Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14781 - 14800 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi

Mike Zeroh

Mňa najviac rozsekala ta narážka na Mika Zeroha, keď si spomeniem na x jeho videí, kde hovorí ako KK odchádza a ako bude Gina Carano naspäť... :D
818750
Mňa najviac rozsekala ta narážka na Mika Zeroha, keď si spomeniem na x jeho videí, kde hovorí ako KK odchádza a ako bude Gina Carano naspäť... *:D*
Mike Zeroh
818724
3 -1
reagovat

Boba Fett

Bingnul jsem to celé a i když ten "gang" se tam absolutně nehodil, tak s tím jinak nemám problém. 

Srovnání s poslední trilogií fakt nechápu. To je prostě oproti tomuhle odpad. Možná to jede ještě víc na vlně nostalgie, ale aspoň to na mě funguje. To se o filmech fakt říct nedalo.

Za mě 9/10. A ať už je tu další Mando 8)
818749
Bingnul jsem to celé a i když ten "gang" se tam absolutně nehodil, tak s tím jinak nemám problém.  Srovnání s poslední trilogií fakt nechápu. To je prostě oproti tomuhle odpad. Možná to jede ještě víc na vlně nostalgie, ale aspoň to na mě funguje. To se o filmech fakt říct nedalo. Za mě 9/10. A ať už je tu další Mando *8)*
Boba Fett
11 -8
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
Ondro tvl uklidni se. Skoro bych ti dal na den ban, abys vychilloval, pusť si třeba Rebels. Nechceš? :D:D
818743
Ondro tvl uklidni se. Skoro bych ti dal na den ban, abys vychilloval, pusť si třeba Rebels. Nechceš? *:D**:D*
818670
17 -1
reagují: Ravenhorn
reagovat

Archive 81

Dobré to bylo - staré nahrávky mají své děsivé kouzlo. Ani ten konec mi nevadil a druhou řadu bych zvládl, ale!
Tady jde fakt vidět, jaký je Flanagan talent a umí vyprávět příběh. U Bly Manor byl flashbackovy díl do počátku toho všeho emočně silný a nezapomenutelný. Tady bylo něco podobného, ale byla to bezemočni a chabá nuda...
818741
Dobré to bylo - staré nahrávky mají své děsivé kouzlo. Ani ten konec mi nevadil a druhou řadu bych zvládl, ale! Tady jde fakt vidět, jaký je Flanagan talent a umí vyprávět příběh. U Bly Manor byl flashbackovy díl do počátku toho všeho emočně silný a nezapomenutelný. Tady bylo něco podobného, ale byla to bezemočni a chabá nuda...
Archive 81
5 0
reagovat
Málokdy to vidím stejně, ale teď to teda bohužel řekl přesně. Do puntíku.

It says nothing, because it is nothing.
818727
Málokdy to vidím stejně, ale teď to teda bohužel řekl přesně. Do puntíku. It says nothing, because it is nothing.
818724
5 -1
reagovat
:D twoe to přirovnání k bigmacu na konci:D... přímo na solar
818726
*:D* twoe to přirovnání k bigmacu na konci*:D*... přímo na solar
818724
2 0
reagovat

Bobův Fet

link tak už si do toho kope i Drinker. Bobův Fet, the gift that keeps on giving :D
818724
https://www.youtube.com/watch?v=sjnWB7KazwQ tak už si do toho kope i Drinker. Bobův Fet, the gift that keeps on giving *:D*
Bobův Fet
3 -1
reagují: Attikus, do_Od, dreamy
reagovat

Bobba fet efekty

Ako keď už sa tu kope :)) tak teda v Bobbovi dosť tých akože praktických efektov vo mne vyvolavalo dojem, že to je točené v 60. rokoch, ešte na Grogua som si časom ako tak zvykol (som zvedavý ako s tou postavou chcú pracovať do budúcna, či aj niekedy bude robiť viac ako tie smiešne pohyby čo doteraz alebo ostane stále len "baby yodom"), ale tuto tie jeho akože skoky, to bol čistý facepalm, keď Cad Bane rozprával a bol záber na jeho tvár to bolo ako keby z bábkového divadla a vrcholom bola Bobbova bantha v prvých epizódach, zvlášť keď ho oblizovala, až ma natiahlo z toho (nie z toho samotného oblizovania)...fakt radšej trochu viac CGI by tomu prospelo
818712
Ako keď už sa tu kope *:))* tak teda v Bobbovi dosť tých akože praktických efektov vo mne vyvolavalo dojem, že to je točené v 60. rokoch, ešte na Grogua som si časom ako tak zvykol (som zvedavý ako s tou postavou chcú pracovať do budúcna, či aj niekedy bude robiť viac ako tie smiešne pohyby čo doteraz alebo ostane stále len "baby yodom"), ale tuto tie jeho akože skoky, to bol čistý facepalm, keď Cad Bane rozprával a bol záber na jeho tvár to bolo ako keby z bábkového divadla a vrcholom bola Bobbova bantha v prvých epizódach, zvlášť keď ho oblizovala, až ma natiahlo z toho (nie z toho samotného oblizovania)...fakt radšej trochu viac CGI by tomu prospelo
Bobba fet efekty
2 -3
reagovat

