Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14861 - 14880 Napsat příspěvek
Tohle je fór, že ? Prosím ať je..... :o

link
(mladý Sauron)
834805
Tohle je fór, že ? Prosím ať je..... *:o* https://twitter.com/CultureCrave/status/1550555639977414656?t=H9giWWlAVhILtoHC6v-d4g&s=19 (mladý Sauron)
9 -1
reagují: AndyKaufman, Pe7er
reagovat
Marvel oznamuje seriál ze světa Spidermana na D+. 
834804
Marvel oznamuje [url=https://www.instagram.com/p/CgU2ZULv1FP/?igshid=YmMyMTA2M2Y=]seriál[/url] ze světa Spidermana na D+. 
3 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Zase zpomalovačka s elfem...Zajímalo by mě, jestli bude mít ve finále aspoň jednu scénu normálně
834803
Zase zpomalovačka s elfem...Zajímalo by mě, jestli bude mít ve finále aspoň jednu scénu normálně
834792
2 -1
reagovat
Docela epic asi jo. Tenn předtím se mi líbil asi trochu víc.
Ale já mám tak pod kůži zažranou Jacksonovu vizi Středozemě, která podle mě opravdu vystihla Tolkiena strašně dobře, že toto kdyby byla nějaká random fantasy, tak mi to "odpálí dekel"... Takhle tam ale prostě toho Pána Prstenů prostě nevidím. 
834802
Docela epic asi jo. Tenn předtím se mi líbil asi trochu víc. Ale já mám tak pod kůži zažranou Jacksonovu vizi Středozemě, která podle mě opravdu vystihla Tolkiena strašně dobře, že toto kdyby byla nějaká random fantasy, tak mi to "odpálí dekel"... Takhle tam ale prostě toho Pána Prstenů prostě nevidím. 
834792
4 -1
reagují: fabec
reagovat
trailer fajn, ale očakávania sú stále link
834801
trailer fajn, ale očakávania sú stále https://ibb.co/7vkrnfD
5 -1
reagovat
O chlup lepší než předchozí kousek, pořád stejné výtky, ale to na konci mě vyloženě vyděsilo... "you have been told many lies about the Middle Earth"... :-

Svým způsobem mě i dost mrzí, že jsme se dostali do stavu, kdy už automaticky předpokládám, že ta věta znamená jejich vysvětlení "modernizace" prvků středozemě... :(

Strašně rád bych neměl pravdu.
834798
O chlup lepší než předchozí kousek, pořád stejné výtky, ale to na konci mě vyloženě vyděsilo... "you have been told many lies about the Middle Earth"... *:-* Svým způsobem mě i dost mrzí, že jsme se dostali do stavu, kdy už automaticky předpokládám, že ta věta znamená jejich vysvětlení "modernizace" prvků středozemě... *:(* Strašně rád bych neměl pravdu.
834792
9 -1
reagovat
link

Ok, konečně je to docela epic. Snad to bude hezkej seriálovej konec léta/podzim
834792
https://www.youtube.com/watch?v=uYnQDsaxHZU Ok, konečně je to docela epic. Snad to bude hezkej seriálovej konec léta/podzim
7 -4
reagují: RainMakeR, fabec, verbst, Gonzi
reagovat

South Park: Streaming Wars Part 2

Oh, lord. :D:+
834696
Oh, lord. *:D**:+*
South Park: Streaming Wars Part 2
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Mallozii už před časem prezentoval svoji myšlenku o tom, o čem by to mělo být (Mělo by to být v podstatě o tom, o čem měl být třetí-zrušený SG film, tedy o tom, že bude projekt Hvězdné brány odhalen veřejnosti). Já bych s tou nostalgií a řešení věcí, co se nestačili vysvětlit (Atlantida, Destiny) byl opatrný. Hlavní cíl by měl být nalákat nové diváky, a ne z toho udělat něco mezi remakeem, poctou originálu a nostalgické slátanině (SW, Dinosauři). Takže minimálně ze začátku bych tam ty původní postavy nechal spíš jen tak nakouknout jako lákadlo pro pamětníky.
834694
Mallozii už před časem prezentoval svoji myšlenku o tom, o čem by to mělo být (Mělo by to být v podstatě o tom, o čem měl být třetí-zrušený SG film, tedy o tom, že bude projekt Hvězdné brány odhalen veřejnosti). Já bych s tou nostalgií a řešení věcí, co se nestačili vysvětlit (Atlantida, Destiny) byl opatrný. Hlavní cíl by měl být nalákat nové diváky, a ne z toho udělat něco mezi remakeem, poctou originálu a nostalgické slátanině (SW, Dinosauři). Takže minimálně ze začátku bych tam ty původní postavy nechal spíš jen tak nakouknout jako lákadlo pro pamětníky.
834689
4 0
reagovat
reaguje na: fabec
když tam budou všichni přeživší z 1. dílu a seriálu SG a SG atlantis, tak to může být fajn mischmaš a bral bych to.
834689
když tam budou všichni přeživší z 1. dílu a seriálu SG a SG atlantis, tak to může být fajn mischmaš a bral bych to.
834681
3 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Počkej na 7 díl až uvidíš originálního Weskera a taneček. Tam šlo WTF do nebeských výšin :D
834686
Počkej na 7 díl až uvidíš originálního Weskera a taneček. Tam šlo WTF do nebeských výšin *:D*
834678
4 0
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Proč se tím tak mučíš? Já to zabalil po prvním díle... 8)
834682
Proč se tím tak mučíš? Já to zabalil po prvním díle... *8)*
834678
5 0
reagovat

