Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6541 - 6560 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Nerozumím, níže jsi psal, že Babiš do druhého kola nemusí, protože nedostane víc jak 40 %. Teď to zní, že Pavel se podle tebe prezidentem nestane.
854580
Nerozumím, níže jsi psal, že Babiš do druhého kola nemusí, protože nedostane víc jak 40 %. Teď to zní, že Pavel se podle tebe prezidentem nestane.
854577
6 0
reagují: The Joker
reagovat
Já si teda taky trochu zaprognostikuju.

Poslední volby jsou skutečně zajímavé srovnání. Drahoš v 1. kole dostal 1 369 601 hlasů (26,60 %), Zeman 1 985 547 (38,56 %). Přesto bylo druhé kolo nakonec poměrně těsné. Takže Joker má (snad) pravdu.

Nicméně vyhráno ještě není a bez nervů to nebude. Musí přijít většina voličů Nerudové, Fischera nebo Hilšera. Márovy hovnomety pojedou na 120 % a právě možná pocit, že nemají co ztratit, to ještě zesílí. A to může hodně lidí znechutit, na což budou rozhodně spoléhat. :-

Babiš je ten typ lidí, ze kterých se mi vaří krev. Neuvěřitelně odporné stvoření. :(

Fakt pojďte všichni volit i ve druhém kole.

Jinak kamarád mi poslal tenhle odkaz. Prý na tom dělal jeden jeho známý a skutečně to výsledek docela dobře trefilo: link
854579
Já si teda taky trochu zaprognostikuju. Poslední volby jsou skutečně zajímavé srovnání. Drahoš v 1. kole dostal 1 369 601 hlasů (26,60 %), Zeman 1 985 547 (38,56 %). Přesto bylo druhé kolo nakonec poměrně těsné. Takže Joker má (snad) pravdu. Nicméně vyhráno ještě není a bez nervů to nebude. Musí přijít většina voličů Nerudové, Fischera nebo Hilšera. Márovy hovnomety pojedou na 120 % a právě možná pocit, že nemají co ztratit, to ještě zesílí. A to může hodně lidí znechutit, na což budou rozhodně spoléhat. *:-* Babiš je ten typ lidí, ze kterých se mi vaří krev. Neuvěřitelně odporné stvoření. *:(* Fakt pojďte všichni volit i ve druhém kole. Jinak kamarád mi poslal tenhle odkaz. Prý na tom dělal jeden jeho známý a skutečně to výsledek docela dobře trefilo: https://volby.blindspot.ai/
6 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Škaredí? Já měl pocit, že i mezi oponenty převládal konsenzus, že "Pavel je docela sexy". :D
854578
Škaredí? Já měl pocit, že i mezi oponenty převládal konsenzus, že "Pavel je docela sexy". *:D*
854573
6 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Myslim, ze spousta lidi ma pifku na to poslouchat co je spravne, co maji delat, kdyz to tak nebude tak jsou spatni lide nebo tak neco plus pragocentrismus. To urcite k volbam tehda dotahlo dalsi a jiny volice. Aspon tehda co vim od par brnand, ktery fakt nebyly prijmy na dne. Vlastne spis uplne naopak. A plus minus tohle pro ne byla velka motivace. Ale zase, mas tam specifika. Zeman tehda mimo Prahu nes*al tolik lidi jako dnes Babis a Drahos byl slabej kandidat, kteryho nikdo neznal a jeste to prohral v duelech. Pavel je vyraznejsi, jistejsi v projevu a o jeho kandidature se mluvi uz aspon 6-7 let. Mozna 8. Vice mene bylo jasny, ze se prezidentem dost pravdepodobne jednou stane.

V tuhle chvili si myslim ze ne.
854577
Myslim, ze spousta lidi ma pifku na to poslouchat co je spravne, co maji delat, kdyz to tak nebude tak jsou spatni lide nebo tak neco plus pragocentrismus. To urcite k volbam tehda dotahlo dalsi a jiny volice. Aspon tehda co vim od par brnand, ktery fakt nebyly prijmy na dne. Vlastne spis uplne naopak. A plus minus tohle pro ne byla velka motivace. Ale zase, mas tam specifika. Zeman tehda mimo Prahu nes*al tolik lidi jako dnes Babis a Drahos byl slabej kandidat, kteryho nikdo neznal a jeste to prohral v duelech. Pavel je vyraznejsi, jistejsi v projevu a o jeho kandidature se mluvi uz aspon 6-7 let. Mozna 8. Vice mene bylo jasny, ze se prezidentem dost pravdepodobne jednou stane. V tuhle chvili si myslim ze ne.
854574
3 -4
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: HAL
link

jdu si ke žlutejm koupit krabičku cigár a pár piv a pak  si budu pouštět feel good songy 8)
854575
https://youtu.be/GpsEY3q98_s jdu si ke žlutejm koupit krabičku cigár a pár piv a pak  si budu pouštět feel good songy *8)*
854572
2 -7
reagovat
reaguje na: The Joker
"Minule volby byla ve druhem kole ucast o temer 5% vyssi. :)"

Ok, tak to jsi me vlastne vyděsil. Mám tedy i já raději nabádat lidi, aby nešly volit, aby zvítězilo "menší zlo", nebo jak si to vysvětluješ?

