Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14841 - 14860 Napsat příspěvek
To se pak člověk o to víc těší na druhou řadu Young Royals, když vidí tyhle samé zklamavší příspěvky. :))

Pardon, ale musel jsem si rýpnout. ;)
829929
To se pak člověk o to víc těší na druhou řadu Young Royals, když vidí tyhle samé zklamavší příspěvky. *:))* Pardon, ale musel jsem si rýpnout. *;)*
1 -1
reagovat

Obi-Wan 3

Kristepane, tyhle hrané SW seriály se neměly nikdy stát. Každý školometsky komponovaný záběr, každý tón té hrozné trailerové hudby, ten svět strašně degraduje. Asi je to trochu dogmatické, ale Star Wars prostě patří na velké plátno s Williamsovou hudbou, tohle je otřesný.

Často se mluví o tom, jak je Návrat Jediů nudně natočený a nasvícený oproti Impériu, ale i ten je oproti tomuhle Lawrence z Arábie.

Jak se na začátku Vader postavil ze židle, to bylo fakt jako nějaký cosplay. :D
829927
Kristepane, tyhle hrané SW seriály se neměly nikdy stát. Každý školometsky komponovaný záběr, každý tón té hrozné trailerové hudby, ten svět strašně degraduje. Asi je to trochu dogmatické, ale Star Wars prostě patří na velké plátno s Williamsovou hudbou, tohle je otřesný. Často se mluví o tom, jak je Návrat Jediů nudně natočený a nasvícený oproti Impériu, ale i ten je oproti tomuhle Lawrence z Arábie. Jak se na začátku Vader postavil ze židle, to bylo fakt jako nějaký cosplay. *:D*
Obi-Wan 3
6 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Mám pocit, že Obi-Wana tvořili lidé, kteří tu postavu nechápu, neznají a dělají všechno jinak, než by si fanoušci přáli.

Kennedy je fakt neschopná. 
829924
Mám pocit, že Obi-Wana tvořili lidé, kteří tu postavu nechápu, neznají a dělají všechno jinak, než by si fanoušci přáli. Kennedy je fakt neschopná. 
829922
9 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Chyba se stala před 10? Lety když Lucas prodal SW Disneymu a ti obsadili Kennedy do vedoucí pozice. 

Viděl jsem novej concept Deloreanu. Jdu shánět kapacitator.... 

Jsem si vzpomněl na scenu z Lost, jak Hurley psal novej  scénář na Návrat Jediho 8):D
829922
Chyba se stala před 10? Lety když Lucas prodal SW Disneymu a ti obsadili Kennedy do vedoucí pozice.  Viděl jsem novej concept Deloreanu. Jdu shánět kapacitator....  Jsem si vzpomněl na scenu z Lost, jak Hurley psal novej  scénář na Návrat Jediho *8)**:D*
829919
5 -1
reagují: hroubek
reagovat

Obi-Wan Kenobi S01E03

Velké zklamání. Netvrdím, že to nemá tu správnou atmosféru, charisma Ewana funguje na 100% procent, ale takhle nudně a hnusně natočený souboj na světelné meče jsem neviděl. Já chápu tu psychologickou stránku a další věci (zlomený hrdina, nedokáže bojovat, používat sílu, nevěří si atd), ale z mého oblíbeného hrdiny, zde dělají naprostého loosera, který sotva udrží v ruce meč. Jestli je tohle ten vysněný projekt od Kennedy, na který se měli všichni fanoušci těšit, tak se někde stala chyba. :( 4/10
829919
Velké zklamání.[spoiler] Netvrdím, že to nemá tu správnou atmosféru, charisma Ewana funguje na 100% procent, ale takhle nudně a hnusně natočený souboj na světelné meče jsem neviděl. Já chápu tu psychologickou stránku a další věci (zlomený hrdina, nedokáže bojovat, používat sílu, nevěří si atd), ale z mého oblíbeného hrdiny, zde dělají naprostého loosera, který sotva udrží v ruce meč. Jestli je tohle ten vysněný projekt od Kennedy, na který se měli všichni fanoušci těšit, tak se někde stala chyba.[/spoiler] *:(* 4/10
Obi-Wan Kenobi S01E03
5 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: verbst
Úplně jsem zapomněl, že dnes jdou The Boys. Hned se mění plány. :+
829918
Úplně jsem zapomněl, že dnes jdou The Boys. Hned se mění plány. *:+*
829911
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No šel jsem si odpočinout k The Office a vyskočilo tam na mě toto.
Nový věcí zásadně nestíhám :D
829914
No šel jsem si odpočinout k The Office a vyskočilo tam na mě toto. Nový věcí zásadně nestíhám *:D*
829912
2 0
reagovat
Kdo tohle má stíhat do psích pochev. Boys, Star Trek, Orville, Kenobi, Better Call Saul, ještě jsem s novými díly nezačal a to mi ještě zbývají 2 poslední Stranger Things. :-
829912
Kdo tohle má stíhat do psích pochev. Boys, Star Trek, Orville, Kenobi, Better Call Saul, ještě jsem s novými díly nezačal a to mi ještě zbývají 2 poslední Stranger Things. *:-*
6 0
reagují: verbst
reagovat
Tak ten začátek The Boys nebyl ideální ke snídani... :D:D Uff.
829911
Tak ten začátek [b]The Boys [/b]nebyl ideální ke snídani... *:D**:D* Uff.
3 0
reagují: hroubek
reagovat