Já jsem za Bobův Fet vlastně rád

Ty ranty tady jsou boží :D:+. Ono je krásné, když je něco tak špatné, že si člověk nejen odplivne, nejen kopne, ale nasadí si své nejtvrdší boty a kopne s rozběhem, vší silou... protože mu to prostě nedá :D:+
Ach, až mi to připomnělo ten zku*vený konec Mass Effectu 3 :D
818704
Ty ranty tady jsou boží *:D**:+*. Ono je krásné, když je něco tak špatné, že si člověk nejen odplivne, nejen kopne, ale nasadí si své nejtvrdší boty a kopne s rozběhem, vší silou... protože mu to prostě nedá *:D**:+* Ach, až mi to připomnělo ten zku*vený konec Mass Effectu 3 *:D*
Já jsem za Bobův Fet vlastně rád
3 0
reagovat
All good. Just teasin' ;)
818695
All good. Just teasin' *;)*
818678
1 -2
reagovat
reaguje na: SteKi
Aj mne už tá partia bolestne chýba. 
818688
Aj mne už tá partia bolestne chýba. 
818679
7 0
reagovat
Tvl mě ten Netflix začíná srat... Docela jsem se těšil na Neskutečnou Annu, ale oni musí každý díl dát skoro na hodinu a deset minut a závěrečný v délce celovečerního filmu. 
Pokud to nebude něco z ranku Dámského gambitu, tak u toho nebudu trávit 10 hodin.
Méně je někdy fakt více.
818682
Tvl mě ten Netflix začíná srat... Docela jsem se těšil na Neskutečnou Annu, ale oni musí každý díl dát skoro na hodinu a deset minut a závěrečný v délce celovečerního filmu.  Pokud to nebude něco z ranku Dámského gambitu, tak u toho nebudu trávit 10 hodin. Méně je někdy fakt více.
4 -1
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Orville! Prečo všetci zabúdajú na Orville?!? Pre mňa najočakávanejšia vec pre tento rok 
818679
Orville! Prečo všetci zabúdajú na Orville?!? Pre mňa najočakávanejšia vec pre tento rok 
818675
9 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: verbst
:D on ten wall of text tak asi nepůsobí, ale já se to fakt snažil napsat celkem klidně... dám si nicméně pohov, nestojí to ani za ty písmenka tady...
818678
*:D* on ten wall of text tak asi nepůsobí, ale já se to fakt snažil napsat celkem klidně... dám si nicméně pohov, nestojí to ani za ty písmenka tady...
818673
6 0
reagují: verbst
reagovat
I když do_oda v učitých věcech popíchnu, tak tady s ním ohledně Fetta souhlasím. Fetta se prostě může tvářit badass, ale žádné badass činy nedělá, ten gang byl trapný a cringe hodně. A když seriál pojmenuji po hlavním hrdinovi, který v druhé půlce víceméně absentuje, tak to špatně.  Celý tenhle děj ohledně Fetta se mohl v pohodě začlenit do třetí řady Mandaloriana a vůbec nic by se nestalo.
818676
I když do_oda v učitých věcech popíchnu, tak tady s ním ohledně Fetta souhlasím. Fetta se prostě může tvářit badass, ale žádné badass činy nedělá, ten gang byl trapný a cringe hodně. A když seriál pojmenuji po hlavním hrdinovi, který v druhé půlce víceméně absentuje, tak to špatně.  Celý tenhle děj ohledně Fetta se mohl v pohodě začlenit do třetí řady Mandaloriana a vůbec nic by se nestalo.
2 0
reagovat
Mě by zajímalo, které scifi, fantasy seriály myslíš co vznikají za posledních pár let. Nad tyto SW seriály (Mandalorina, Boba) mám vysoko samozřejmě "The Expanse" a GoT, ale pak už mě toho moc nenapadá.
818675
Mě by zajímalo, které scifi, fantasy seriály myslíš co vznikají za posledních pár let. Nad tyto SW seriály (Mandalorina, Boba) mám vysoko samozřejmě "The Expanse" a GoT, ale pak už mě toho moc nenapadá.
818670
3 -2
reagují: SteKi
reagovat