Jinak mínusko ode mě nedostaneš, ale mrzí mě to. K druhému kolu půjdeš?
854574
"Minule volby byla ve druhem kole ucast o temer 5% vyssi. :)" Ok, tak to jsi me vlastne vyděsil. Mám tedy i já raději nabádat lidi, aby nešly volit, aby zvítězilo "menší zlo", nebo jak si to vysvětluješ? Jinak mínusko ode mě nedostaneš, ale mrzí mě to. K druhému kolu půjdeš?
854573
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Minule volby byla ve druhem kole ucast o temer 5% vyssi. :)

Jestli si za to muzou sami nebo ne je ve vysledku jedno. Nijak to nemeni skutecnost, ze v te exekuci jsou a to je predpoklad, ze dle toho budou rozmyslet a jednat. Jasne, mas nejaky procento, kde ty duvody jsou specificke, hodnoty jsou jinde a porad si za nimi stoji, ake to jsou pak takovy ty ukazkovy pripady do novin. :)

Z MSK jsem puvodne, ted jiz par let OL, ale v tuhle chvili je to z deste pod okap.

Klidne odpovim (i za cenu minusku): nikoho. Nikdo z tech lidi nevypada jako ja, neni tam prusecik v projevu, chovani, nejakych nazorech (aspon dle kalkulacky to bylo vse 35-60%), tematech v kampani (tech tam moc nebylo), prioritach. Proste identifikace nula. A navic jsem dost povrchni a ti lidi v ceske politice jsou zkratka hrozne skaredi. Sorry. :)
854573
Minule volby byla ve druhem kole ucast o temer 5% vyssi. :) Jestli si za to muzou sami nebo ne je ve vysledku jedno. Nijak to nemeni skutecnost, ze v te exekuci jsou a to je predpoklad, ze dle toho budou rozmyslet a jednat. Jasne, mas nejaky procento, kde ty duvody jsou specificke, hodnoty jsou jinde a porad si za nimi stoji, ake to jsou pak takovy ty ukazkovy pripady do novin. :) Z MSK jsem puvodne, ted jiz par let OL, ale v tuhle chvili je to z deste pod okap. Klidne odpovim (i za cenu minusku): nikoho. Nikdo z tech lidi nevypada jako ja, neni tam prusecik v projevu, chovani, nejakych nazorech (aspon dle kalkulacky to bylo vse 35-60%), tematech v kampani (tech tam moc nebylo), prioritach. Proste identifikace nula. A navic jsem dost povrchni a ti lidi v ceske politice jsou zkratka hrozne skaredi. Sorry. :)
854568
4 -5
reagují: connor, TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ty jsi takový ten typ člověka co by na prvomájovém průvodu mával vlaječkou úplně nejradostněji.
854572
Ty jsi takový ten typ člověka co by na prvomájovém průvodu mával vlaječkou úplně nejradostněji.
854570
5 0
reagují: RainMakeR
reagovat

člověk by se měl radovat z maličkostí

poslouchat skvělou muziku, smát se s přáteli a rodinou
link

a srát na to jestli bude prezident ten a nebo tamten. :D8):+
854570
poslouchat skvělou muziku, smát se s přáteli a rodinou https://youtu.be/35K6vQRt67g a srát na to jestli bude prezident ten a nebo tamten. *:D**8)**:+*
člověk by se měl radovat z maličkostí
2 -4
reagují: HAL
reagovat

Irish Dance na irské svatbě to umí fakt rozjet

link

něco pro zlepšení nálady
song z videa 
link
854569
https://youtu.be/f7HwmW8CH4w něco pro zlepšení nálady song z videa  https://www.youtube.com/watch?v=YA_2_dZ_e2c&ab_channel=MOXIE
Irish Dance na irské svatbě to umí fakt rozjet
2 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Zajímavá čísla a diky za ně. Každopádně me hodně straší minulé volby, kdy se na to druhe kolo strašně moc lidi vysralo a dopadlo to tak, že sem se dekádu styděl za svého prezidenta.

