Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6201 - 6220 Napsat příspěvek

Irish Dance na irské svatbě to umí fakt rozjet

link

něco pro zlepšení nálady
song z videa 
link
854569
https://youtu.be/f7HwmW8CH4w něco pro zlepšení nálady song z videa  https://www.youtube.com/watch?v=YA_2_dZ_e2c&ab_channel=MOXIE
Irish Dance na irské svatbě to umí fakt rozjet
2 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Zajímavá čísla a diky za ně. Každopádně me hodně straší minulé volby, kdy se na to druhe kolo strašně moc lidi vysralo a dopadlo to tak, že sem se dekádu styděl za svého prezidenta.

Co se lidi v exekucích týče, tak je to velká tragédie. Netroufnu si odhadovat, kolik z těch 700k si za to může samo a kolik jich semlel systém. Disproporce v krajích je každopádně jasná a nebezpečná.

Došlo mi a tuším, že už si to v minulosti exaktně psal - jsi z Moravskoslezského kraje? Podělíš se, koho jsi volil, nebo mě oprávněně pošleš do prdele? :D (Sám ti to neřeknu, byť Baštu a Babiše fakt ne).
854568
Zajímavá čísla a diky za ně. Každopádně me hodně straší minulé volby, kdy se na to druhe kolo strašně moc lidi vysralo a dopadlo to tak, že sem se dekádu styděl za svého prezidenta. Co se lidi v exekucích týče, tak je to velká tragédie. Netroufnu si odhadovat, kolik z těch 700k si za to může samo a kolik jich semlel systém. Disproporce v krajích je každopádně jasná a nebezpečná. Došlo mi a tuším, že už si to v minulosti exaktně psal - jsi z Moravskoslezského kraje? Podělíš se, koho jsi volil, nebo mě oprávněně pošleš do prdele? :D (Sám ti to neřeknu, byť Baštu a Babiše fakt ne).
854566
5 0
reagují: The Joker
reagovat
Souhlas s Jokerem. Idiotů je v národě hodně, ale nechci věřit tomu, že by jich bylo víc než 50%.
854567
Souhlas s Jokerem. Idiotů je v národě hodně, ale nechci věřit tomu, že by jich bylo víc než 50%.
3 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nemyslim, ze to bylo nihilisticke. Prece jsou nejake vzorce chovani atd. Zas bych necekal, ze najednou spadne ucast o 20% a Babis to vyhraje. Plzensky, Jihocesky a Pardubicky kraj, tam vyhral o 3%, slusny predpoklad, ze v druhem kole tam ta podpora nebude nadpolovicni. To jen pro priklad.

Odchod lidi jsem myslel na konkretni mesta a kraje. Neni tezke si dohledat, kde lide pribyvaji a kde naopak ne. Jak se hybe pomer senioru vuci detem. Jako priklad lze vzit Ostrava: 2002 - 314K, 2022 - 277K. Z toho je 6K zaregistrovanych lidi z UK, z celkoveho poctu v te dobe cca 295K v cele CR, coz je dost malo na treti nejvetsi mesto v CR. Rozdil Ova x Brno 2002: 57K, rozdil 2018: 90K. +"Ještě v roce 2001 připadalo na sto dětí do patnácti let 77 lidí ve věku nad 65 let. Nyní je situace obrácená - na sto dětí připadá 143 seniorů.". Co z toho vyplyva? Populace tam starne, odchazeji mladi - porodnost a je problem tam nalakat lidi ze zahranici nebo jinych casti CR.

