Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 261 - 280 Napsat příspěvek
Horizon Forbidden West Complete Edition PC Trailer

21. března.:+

Už jen doufat, že to vyjde v hratelném stavu.
893394
[url=https://www.youtube.com/watch?v=XbofnUWolHE]Horizon Forbidden West Complete Edition PC Trailer [/url] 21. března.*:+* Už jen doufat, že to vyjde v hratelném stavu.
6 0
reagují: Gonzi
reagovat

TLOU2 Remaster

Pořád platí, že je to nářez a pořád platí, že druhá polovina hry je mnohem lepší a zábavnější, než ta první :) Už aby ND oznámilo Part III
893337
Pořád platí, že je to nářez a pořád platí, že druhá polovina hry je mnohem lepší a zábavnější, než ta první :) Už aby ND oznámilo Part III
TLOU2 Remaster
9 -2
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: esmo
Mám to v balikovne,  těším se. Metrovidie mám žánrově nejradši.
Ubisoftu plosinovky jdou, Rayman Origins a Legends patří k nejlepším vůbec.
893242
Mám to v balikovne,  těším se. Metrovidie mám žánrově nejradši. Ubisoftu plosinovky jdou, Rayman Origins a Legends patří k nejlepším vůbec.
893235
2 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
:o:o:o
893238
*:o**:o**:o*
893237
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Hrál jsem to asi dvacet minut a podle mě je to hnusnej shit s divným ovládáním, ale možná se to časem zlepší. Tak třeba až to vyjde na Steamu. Do tý doby dál čekám na novýho Hollow Knighta 8)
893237
Hrál jsem to asi dvacet minut a podle mě je to hnusnej shit s divným ovládáním, ale možná se to časem zlepší. Tak třeba až to vyjde na Steamu. Do tý doby dál čekám na novýho Hollow Knighta *8)*
893235
0 -4
reagují: esmo
reagovat

Prince of Persia: The Lost Crown

Ubisoft zvládl udělat zábavnou negenerickou hru. Jakože cože? Ano fakt.
Nikdy jsem nevyhledával Prince z Persie, nikdy jsem nevyhledával hry jejichž grafika je kreslená jak z Borderlands a už vůbec jsem nikdy nevyhledával 2D skákací plošinovky.
Jenže tady je dávkovaná míra akce a hopsání tak dobře, že i mě to strašně baví. Musím tomu pochválit level design, art design jednotlivých enemies a hlavně i velmi dobrý dabing. Dokonce i ten soundtrack při bossfightech je návykovej.
Jsem moc překvapenej, jak se to všechno sešlo a jak to funguje dohromady. Řekl bych, že pro fanoušky žánru povinnost a ti kdo váhají, tak jděte do toho.
Platinu tam udělám a to je co říct ... ty nedělám jen tak někde. :D
A cenovka při releasu 40€ je velmi sympatická.
893235
Ubisoft zvládl udělat zábavnou negenerickou hru. Jakože cože? Ano fakt. Nikdy jsem nevyhledával Prince z Persie, nikdy jsem nevyhledával hry jejichž grafika je kreslená jak z Borderlands a už vůbec jsem nikdy nevyhledával 2D skákací plošinovky. Jenže tady je dávkovaná míra akce a hopsání tak dobře, že i mě to strašně baví. Musím tomu pochválit level design, art design jednotlivých enemies a hlavně i velmi dobrý dabing. Dokonce i ten soundtrack při bossfightech je návykovej. Jsem moc překvapenej, jak se to všechno sešlo a jak to funguje dohromady. Řekl bych, že pro fanoušky žánru povinnost a ti kdo váhají, tak jděte do toho. Platinu tam udělám a to je co říct ... ty nedělám jen tak někde. *:D* A cenovka při releasu 40€ je velmi sympatická.
Prince of Persia: The Lost Crown
4 0
reagují: (=LIFTY=), Kostěj
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já to měl teď o víkendu tématicky, od dopoledne na štípání dříví a pak jsem se jen večer se sekerou přesunul do Ragnaröku :D... neumim si představit, že bych se teď na to vybodnul, protože jak jsi psal - zajímá mě jak to dopadne, jak se to bude vyvíjet dál během hry. Já ty hry vůbec nechci srovnávat, ale takhle obdobně mluvilo pár lidí v okolí o RDR 2. Tam jsem to žral už od zimního úvodu, ale stejně jako u Ragnaröku, ta hra jde po vlastní ose a postupem času, co s ní člověk stráví, je lepší a lepší (naposled jsem akorát sundal Alvu, abych šel spát slavnostně, co jsem to dokázal :D
893106
Já to měl teď o víkendu tématicky, od dopoledne na štípání dříví a pak jsem se jen večer se sekerou přesunul do Ragnaröku *:D*... neumim si představit, že bych se teď na to vybodnul, protože jak jsi psal - zajímá mě jak to dopadne, jak se to bude vyvíjet dál během hry. Já ty hry vůbec nechci srovnávat, ale takhle obdobně mluvilo pár lidí v okolí o RDR 2. Tam jsem to žral už od zimního úvodu, ale stejně jako u Ragnaröku, ta hra jde po vlastní ose a postupem času, co s ní člověk stráví, je lepší a lepší (naposled jsem akorát sundal Alvu, abych šel spát slavnostně, co jsem to dokázal *:D*
892946
1 0
reagovat
reaguje na: departed
Včera jsem si Valhallu zdarma stáhnul a zkusil jsem to na pár minut. Jsem docela zvědavý jaké to bude.
893078
Včera jsem si Valhallu zdarma stáhnul a zkusil jsem to na pár minut. Jsem docela zvědavý jaké to bude.
893068
0 0
reagovat
Dal jsem si teď poprvé po 10 letech opáčko TLOU 1 a to mě jen utvrdilo v tom, že je to skutečnej skvost, tak jak jsem si ho pamatoval.
GoW je proti tomu strašně mediocre.
893070
Dal jsem si teď poprvé po 10 letech opáčko TLOU 1 a to mě jen utvrdilo v tom, že je to skutečnej skvost, tak jak jsem si ho pamatoval. GoW je proti tomu strašně mediocre.
0 0
reagovat
Já mám k Ragnaroku trošku zvláštní vztah. Když jsem hrál GOW (2018) bavil mě hrozně moc, užil jsem si to maximálně a byla to příjemná změna.