Irma Vep

829907
https://www.youtube.com/watch?v=5OH8NkQMrQE
Irma Vep
7 0
reagují: Vincent
reagovat

jsem se konečně taky trochu rozepsal k těm novým Star Trekům...

Picard
První série mě většinu času relativně bavila - vyvrcholení bylo hloupé, ale pořád tam šlo o klasický Star Trekovský lore a jeho archetypální témata. Navázat na genialitu Next Generation se nedalo tak aby to úplně posrali... dokud nepřišla série druhá, a té se to povedlo skoro bezezbytku. Místo zkoumání vesmíru a hledění do budoucnosti se celá odehrává na víceméně současné Zemi s nezbytným tlačením woke agendy a obrací se v ní nejen do historie lidské společnosti, ale i historie Picarda samotného a "převracení" jeho osobnosti skrze sáhodlouhé zkoumání traumíček z dětství. Nepochopitelné. Nikdo ve vesmíru o to nestál, ale Kurtzmanovi s Goldsmanem nevím proč připadalo jako dobrý nápad začít prznit nejoblíbenější postavu snad ze všech sci-fi seriálů ever. A k tomu zprznit i charakteristiku Borgů, protože proč ne že.
Navíc tím jak se to odehrává v úplně obyčejném světě je to celé nuda k posrání - jak byly některé epizody Next Gen co se odehrávaly v holosimulátoru, ale tady je taková celá série a tohle je navíc o pár řádů dementněji napsané. Siru Patrick Stewartovi je přes osmdesát, tak byl asi rád že si může zase zahrát svou erbovní roli, ale stejně mi za něj bylo trochu stydno.

Strange New Worlds
První díl ještě vzbuzoval dost pochybnosti, zas alegorie na Zemi jednadvacátého století a kritizování jací jsou tam všichni bigotní kokoti, ale zbytek už se drží ve vesmíru, objevování nového, poznávání zajímavých postav (hlavně žádná z nich není Mary Sue)... a je to fakt hrozně fajn. Velmi příjemný návrat ke Star Treku takovému jakým by měl být - a tím nemyslím stand-alone epizodický, ale prostě napsaný tak aby byl o zajímavých příbězích a úžasu z neznámých hlubin vesmíru, fyzikálních jevech v něm a zvláštních mimozemských ras, ne o debilně napsaném kritickém kázání současné společnosti podle toho jak ji osobně vnímá úzká skupinka autorů.

