Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13661 - 13680 Napsat příspěvek

Ahsoka

Tak už máme obsazeného Ezru. 
Osobně jsem čekal toho představitele Aladdina, ten herec ale nějak zmizel.
Už chybí jen Thrawn. Snad dnes na D23.
840233
[url=https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/star-wars-ahsoka-casts-ezra-bridger-eman-esfandi-1235129369/]Tak už máme obsazeného Ezru.  [/url]Osobně jsem čekal toho představitele Aladdina, ten herec ale nějak zmizel. Už chybí jen Thrawn. Snad dnes na D23.
Ahsoka
4 -1
reagovat

She-Hulk

Po tom prvnim dile jsem zkusil videt i neco z dalsich a jako fakt hledim s cim to Disney prisel. Chapu ze potrebuji content a nemaji problem sehnat herce nebo kohokoliv, ale proc si volit nejbizarnejsi scenaristicke cesticky a zaroven delat serial o CG postave, kdyz zcela zjevne nemam dost penez ani casu. Vazne tomu nerozumim. Tohle je presne pristup u tech desitek a desitek filmu, co pak RedLetterMedia vytahuji v Best of the Worst. Fakt u me jen zesiluje pocit, ze u Disneyho vi ze na kazde zbozi se stejne najde kupec. 2/5* za ty sceny tak spatny az jsou zabavny. :o
840232
Po tom prvnim dile jsem zkusil videt i neco z dalsich a jako fakt hledim s cim to Disney prisel. Chapu ze potrebuji content a nemaji problem sehnat herce nebo kohokoliv, ale proc si volit nejbizarnejsi scenaristicke cesticky a zaroven delat serial o CG postave, kdyz zcela zjevne nemam dost penez ani casu. Vazne tomu nerozumim. Tohle je presne pristup u tech desitek a desitek filmu, co pak RedLetterMedia vytahuji v Best of the Worst. Fakt u me jen zesiluje pocit, ze u Disneyho vi ze na kazde zbozi se stejne najde kupec. 2/5* za ty sceny tak spatny az jsou zabavny. *:o*
She-Hulk
7 -1
reagují: Muel
reagovat

Rings of Power

Co se Saurona týče, tak týpek z Nerdrotic ve svých hatech tvrdil, že ví / má potvrzené, že Sauron je Halbrand
840230
Co se Saurona týče, tak týpek z Nerdrotic ve svých hatech tvrdil, že ví / má potvrzené, že Sauron je [spoiler]Halbrand[/spoiler]
Rings of Power
1 -4
reagovat

Rings of power 1

No tak sem nakonec ten prvni dil dal... a samozrejme, jestli to pujde ode zdi ke zdi a jinak zadnym smerem, tak ztrata casu, ale jako pilot to bylo dost v pohode. Jestli bude v tom serialu aspon nejaka bitva ve stylu tech asi pěti sekund s "ptáky" na začátku tak si cvrnknu to kalhot. Jo a.... vypada to lip jak Hobbit.
840226
No tak sem nakonec ten prvni dil dal... a samozrejme, jestli to pujde ode zdi ke zdi a jinak zadnym smerem, tak ztrata casu, ale jako pilot to bylo dost v pohode. Jestli bude v tom serialu aspon nejaka bitva ve stylu tech asi pěti sekund s "ptáky" na začátku tak si cvrnknu to kalhot. Jo a.... vypada to lip jak Hobbit.
Rings of power 1
5 -1
reagovat
Me na tretim dile Rings of Power taky bavila Isildurova sestra Earien.
Uz jak tam poprve prichazela na plaz s konem, tak to bylo pekny.
Doufam, ze dostane vic prostoru v dalsich dilech.
840223
Me na tretim dile Rings of Power taky bavila Isildurova sestra Earien. Uz jak tam poprve prichazela na plaz s konem, tak to bylo pekny. Doufam, ze dostane vic prostoru v dalsich dilech.
8 -1
reagovat
reaguje na: duro

Ku Galadriel

Nadpis clanku na THR: Star of Rings of Power on how humility will play “big part” in Galadriel’s evolution.

Este stale ideme dalej riesit chovanie Galadriel s niekym, kto pise knihy a asi tu z nas vsetkych vie najviac o vyvoji charakterov? To, ze sa ti nepaci a podla teba robi kokotiny chapem, ale je to nad slnko jasnejsie jej charakterovy obluk.  Nechapem tie keci…Fakt nie.
840222
Nadpis clanku na THR: [url=https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/rings-of-power-morfydd-clark-galadriel-evolution-1235215660/]Star of Rings of Power on how humility will play “big part” in Galadriel’s evolution[/url]. Este stale ideme dalej riesit chovanie Galadriel s niekym, kto pise knihy a asi tu z nas vsetkych vie najviac o vyvoji charakterov? To, ze sa ti nepaci a podla teba robi kokotiny chapem, ale je to nad slnko jasnejsie jej charakterovy obluk.  Nechapem tie keci…Fakt nie.
Ku Galadriel
840157
8 -5
reagovat
She-Hulk 1x04: Asi nejlepší díl, furt čistý guilty pleasure a v Madisynn právě Avengers našli nejsilnější zbraň proti Kangovi. Okamžitě jsem si tu postavu zamiloval.

Rings of Power 1x03: Slabší než minule, paradoxně se prohodily linky, co mě baví. Teď to byl Arondir (konečně si pamatuju jméno) a protohobiti, naopak Galadriel a Númenor zklamání. Nikoli vizuálně nebo výpravou, ale spíš že to tam pro mě ztratilo nádech Středozemě a začalo působit jako generické fantasy město s generickým lidským královstvím uvnitř. Fakt doufám, že se odtamtud ty postavy v čele s Galadriel dostanou co nejdřív. Záběr na koně zbytečnej. Plus teda jakmile v nějaké epizodě nebudou trpaslíci a Elrond, bude to zklamání.

Volavka: Viděl jsem komplet a je to pecka, není to bez chyb, není to level první řada True Detective, postrádalo to kompaktnost, ale jen kvůli těm hereckým výkonům se to vyplatí vidět.