do_Od kdykoliv se zmíní seriály ze světa SW... 
Kámo, klid. Nádech. Výdech.
818673
[url=https://i.imgflip.com/1tx61o.jpg][b]do_Od[/b][/url] kdykoliv se zmíní seriály ze světa SW...  Kámo, klid. [url=https://www.youtube.com/watch?v=LTGdAGPDBpo&ab_channel=JasonSweeney]Nádech. Výdech.[/url]
5 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: duro
Ale tvle, to je snad jasný, že se to lidem líbí. Má to 76 %, takže se asi najde dost lidí s tak strašně nízkými nároky na Star Wars, že jim stačí, když je to ve známých kulisách, mihne se tam digitální Luke (u kterýho se ani neobtěžovali říct Hamillovi o dabing, ale radši to dali umělé inteligenci), Baby Yoda a třetina seriálu je o Mandalorianovi, jehož vlastní seriál je maximálně tak na úrovni Hvězdné brány, ale tady má aspoň jednu lehce nadprůměrnou epizodu, aby prostě skákali nadšením, dávali tomu pět hvězd a psali jak je to strašně EPICKÉ a COOLERVOUCÍ. Přitom ti lidi zjevně vůbec netuší, jak kvalitní seriály dneska vznikaj, a to si piš, že to jsou ti samí lidi, co pak jdou a řeknou, že Venom je jejich nejoblíbenější superhrdina. Takže sorry, ale to, že se to líbí tvé 12leté dceři, mě nejenže nepřekvapuje, ale naopak dráždí, protože znova zdůrazňuji, Boba Fett dlouhé roky patřil mezi ikony celé té ságy, byla to badass postava a fakt mě nenapadá, kdo jiný už by si zasloužil špinavý, drsný, klidně i ten westernový příběh s nějakou kloudnou akcí a vybroušenými dialogy. Místo toho jsme dostali naprosto amatérský cirkus, v němž hlavní hrdina je starý páprda, co půlku času stráví v plenkách, mlčky, tupým civěním, nebo (moje oblíbené) navrhováním postupu, jenom aby ho následně někdo opravil, a on okamžitě přijal cizí plán. Ta postava nemá žádné směřování, je impotentní jak po akční stránce, tak po nějaké jednací. Backstory s Tuskarama byla zaprvé nudná jak hovno a zadruhé naprosto generická šablonovitá revenge zápletka, ta rádoby snaha o převzetí impéria po Jabbovi naprosto směšná, v podstatě šel jednou vybrat peníze do kantýny a to bylo vše. To. Bylo. Vše. Pak naverboval Žraločáka s Lava Girl a zase se klidil do prdele. A to byl děj tří epizod. To, že v poslední epizodě se pak dějou vyložený píčoviny, nebo že spin-off maže konec jinýho seriálu, raději ani nekomentuju. Jako sorry? Jestli tohle někoho naplňuje, tak mi ho je fakt líto. A jestli tohle někdo považuje za adekvátní příspěvek do toho hranýho univerza, nedejbože za adekvátní zpracování obávaného záporáka po tom, co vylezl ze Sarlacca, tak je fakt mimo a nebo má ty nejtlustší růžový brejle na světě. A nevím jestli to tu někdo srovnával se Skrytou hrozbou nebo ne, ale minimálně mě osobně to donutilo přehodnotit svůj postoj k tomu, co jsou špatné a co dobré Star Wars. Protože v porovnání s tímhle dnem mi i ta Skrytý hrozba, i ten Solo, i ta devátá epizoda, přijdou jako veledíla. A úplně nejsmutnější na tom je, že o tom vůbec musíme diskutovat.
818670