první díl Orville S03
Jakkoli je Strange New Worlds v rámci současného Star Treku zatím drastické zlepšení, Orville si ho pořád bez potíží maže na chleba. Tohle že začalo jako parodie tvl... a že ty lehké momenty s "přízemním" humorem tu pořád jsou... ale přitom to stojí na vysloveně vážných a hlavně inteligentních příbězích ve kterých se dotýkají komplikovaných filosofických otázek.
Ten seriál je mnohem chytřejší než má právo být, heh.
Kéž by Kurtzman konečně dostal padáka a celý Trek převzal Seth MacFarlane.
829902
[b]Picard[/b] První série mě většinu času relativně bavila - vyvrcholení bylo hloupé, ale pořád tam šlo o klasický Star Trekovský lore a jeho archetypální témata. Navázat na genialitu Next Generation se nedalo tak aby to úplně posrali... dokud nepřišla série druhá, a té se to povedlo skoro bezezbytku. Místo zkoumání vesmíru a hledění do budoucnosti se celá odehrává na víceméně současné Zemi s nezbytným tlačením woke agendy a obrací se v ní nejen do historie lidské společnosti, ale i historie Picarda samotného a "převracení" jeho osobnosti skrze sáhodlouhé zkoumání traumíček z dětství. Nepochopitelné. Nikdo ve vesmíru o to nestál, ale Kurtzmanovi s Goldsmanem nevím proč připadalo jako dobrý nápad začít prznit nejoblíbenější postavu snad ze všech sci-fi seriálů ever. A k tomu zprznit i charakteristiku Borgů, protože proč ne že. Navíc tím jak se to odehrává v úplně obyčejném světě je to celé nuda k posrání - jak byly některé epizody Next Gen co se odehrávaly v holosimulátoru, ale tady je taková celá série a tohle je navíc o pár řádů dementněji napsané. Siru Patrick Stewartovi je přes osmdesát, tak byl asi rád že si může zase zahrát svou erbovní roli, ale stejně mi za něj bylo trochu stydno. [b]Strange New Worlds[/b] První díl ještě vzbuzoval dost pochybnosti, zas alegorie na Zemi jednadvacátého století a kritizování jací jsou tam všichni bigotní kokoti, ale zbytek už se drží ve vesmíru, objevování nového, poznávání zajímavých postav (hlavně žádná z nich není Mary Sue)... a je to fakt hrozně fajn. Velmi příjemný návrat ke Star Treku takovému jakým by měl být - a tím nemyslím stand-alone epizodický, ale prostě napsaný tak aby byl o zajímavých příbězích a úžasu z neznámých hlubin vesmíru, fyzikálních jevech v něm a zvláštních mimozemských ras, ne o debilně napsaném kritickém kázání současné společnosti podle toho jak ji osobně vnímá úzká skupinka autorů. [b]první díl Orville S03[/b] Jakkoli je Strange New Worlds v rámci současného Star Treku zatím drastické zlepšení, Orville si ho pořád bez potíží maže na chleba. Tohle že začalo jako parodie tvl... a že ty lehké momenty s "přízemním" humorem tu pořád jsou... ale přitom to stojí na vysloveně vážných a hlavně inteligentních příbězích ve kterých se dotýkají komplikovaných filosofických otázek. Ten seriál je mnohem chytřejší než má právo být, heh. Kéž by Kurtzman konečně dostal padáka a celý Trek převzal Seth MacFarlane.
jsem se konečně taky trochu rozepsal k těm novým Star Trekům...
7 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
Vespy jsou vyloženě na úrovni lesa, a první půlka Boby měla příběh úplně v pohodě - když byl u Tuskenů, škoda že tam nezůstal (i když zase Rancor byl zatraceně cool).
829901
Vespy jsou vyloženě na úrovni lesa, a první půlka Boby měla příběh úplně v pohodě - když byl u Tuskenů, škoda že tam nezůstal (i když zase Rancor byl zatraceně cool).
829898
7 -1
reagovat
Ja to mám trochu naopak - zlý, ale miestami aspoň trochu zábavný seriál o nejakej vedľajšej postave mi príde znesiteľnejší než rovnako zlý seriál, zatiaľ bez čohokoľvek naozaj zábavného, o absolútne ikonickom hrdinovi.
829900
Ja to mám trochu naopak - zlý, ale miestami aspoň trochu zábavný seriál o nejakej vedľajšej postave mi príde znesiteľnejší než rovnako zlý seriál, zatiaľ bez čohokoľvek naozaj zábavného, o absolútne ikonickom hrdinovi.
829898
9 -1
reagovat
reaguje na: duro
Netvrdím, že o tolik. Taky jsem z toho zklamaný, zejména z akce ve třetí epizodě. Ale herectvím a scénářem (už jen ta smysluplnost děje u Obi-Wana vs. Boba "přebírá" území po Jabbovi) je to úplně jinde. Hlavně Boba byl cringe jako prase, viz. ty vespy, Obi-Wan zatím má jen děsivou akci v lese.