Btw. v novém sneak-peeku na She-Hulk už je Daredevil v civilu a mluví. A mluví tak, jak ho mám rád. Čekám, že tam bude mít velice podobnou, možná trochu serióznější roli, co Wong.
840199
[b]She-Hulk 1x04:[/b] Asi nejlepší díl, furt čistý guilty pleasure a v Madisynn právě Avengers našli nejsilnější zbraň proti Kangovi. Okamžitě jsem si tu postavu zamiloval. [b]Rings of Power 1x03: [/b]Slabší než minule, paradoxně se prohodily linky, co mě baví. Teď to byl Arondir (konečně si pamatuju jméno) a protohobiti, naopak Galadriel a Númenor zklamání. Nikoli vizuálně nebo výpravou, ale spíš že to tam pro mě ztratilo nádech Středozemě a začalo působit jako generické fantasy město s generickým lidským královstvím uvnitř. Fakt doufám, že se odtamtud ty postavy v čele s Galadriel dostanou co nejdřív. Záběr na koně zbytečnej. Plus teda jakmile v nějaké epizodě nebudou trpaslíci a Elrond, bude to zklamání. [b]Volavka:[/b] Viděl jsem komplet a je to pecka, není to bez chyb, není to level první řada True Detective, postrádalo to kompaktnost, ale jen kvůli těm hereckým výkonům se to vyplatí vidět. Btw. v novém [url=https://www.youtube.com/watch?v=1FdQblg-kQU]sneak-peeku[/url] na She-Hulk už je Daredevil v civilu a mluví. A mluví tak, jak ho mám rád. Čekám, že tam bude mít velice podobnou, možná trochu serióznější roli, co Wong.
4 -2
reagovat
reaguje na: fabec
Myslím si že to bude Gandalf, už len z toho že je priateľom Hobitov, to by Sauron ani nikto iný asi nebol že jo? Ale musím povedať že ma to neteší, dúfal som že Gandalfa neuvidíme vôbec. Ja stále tak nejak v tichosti dúfam že to bude jeden z modrých, to by mi spravilo väčšiu radosť ako Gandalf. O nich sa vedelo len to že na východe behom druhého veku pátrali po Sauronovi ale zlyhali. Čiže by sedela aj oblasť kam padol z nebies, kedže Hobiti sa ako vieme potulujú po Rhovanione. Nikto iný ako niekto z Istari mi v prípade tohto cudzinca nedáva zmysel. A Saruman ani Radagast to asi nebudú. Len potom nechápem prečo stratil pamäť, myslel som že Istari boli do Stredozeme poslaní práve preto aby pomohli v boji so Sauronom a teda zároveň priniesli nejaké tie svoje vedomosti a moc, veď sú to Maiar, to mi nejak nedáva zmysel že by sa takto správali. Ale ktovie možno prave preto hľadá to súhvezdie pretože to ukazuje nejaké miesto kde si na všetko spomenie ale je to celé akési divné. Som zvedavý ako to dopadne.
840198
[spoiler]Myslím si že to bude Gandalf, už len z toho že je priateľom Hobitov, to by Sauron ani nikto iný asi nebol že jo? Ale musím povedať že ma to neteší, dúfal som že Gandalfa neuvidíme vôbec. Ja stále tak nejak v tichosti dúfam že to bude jeden z modrých, to by mi spravilo väčšiu radosť ako Gandalf. O nich sa vedelo len to že na východe behom druhého veku pátrali po Sauronovi ale zlyhali. Čiže by sedela aj oblasť kam padol z nebies, kedže Hobiti sa ako vieme potulujú po Rhovanione. Nikto iný ako niekto z Istari mi v prípade tohto cudzinca nedáva zmysel. A Saruman ani Radagast to asi nebudú. Len potom nechápem prečo stratil pamäť, myslel som že Istari boli do Stredozeme poslaní práve preto aby pomohli v boji so Sauronom a teda zároveň priniesli nejaké tie svoje vedomosti a moc, veď sú to Maiar, to mi nejak nedáva zmysel že by sa takto správali. Ale ktovie možno prave preto hľadá to súhvezdie pretože to ukazuje nejaké miesto kde si na všetko spomenie ale je to celé akési divné. Som zvedavý ako to dopadne.[/spoiler]
840177
4 -1
reagovat
reaguje na: fabec
Tom určitě ne, to by nasrali fakt i ty poslední fandy. Smysl dává jedině někdo z Maiar, čiže čaroděj. Může a nemusí to být Ganfalf, ale je to vysoce pravděpodobné.
840195
[spoiler]Tom určitě ne, to by nasrali fakt i ty poslední fandy. Smysl dává jedině někdo z Maiar, čiže čaroděj. Může a nemusí to být Ganfalf, ale je to vysoce pravděpodobné.[/spoiler]
840177
2 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Nebude to on :) Teďka razím teorii, že Sauronova vůle spočíná v předmětech, tedy v tomto případě v meči, co našel kluk v prvním díle, a skrze něj bude ovlivňovat mysl toho, kdo jej drží. Spíš bych to viděl na nějakého uctívače.

Dokázal by mi tu někdo dát náznaky / důkazy na to, že je Cizinec Gandalf? Docela dost lidí, tuhle teorii razí. Já jsem myslel, že to bude Tom Bombadil aale to mi bylo vyvráceno.

Třetí díl byl jinak za mě jednoznačně nejhorší. Dobré je teda to, že máme za sebou tragické zpomalovačky z traileru (stejně určitě příjdou další...) ale za Galadriel na koni by režisér epizody zasloužil okamžitý vyhazov, to byla scéna jak z parodie na parodii. Vrci nic moc, spíš takový zmutovaný prase. Kupodiva ta Elfova linka by mohla být jinak docela zajímavá, jestli se to i dál bude točit okolo výstavby Mordoru. U Galadriel se obávám, že tvůrci budou tlačit na nějakou vztahovou linku s ní a Halbrandem
840177
Nebude to on :) Teďka razím teorii, že Sauronova vůle spočíná v předmětech, tedy v tomto případě v meči, co našel kluk v prvním díle, a skrze něj bude ovlivňovat mysl toho, kdo jej drží. Spíš bych to viděl na nějakého uctívače. Dokázal by mi tu někdo dát náznaky / důkazy [spoiler]na to, že je Cizinec Gandalf?[/spoiler] Docela dost lidí, tuhle teorii razí. Já jsem myslel, že to bude [spoiler]Tom Bombadil a[/spoiler]ale to mi bylo vyvráceno. Třetí díl byl jinak za mě jednoznačně nejhorší. Dobré je teda to, že máme za sebou tragické zpomalovačky z traileru (stejně určitě příjdou další...) ale za Galadriel na koni by režisér epizody zasloužil okamžitý vyhazov, to byla scéna jak z parodie na parodii. Vrci nic moc, spíš takový zmutovaný prase. Kupodiva ta Elfova linka by mohla být jinak docela zajímavá, jestli se to i dál bude točit okolo výstavby Mordoru. U Galadriel se obávám, že tvůrci budou tlačit na nějakou vztahovou linku s ní a Halbrandem
840175
5 0
reagují: FallenMaia, Memphis
reagovat
Čo sa týka Rings of Power, myslíte si že Adar z konca tretej časti bude vlastne Sauron? Pretože ja by som ho skôr typoval na Mouth of Sauron ktorý to tam prepdripravuje pre návrat svojho pána, čo by za mňa bolo hodne cool. Ak to bude Sauron tak fajn, ale troška by ma mrzelo že ho takto hneď ukážu. Za mňa by bolo fajn keby ho ešte nejakú dobu držia v tajnosti a my ako diváci by sme vlastne ani nevedeli kto presne to z tých nových postáv je, až následne by sa to niekde na záver tejto série odhalilo ako také prekvapko.
840175
Čo sa týka Rings of Power, myslíte si že [spoiler]Adar z konca tretej časti bude vlastne Sauron? Pretože ja by som ho skôr typoval na Mouth of Sauron ktorý to tam prepdripravuje pre návrat svojho pána, čo by za mňa bolo hodne cool. Ak to bude Sauron tak fajn, ale troška by ma mrzelo že ho takto hneď ukážu. Za mňa by bolo fajn keby ho ešte nejakú dobu držia v tajnosti a my ako diváci by sme vlastne ani nevedeli kto presne to z tých nových postáv je, až následne by sa to niekde na záver tejto série odhalilo ako také prekvapko.[/spoiler]
4 -1
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: duro
V to dúfam aj ja. Ak bude takáto celých 5 sérií až do konca tak to bude problém :+
840159
V to dúfam aj ja. Ak bude takáto celých 5 sérií až do konca tak to bude problém *:+*
840157
5 -1
reagovat

RoP epizóda 3

Númenor pekný, loďky a sošky, Elendilovci sú celkom sympaťáci... a to je asi tak všetko.

Stále sa tam dejú hrozné hlúposti. Ani sa mi to nechce rozoberať. Najhorší fail je stále Galadriel - protivná, povýšenecká a navyše príliš sprostá, aby si uvedomovala, že jej tá arogancia prináša len ďalšie problémy v už beztak komplikovanej situácii. V jej konaní nie je ani štipka citu pre obyčajnú medziľudskú komunikáciu. Stále dúfam, že to je autorský zámer a že ju okolnosti prinútia k sebareflexii a troche pokory, ako by si logický vývoj postavy v príbehu vyžadoval.
840157
Númenor pekný, loďky a sošky, Elendilovci sú celkom sympaťáci... a to je asi tak všetko. Stále sa tam dejú hrozné hlúposti. Ani sa mi to nechce rozoberať. Najhorší fail je stále Galadriel - protivná, povýšenecká a navyše príliš sprostá, aby si uvedomovala, že jej tá arogancia prináša len ďalšie problémy v už beztak komplikovanej situácii. V jej konaní nie je ani štipka citu pre obyčajnú medziľudskú komunikáciu. Stále dúfam, že to je autorský zámer a že ju okolnosti prinútia k sebareflexii a troche pokory, ako by si logický vývoj postavy v príbehu vyžadoval.
RoP epizóda 3
7 -1
reagují: studo, FallenMaia
reagovat
reaguje na: MarvinP
Pardon ale to si ma teda vtedy zle pochopil, ja som nenapísal že vyskočila pretože vedela že tam budú Númenorské lode. Len som reagoval na vašu kritiku ktorú ste tu vtedy mali že musí plávať strašne ďaleko naspäť do Stredozeme a že je blblosť že v strede oceánu stretne len tak nejaké plavidlo. Len som vtedy poukázal na to že v tej dobe tam ten Númenor fakt bol a že nieje až taká hlúposť že by narazila na loď. Ja som netvrdil že ona rátala s tým že na nejakú loď narazí ani že rátala s tým že neďaleko je ostrov, práve naopak ja si myslím že vtedy proste konala skratovo, nepremýšlala nad tým čo ju čaká, len proste chcela vyskočiť z lode pretože vedela že ak vstúpi do Valinoru tak už sa nikdy do Stredozeme nevráti. Vôbec to nemala premyslené.

