Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14821 - 14840 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Me to prislo nejaky povedomy. Original jsem nedavno videl 8)

Akorat teda zklamani, ze se nedrzi kostymu z predlohy :o
829996
Me to prislo nejaky povedomy. Original jsem nedavno videl *8)* Akorat teda zklamani, ze se nedrzi kostymu z predlohy *:o*
829907
1 0
reagovat

The Boys S03E01

Ta scéna s "Ant-Manem" a penisem... Wow. :D
829988
Ta scéna s [spoiler]"Ant-Manem" a penisem...[/spoiler] Wow. *:D*
The Boys S03E01
7 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: HAL
Snad, to by mi zlomilo srdce...
829984
Snad, to by mi zlomilo srdce...
829981
1 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Podle mě se pleteš. V Mandalorianovi nad sebou měla tvůrčí dohled Jona Favreaua. Tady ho evidentně nemá a je to silně poznat. Kdyby natočila jen první dvě epizody dalo by se to pochopit, ale svěřit jí všechny byla velká chyba. 
829983
Podle mě se pleteš. V Mandalorianovi nad sebou měla tvůrčí dohled Jona Favreaua. Tady ho evidentně nemá a je to silně poznat. Kdyby natočila jen první dvě epizody dalo by se to pochopit, ale svěřit jí všechny byla velká chyba. 
829972
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je velká škoda, jedno z nejoriginálnějších sf za hodně dlouhou dobu :-:(

Edit : ale co čtu tak by to po HBO/Warner/Discovery snad mohl převzít někdo jiný. Tak snad to dopadne jak s Expanse
829981
To je velká škoda, jedno z nejoriginálnějších sf za hodně dlouhou dobu *:-**:(* Edit : ale co čtu tak by to po HBO/Warner/Discovery snad mohl převzít někdo jiný. Tak snad to dopadne jak s Expanse
829967
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Fuck, bylo to celkem zajimavy. :(
829978
Fuck, bylo to celkem zajimavy. *:(*
829967
1 0
reagovat
Hele pred deseti lety by to rozhodne nedostala.. ted jo.. je to trend a taky vlastne uz i pravidlo viz povinne  kvoty v podminkach na oskarech

Je to podprumerna tv reziserka bez rukopisu a PR reci jak ti K. Kennedy rekne, ze si ji vybrala pro jeji fenomenalni praci na Mandovi sou fakt jen to PR
829976
Hele pred deseti lety by to rozhodne nedostala.. ted jo.. je to trend a taky vlastne uz i pravidlo viz povinne  kvoty v podminkach na oskarech Je to podprumerna tv reziserka bez rukopisu a PR reci jak ti K. Kennedy rekne, ze si ji vybrala pro jeji fenomenalni praci na Mandovi sou fakt jen to PR
829972
7 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Já neříkám, že to měla dostat, očividně to nezvládla. Ale dostala to, protože s ní byli spokojení z Mandaloriana a má dost zářezů z dalších úspěšných seriálů, ne protože je ženská/Asiat/cokoliv.
829972
Já neříkám, že to měla dostat, očividně to nezvládla. Ale dostala to, protože s ní byli spokojení z Mandaloriana a má dost zářezů z dalších úspěšných seriálů, ne protože je ženská/Asiat/cokoliv.
829971
4 -3
reagují: DarkSith, dreamy
reagovat
Nezlob se na mě, ale nejvíce epizod natočila pro seriál Reign od CW. Někdo takový přece nemůže dostat na starosti tolik let čekávaný návrat jedné velké legendy. :-
829971
Nezlob se na mě, ale nejvíce epizod natočila pro seriál Reign od CW. Někdo takový přece nemůže dostat na starosti tolik let čekávaný návrat jedné velké legendy. *:-*
829960
6 -1
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: duro
Mam pocit, ze subjektivne trpite dlhsie :) 
829968
Mam pocit, ze subjektivne trpite dlhsie :) 
829956
2 0
reagovat
Vim, ze tady je par lidi, co se koukalo na serial Raised by Wolves. Tak vam jenom chci rict, ze to zrusili.
829967
Vim, ze tady je par lidi, co se koukalo na serial Raised by Wolves. Tak vam jenom chci rict, ze to zrusili.
10 -1
reagují: HAL, okkac
reagovat
Imo ty nejackovejsi produkty maji mit i adekvatni crew, coz tady neni. A podle me to nebylo ani u Fetta. Rutineri at jim delaji vyplnovky, ale tyhle legacy charactery maji mit tu nejlepsi peci.. Ono se staci podivat i na tu Zhao - nejdriv dostala volnou ruku ve strizne, aby nebyly problemy, Eternals pak dopadli jak dopadli a ona jeste par tydnu zpatky opakovala "vedela jsem ze budou recenze spatny, protoze jsem vybrala inkluzivni cast". Jako sebereflexe nula a to samy pocituji i nekolik let u Lucasfilmu, ze kdyz se vam to nelibi, tak mate nejakou agendu, ktera nesouvisi s tou realnou kvalitou. :/
829962
Imo ty nejackovejsi produkty maji mit i adekvatni crew, coz tady neni. A podle me to nebylo ani u Fetta. Rutineri at jim delaji vyplnovky, ale tyhle legacy charactery maji mit tu nejlepsi peci.. Ono se staci podivat i na tu Zhao - nejdriv dostala volnou ruku ve strizne, aby nebyly problemy, Eternals pak dopadli jak dopadli a ona jeste par tydnu zpatky opakovala "vedela jsem ze budou recenze spatny, protoze jsem vybrala inkluzivni cast". Jako sebereflexe nula a to samy pocituji i nekolik let u Lucasfilmu, ze kdyz se vam to nelibi, tak mate nejakou agendu, ktera nesouvisi s tou realnou kvalitou. :/
829960
10 -2
reagovat
Z tých seriálov režírovala po jednej epizóde, nie je to "autorka", iba nájomná televízna režisérka.

Mandalorian OK, ale to si zjavne postrážili F+F.
829961
Z tých seriálov režírovala po jednej epizóde, nie je to "autorka", iba nájomná televízna režisérka. Mandalorian OK, ale to si zjavne postrážili F+F.
829960
10 -2
reagovat
Hele, a nedali jí to třeba protože má dobré resumé, je to zavedená televizní režisérka (Better Call Saul, Mr. Robot, Jessica Jones, American Gods), dokáže splnit zadání, dodržet rozpočet a odevzdat hotovou epizodu včas? A že prostě byli spokojení s těma pár epizodama Mandaloriana, které dělala (a které vesměs patřily k těm lepším), tak jí řekli "OK, budeš dělat Obi-Wana?"

Obi je veleprůměrný, ale stěžovat si tady na nějaké kvótováni, když je to člověk, který si odpracoval desetiletou úspěšnou kariéru, mi přijde hodně mimo. Kdyby to byl nějaká debutantka, která si udělala kariéru akorát na Twitteru, tak neřeknu. Totéž s oscarovou Chloé Zhao, která před Eternals natočila fantastického Jezdce.

Problém je vždy na straně producentů, kteří nabírají buď kompetentní rutinéry (Chow) nebo začínající indie hvězdy, které dostanou za pár peněz, ale pak je ty megarozpočtové kolosy semelou.
829960
Hele, a nedali jí to třeba protože má dobré resumé, je to zavedená televizní režisérka (Better Call Saul, Mr. Robot, Jessica Jones, American Gods), dokáže splnit zadání, dodržet rozpočet a odevzdat hotovou epizodu včas? A že prostě byli spokojení s těma pár epizodama Mandaloriana, které dělala (a které vesměs patřily k těm lepším), tak jí řekli "OK, budeš dělat Obi-Wana?" Obi je veleprůměrný, ale stěžovat si tady na nějaké kvótováni, když je to člověk, který si odpracoval desetiletou úspěšnou kariéru, mi přijde hodně mimo. Kdyby to byl nějaká debutantka, která si udělala kariéru akorát na Twitteru, tak neřeknu. Totéž s oscarovou Chloé Zhao, která před Eternals natočila fantastického Jezdce. Problém je vždy na straně producentů, kteří nabírají buď kompetentní rutinéry (Chow) nebo začínající indie hvězdy, které dostanou za pár peněz, ale pak je ty megarozpočtové kolosy semelou.
829958
10 -5
reagují: DarkSith, The Joker, duro
reagovat
Potřebuji mít někoho jako je Les Grossman, aby je dostal do latě a víc se soustředili 8)

link
829959
Potřebuji mít někoho jako je Les Grossman, aby je dostal do latě a víc se soustředili *8)* https://youtu.be/y-CA_vHYCt0
829958
6 0
reagovat
Ja tam problém vidím v tom, že to dali režírovať nejakej Deborah Chow. Kedy už konečne zistia, že dávať džob na základe nejakých rasových a genderových kvót je cesta do pekla? Takto im už vyhoreli Eternals, Black Widow a x seriálových sračiek.