Ze je zde skolstvi a zdravotnictvi (s vyjimkou zubaru) velice socialni nezpochybnuji. Na druhou stranu tady mas 700K lidi v exekucich a je otazka, jak moc disproporcne je to prave rozmisteno v ramci CR (aneb bubliny).
854566
Nemyslim, ze to bylo nihilisticke. Prece jsou nejake vzorce chovani atd. Zas bych necekal, ze najednou spadne ucast o 20% a Babis to vyhraje. Plzensky, Jihocesky a Pardubicky kraj, tam vyhral o 3%, slusny predpoklad, ze v druhem kole tam ta podpora nebude nadpolovicni. To jen pro priklad. Odchod lidi jsem myslel na konkretni mesta a kraje. Neni tezke si dohledat, kde lide pribyvaji a kde naopak ne. Jak se hybe pomer senioru vuci detem. Jako priklad lze vzit Ostrava: 2002 - 314K, 2022 - 277K. Z toho je 6K zaregistrovanych lidi z UK, z celkoveho poctu v te dobe cca 295K v cele CR, coz je dost malo na treti nejvetsi mesto v CR. Rozdil Ova x Brno 2002: 57K, rozdil 2018: 90K. +"Ještě v roce 2001 připadalo na sto dětí do patnácti let 77 lidí ve věku nad 65 let. Nyní je situace obrácená - na sto dětí připadá 143 seniorů.". Co z toho vyplyva? Populace tam starne, odchazeji mladi - porodnost a je problem tam nalakat lidi ze zahranici nebo jinych casti CR. Ze je zde skolstvi a zdravotnictvi (s vyjimkou zubaru) velice socialni nezpochybnuji. Na druhou stranu tady mas 700K lidi v exekucich a je otazka, jak moc disproporcne je to prave rozmisteno v ramci CR (aneb bubliny).
854558
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
jak odpálkoval toho posledního novináře z ČT. To jeho superEgo je nechutný :D:D:D:D:D
854565
jak odpálkoval toho posledního novináře z ČT. To jeho superEgo je nechutný *:D**:D**:D**:D**:D*
4 -1
reagovat
Tyvole, ten konec teďka. Malej česko-slovenskej Trump. 
Píčus. 
854564
Tyvole, ten konec teďka. Malej česko-slovenskej Trump.  Píčus. 
6 -4
reagovat
Ta Andrejova tiskovka je totální cringe.
854563
Ta Andrejova tiskovka je totální cringe.
5 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Mně se normálně ježí chlupy z něj.
To je humáč. 
Bejt novinářema ho tepu mnohem víc, jak ta žena cca pět deset minut zpět. 
854561
Mně se normálně ježí chlupy z něj. To je humáč.  Bejt novinářema ho tepu mnohem víc, jak ta žena cca pět deset minut zpět. 
854548
2 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
Už jsme hodně obšírní a obecní, takže budu asi plácat obecné "pravdy" a sorry za to.

Ja nepohrdam lidmi, kteri jdou volit a klidne at si voli Babiše a SPD. Začátek diskuze byl kvůli tvému nihilistickému zvolání, že je hotovo. Není.  Ještě jednou - nepohrdám lidmi, kteří volí Babiše. Věřím, že k tomu mají svoje důvody. Pohrdám lidmi, kteří serou na vše a k volbám nejdou.

Me stejne jako tebe sere, že se neřeší zdravotnictví, penze a další extrémně důležitá témata, která když někdo zmíní, tak je automaticky nevolitelný, protože to nikdo nechce slyšet. Každopádně píšeš o tření ve společnosti, odcházení mladých lidí, kupní síla atd. Ještě jednou bych zkusil zdůraznit to porovnání s okolím. My jsme pořád země, do které lidé ze zahraničí chodí a nijak zásadní exodus se nekoná.

Je mi strašně líto lidí, kteří se ocitli na dně a nemůžou za to. Ale pořád máme oproti většině světa strašně levné a relativně kvalitní zdravotnictví, bezplatné školství, pořád ještě fungující stát. On je ten "neklid" vyvolávaný uměle, máme všichni neskutečné štěstí. Navzdory padesáti letům komunismu a Klausovi v devadesátkách.
854558
Už jsme hodně obšírní a obecní, takže budu asi plácat obecné "pravdy" a sorry za to. Ja nepohrdam lidmi, kteri jdou volit a klidne at si voli Babiše a SPD. Začátek diskuze byl kvůli tvému nihilistickému zvolání, že je hotovo. Není.  Ještě jednou - nepohrdám lidmi, kteří volí Babiše. Věřím, že k tomu mají svoje důvody. Pohrdám lidmi, kteří serou na vše a k volbám nejdou. Me stejne jako tebe sere, že se neřeší zdravotnictví, penze a další extrémně důležitá témata, která když někdo zmíní, tak je automaticky nevolitelný, protože to nikdo nechce slyšet. Každopádně píšeš o tření ve společnosti, odcházení mladých lidí, kupní síla atd. Ještě jednou bych zkusil zdůraznit to porovnání s okolím. My jsme pořád země, do které lidé ze zahraničí chodí a nijak zásadní exodus se nekoná. Je mi strašně líto lidí, kteří se ocitli na dně a nemůžou za to. Ale pořád máme oproti většině světa strašně levné a relativně kvalitní zdravotnictví, bezplatné školství, pořád ještě fungující stát. On je ten "neklid" vyvolávaný uměle, máme všichni neskutečné štěstí. Navzdory padesáti letům komunismu a Klausovi v devadesátkách.
854554
6 0
reagují: The Joker
reagovat
Nechci se hádat, jen chci říct, že IMO i přes blbou minulost PP není menší zlo, ale malé dobro. 
854557
Nechci se hádat, jen chci říct, že IMO i přes blbou minulost PP není menší zlo, ale malé dobro. 
17 -4
reagovat