Ale inak uznávam že v tejto časti to bolo trošku divne spracované a ako si povedal Galadriel pôsobí miestami hlúpo. Najskôr sa na lodi tvári prekvapene a že vôbec nevie kto to je, kto ju to zachránil a kam sa plavia aj keď vidí všetky tie symboli na plachtách a oblečení, aby následne keď sa aj divák dozvie že je to teda Númenor, Halbrandovi vyklopila celú históriu ostrova :D:D Ešte si zaspomínala aj na Elrosa, to si mohli ustrážiť. Chápem ten zámer že to malo byť prekvapenie pre divákov aby ani oni netušli, ale tak myslím si že každý kto tento seroš sleduje asi už dávno vie čo je to Númenor a kto je Elendil minimálne vieme už z trailerov a promo materiálov že ten herec hrá Elendila, podľa mňa to vedel už každý kto videl minulú epizódu keď ich na konci zachránila tá loď :D A vlastne ani nechápem prečo ich Elendil viedol rovno za kráľovnou, špinavých, Galadriel len v tej nočnej košielke, priamo do nejakej sály medzi šlachticou. Veď sú to vpodstate len nejaký moreplavci ktorých vytiahol z mora :D On nemá odkiaľ vedieť že ide o urodzenú elfku a vlastne to ani nevie, tak v tom prípade nedáva tá kráľovská audiencia zmysel. Skôr by dávalo zmysel že by ich najskôr zaviedol za nejakým úradníkom tomu by Galdriel povedala čo je zač a až ten by ich následne poslal za kráľovnou. Chápem že by to asi zbytočne naťahovali ale takto to pôsobilo zvláštne.
840153
Pardon ale to si ma teda vtedy zle pochopil, ja som nenapísal že vyskočila pretože vedela že tam budú Númenorské lode. Len som reagoval na vašu kritiku ktorú ste tu vtedy mali že musí plávať strašne ďaleko naspäť do Stredozeme a že je blblosť že v strede oceánu stretne len tak nejaké plavidlo. Len som vtedy poukázal na to že v tej dobe tam ten Númenor fakt bol a že nieje až taká hlúposť že by narazila na loď. Ja som netvrdil že ona rátala s tým že na nejakú loď narazí ani že rátala s tým že neďaleko je ostrov, práve naopak ja si myslím že vtedy proste konala skratovo, nepremýšlala nad tým čo ju čaká, len proste chcela vyskočiť z lode pretože vedela že ak vstúpi do Valinoru tak už sa nikdy do Stredozeme nevráti. Vôbec to nemala premyslené. [spoiler]Ale inak uznávam že v tejto časti to bolo trošku divne spracované a ako si povedal Galadriel pôsobí miestami hlúpo. Najskôr sa na lodi tvári prekvapene a že vôbec nevie kto to je, kto ju to zachránil a kam sa plavia aj keď vidí všetky tie symboli na plachtách a oblečení, aby následne keď sa aj divák dozvie že je to teda Númenor, Halbrandovi vyklopila celú históriu ostrova *:D**:D* Ešte si zaspomínala aj na Elrosa, to si mohli ustrážiť. Chápem ten zámer že to malo byť prekvapenie pre divákov aby ani oni netušli, ale tak myslím si že každý kto tento seroš sleduje asi už dávno vie čo je to Númenor a kto je Elendil minimálne vieme už z trailerov a promo materiálov že ten herec hrá Elendila, podľa mňa to vedel už každý kto videl minulú epizódu keď ich na konci zachránila tá loď *:D* A vlastne ani nechápem prečo ich Elendil viedol rovno za kráľovnou, špinavých, Galadriel len v tej nočnej košielke, priamo do nejakej sály medzi šlachticou. Veď sú to vpodstate len nejaký moreplavci ktorých vytiahol z mora *:D* On nemá odkiaľ vedieť že ide o urodzenú elfku a vlastne to ani nevie, tak v tom prípade nedáva tá kráľovská audiencia zmysel. Skôr by dávalo zmysel že by ich najskôr zaviedol za nejakým úradníkom tomu by Galdriel povedala čo je zač a až ten by ich následne poslal za kráľovnou. Chápem že by to asi zbytočne naťahovali ale takto to pôsobilo zvláštne.[/spoiler]
840146
5 -2
reagovat
reaguje na: okkac
tak o to ani tak nešlo, že si toho stromu vážil, to je za mě ok, ale celá ta scéna byla strašně cringe a nelogická. Nevím, jestli ještě horší nebyly ty jeho skoky při boji s vrrkem, který asi chtěly vypadat jak z klanu létajících dýk, ale vypadaly spíš jako z horšího bollywoodu. Každopádně to bylo hrozný.
840147
tak o to ani tak nešlo, že si toho stromu vážil, to je za mě ok, ale celá ta scéna byla strašně cringe a nelogická. Nevím, jestli ještě horší nebyly ty jeho skoky při boji s vrrkem, který asi chtěly vypadat jak z klanu létajících dýk, ale vypadaly spíš jako z horšího bollywoodu. Každopádně to bylo hrozný.
840145
1 -5
reagovat
reaguje na: FallenMaia
No hele a jak jsi minule napřel své znalosti a kreativitu, abys vysvětlil ten Galadrielin skok tím, že přece věděla, že kousek od hranic Valinoru je Númenor a má hromadu lodí, takže šance, že neutone spočítala dobře, tak v tomhle díle to teda vypadalo, že nejdřív vůbec netušila kdo ji naložil a kam ji to veze a když jí došlo, že je v Númenoru, tvářila se překvapeně.

Jistě, celé to byl "osud" a "moře má vždycky pravdu", můžeme tvrdit, že prostě důvěřovala Ulmovi, ale spíš se mi zdá, že je to fakt hloupější, než se snažíš doufat a že oni o tom nepřemýšlejí zdaleka tak poctivě jako ty, když se je snažíš hájit :-)
840146
No hele a jak jsi minule napřel své znalosti a kreativitu, abys vysvětlil ten Galadrielin skok tím, že přece věděla, že kousek od hranic Valinoru je Númenor a má hromadu lodí, takže šance, že neutone spočítala dobře, tak v tomhle díle to teda vypadalo, že nejdřív vůbec netušila kdo ji naložil a kam ji to veze a když jí došlo, že je v Númenoru, tvářila se překvapeně. Jistě, celé to byl "osud" a "moře má vždycky pravdu", můžeme tvrdit, že prostě důvěřovala Ulmovi, ale spíš se mi zdá, že je to fakt hloupější, než se snažíš doufat a že oni o tom nepřemýšlejí zdaleka tak poctivě jako ty, když se je snažíš hájit :-)
840136
6 -5
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: MarvinP
K těm stromům. Jsem si vzpomněl, že v bonusech k LotR říkal Jackson, že elfové si stromů váží a design Roklinky byl, že stromy prostě obestavěli a začlenili do kompozice obydlí, než aby ho pokáceli. Ale jak pak elfové vyrábí lodě nebo nábytek? Asking the real questions 8)
840145
K těm stromům. Jsem si vzpomněl, že v bonusech k LotR říkal Jackson, že elfové si stromů váží a design Roklinky byl, že stromy prostě obestavěli a začlenili do kompozice obydlí, než aby ho pokáceli. Ale jak pak elfové vyrábí lodě nebo nábytek? Asking the real questions *8)*
840127
11 0
reagují: MarvinP
reagovat

RoP

jako výprava žrádlo, ten kemp s orkama nebo Numenor neskutečný ale ten slowmo na pláži je jako parodická scéna z Galavanta UŽ PROSÍM ŽADNEJ SLOWMOTION když pak zase ve slowmu umíra random elf tak tu máme zase parodii ala you're my brother z tropic thunder, oni fakt jedou na memečka nebo nwm
840137
jako výprava žrádlo, ten kemp s [spoiler]orkama[/spoiler] nebo [spoiler]Numenor [/spoiler]neskutečný ale ten slowmo na pláži je jako parodická scéna z Galavanta UŽ PROSÍM ŽADNEJ SLOWMOTION když pak zase ve slowmu [spoiler]umíra random elf[/spoiler] tak tu máme zase parodii ala you're my brother z tropic thunder, oni fakt jedou na memečka nebo nwm
RoP
10 -1
reagovat