Ale hodnotím komplet seriál vs. půlku jiného, vlastně by mě nepřekvapilo, kdyby to šlo ještě dolů. Už jen proto, že tady ale není hl. postava senilní neschopný dědek, je to prostě daleko snesitelnější.
829898
Netvrdím, že o tolik. Taky jsem z toho zklamaný, zejména z akce ve třetí epizodě. Ale herectvím a scénářem (už jen ta smysluplnost děje u Obi-Wana vs. Boba "přebírá" území po Jabbovi) je to úplně jinde. Hlavně Boba byl cringe jako prase, viz. ty vespy, Obi-Wan zatím má jen děsivou akci v lese. Ale hodnotím komplet seriál vs. půlku jiného, vlastně by mě nepřekvapilo, kdyby to šlo ještě dolů. Už jen proto, že tady ale není hl. postava senilní neschopný dědek, je to prostě daleko snesitelnější.
829897
3 -2
reagují: HAL, duro
reagovat
Už sme ho videli dvakrát. Keď začne Disney+, dáme si všetky SW seriály znovu.

Pokiaľ chceš, pokojne mi vysvetli, prečo je Kenobi o toľko lepší ako Boba. Obidva seriály sú blbé, ale Boba bol aspoň miestami zábavný.
829897
Už sme ho videli dvakrát. Keď začne Disney+, dáme si všetky SW seriály znovu. Pokiaľ chceš, pokojne mi vysvetli, prečo je Kenobi o toľko lepší ako Boba. Obidva seriály sú blbé, ale Boba bol aspoň miestami zábavný.
829896
7 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: duro
Napsat, že nejhorší díl Boby byl lepší než tohle, ty krávo, to je moc...
829896
Napsat, že nejhorší díl Boby byl lepší než tohle, ty krávo, to je moc...
829895
2 -6
reagují: duro
reagovat

Kenobi

Mne je z toho vlastne smutno. S dcérou sme sa na to ohromne tešili, ona má teraz Star Wars obdobie a rátala dni do premiéry. Navyše miluje Clone Wars, takže návrat Aniho a Obiho bol jej sen.

Teraz sa na to dívame a... nič. Strašne to chcem mať rád, ale je to hrozne zlé. V tej tretej časti nie je ani jedna scéna dobre zrežírovaná, pritom sa tam dejú tak cool veci!

Aj ten najhorší diel Bobu bol lepší než toto.
829895
Mne je z toho vlastne smutno. S dcérou sme sa na to ohromne tešili, ona má teraz Star Wars obdobie a rátala dni do premiéry. Navyše miluje Clone Wars, takže návrat Aniho a Obiho bol jej sen. Teraz sa na to dívame a... nič. Strašne to chcem mať rád, ale je to hrozne zlé. V tej tretej časti nie je ani jedna scéna dobre zrežírovaná, pritom sa tam dejú tak cool veci! Aj ten najhorší diel Bobu bol lepší než toto.
Kenobi
15 -2
reagují: do_Od
reagovat

Obi-Wan E3

Tolik promarněného potenciálu se jen tak nevidí. Epizoda nemá žádné napětí, a i když se Ewan McGregor snaží, jak může, tohle prostě sám nezachrání. Nejhorší je ovšem samotná režie. Deborah Chow zkazila každou scénu, která měla být cool. Ta její průměrnost a televizní vizuál to celé slušně zabíjejí. 
829893
Tolik promarněného potenciálu se jen tak nevidí. Epizoda nemá žádné napětí, a i když se Ewan McGregor snaží, jak může, tohle prostě sám nezachrání. Nejhorší je ovšem samotná režie. Deborah Chow zkazila každou scénu, která měla být cool. Ta její průměrnost a televizní vizuál to celé slušně zabíjejí. 
Obi-Wan E3
9 0
reagovat

Pistols

mini série o kapele Sex Pistols s Maise Williams online
829875
mini série o kapele Sex Pistols s Maise Williams online
Pistols
1 0
reagovat

Orville s03e01

Perfektný úvod, nemám tomu čo vytknúť, má to atmosféru, miestami mrazivé dialógy, riešia sa ozaj zaujímavé a vážne veci a neriešia sa len tak povrchne, prvoplánovo s tým, že sa všetko tak ľahko aj vyrieši, len tak ďalej 10/10 :+
829867
Perfektný úvod, nemám tomu čo vytknúť, má to atmosféru, miestami mrazivé dialógy, riešia sa ozaj zaujímavé a vážne veci a neriešia sa len tak povrchne, prvoplánovo s tým, že sa všetko tak ľahko aj vyrieši, len tak ďalej [b]10/10[/b] *:+*
Orville s03e01
6 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se