Ale tvle, to je snad jasný, že se to lidem líbí. Má to 76 %, takže se asi najde dost lidí s tak strašně nízkými nároky na Star Wars, že jim stačí, když je to ve známých kulisách, mihne se tam digitální Luke (u kterýho se ani neobtěžovali říct Hamillovi o dabing, ale radši to dali umělé inteligenci), Baby Yoda a třetina seriálu je o Mandalorianovi, jehož vlastní seriál je maximálně tak na úrovni Hvězdné brány, ale tady má aspoň jednu lehce nadprůměrnou epizodu, aby prostě skákali nadšením, dávali tomu pět hvězd a psali jak je to strašně EPICKÉ a COOLERVOUCÍ. Přitom ti lidi zjevně vůbec netuší, jak kvalitní seriály dneska vznikaj, a to si piš, že to jsou ti samí lidi, co pak jdou a řeknou, že Venom je jejich nejoblíbenější superhrdina. Takže sorry, ale to, že se to líbí tvé 12leté dceři, mě nejenže nepřekvapuje, ale naopak dráždí, protože znova zdůrazňuji, Boba Fett dlouhé roky patřil mezi ikony celé té ságy, byla to badass postava a fakt mě nenapadá, kdo jiný už by si zasloužil špinavý, drsný, klidně i ten westernový příběh s nějakou kloudnou akcí a vybroušenými dialogy. Místo toho jsme dostali naprosto amatérský cirkus, v němž hlavní hrdina je starý páprda, co půlku času stráví v plenkách, mlčky, tupým civěním, nebo (moje oblíbené) navrhováním postupu, jenom aby ho následně někdo opravil, a on okamžitě přijal cizí plán. Ta postava nemá žádné směřování, je impotentní jak po akční stránce, tak po nějaké jednací. Backstory s Tuskarama byla zaprvé nudná jak hovno a zadruhé naprosto generická šablonovitá revenge zápletka, ta rádoby snaha o převzetí impéria po Jabbovi naprosto směšná, v podstatě šel jednou vybrat peníze do kantýny a to bylo vše. To. Bylo. Vše. Pak naverboval Žraločáka s Lava Girl a zase se klidil do prdele. A to byl děj tří epizod. To, že v poslední epizodě se pak dějou vyložený píčoviny, nebo že spin-off maže konec jinýho seriálu, raději ani nekomentuju. Jako sorry? Jestli tohle někoho naplňuje, tak mi ho je fakt líto. A jestli tohle někdo považuje za adekvátní příspěvek do toho hranýho univerza, nedejbože za adekvátní zpracování obávaného záporáka po tom, co vylezl ze Sarlacca, tak je fakt mimo a nebo má ty nejtlustší růžový brejle na světě. A nevím jestli to tu někdo srovnával se Skrytou hrozbou nebo ne, ale minimálně mě osobně to donutilo přehodnotit svůj postoj k tomu, co jsou špatné a co dobré Star Wars. Protože v porovnání s tímhle dnem mi i ta Skrytý hrozba, i ten Solo, i ta devátá epizoda, přijdou jako veledíla. A úplně nejsmutnější na tom je, že o tom vůbec musíme diskutovat.
818658
5 -13
reagují: KarelR, Ravenhorn
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Presne. Pozrel som si zopár tých dobrodružnejších dielov, hlavne Treasure of the Peacock's Eye, ktorý je asi najbližšie k duchu "dospelých" jonesoviek, ale ani to sa už veľmi nedalo. Celkom obstojný diel je ešte Daredevils of the Desert s mladým Danielom Craigom a ňuňu Zetou-Jones. V každom prípade, hudba je super. :)
818664
Presne. Pozrel som si zopár tých dobrodružnejších dielov, hlavne Treasure of the Peacock's Eye, ktorý je asi najbližšie k duchu "dospelých" jonesoviek, ale ani to sa už veľmi nedalo. Celkom obstojný diel je ešte Daredevils of the Desert s mladým Danielom Craigom a ňuňu Zetou-Jones. V každom prípade, hudba je super. *:)*
818661
4 -1
reagovat
reaguje na: duro
Já se to před pár měsíci snažil nakoukat a moc se to nedalo. Škoda, některé díly byly kino áčkové. Ale někdy uf, i na televizi málo a někdy u druhého třetího dílu jsem to zabodnul. :)
818661
Já se to před pár měsíci snažil nakoukat a moc se to nedalo. Škoda, některé díly byly kino áčkové. Ale někdy uf, i na televizi málo a někdy u druhého třetího dílu jsem to zabodnul. :)
818660
3 -2
reagují: duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist