Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14901 - 14920 Napsat příspěvek
tie memes z tretej she-hulk sú absolútne delightful a len pomáhajú k tomu, aby som to fakt nikdy nezačal. oficiálne mám nulovú motiváciu.
839316
tie memes z tretej she-hulk sú absolútne delightful a len pomáhajú k tomu, aby som to fakt nikdy nezačal. oficiálne mám nulovú motiváciu.
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mám normálně chuť si to pustit. Vnadíš jak Rimsy ve svých psychorecenzích. :D
839305
Mám normálně chuť si to pustit. Vnadíš jak Rimsy ve svých psychorecenzích. *:D*
839303
3 -2
reagovat

She-Hulk 03

Zatím to bylo takovým The Room způsobem zábavné, ale ta vedlejší linka s dětinskou elfkou byla tak trapná, že jsem se normálně styděl na to dívat :D To je i nový Thor tak otřesný?
Hlavně doufám, že jedno z těch nevtipných oznámení vůči divákům, bylo pravdivé a další camea se konat nebudou. Každý se tam jen chodí ztrapňovat.
Edit: Potitulkovou scénu už nikdy nedostanu z hlavy...
839303
Zatím to bylo takovým The Room způsobem zábavné, ale ta vedlejší linka s dětinskou elfkou byla tak trapná, že jsem se normálně styděl na to dívat *:D* To je i nový Thor tak otřesný? Hlavně doufám, že jedno z těch nevtipných oznámení vůči divákům, bylo pravdivé a další camea se konat nebudou. Každý se tam jen chodí ztrapňovat. Edit: Potitulkovou scénu už nikdy nedostanu z hlavy...
She-Hulk 03
4 -4
reagují: Cinefil
reagovat
A stejně na to všichni čumíte... :D

link
839298
A stejně na to všichni čumíte... *:D* https://youtu.be/g-bVEc8oZvk
4 -2
reagovat

She-Hulk S01E03

Průměr průměrnosti. Jak tohle mohlo projít nějaký schvalováním opravdu nechápu. Nefunguje humor, má to nudný příběh a bohužel i samotná hlavní postava nedostává prostor aby byla něčím více než jen vtipnou postavou. Zlatý Moon Knight a Ms. Marvel.  4-5/10
839296
Průměr průměrnosti. Jak tohle mohlo projít nějaký schvalováním opravdu nechápu. Nefunguje humor, má to nudný příběh a bohužel i samotná hlavní postava nedostává prostor aby byla něčím více než jen vtipnou postavou. Zlatý Moon Knight a Ms. Marvel.  4-5/10
She-Hulk S01E03
6 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V poho oddechovka, takový půlhodinový večerníček. Mě to baví. :)
839295
V poho oddechovka, takový půlhodinový večerníček. Mě to baví. *:)*
839292
5 -5
reagovat
Na Prime Video je komplet Kancl s Gervaisem, i s cz titulky:+
839294
Na Prime Video je komplet Kancl s Gervaisem, i s cz titulky*:+*
6 -1
reagovat

She Hulk s01e03

To je takový nudný shit, že to není možné. Fakt unikát mít tam 3 docela dobré MCU postavy na díl a natočit to tak nudně.
839292
To je takový nudný shit, že to není možné. Fakt unikát mít tam 3 docela dobré MCU postavy na díl a natočit to tak nudně.
She Hulk s01e03
5 -4
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: KarelR
Tohle vidím čím dál častěji na Twitteru, a i od stránek, které jsem dřív považoval za důvěryhodné. Docela mě to sere. Hlavně když takhle potvrdili Eternals 2 s Chloé Zhao se "source: deadline" a po deseti minutách hledání jsem to prostě nenašel, takže jsem se nadchnul úplně zbytečně. :D
839290
Tohle vidím čím dál častěji na Twitteru, a i od stránek, které jsem dřív považoval za důvěryhodné. Docela mě to sere. Hlavně když takhle potvrdili Eternals 2 s Chloé Zhao se "source: deadline" a po deseti minutách hledání jsem to prostě nenašel, takže jsem se nadchnul úplně zbytečně. *:D*
839288
6 -1
reagovat
reaguje na: KarelR