Dobre, Mandalorian tiež nie je neviemaký úžasný príbeh. Ale zreteľne tam cítiš, ako F+F majú ten vesmír v malíčku a rozumejú postavám. Nástup Luka vo finále druhej série alebo nástup Ahsoky (tá bitka v temnom lese, kde najprv vidieť iba jej meče) sú na televízne pomery úplne parádne zrežírované, stále mám z toho zimomriavky, proste to funguje.

A potom príde ten Vader v nejakých štrkopieskoch far, far away a chcem byť priamo tam na pľaci a ľuďom za kamerou jednu prijebať.
829958
Ja tam problém vidím v tom, že to dali režírovať nejakej Deborah Chow. Kedy už konečne zistia, že dávať džob na základe nejakých rasových a genderových kvót je cesta do pekla? Takto im už vyhoreli Eternals, Black Widow a x seriálových sračiek. Dobre, Mandalorian tiež nie je neviemaký úžasný príbeh. Ale zreteľne tam cítiš, ako F+F majú ten vesmír v malíčku a rozumejú postavám. Nástup Luka vo finále druhej série alebo nástup Ahsoky (tá bitka v temnom lese, kde najprv vidieť iba jej meče) sú na televízne pomery úplne parádne zrežírované, stále mám z toho zimomriavky, proste to funguje. A potom príde ten Vader v nejakých štrkopieskoch far, far away a chcem byť priamo tam na pľaci a ľuďom za kamerou jednu prijebať.
26 -2
reagovat
reaguje na: pepo
To myslíš Kenobiho, ktorý má 6 dielov, každý tak okolo 40 minút?
829956
To myslíš Kenobiho, ktorý má 6 dielov, každý tak okolo 40 minút?
829950
9 0
reagují: pepo
reagovat
Klidek. V poslednej epi, po osmych hodinach nudy urcite daju nejaky uzasny cliffhanger a vsetci budu spoko. 
829950
Klidek. V poslednej epi, po osmych hodinach nudy urcite daju nejaky uzasny cliffhanger a vsetci budu spoko. 
4 -7
reagují: duro
reagovat
reaguje na: pytlik
To bylo období okolo začátku Netflixu u nás :) Jelikož Netflix posílá svoje věci v podstatě do všech studií v Praze. HBO spíš nasadilo takový zenový postoj, že na všechno je dostatek času, hlavně klídek, pohoda, však ono se to časem poddá, a nějak to tam přidáme :) Naprostý kontrast s Disney+, kde si už dávno nechali udělat průzkum u diváků, co jim vadí na Netflixu (Vyšlo jim z toho, že nekompletní lokalizace u některých děl) a začali svoje věci dabovat už někdy loni v létě, aby to měli při startu komplet připravené....Zrovna u těch dvou seriálů co zmiňuješ, tak také čekám na dabing...
829949
To bylo období okolo začátku Netflixu u nás :) Jelikož Netflix posílá svoje věci v podstatě do všech studií v Praze. HBO spíš nasadilo takový zenový postoj, že na všechno je dostatek času, hlavně klídek, pohoda, však ono se to časem poddá, a nějak to tam přidáme :) Naprostý kontrast s Disney+, kde si už dávno nechali udělat průzkum u diváků, co jim vadí na Netflixu (Vyšlo jim z toho, že nekompletní lokalizace u některých děl) a začali svoje věci dabovat už někdy loni v létě, aby to měli při startu komplet připravené....Zrovna u těch dvou seriálů co zmiňuješ, tak také čekám na dabing...
829564
7 0
reagovat
U Obi-Wana je hlavne nejzoufalejsi, ze to ma byt ten nejvic top projekt od Disney Plus. Tohle ma byt jejich vykladni skrin a ukazka schopnosti. Ale spis tim jen dokazuji, jak od odchodu Igera a Horna tapou... Coz by pro ten "system" samotny mohlo byt dobre, ale ciste pro Disney je ten Obi-Wan fakt ponizujici, at se na me nikdo nezlobi.
829934
U Obi-Wana je hlavne nejzoufalejsi, ze to ma byt ten nejvic top projekt od Disney Plus. Tohle ma byt jejich vykladni skrin a ukazka schopnosti. Ale spis tim jen dokazuji, jak od odchodu Igera a Horna tapou... Coz by pro ten "system" samotny mohlo byt dobre, ale ciste pro Disney je ten Obi-Wan fakt ponizujici, at se na me nikdo nezlobi.
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se