Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14881 - 14900 Napsat příspěvek
reaguje na: speta.jr
Nevím, jestli je po Picardovi někdo donutí dát tomu šanci. Snad jo. :D
829812
Nevím, jestli je po Picardovi někdo donutí dát tomu šanci. Snad jo. *:D*
829809
2 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: KarelR
hmmm hmmm zacinam fakt uvazovat ze to zacnu davat.Puvodne jsem si rikal, ze pockam na seal of approval od RLM :D
829809
hmmm hmmm zacinam fakt uvazovat ze to zacnu davat.Puvodne jsem si rikal, ze pockam na seal of approval od RLM *:D*
829799
3 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Kostěj
Neboj, zlepší se to8)
829802
Neboj, zlepší se to*8)*
829801
4 -1
reagovat

Stranger Things S04E03

Jako jo, dobrý. Oproti trojce vyloženě super. Ale ten Upside Down koncept už mi přijde fakt vytěženej; mnohem víc se mi líbilo pojetí cizí dimenze, než zlý dimenze, jestli to dává smysl.
829801
Jako jo, dobrý. Oproti trojce vyloženě super. Ale ten Upside Down koncept už mi přijde fakt vytěženej; mnohem víc se mi líbilo pojetí cizí dimenze, než zlý dimenze, jestli to dává smysl.
Stranger Things S04E03
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Star Trek: Strange New Worlds 1x05

Jsem tu s tradičním týdenním potvrzením, že to je úžasný :) Hraje to úplně na všechny noty, má to skvělý postavy (supercute Nurse Chapel!) a v aktuálním duelu se Star Wars si to Obiho teda dává k snídani 8)
829799
Jsem tu s tradičním týdenním potvrzením, že to je úžasný *:)* Hraje to úplně na všechny noty, má to skvělý postavy (supercute Nurse Chapel!) a v aktuálním duelu se Star Wars si to Obiho teda dává k snídani *8)*
Star Trek: Strange New Worlds 1x05
11 0
reagují: speta.jr
reagovat

Prehistoric Planet

Ten zajímavější letošní Jurský svět - s láskou jsem u toho zavzpomínal na vyrůstání u Putování s dinosaury. Velká paráda to je. A přitom v podstatě úplně tradiční přírodopisný dokument jako ze současnosti - tuhle iluzi podporují až úsměvné detaily jako "fyzická" kamera do které dinosauři šťouchají když přijdou moc blízko, nebo černobílé noční záběry. A samozřejmě s narací Davida Attenborougha.

Putování s dinosaury vlivem starého televizního CGI už dost nehezky zestárlo - ale stejný osud už tohle nečeká, Apple do Prehistoric Planet napumpovalo solidní rozpočet a všechno v něm fakt hraničí s fotorealismem, tohle bych s chutí chtěl vidět v IMAXu a ve 3D.

A fascinuje mě progress v poznání dinosaurů a jejich života za těch pár desítek let od Jurského Parku. Nejde jen o to že Velociraptor teď vypadá jako trochu větší a smrtonosnější slepice, ale detaily z chování zvířat, speciálně když jde o rozmnožování podobné bizarně komplexnímu chování zvířat současných.
829782
Ten zajímavější letošní Jurský svět - s láskou jsem u toho zavzpomínal na vyrůstání u Putování s dinosaury. Velká paráda to je. A přitom v podstatě úplně tradiční přírodopisný dokument jako ze současnosti - tuhle iluzi podporují až úsměvné detaily jako "fyzická" kamera do které dinosauři šťouchají když přijdou moc blízko, nebo černobílé noční záběry. A samozřejmě s narací Davida Attenborougha. Putování s dinosaury vlivem starého televizního CGI už dost nehezky zestárlo - ale stejný osud už tohle nečeká, Apple do Prehistoric Planet napumpovalo solidní rozpočet a všechno v něm fakt hraničí s fotorealismem, tohle bych s chutí chtěl vidět v IMAXu a ve 3D. A fascinuje mě progress v poznání dinosaurů a jejich života za těch pár desítek let od Jurského Parku. Nejde jen o to že Velociraptor teď vypadá jako trochu větší a smrtonosnější slepice, ale detaily z chování zvířat, speciálně když jde o rozmnožování podobné bizarně komplexnímu chování zvířat současných.
Prehistoric Planet
8 -1
reagovat