PLOT TWIST

Zdroj tweetu je MKMZ
839289
Zdroj tweetu je MKMZ
PLOT TWIST
839288
9 -2
reagovat
Podle Deadlinu, nebo podle random tweetu, kterej píše jako source Deadline, ale na Deadlinu to nikde není? :) link
839288
Podle Deadlinu, nebo podle random tweetu, kterej píše jako source Deadline, ale na Deadlinu to nikde není? *:)* https://twitter.com/ghostproduxer/status/1564740170158587911
839269
6 -2
reagují: do_Od, verbst
reagovat
Furt sem si říkal, ze mi Alice Hightower z Roku draka nekoho strasne pripomina a uz vim. Královnu z Tangled.
839286
Furt sem si říkal, ze mi Alice Hightower z Roku draka nekoho strasne pripomina a uz vim. Královnu z Tangled.
3 -1
reagovat

The Rings of Power

lembasové hlavy, připravte se. dnes večer to začíná ... tzn u nás ráno ..
839284
lembasové hlavy, připravte se. dnes večer to začíná ... tzn u nás ráno ..
The Rings of Power
4 -2
reagovat
Takže dekonstrukce Supermana? Hyperion a potažmo Squadron Supreme dává smysl… Kang potřebuje nějakou svoji protiváhu Avengers.
839276
Takže dekonstrukce Supermana? Hyperion a potažmo Squadron Supreme dává smysl… Kang potřebuje nějakou svoji protiváhu Avengers.
839269
3 -3
reagovat
Henry Cavill podle Deadlinu potvrzen v druhé sezóně Lokiho. 
839269
Henry Cavill podle Deadlinu potvrzen v druhé sezóně Lokiho. 
4 -8
reagují: KarelR, MKMZ
reagovat
reaguje na: hroubek
Dělá se na dabingu.
839249
Dělá se na dabingu.
839248
2 0
reagovat
reaguje na: kyller
Nebí se kdy bude na HBO Max v Česku??
839248
Nebí se kdy bude na HBO Max v Česku??
839217
1 -1
reagují: Kostěj
reagovat

Harley Quinn

Tretia séria je rovnako super ako prvé dve. A štvrtá už bola odklepnutá. :+
839217
Tretia séria je rovnako super ako prvé dve. A štvrtá už bola odklepnutá. *:+*
Harley Quinn
2 0
reagují: hroubek
reagovat

The Rings of Power

Nerd of the Rings viděl první dvě epizody, bez spoilerů.

Celkem pozitivní.
839189
[i]Nerd of the Rings [/i]viděl první dvě epizody, [url=https://www.youtube.com/watch?v=hpo01KAs_i8]bez spoilerů[/url]. Celkem pozitivní.
The Rings of Power
6 -1
reagovat

Hot D

Tak teleportace neni zpet jenom pokud neukazuji cestovani. Byla by to teleportace, pokud tak rychle mezi udalostmi proste neni mozne cestovat. Tady zatim nic neodporuje tomu, ze uvnitr pribehu dostatecne mnozstvi casu ubehlo.

Jinak je to uplne super btw. Vsechny zmeny oproti knize jsou k lepsimu. :+ A doufam ze i nadale zustane trocha neurčitosti, podobne jako jestli Daemon opravdu rekl "Heir for the day" 
839144
Tak teleportace neni zpet jenom pokud neukazuji cestovani. Byla by to teleportace, pokud tak rychle mezi udalostmi proste neni mozne cestovat. Tady zatim nic neodporuje tomu, ze uvnitr pribehu dostatecne mnozstvi casu ubehlo. Jinak je to uplne super btw. Vsechny zmeny oproti knize jsou k lepsimu. *:+* A doufam ze i nadale zustane trocha neurčitosti, podobne jako jestli Daemon [spoiler]opravdu rekl "Heir for the day" [/spoiler]
Hot D
7 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se