. Teď mám v lednici tak 40 kinder maxi tyčinek :D
910127
Jako dítě *:D*. Teď mám v lednici tak 40 kinder maxi tyčinek *:D*
910125
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Mlieko

Ja som dlho svojho času pil liter mlieka denne, dosť často to bolo aj nepasterizované (stredná poľnohospodárska škola mala zvery a aj výčapný automat na to mlieko) a nie len kravské, aj kozie, bolo to výborné a z nepasterizovaného mlieka sú tie najlepšie palacinky. P. S. nikdy som sa z toho nezosral, ale to som asi výnimka :D
910126
Ja som dlho svojho času pil liter mlieka denne, dosť často to bolo aj nepasterizované (stredná poľnohospodárska škola mala zvery a aj výčapný automat na to mlieko) a nie len kravské, aj kozie, bolo to výborné a z nepasterizovaného mlieka sú tie najlepšie palacinky. P. S. nikdy som sa z toho nezosral, ale to som asi výnimka *:D*
Mlieko
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Jako dítě jsem všechny čokoládové sušenky (snickers, mars, margot, fidorka...) házel do ledničky. Jinak jsem je nebyl schopnej jíst. 

Jinak párek pochopitelně jedině z mikrovlnky. A ideálně s koprovkou a knedlíkem8)
910125
Jako dítě jsem všechny čokoládové sušenky (snickers, mars, margot, fidorka...) házel do ledničky. Jinak jsem je nebyl schopnej jíst.  Jinak párek pochopitelně jedině z mikrovlnky. A ideálně s koprovkou a knedlíkem*8)*
910117
4 -1
reagují: Demonic8, Gonzi
reagovat
Když jsme u těch netradičních příloh, where the fuck is nakládaná kukuřice a červené zelí - vrchol české gastronomie?! :))

Které mimochodem vystřídala právě rukola (velmi obratný oslí můstek).
910123
Když jsme u těch netradičních příloh, where the fuck is nakládaná kukuřice a červené zelí - vrchol české gastronomie?! *:))* Které mimochodem vystřídala právě rukola [spoiler](velmi obratný oslí můstek).[/spoiler]
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Memphis
Ségra strávila asi dva roky jako au-pair ve Finsku a tam prej zapíjej litrama mlíka (odtučněnýho!) úplně všechno, včetně věcí z grilu na barbecue. Takže už jsem slyšel i divnější věci, ale ne zase o moc :D
910122
Ségra strávila asi dva roky jako au-pair ve Finsku a tam prej zapíjej litrama mlíka (odtučněnýho!) úplně všechno, včetně věcí z grilu na barbecue. Takže už jsem slyšel i divnější věci, ale ne zase o moc *:D*
910117
2 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Memphis
Mně se dělá šoufl z mléka jako takového, takže tohle fakt ne :D
Párky na pánvi, nebo na grilu. Ale nejčastěji párky už vůbec, preferuji něco s větším obsahem masa. 
910121
Mně se dělá šoufl z mléka jako takového, takže tohle fakt ne *:D* Párky na pánvi, nebo na grilu. Ale nejčastěji párky už vůbec, preferuji něco s větším obsahem masa. 
910117
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
jako, no kink shame, ale ty vole :D Mě by to asi nijak nevadilo, ale prostě by mě nenapadlo zapít párek mlíkem.:D
Jinak párky ve vodě, na páře, v mikrovlnce... mno skončil jsem u párků na pánvi. Stopové množství másla, převrací se defacto samy a chutnají mi tak nejvíc.
910120
jako, no kink shame, ale ty vole *:D* Mě by to asi nijak nevadilo, ale prostě by mě nenapadlo zapít párek mlíkem.*:D* Jinak párky ve vodě, na páře, v mikrovlnce... mno skončil jsem u párků na pánvi. Stopové množství másla, převrací se defacto samy a chutnají mi tak nejvíc.
910117
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
To nechápu úplně stejně, jako mleko k bramboráku :D
910118
To nechápu úplně stejně, jako mleko k bramboráku *:D*
910117
5 0
reagovat
Když jsme u těch neobvyklých chutí, já pořád nedám dopustit na párky, jednou za čas. A kdykoliv je dělám (samozřejmě na páře), musím k ním mít mlíko. Jsem tak naučenej od prarodičů a prostě přes to nejede vlak. Bez něj je to divné. Ale pochopil jsem, že pro spoustu lidí je to nepředstavitelná kombinace. Jak to máte vy? :D
910117
Když jsme u těch neobvyklých chutí, já pořád nedám dopustit na párky, jednou za čas. A kdykoliv je dělám (samozřejmě na páře), musím k ním mít mlíko. Jsem tak naučenej od prarodičů a prostě přes to nejede vlak. Bez něj je to divné. Ale pochopil jsem, že pro spoustu lidí je to nepředstavitelná kombinace. Jak to máte vy? *:D*
4 0
reagují: fabec, Kostěj, HAL, Gonzi, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já mám taky radši Emmu Smetanu, než smetanu.
910116
Já mám taky radši Emmu Smetanu, než smetanu.
910113
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
910115
https://c.tenor.com/m-cJlcMkULkAAAAC/tenor.gif
910108
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak to radši večeři a Křenkovou než s křenovou omáčkou.
910113
Tak to radši večeři a Křenkovou než s křenovou omáčkou.
910111
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Krejčíková ve finále Wimbledonu btw
910112
Krejčíková ve finále Wimbledonu btw
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To poslouchám od manželky a švagrové denně:D