Pak oznámili Ragnarok, já se na to ani netěšil, říkal jsem si, že možná až jednou ve slevě. Jenže mi žena koupila PS5, který zahrnoval Ragnarok, tak jsem cítil "tlak", že si to teda zahrát musím.

Ze začátku mě to moc nechytlo, ať už byl opening jakkoliv kulervoucí, trvalo mi několik hodin než jsem se do toho dostal.

Jenže s každou další odehranou hodinou to bylo lepší a lepší a já si začal konečně užívat pořádně vše, co hra nabízí. Všechno!

Nakonec se z toho stala platinumka a já ukončil hru s hodně hřejivým pocitem, že jsem zrovna odehrál něco úplně skvělého.

... a to jsem před pár dny dohrál Valhallu, která všechny ty příjemný pocity hned vrátila. To, že bylo DLC zadarmo byla jen třešnička na dortu! :+
893068
Já mám k Ragnaroku trošku zvláštní vztah. Když jsem hrál GOW (2018) bavil mě hrozně moc, užil jsem si to maximálně a byla to příjemná změna. Pak oznámili Ragnarok, já se na to ani netěšil, říkal jsem si, že možná až jednou ve slevě. Jenže mi žena koupila PS5, který zahrnoval Ragnarok, tak jsem cítil "tlak", že si to teda zahrát musím. Ze začátku mě to moc nechytlo, ať už byl opening jakkoliv kulervoucí, trvalo mi několik hodin než jsem se do toho dostal. Jenže s každou další odehranou hodinou to bylo lepší a lepší a já si začal konečně užívat pořádně vše, co hra nabízí. Všechno! Nakonec se z toho stala platinumka a já ukončil hru s hodně hřejivým pocitem, že jsem zrovna odehrál něco úplně skvělého. ... a to jsem před pár dny dohrál Valhallu, která všechny ty příjemný pocity hned vrátila. To, že bylo DLC zadarmo byla jen třešnička na dortu! *:+*
2 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Já nejsem moc fanda roguelike. Vím že Dead Cells mě bavilo, ale po každé smrti mi přišlo, že jsem úplně ztratil hodinu času. 
892994
Já nejsem moc fanda roguelike. Vím že Dead Cells mě bavilo, ale po každé smrti mi přišlo, že jsem úplně ztratil hodinu času. 
892964
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
A Valhalla nic? Jedno z nejlepších dlc (a zadarmo!) krásně zakončující Kratův příběh. Z jeho téměř shakespearovského monologu na konci k [REDACTED] ve spojení s TOU hudbou zimomriavky jak prase...
892964
A Valhalla nic? Jedno z nejlepších dlc (a zadarmo!) krásně zakončující Kratův příběh. Z jeho téměř shakespearovského monologu na konci k [REDACTED] ve spojení s [url=https://www.youtube.com/watch?v=ZFcOCquPA1I]TOU [/url]hudbou zimomriavky jak prase...
892946
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Jak to může někdo rozehrát a nedohrát? Já čekal pět let na to, jak tohle dopadne a jak si poradi s Thorem, Odinem (nejlepší jeho verze, jakou jsem viděl) a s tím odhalením identity jedné postavy.
Cele jsem to sjel, než mi stačila dojít limitka dualsense s tématem GoW. A to jsem před tím hrál jen GoW a pak zpětně trojku.
892946
Jak to může někdo rozehrát a nedohrát? Já čekal pět let na to, jak tohle dopadne a jak si poradi s Thorem, Odinem (nejlepší jeho verze, jakou jsem viděl) a s tím odhalením identity jedné postavy. Cele jsem to sjel, než mi stačila dojít limitka dualsense s tématem GoW. A to jsem před tím hrál jen GoW a pak zpětně trojku.
892931
5 0
reagují: Ash_Black, Ex-SOLDIER
reagovat