Obi-Wan

Díky bohu za Rogue One.. protože natočit jak Vader láme krky civilistům takhle odfláknutě, kdy tam není žádná emoce nebo to nemrazí, není to drsný, není to nic je ale kua umění
Ten směšnej handheld v pískovně (level cheap špatného fanfilmu z youtube)
a pak ten wtf oheň jenom ukazuje, že tohle je pro ten tvůrčí tým strop..
Je mi smutno, mám vztek..
829777
Díky bohu za Rogue One.. protože natočit jak Vader [spoiler]láme krky civilistům takhle odfláknutě, kdy tam není žádná emoce nebo to nemrazí, není to drsný, není to nic[/spoiler] je ale kua umění Ten směšnej handheld v pískovně (level cheap špatného fanfilmu z youtube) a pak ten wtf oheň jenom ukazuje, že tohle je pro ten tvůrčí tým strop.. Je mi smutno, mám vztek..
Obi-Wan
12 0
reagovat

Obi-Wan E3

Právě jsem to dokoukal a hodnotím si tak 2* na ČSFD...a zjistím, že mé hodnocení momentálně ovlivňuje modrou a červenou barvu. 

Už si s tím hraju asi 10 minut. I've got the power, bitches!! :D8)
829776
Právě jsem to dokoukal a hodnotím si tak 2* na ČSFD...a zjistím, že mé hodnocení momentálně ovlivňuje modrou a červenou barvu.  Už si s tím hraju asi 10 minut. I've got the power, bitches!! *:D**8)*
Obi-Wan E3
19 -2
reagovat

Asylum-wan E03

To myslel někdo vážně toto? Co to do p....e bylo?!:o:( První dva díly mě měli varovat .. to si jako štáb po tom co jim zavřeli na noc štěrkovnu, nebo co to bylo, řekl "Jo, dobrá práce ..líp to natočit nešlo. Diváci z toho budou srát magi v kostkách"?.
Přitom dialogové výměny s malou princeznou byly docela fajn. Tohle opravdu bolí. Chudák Ewan. :-
829730
To myslel někdo vážně toto? Co to do p....e bylo?!*:o**:(* První dva díly mě měli varovat .. to si jako štáb po tom co jim zavřeli na noc štěrkovnu, nebo co to bylo, řekl "Jo, dobrá práce ..líp to natočit nešlo. Diváci z toho budou srát magi v kostkách"?. Přitom dialogové výměny s malou princeznou byly docela fajn. Tohle opravdu bolí. Chudák Ewan. *:-*
Asylum-wan E03
8 0
reagovat

Obi-wan E03

Bohuzial. Naozaj mam pocit, ze sa tam nic nedeje, nic ma nezaujima. Vsetko je stylisticky uplne mrtve. Ten serial sam o sebe a 99% postav bez akejkolvek charizmy. Keby nie Obi-wan/McGregor, tak asi tymto dielom koncim. :-
829717
Bohuzial. Naozaj mam pocit, ze sa tam nic nedeje, nic ma nezaujima. Vsetko je stylisticky uplne mrtve. Ten serial sam o sebe a 99% postav bez akejkolvek charizmy. Keby nie Obi-wan/McGregor, tak asi tymto dielom koncim. *:-*
Obi-wan E03
6 0
reagovat
Star Wars jsou ted v troskách. Totálně. I ty seriálový. Prostě to nefunguje.
Tohle se už nezachrání. Už to bude horší a horší.
Kathleen Kennedy musí zemřít bolestivou smrtí, třeba sežráním od Rancora..

A ta režísérka co točila Obiwana by se měla rozkládat 1000 let v žaludku sarlacc

k*ndy zasraný
829715
Star Wars jsou ted v troskách. Totálně. I ty seriálový. Prostě to nefunguje. Tohle se už nezachrání. Už to bude horší a horší. Kathleen Kennedy musí zemřít bolestivou smrtí, třeba sežráním od Rancora.. A ta režísérka co točila Obiwana by se měla rozkládat 1000 let v žaludku sarlacc [spoiler]k*ndy zasraný[/spoiler]
10 -5
reagovat
Tak fajn, posledni nadeje neprekvapila, menim ikonku... Zatim prechodnou.
829705
Tak fajn, posledni nadeje neprekvapila, menim ikonku... Zatim prechodnou.
6 0
reagovat
Jako chtel sem Obi-Wana aspon zkusit, ale naprosto ste me odradili.
Za což vám bez ironie děkuju :D
829702
Jako chtel sem Obi-Wana aspon zkusit, ale naprosto ste me odradili. Za což vám bez ironie děkuju *:D*
12 0
reagovat

Obi-Wan E3

Nemuzu si pomoct, ale tohle je nezvladnuty po vsech strankach. Styl, napady a vlastni ksicht nula, trikove chvilemi spatny, Vader vubec neni cool (bliz nez k Rogue One to ma k fanfilmu nebo natocenymu vystoupeni v Disneylandu), ta jecici zaporacka smesna a absurdne to taha stopaz.
829701
Nemuzu si pomoct, ale tohle je nezvladnuty po vsech strankach. Styl, napady a vlastni ksicht nula, trikove chvilemi spatny, Vader vubec neni cool (bliz nez k Rogue One to ma k fanfilmu nebo natocenymu vystoupeni v Disneylandu), ta jecici zaporacka smesna a absurdne to taha stopaz.
Obi-Wan E3
7 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Hlavně už mi nikdy nepiš, co bylo v leacích! :D #Zrada
829699
Hlavně už mi nikdy nepiš, co bylo v leacích! *:D* #Zrada
829698
3 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Četl jsem bohužel ty leaky, takže tohle vím, ale tím, kde se to odehrávalo, a jak to bylo natočený, bych si fakt přál, aby tady radši Obi-Wan bojoval s Revou než s Vaderem. A toho druhýho duelu se teď upřímně bojím ještě víc.
829698
[spoiler]Četl jsem bohužel ty leaky, takže tohle vím, ale tím, kde se to odehrávalo, a jak to bylo natočený, bych si fakt přál, aby tady radši Obi-Wan bojoval s Revou než s Vaderem. A toho druhýho duelu se teď upřímně bojím ještě víc.[/spoiler]
829696
4 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: do_Od
Hele můj pocit teda byl, že to je první ze dvou duelů. Že tady dostal jako vyklepaná nula kouř a pak v šestým díle bude v plný síle a vyhraje, viz lávovej concept art link
829696
Hele můj pocit teda byl, že [spoiler]to je první ze dvou duelů. Že tady dostal jako vyklepaná nula kouř a pak v šestým díle bude v plný síle a vyhraje, viz lávovej concept art https://i.ibb.co/PwwntnG/lava.jpg[/spoiler]
829695
5 -1
reagují: do_Od
reagovat
Anticlimax roku? Tohle měla být ta jediná věc, kterou nejde posrat. A oni ji posrali. Jinak všechno až do toho okamžiku docela dobrý, Ewan má takový charisma, že kdyby nechali Obi-Wana šest hodin bloumat po Tatooine v jediským rouchu, s halucinacema o mladým Anakinovi a prupovídkama o tom, jak je to všechno v prdeli, udělali by možná líp. 
829695
Anticlimax roku? Tohle měla být ta jediná věc, kterou nejde posrat. A oni ji posrali. Jinak všechno až do toho okamžiku docela dobrý, Ewan má takový charisma, že kdyby nechali Obi-Wana šest hodin bloumat po Tatooine v jediským rouchu, s halucinacema o mladým Anakinovi a prupovídkama o tom, jak je to všechno v prdeli, udělali by možná líp. 
19 0
reagují: KarelR
reagovat

Obi-Wan e3

Jak někoho napadlo že by to měla celé točit Deborah Chow fakt nepochopím, ta režie tomu podráží nohy a zabíjí nejsilnější momenty. Souboj Obi-Wana s Vaderem je totálně bez emocí, to jak skončí je další dumb cringe z ranku hoňky po lese... a přitom ten potenciál je tam obří! Herci skvělí (bantery mezi Leiou a Obi-Wanem jsou super), příběh zatím ok, a s výpravou taky nemám problém... na to že je to seriál. Jsem rád že se drží komornějšího stylu co se týče měřítka, velké momenty se dají budovat i bez epických scén... ale to by musela ta režisérka něco umět.
829691
Jak někoho napadlo že by to měla celé točit Deborah Chow fakt nepochopím, ta režie tomu podráží nohy a zabíjí nejsilnější momenty. [spoiler]Souboj Obi-Wana s Vaderem[/spoiler] je totálně bez emocí, to jak skončí je další dumb cringe z ranku hoňky po lese... a přitom ten potenciál je tam obří! Herci skvělí (bantery mezi Leiou a Obi-Wanem jsou super), příběh zatím ok, a s výpravou taky nemám problém... na to že je to seriál. Jsem rád že se drží komornějšího stylu co se týče měřítka, velké momenty se dají budovat i bez epických scén... ale to by musela ta režisérka něco umět.
Obi-Wan e3
13 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já ho poznal hned. Je to fakt parádní sympaťák 8):D:+
829683
Já ho poznal hned. Je to fakt parádní sympaťák *8)**:D**:+*
829649
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se