Já ji rád, i křenovou. Ale nejradši trnkovou8)
910111
To poslouchám od manželky a švagrové denně*:D* Já ji rád, i křenovou. Ale nejradši trnkovou*8)*
910108
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Táta když se vrátil z Číny, tak říkal že se musí smát tomu, když si myslíme jak tu děláme nejlepší kachnu nebo řízek .
910109
Táta když se vrátil z Číny, tak říkal že se musí smát tomu, když si myslíme jak tu děláme nejlepší kachnu nebo řízek .
910106
5 0
reagovat
Procetl jsem to tady, chvilema se i zasmal (dekuju :) ), ale s jednou veci proste souhlasit nemohu.

Koprovka je zlo a naprosto odporne jidlo.
910108
Procetl jsem to tady, chvilema se i zasmal (dekuju :) ), ale s jednou veci proste souhlasit nemohu. Koprovka je zlo a naprosto odporne jidlo.
12 -8
reagují: Memphis, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Demonic8
Já taky ne, ale zajeď si do Maďarska.... Tam to mají hospody ve svým menu.... 

A když jsme u těch prasaren, tak Tatarka s rýží FTW 8):D a k tomu libovolné maso na přírodno :D
910107
Já taky ne, ale zajeď si do Maďarska.... Tam to mají hospody ve svým menu....  A když jsme u těch prasaren, tak Tatarka s rýží FTW *8)**:D* a k tomu libovolné maso na přírodno *:D*
910101
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Řízek z ryží si dávám u vietnamce, se sladkokyselou, nebo medovou omáčkou !
910106
Řízek z ryží si dávám u vietnamce, se sladkokyselou, nebo medovou omáčkou !
910105
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Vtipný je, že tohle má docela slavnou historii a řízek zpopularizoval v Rakousku z Itálie Maršál Radecký a rýží podobně z Asie do Evropy Alexandr Makedonský.

Takže je řízek s rýží pokrm vojevůdců vy lůzři.
910105
Vtipný je, že tohle má docela slavnou historii a řízek zpopularizoval v Rakousku z Itálie Maršál Radecký a rýží podobně z Asie do Evropy Alexandr Makedonský. Takže je řízek s rýží pokrm vojevůdců vy lůzři.
6 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Demonic8
U nas to Asiati umí udělat tak bozsky, ze je to s tím dokonale:D
910104
U nas to Asiati umí udělat tak bozsky, ze je to s tím dokonale*:D*
910101
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se