Co se lidi v exekucích týče, tak je to velká tragédie. Netroufnu si odhadovat, kolik z těch 700k si za to může samo a kolik jich semlel systém. Disproporce v krajích je každopádně jasná a nebezpečná.

Došlo mi a tuším, že už si to v minulosti exaktně psal - jsi z Moravskoslezského kraje? Podělíš se, koho jsi volil, nebo mě oprávněně pošleš do prdele? :D (Sám ti to neřeknu, byť Baštu a Babiše fakt ne).
854568
Zajímavá čísla a diky za ně. Každopádně me hodně straší minulé volby, kdy se na to druhe kolo strašně moc lidi vysralo a dopadlo to tak, že sem se dekádu styděl za svého prezidenta. Co se lidi v exekucích týče, tak je to velká tragédie. Netroufnu si odhadovat, kolik z těch 700k si za to může samo a kolik jich semlel systém. Disproporce v krajích je každopádně jasná a nebezpečná. Došlo mi a tuším, že už si to v minulosti exaktně psal - jsi z Moravskoslezského kraje? Podělíš se, koho jsi volil, nebo mě oprávněně pošleš do prdele? :D (Sám ti to neřeknu, byť Baštu a Babiše fakt ne).
854566
5 0
reagují: The Joker
reagovat
Souhlas s Jokerem. Idiotů je v národě hodně, ale nechci věřit tomu, že by jich bylo víc než 50%.
854567
Souhlas s Jokerem. Idiotů je v národě hodně, ale nechci věřit tomu, že by jich bylo víc než 50%.
3 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nemyslim, ze to bylo nihilisticke. Prece jsou nejake vzorce chovani atd. Zas bych necekal, ze najednou spadne ucast o 20% a Babis to vyhraje. Plzensky, Jihocesky a Pardubicky kraj, tam vyhral o 3%, slusny predpoklad, ze v druhem kole tam ta podpora nebude nadpolovicni. To jen pro priklad.

Odchod lidi jsem myslel na konkretni mesta a kraje. Neni tezke si dohledat, kde lide pribyvaji a kde naopak ne. Jak se hybe pomer senioru vuci detem. Jako priklad lze vzit Ostrava: 2002 - 314K, 2022 - 277K. Z toho je 6K zaregistrovanych lidi z UK, z celkoveho poctu v te dobe cca 295K v cele CR, coz je dost malo na treti nejvetsi mesto v CR. Rozdil Ova x Brno 2002: 57K, rozdil 2018: 90K. +"Ještě v roce 2001 připadalo na sto dětí do patnácti let 77 lidí ve věku nad 65 let. Nyní je situace obrácená - na sto dětí připadá 143 seniorů.". Co z toho vyplyva? Populace tam starne, odchazeji mladi - porodnost a je problem tam nalakat lidi ze zahranici nebo jinych casti CR.

Ze je zde skolstvi a zdravotnictvi (s vyjimkou zubaru) velice socialni nezpochybnuji. Na druhou stranu tady mas 700K lidi v exekucich a je otazka, jak moc disproporcne je to prave rozmisteno v ramci CR (aneb bubliny).
854566
Nemyslim, ze to bylo nihilisticke. Prece jsou nejake vzorce chovani atd. Zas bych necekal, ze najednou spadne ucast o 20% a Babis to vyhraje. Plzensky, Jihocesky a Pardubicky kraj, tam vyhral o 3%, slusny predpoklad, ze v druhem kole tam ta podpora nebude nadpolovicni. To jen pro priklad. Odchod lidi jsem myslel na konkretni mesta a kraje. Neni tezke si dohledat, kde lide pribyvaji a kde naopak ne. Jak se hybe pomer senioru vuci detem. Jako priklad lze vzit Ostrava: 2002 - 314K, 2022 - 277K. Z toho je 6K zaregistrovanych lidi z UK, z celkoveho poctu v te dobe cca 295K v cele CR, coz je dost malo na treti nejvetsi mesto v CR. Rozdil Ova x Brno 2002: 57K, rozdil 2018: 90K. +"Ještě v roce 2001 připadalo na sto dětí do patnácti let 77 lidí ve věku nad 65 let. Nyní je situace obrácená - na sto dětí připadá 143 seniorů.". Co z toho vyplyva? Populace tam starne, odchazeji mladi - porodnost a je problem tam nalakat lidi ze zahranici nebo jinych casti CR. Ze je zde skolstvi a zdravotnictvi (s vyjimkou zubaru) velice socialni nezpochybnuji. Na druhou stranu tady mas 700K lidi v exekucich a je otazka, jak moc disproporcne je to prave rozmisteno v ramci CR (aneb bubliny).
854558
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
jak odpálkoval toho posledního novináře z ČT. To jeho superEgo je nechutný :D:D:D:D:D
854565
jak odpálkoval toho posledního novináře z ČT. To jeho superEgo je nechutný *:D**:D**:D**:D**:D*
4 -1
reagovat
Tyvole, ten konec teďka. Malej česko-slovenskej Trump. 
Píčus. 
854564
Tyvole, ten konec teďka. Malej česko-slovenskej Trump.  Píčus. 
6 -4
reagovat
Ta Andrejova tiskovka je totální cringe.
854563
Ta Andrejova tiskovka je totální cringe.
5 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Mně se normálně ježí chlupy z něj.
To je humáč. 
Bejt novinářema ho tepu mnohem víc, jak ta žena cca pět deset minut zpět. 
854561
Mně se normálně ježí chlupy z něj. To je humáč.  Bejt novinářema ho tepu mnohem víc, jak ta žena cca pět deset minut zpět. 
854548
2 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
Už jsme hodně obšírní a obecní, takže budu asi plácat obecné "pravdy" a sorry za to.

Ja nepohrdam lidmi, kteri jdou volit a klidne at si voli Babiše a SPD. Začátek diskuze byl kvůli tvému nihilistickému zvolání, že je hotovo. Není.  Ještě jednou - nepohrdám lidmi, kteří volí Babiše. Věřím, že k tomu mají svoje důvody. Pohrdám lidmi, kteří serou na vše a k volbám nejdou.

Me stejne jako tebe sere, že se neřeší zdravotnictví, penze a další extrémně důležitá témata, která když někdo zmíní, tak je automaticky nevolitelný, protože to nikdo nechce slyšet. Každopádně píšeš o tření ve společnosti, odcházení mladých lidí, kupní síla atd. Ještě jednou bych zkusil zdůraznit to porovnání s okolím. My jsme pořád země, do které lidé ze zahraničí chodí a nijak zásadní exodus se nekoná.

Je mi strašně líto lidí, kteří se ocitli na dně a nemůžou za to. Ale pořád máme oproti většině světa strašně levné a relativně kvalitní zdravotnictví, bezplatné školství, pořád ještě fungující stát. On je ten "neklid" vyvolávaný uměle, máme všichni neskutečné štěstí. Navzdory padesáti letům komunismu a Klausovi v devadesátkách.
854558
Už jsme hodně obšírní a obecní, takže budu asi plácat obecné "pravdy" a sorry za to. Ja nepohrdam lidmi, kteri jdou volit a klidne at si voli Babiše a SPD. Začátek diskuze byl kvůli tvému nihilistickému zvolání, že je hotovo. Není.  Ještě jednou - nepohrdám lidmi, kteří volí Babiše. Věřím, že k tomu mají svoje důvody. Pohrdám lidmi, kteří serou na vše a k volbám nejdou. Me stejne jako tebe sere, že se neřeší zdravotnictví, penze a další extrémně důležitá témata, která když někdo zmíní, tak je automaticky nevolitelný, protože to nikdo nechce slyšet. Každopádně píšeš o tření ve společnosti, odcházení mladých lidí, kupní síla atd. Ještě jednou bych zkusil zdůraznit to porovnání s okolím. My jsme pořád země, do které lidé ze zahraničí chodí a nijak zásadní exodus se nekoná. Je mi strašně líto lidí, kteří se ocitli na dně a nemůžou za to. Ale pořád máme oproti většině světa strašně levné a relativně kvalitní zdravotnictví, bezplatné školství, pořád ještě fungující stát. On je ten "neklid" vyvolávaný uměle, máme všichni neskutečné štěstí. Navzdory padesáti letům komunismu a Klausovi v devadesátkách.
854554
6 0
reagují: The Joker
reagovat
Nechci se hádat, jen chci říct, že IMO i přes blbou minulost PP není menší zlo, ale malé dobro. 
854557
Nechci se hádat, jen chci říct, že IMO i přes blbou minulost PP není menší zlo, ale malé dobro. 
17 -4
reagovat

AB

on je ted strašně na koni.. 
Tohle není stát slušných lidí. Tohle je stát prasat, zlých lidí.

ta menšina "Mirků Dušínů" to nevytrhne.

PP to nevyhraje.
854556
on je ted strašně na koni..  Tohle není stát slušných lidí. Tohle je stát prasat, zlých lidí. ta menšina "Mirků Dušínů" to nevytrhne. PP to nevyhraje.
AB
5 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se