AB

on je ted strašně na koni.. 
Tohle není stát slušných lidí. Tohle je stát prasat, zlých lidí.

ta menšina "Mirků Dušínů" to nevytrhne.

PP to nevyhraje.
854556
on je ted strašně na koni..  Tohle není stát slušných lidí. Tohle je stát prasat, zlých lidí. ta menšina "Mirků Dušínů" to nevytrhne. PP to nevyhraje.
AB
5 -6
reagovat
reaguje na: do_Od
Budeme to poslouchat celé dva týdny, bude to síla.
854555
Budeme to poslouchat celé dva týdny, bude to síla.
854548
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jenze to neberes v potaz, ze lidi se meni s vekem. Ziju ve meste, ktere bylo vzdy tzv "podnikatelskym", a ODSky. V loni tady SPD melo temer 16%. Lidi se meni, vyostri se jejich pohledy na svet, zahorknou, jsou zklamani, ztraci na vyznamu... A to neberu v potaz, ze i do budoucna budou krize. A mozna vetsi nez dnes. Ted ty pocetne generace tzv husakovych deti starnou, prvnim je letos 51-52. A kdyz se 8-10 let rodilo temer jednou tolik deti co dnes... To prece bude zatez na zdravotnictvi, soc system atd. A bude se to muset resit. Moznych temat je spousta, ale tady se toho proste boji. Jede se dokola to same plus co zrovna prinese okolni svet - covid, valka na Ukrajine, energo-krize. Jasne, chudsi kraje budou. Ale pak se vuc rizeviraji ty nuzky, je vetsi treni ve spolecnosti, odchazi odtamtud mladi lide takze se to jeste vic propada do propasti, ubyva obyvatelstva, kupni sily (pak zacne byt tematem vyse vyberu dani, naddimenzovana infrastruktura), v ramci nejakeho "klidu" tohle proste nechces. :)
854554
Jenze to neberes v potaz, ze lidi se meni s vekem. Ziju ve meste, ktere bylo vzdy tzv "podnikatelskym", a ODSky. V loni tady SPD melo temer 16%. Lidi se meni, vyostri se jejich pohledy na svet, zahorknou, jsou zklamani, ztraci na vyznamu... A to neberu v potaz, ze i do budoucna budou krize. A mozna vetsi nez dnes. Ted ty pocetne generace tzv husakovych deti starnou, prvnim je letos 51-52. A kdyz se 8-10 let rodilo temer jednou tolik deti co dnes... To prece bude zatez na zdravotnictvi, soc system atd. A bude se to muset resit. Moznych temat je spousta, ale tady se toho proste boji. Jede se dokola to same plus co zrovna prinese okolni svet - covid, valka na Ukrajine, energo-krize. Jasne, chudsi kraje budou. Ale pak se vuc rizeviraji ty nuzky, je vetsi treni ve spolecnosti, odchazi odtamtud mladi lide takze se to jeste vic propada do propasti, ubyva obyvatelstva, kupni sily (pak zacne byt tematem vyse vyberu dani, naddimenzovana infrastruktura), v ramci nejakeho "klidu" tohle proste nechces. :)
854547
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ja u vás voliť nemôžem, ale fandil som Pavlovi. Tak snáď to už vyhraje.  Aspoň na nejakú dobu budeme mať obe krajiny fajn prezidentov :)
854551
Ja u vás voliť nemôžem, ale fandil som Pavlovi. Tak snáď to už vyhraje.  Aspoň na nejakú dobu budeme mať obe krajiny fajn prezidentov *:)*
9 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Je to píčus, jo
854550
Je to píčus, jo
854548
11 0
reagovat
ty krávo ta tiskovka, no to je nehorázný
854548
ty krávo ta tiskovka, no to je nehorázný
24 0
reagují: verbst, Disketa1, TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
Vlastně souhlas, ale jsem mirný optimista. Přece jenom (byť teď šíleně zjednodušuji) - nejvíce volí populisty starší lidé a chudé kraje. Starší lidé umírají (vím, ticho tam) a to se ukázalo už v předchozích volbách, kdy KSCM nedostala ani 5 %. Dobře si vzpomínám, když sem šel poprvé volit, tak měli 15 %. Chudší kraje pořád budou, tak je to v každé zemi.

Co se vymírajících komoušů týče, to je přece dobrá zpráva, ne? Stejně tak si můžu zafabulovat a napsat, že kdyby tyhle prezidentské volby s touhle covidou a válečnou zátěží byli před pěti lety, Babiš je dost možná zvolenej už v prvním kole. Neříkám, že populismus nefunguje ani na mladší generace, ale stejně si myslím, že se menší zlo pojede v následujících letech méně a méně.

Pavel podle mě bude poslední českej prezident s komunistickým škraloupem. A pořád trvám na tom, že ta volba je jasná a nevolit je mnohem horší, než volit kandidáta, kterej by v ideálním světě s tímhle škraloupem neměl ani kandidovat. Jinak se stačí podívat do sousedních zemí (Slovensko jest výjimkou, co se prezidentských voleb týče) a vidíš, že jsou na tom podobně.
854547
Vlastně souhlas, ale jsem mirný optimista. Přece jenom (byť teď šíleně zjednodušuji) - nejvíce volí populisty starší lidé a chudé kraje. Starší lidé umírají (vím, ticho tam) a to se ukázalo už v předchozích volbách, kdy KSCM nedostala ani 5 %. Dobře si vzpomínám, když sem šel poprvé volit, tak měli 15 %. Chudší kraje pořád budou, tak je to v každé zemi. Co se vymírajících komoušů týče, to je přece dobrá zpráva, ne? Stejně tak si můžu zafabulovat a napsat, že kdyby tyhle prezidentské volby s touhle covidou a válečnou zátěží byli před pěti lety, Babiš je dost možná zvolenej už v prvním kole. Neříkám, že populismus nefunguje ani na mladší generace, ale stejně si myslím, že se menší zlo pojede v následujících letech méně a méně. Pavel podle mě bude poslední českej prezident s komunistickým škraloupem. A pořád trvám na tom, že ta volba je jasná a nevolit je mnohem horší, než volit kandidáta, kterej by v ideálním světě s tímhle škraloupem neměl ani kandidovat. Jinak se stačí podívat do sousedních zemí (Slovensko jest výjimkou, co se prezidentských voleb týče) a vidíš, že jsou na tom podobně.
854545
5 0
reagují: The Joker
reagovat

PP vs AB

rozdíl je zatím cca 0,3% tzn cca 20000 hlasů.
každopádně skoro 2 miliony? lidí je tady stále pro komunistických? ...
a nebo prostě trollej a chtěj ať je tahle země dál ve sračkách.
když my jdeme ke dnu, tak at jdou všichni ostatní s náma.

asi skončím s chlastem a přejdu na hulení ...
854546
rozdíl je zatím cca 0,3% tzn cca 20000 hlasů. každopádně skoro 2 miliony? lidí je tady stále pro komunistických? ... a nebo prostě trollej a chtěj ať je tahle země dál ve sračkách. když my jdeme ke dnu, tak at jdou všichni ostatní s náma. asi skončím s chlastem a přejdu na hulení ...
PP vs AB
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Uprimne... Tohle asi bude na dlouhe roky a dalsi generace. Podle me se tady moc nepovedly ty devadesatky a ted se to za ne sklizi. Problemu a temat do budoucna je spousta, ale kdyz se narativ u prilezitosti prekrouti do "nekdo mi neco bere... neco meni... chce me prevychovat...", kdyz se kolem tehle labilu naslapuje, tak ty vize a osobnosti chybet budou, no. A porad se pojede tzv "mensi zlo".
854545
Uprimne... Tohle asi bude na dlouhe roky a dalsi generace. Podle me se tady moc nepovedly ty devadesatky a ted se to za ne sklizi. Problemu a temat do budoucna je spousta, ale kdyz se narativ u prilezitosti prekrouti do "nekdo mi neco bere... neco meni... chce me prevychovat...", kdyz se kolem tehle labilu naslapuje, tak ty vize a osobnosti chybet budou, no. A porad se pojede tzv "mensi zlo".
854541
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
:+
854543
*:+*
854540
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se