3. epizoda RoP

Zatiaľ si to drží podobnú kvalitu ako predchádzajúce časti. Ani sa to nejak zásadne nezlepšilo ale ani nezhoršilo čo som rád. Númenor paráda, vizuálna nádhera, Elendil ma hodne prekvapil, Isildur už je trochu horší. Som rád že padla zmienka aj o Elrosovi prvom kráľovi Númenoru, Elrondovom bratovi. Hobitia linka tiež fajn, ale už je myslím si celkom jasné že cudzinec bude asi Gandalf čo ma teda nepotešilo. Radšej by som bol keby to bol jeden z modrých ktorí už podľa niektorých textov pricestovali v druhom veku počas kovania prsteňov. Galadriel a Halbrand, no. Galadriel mi zatial stále nesedí ale hádam sa to zlepší. Halbrand si myslím že časom bude jeden z Nazgúlov kedže sa nám poodhalila jeho minulosť a teda príliš ma to nepotešilo. Alebo to bude samotný Sauron ale to sa mi nejak nezdá. Skřeti sú vyborní a prijal by som viac scén s nimi. Problém som mal akurát s tým vrkom, ten sa im nepodaril a ako som doteraz chválil vizuál a CGI, tak toto bolo teda hodne hnusné. Škoda. Elronda ani trpaslíkov sme v tejto časti nevideli čo je škoda pretože práve ich dejová linka mi vylepšila predchadzajúci diel. Ale aspoň sme konečne dostali ten Númenor.
840136
Zatiaľ si to drží podobnú kvalitu ako predchádzajúce časti. Ani sa to nejak zásadne nezlepšilo ale ani nezhoršilo čo som rád. [spoiler]Númenor paráda, vizuálna nádhera, Elendil ma hodne prekvapil, Isildur už je trochu horší. Som rád že padla zmienka aj o Elrosovi prvom kráľovi Númenoru, Elrondovom bratovi. Hobitia linka tiež fajn, ale už je myslím si celkom jasné že cudzinec bude asi Gandalf čo ma teda nepotešilo. Radšej by som bol keby to bol jeden z modrých ktorí už podľa niektorých textov pricestovali v druhom veku počas kovania prsteňov. Galadriel a Halbrand, no. Galadriel mi zatial stále nesedí ale hádam sa to zlepší. Halbrand si myslím že časom bude jeden z Nazgúlov kedže sa nám poodhalila jeho minulosť a teda príliš ma to nepotešilo. Alebo to bude samotný Sauron ale to sa mi nejak nezdá. Skřeti sú vyborní a prijal by som viac scén s nimi. Problém som mal akurát s tým vrkom, ten sa im nepodaril a ako som doteraz chválil vizuál a CGI, tak toto bolo teda hodne hnusné. Škoda. Elronda ani trpaslíkov sme v tejto časti nevideli čo je škoda pretože práve ich dejová linka mi vylepšila predchadzajúci diel. Ale aspoň sme konečne dostali ten Númenor.[/spoiler]
3. epizoda RoP
4 -3
reagují: MarvinP
reagovat

Prsteny 3

...a o nejhorší scénu v dějinách televizních fantasy seriálů se dnes ucházejí:

1) šťastná Galadriel zpomaleně si užívající jízdu na bělouši po pláži

2) snědý elf kácející strom

3) introdakce Isildura, při které hory šeptají jeho jméno, abychom si ho zapamatovali

To je tak nesmyslná břečka, bože můj.
840127
...a o nejhorší scénu v dějinách televizních fantasy seriálů se dnes ucházejí: 1) šťastná Galadriel zpomaleně si užívající jízdu na bělouši po pláži 2) snědý elf kácející strom 3) introdakce[spoiler] Isildura,[/spoiler] při které hory šeptají jeho jméno, abychom si ho zapamatovali To je tak nesmyslná břečka, bože můj.
Prsteny 3
6 -8
reagují: okkac
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se