Hvězdná brána

Amazon má jednat s Liamem Hemsworthem o hlavní roli v blíže nespecifikovaném pokračování seriálové Hvězdné brány. Tak že bychom byli zas o něco blíže :)?
834681
Amazon má jednat s Liamem Hemsworthem o hlavní roli v blíže nespecifikovaném pokračování seriálové Hvězdné brány. Tak že bychom byli zas o něco blíže :)?
Hvězdná brána
9 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Resident Evil E02-06

Myslim, ze ani ta prva cast nemohla cloveka pripravit na to co pride neskor. Uprimne zacinam pochybovat, ze toto myslel niekto vazne a scenar nenapisali ako recesiu. Hlupost deja, situacii a nahod ani neriesim ale koho napadlo urobit z hlavnej postavy nesympaticku bitch, ktora je nepoucitelna ci uz ako teen alebo v dospelosti bez naznaku vykupenia postavy? Toto je hollywoodska predstava o silnej zenskej postave?
834678
Myslim, ze ani ta prva cast nemohla cloveka pripravit na to co pride neskor. Uprimne zacinam pochybovat, ze toto myslel niekto vazne a scenar nenapisali ako recesiu. Hlupost deja, situacii a nahod ani neriesim ale koho napadlo urobit z hlavnej postavy nesympaticku bitch, ktora je nepoucitelna ci uz ako teen alebo v dospelosti bez naznaku vykupenia postavy? Toto je hollywoodska predstava o silnej zenskej postave?
Resident Evil E02-06
2 0
reagují: okkac, DarkSith
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ty kráso. Tak to teda kurva jo. Aspoň soundtrack bude v topu, pokud to fakt bude nekoukatelný :D:+
834673
Ty kráso. Tak to teda kurva jo. Aspoň soundtrack bude v topu, pokud to fakt bude nekoukatelný *:D**:+*
834670
3 -1
reagovat
link jo, tak tyhle dva si necham libit 
834670
https://deadline.com/2022/07/the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-series-howard-shore-returns-bear-mccreary-composes-score-amazon-1235073588/ jo, tak tyhle dva si necham libit 
8 0
reagují: verbst
reagovat
:+:+
Zrovna jsem se znovu vrátil k Ohni a krvi, takže se mi to nejenom hodí do nálady, ale vypadá to prostě fantasticky. Po tom, co jsem se zařekl, že Hru o trůny již nikdy nechci vidět znovu, mne toto naplňuje opravdovým optimismem, že Zapádozemí na malé obrazovce dostane vše, co si žádá a i postoje Martina k tomu, že autoři nejsou tak úplně hluší o čem to má být a co že to má vyjadřovat, jsou velice fajn a notně osvěžující, po spolupráci s duem Dumb & Dumber. Vážně se těším, kdo by to byl řekl. 
834630
*:+**:+* Zrovna jsem se znovu vrátil k Ohni a krvi, takže se mi to nejenom hodí do nálady, ale vypadá to prostě fantasticky. Po tom, co jsem se zařekl, že Hru o trůny již nikdy nechci vidět znovu, mne toto naplňuje opravdovým optimismem, že Zapádozemí na malé obrazovce dostane vše, co si žádá a i postoje Martina k tomu, že autoři nejsou tak úplně hluší o čem to má být a co že to má vyjadřovat, jsou velice fajn a notně osvěžující, po spolupráci s duem Dumb & Dumber. Vážně se těším, kdo by to byl řekl. 
834569
2 -1
reagovat
ten cover Velvetů pobavil
834621
ten cover Velvetů pobavil
834569
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Batman vs. Sopelman , dramatická scéna kde stojí Batman proti Sopelmanovi s prstem v nose. 

Batman: "Tell me, do you bleed?"
834617
Batman vs. Sopelman , dramatická scéna kde stojí Batman proti Sopelmanovi s prstem v nose.  Batman: "Tell me, do you bleed?"
834615
5 0
reagovat
Zajímavý by byl serial Batman vs Lobby o tom, jak si vybavuje předsíň v jeskyni.
834615
Zajímavý by byl serial Batman vs Lobby o tom, jak si vybavuje předsíň v jeskyni.
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se