Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14801 - 14820 Napsat příspěvek
Brosnan, Bradley Cooper z hlavy. Možná bych jich našel víc. 
830074
Brosnan, Bradley Cooper z hlavy. Možná bych jich našel víc. 
2 0
reagovat
reaguje na: fabec
Will Smith.
830073
Will Smith.
830070
2 0
reagovat
Ještě možná Willis?
830072
Ještě možná Willis?
830070
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No ono třeba i-když vezmeš třeba Hru o trůny...Tak o potenciálu na hvězdnou kariéru se dá mluvit v případě Emilii Clarke...A dál? Možná Harington se ještě chytne teď díky Marvelu, ale jinak po skončení GOT neměl žádnou kloudnou roli. Sophia Turner a Maisie Williams už jsou out... Issac jak se dál jmenuje ještě někde hrál? John Bradley? 4 roky po skončení GOT role v Moonfall, který stejně propadl. No a z těch starších, které GOT proslavilo. No nepříjde mi, že bych Lenu Headey, Waldaua nebo i Dinklage po skončení seriálu pravidelně výdával v nějakých úspěšných projektech :)....Nezahrnuju do toho Maddena, který má ze všech možná největší potenciál, ale ten zas nebyl v GOT až do konce. 

Když si obecně vezmeme ty největší Ačkové hvězdy, tak kolik z nich vzešlo ze seriálů? Takhle z hlavy mě napadají Depp, Clooney a Jenifer Anniston
830070
No ono třeba i-když vezmeš třeba Hru o trůny...Tak o potenciálu na hvězdnou kariéru se dá mluvit v případě Emilii Clarke...A dál? Možná Harington se ještě chytne teď díky Marvelu, ale jinak po skončení GOT neměl žádnou kloudnou roli. Sophia Turner a Maisie Williams už jsou out... Issac jak se dál jmenuje ještě někde hrál? John Bradley? 4 roky po skončení GOT role v Moonfall, který stejně propadl. No a z těch starších, které GOT proslavilo. No nepříjde mi, že bych Lenu Headey, Waldaua nebo i Dinklage po skončení seriálu pravidelně výdával v nějakých úspěšných projektech :)....Nezahrnuju do toho Maddena, který má ze všech možná největší potenciál, ale ten zas nebyl v GOT až do konce.  Když si obecně vezmeme ty největší Ačkové hvězdy, tak kolik z nich vzešlo ze seriálů? Takhle z hlavy mě napadají Depp, Clooney a Jenifer Anniston
830062
3 0
reagují: (=LIFTY=), Ne__Ty
reagovat

Love, Death + Robots vol. 3

Stále audiovizuální žrádlo, avšak většina dílů mě minula myšlenkou či narací. 

Top 3:
- Night of the Mini Dead
- Bad Travelling 
- Mason's Rats
830066
Stále audiovizuální žrádlo, avšak většina dílů mě minula myšlenkou či narací.  Top 3: - Night of the Mini Dead - Bad Travelling  - Mason's Rats
Love, Death + Robots vol. 3
2 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Máš pravdu, taky mne to nenapadlo, platí to teď koukám na víc velkých seriálů, třeba MASH. 
830062
Máš pravdu, taky mne to nenapadlo, platí to teď koukám na víc velkých seriálů, třeba MASH. 
830059
3 0
reagují: fabec
reagovat
No ja si prave pamatam ako sa u nas v kampaniach tlacilo pri tombstone resp. Piatom elemente prave na nich. A ludia boli sklamani ako su tam.malo. ale to je zase rimavska sobota, no :)):D:D
830061
No ja si prave pamatam ako sa u nas v kampaniach tlacilo pri tombstone resp. Piatom elemente prave na nich. A ludia boli sklamani ako su tam.malo. ale to je zase rimavska sobota, no *:))**:D**:D*
830059
3 0
reagovat
Takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlel, ale dává to smysl. Snad jen Perryho je škoda, protože charisma určitě měl.
830060
Takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlel, ale dává to smysl. Snad jen Perryho je škoda, protože charisma určitě měl.
830059
2 -1
reagovat
Zrovna u BH to dává smysl. Tam je cílovka, co čumí na seriál, ale do kina nepůjde. Leda by ty hvězdy hrály v něčem podobném BH, ale i tak, proč chodit na Brandona, když tam nebude Dylan? 

A ve filmech cílených na jiné publikum ti herci nikoho nezajímali. Nikdo nešel na Tombstone, protože tam hrál Priestley nebo na Pátý element kvůli Perrymu.

Sláva vzešlá z podobných rolí nebývá přeneaitelná. Podobně jako třeba u Baywatch.
830059
Zrovna u BH to dává smysl. Tam je cílovka, co čumí na seriál, ale do kina nepůjde. Leda by ty hvězdy hrály v něčem podobném BH, ale i tak, proč chodit na Brandona, když tam nebude Dylan?  A ve filmech cílených na jiné publikum ti herci nikoho nezajímali. Nikdo nešel na Tombstone, protože tam hrál Priestley nebo na Pátý element kvůli Perrymu. Sláva vzešlá z podobných rolí nebývá přeneaitelná. Podobně jako třeba u Baywatch.
830057
2 0
reagují: verbst, AndyKaufman, pepo, do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Teď na ně koukám s podivem, že se z nich nikdo nechytil, přitom to byly fakt AAA TV hvězdy svého času. 

V podstatě se pak v TV uchytila jenom Brenda kvůli Čarodějkám a moderování různých reality show, ale zase je snad do teď finančně v prdeli. Někde jsem četl, že je na tom nejlépe Brandon a to ještě kvůli investicím a ne hraní a pak Steve, který postupně z Asylum dostával docela velký peníze. Jinak tragédie...
830057
Teď na ně koukám s podivem, že se z nich nikdo nechytil, přitom to byly fakt AAA TV hvězdy svého času.  V podstatě se pak v TV uchytila jenom Brenda kvůli Čarodějkám a moderování různých reality show, ale zase je snad do teď finančně v prdeli. Někde jsem četl, že je na tom nejlépe Brandon a to ještě kvůli investicím a ne hraní a pak Steve, který postupně z Asylum dostával docela velký peníze. Jinak tragédie...
830056
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Ne že by to extra souviselo ale já byl nedávno překvapený že Andrea z Beverly Hills hrála jednu postavu v Město patří nám. Myslel jsem že všichni už jsou buď mrtví nebo s hraním sekli.
830056
Ne že by to extra souviselo ale já byl nedávno překvapený že Andrea z Beverly Hills hrála jednu postavu v Město patří nám. Myslel jsem že všichni už jsou buď mrtví nebo s hraním sekli.
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
V úplně nejhorším případě skončí jako Maitland Ward. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
830054
V úplně nejhorším případě skončí jako Maitland Ward. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
830049
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Hvězdná budoucnost se předpovídala u mnoha seriálových hvězd, a nakonec skončily v lepším případě v dalších seriálech, v průměrném případě v Béčkových filmech, a v nejhorším jako influencerky na IG
830049
Hvězdná budoucnost se předpovídala u mnoha seriálových hvězd, a nakonec skončily v lepším případě v dalších seriálech, v průměrném případě v Béčkových filmech, a v nejhorším jako influencerky na IG
830035
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: MarvinP
Dík, že to nemusím psát. Její emoce, naivita atd. jsou absolutně on point, když si člověk uvědomí proč je jaká je  (první dvě epizody). Její herectví mě baví vesměs všude a spíš u ní čekám zářnou budoucnost.
830035
Dík, že to nemusím psát. Její emoce, naivita atd. jsou absolutně on point, když si člověk uvědomí proč je jaká je  (první dvě epizody). Její herectví mě baví vesměs všude a spíš u ní čekám zářnou budoucnost.
830030
7 -1
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: MarvinP
Můžeš mít pravdu.:+

Moje partnerka je takový židovský výrazný typ (bohužel jenom co se týká vzhledu, uvítal bych to i ve finančních záležitostech), tak jednou chytla komparz v zahraniční produkci filmu z koncentračního tábora. Ještě jí v jedné scéně strčili na několik minut uplně dopředu. Když jsem se na to pak díval, tak to odehrála fenomenálně, zoufalstvím ji těkaly oči, vypadala že se rozbrečí, uhýbala pohledem, třásla se. Říkal jsem si wow, doma mi roste herečka! :o 
Chválil jí tam za to i hlavní herec a někdo ze štábu. Dokonce jí pak přišly 2 nějaké nabídky, jak si toho někdo všimnul jako já.
Problém byl, že vůbec nehrála. Byla jí zkurvená zima a příšerně, ale příšerně se styděla, jak jí vytáhli z pozadí dopředu. :D
Už pak nikdy nikam nešla. 

No a nebo to může být jinak, protože podobný komentář jsem psal po Enole Holmes, kde jsem jí předpovídal kariéru Emilie Clarke, milá holka všechno, fajn v rozhovorech, ale hraní ji moc nešlo
830032
Můžeš mít pravdu.*:+* Moje partnerka je takový židovský výrazný typ (bohužel jenom co se týká vzhledu, uvítal bych to i ve finančních záležitostech), tak jednou chytla komparz v zahraniční produkci filmu z koncentračního tábora. Ještě jí v jedné scéně strčili na několik minut uplně dopředu. Když jsem se na to pak díval, tak to odehrála fenomenálně, zoufalstvím ji těkaly oči, vypadala že se rozbrečí, uhýbala pohledem, třásla se. Říkal jsem si wow, doma mi roste herečka! *:o*  Chválil jí tam za to i hlavní herec a někdo ze štábu. Dokonce jí pak přišly 2 nějaké nabídky, jak si toho někdo všimnul jako já. Problém byl, že vůbec nehrála. Byla jí zkurvená zima a příšerně, ale příšerně se styděla, jak jí vytáhli z pozadí dopředu. *:D* Už pak nikdy nikam nešla.  No a nebo to může být jinak, protože podobný komentář jsem psal po Enole Holmes, kde jsem jí předpovídal kariéru Emilie Clarke, milá holka všechno, fajn v rozhovorech, ale hraní ji moc nešlo
830030
13 0
reagovat
Já nevím, jestli je to herecký záměr, nebo znouzectnost, ale k té sociálně neobratné, v laboratoři vychované a divné postavě se mi její herecký výkon, včetně neobratného projevování základních emocí, skvěle hodí. Ta postava má díky tomu svébytný  charakter.  Tak bud je dobrá, nebo je špatná, ale šťastně obsazená. 
830030
Já nevím, jestli je to herecký záměr, nebo znouzectnost, ale k té sociálně neobratné, v laboratoři vychované a divné postavě se mi její herecký výkon, včetně neobratného projevování základních emocí, skvěle hodí. Ta postava má díky tomu svébytný  charakter.  Tak bud je dobrá, nebo je špatná, ale šťastně obsazená. 
830014
10 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
Já naopak musím říct, že to jak se El na začátku trápila, bylo celkem uvěřitelné. Například v Enole Holmes hraje holku, která je opakem El a tam si tu postavu energické extrovertní rebelky, která touží po dobrodružství dost užívá. Myslím, že ve finálových dílech Millie dostane opět šanci zazářit podobně jako Sadie Sink ve čtvrté epizodě. ;)
830019
Já naopak musím říct, že to jak se El na začátku trápila, bylo celkem uvěřitelné. Například v Enole Holmes hraje holku, která je opakem El a tam si tu postavu energické extrovertní rebelky, která touží po dobrodružství dost užívá. Myslím, že ve finálových dílech Millie dostane opět šanci zazářit podobně jako Sadie Sink ve čtvrté epizodě. *;)*
830014
7 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
No zrovna ten začátek nevím jestli byl horší její účes nebo herecký výkon při šikaně. To nebylo herectví, ale parodie. 
830014
No zrovna ten začátek nevím jestli byl horší její účes nebo herecký výkon při šikaně. To nebylo herectví, ale parodie. 
830005
2 -5
reagují: MarvinP, DarkSith
reagovat
reaguje na: the dark knight

Boys 3x1 začátek

To bylo brutální 8):D:D:D:D
830013
To bylo brutální *8)**:D**:D**:D**:D*
Boys 3x1 začátek
829988
3 0
reagovat
V tom se neshodnem. Podle mě tady na rozdíl od předchozích sérií zatím nedostala možnost se pořádně předvést. Hraje uzavřenou introvertní holku, která je díky své temné minulosti hodně asociální. Podle mě to marné snažení Eleven zapadnout ani lépe zahrát nešlo. ;)
830005
V tom se neshodnem. Podle mě tady na rozdíl od předchozích sérií zatím nedostala možnost se pořádně předvést. Hraje uzavřenou introvertní holku, která je díky své temné minulosti hodně asociální. Podle mě to marné snažení Eleven zapadnout ani lépe zahrát nešlo. *;)*
830001
9 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se