God of War Ragnarök

Vím, že v době vydání mi pár lidí říkalo, že to po chvilce nechali rozehratý a už to tam mají od tý doby. To tempo je všelijaký a nepoužil bych slovo „hektický“, minimálně na počátku je to hodně volný (i při srovnání s předchozím) a člověk nerube ani do kdovíjak zajímavejch zloduchů (ještěrky a jejich kámoši mě docela otravovali a nechal jsem mladýho, ať to jistí lukem, spíš jsem se kochal krajinou :D), ale zatim baví. Možná je to tim, že časově si to dávkuju, dávám 1-1,5 hodiny na dobrou noc.
892931
Vím, že v době vydání mi pár lidí říkalo, že to po chvilce nechali rozehratý a už to tam mají od tý doby. To tempo je všelijaký a nepoužil bych slovo „hektický“, minimálně na počátku je to hodně volný (i při srovnání s předchozím) a člověk nerube ani do kdovíjak zajímavejch zloduchů (ještěrky a jejich kámoši mě docela otravovali a nechal jsem mladýho, ať to jistí lukem, spíš jsem se kochal krajinou *:D*), ale zatim baví. Možná je to tim, že časově si to dávkuju, dávám 1-1,5 hodiny na dobrou noc.
God of War Ragnarök
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: do_Od
Pořád jsem to ještě nepustil sakra, hype!
892893
Pořád jsem to ještě nepustil sakra, hype!
892887
0 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Já nevim, mi osobně to nějak neva, mám na disku tu PS4 verzi, vystavené mám spíš Lego a herní figurky a sošky. Ale chápu tě.:+
892892
Já nevim, mi osobně to nějak neva, mám na disku tu PS4 verzi, vystavené mám spíš Lego a herní figurky a sošky. Ale chápu tě.*:+*
892886
0 0
reagovat

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Jinak jsem konečně došel do bodu, kdy jsem se vrhnul na datadisk, a tvle! Minimálně ten úvod je normálně Olympus Has Fallen feat. White House Down feat. Die Hard ve sci-fi kulisách. :D Love it.
892887
Jinak jsem konečně došel do bodu, kdy jsem se vrhnul na datadisk, a tvle! Minimálně ten úvod je normálně Olympus Has Fallen feat. White House Down feat. Die Hard ve sci-fi kulisách. *:D* Love it.
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
11 0
reagují: Godlike
reagovat
Byla by to paráda, nebýt toho, že nesnáším digitální kopie her :/ 

V tomhle případě mi ale naštěstí vůbec neva dát další litr (stejně jako u jedničky) za ten remaster, ať mám obě hry v té nejlepší možné verzi hezky na disku a v poličce.
892886
Byla by to paráda, nebýt toho, že nesnáším digitální kopie her :/  V tomhle případě mi ale naštěstí vůbec neva dát další litr (stejně jako u jedničky) za ten remaster, ať mám obě hry v té nejlepší možné verzi hezky na disku a v poličce.
0 0
reagují: Godlike
reagovat
240 korun za TLOU2 remaster, když vlastníte PS4 verzi, tomu říkám paráda. Už se mega těšim. Jsem zvědavej, co se mnou udělá další playthrough. 
892885
240 korun za TLOU2 remaster, když vlastníte PS4 verzi, tomu říkám paráda. Už se mega těšim. Jsem zvědavej, co se mnou udělá další playthrough. 
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jsem jediny, kteremu ta mimika postav v ingame animacich prijde nic moc?
Ted jsem dojel Cyberpunk znova, tak jsem mozna jen rozmazleny :D
892820
Jsem jediny, kteremu ta mimika postav v ingame animacich prijde nic moc? Ted jsem dojel Cyberpunk znova, tak jsem mozna jen rozmazleny *:D*
892795
6 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se