Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13641 - 13660 Napsat příspěvek
reaguje na: fabec
takže Doktor Drake Remoray a  Boby Ewing  po česku ? :D8)
840527
takže Doktor Drake Remoray a  Boby Ewing  po česku ? *:D**8)*
840523
9 0
reagovat

Ordinace

Jako sorry, ale všude Prsteny, Draci...A ani znímka o tom, že Čestmír vstal z mrtvých.
840523
Jako sorry, ale všude Prsteny, Draci...A ani znímka o tom, že Čestmír vstal z mrtvých.
Ordinace
23 0
reagovat

Rings of Power s01e03

Slabý. Jsou to pro mne vlastně jenom hobiti s industrializací jižních oblastí a dál už nic. Proto není moc co hodnotit, né že by tam něco chybělo, ono je ve výsledku úplně jedno, zda sleduji libovolné sídlo špičatých uší, doly trpaslíků či nablýskanou pompéznost Numenorejců. O hereckých výkonech ani nemluvě. Rod draka dokáže strhnout a tříbit jednotlivé linky, i když zdánlivě stojí na místě, tohle se snad jenom zhoršuje. Po třetím díle tak upocených 4/10.
840510
Slabý. Jsou to pro mne vlastně jenom hobiti s industrializací jižních oblastí a dál už nic. Proto není moc co hodnotit, né že by tam něco chybělo, ono je ve výsledku úplně jedno, zda sleduji libovolné sídlo špičatých uší, doly trpaslíků či nablýskanou pompéznost Numenorejců. O hereckých výkonech ani nemluvě. Rod draka dokáže strhnout a tříbit jednotlivé linky, i když zdánlivě stojí na místě, tohle se snad jenom zhoršuje. Po třetím díle tak upocených 4/10.
Rings of Power s01e03
3 -3
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V podstatě souhlas. Z prvních dvou dílů jsem byl relativně nadšený. Po třetím začínám být mírně rozpačitý. Kvalita tam je ale mě třeba citelně chyběla Morie a Galadriel začíná být slušně na pěst. Herec ztvárňující Elendila je konečně někdo s charismatem. Plus ten velitel elfské hlídky. Už když se mihl v prvním díle, tak jsem si říkal že je škoda ho takhle nevyužít. No a pak něj upletou "boromira" :-:D 
Každopádně na konci dílů nastoupil Benjen Stark tak uvidíme co předvede
840493
V podstatě souhlas. Z prvních dvou dílů jsem byl relativně nadšený. Po třetím začínám být mírně rozpačitý. Kvalita tam je ale mě třeba citelně chyběla Morie a Galadriel začíná být slušně na pěst. Herec ztvárňující Elendila je konečně někdo s charismatem. Plus ten velitel elfské hlídky. Už když se mihl v prvním díle, tak jsem si říkal že je škoda ho takhle nevyužít. No a pak něj upletou "boromira" *:-**:D*  Každopádně na konci dílů nastoupil Benjen Stark tak uvidíme co předvede
840469
5 0
reagovat
ale docela jsem znejistěl a na asi pul minuty doufal :D8)
840476
ale docela jsem znejistěl a na asi pul minuty doufal *:D**8)*
840473
1 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Sorry 3 :)
840473
Sorry 3 *:)*
840472
1 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Ty už si videl epizodu 4? :o
840472
Ty už si videl epizodu 4? *:o*
840469
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Rings of power e4

Začnu pozitivně. Je naprosto přesně vybraný herec Elendila. Opravdu spot on. Zase to v mých očích táhnou hobiti. Tohle je imho prostě ta tolkienovská poetika, přitom je to komorní, mají tam praktické efekty, vyhráli si s jejich obydlími a transportem, okolo toho krásná příroda, radost se na to koukat. :+
Nádherná byla plavba k branám Numenoru, to jsem si chrochtal, sice digital, ale kouzelný a epický, jenže pak se to posralo....
Jako vážně vypadalo jedno z nejvznesenějších míst Středozemě jako starořímské přístavní město? Uf tam měli minimum invence, teda vlastně měli, plátovou zbroj u námořníků hehe. 
Královna otřes, barva kůže my ass, neměla na to herecky ani z rychlíku. No a pak přijde nejepičtější záběr dílu, jak jedou na koni uplně vystřižený jak od Jacksona. 
Herec Isildura naprostý otřes, nemá na to charismatem, podobou ani herecky, sorry not sorry. 
Arondirova linka zase s přehledem nejhorší, přitom to potenciál mělo. Dobrý je, že se tam mihnul charismatický Crassus ze Spartaca jestli si někdo vzpomene, aby ukazál, jak vypadá normální kvalitní herec. 

Dost mne to posadilo na zem po prvních dílech. :-
840469
Začnu pozitivně. Je naprosto přesně vybraný herec Elendila. Opravdu spot on. Zase to v mých očích táhnou hobiti. Tohle je imho prostě ta tolkienovská poetika, přitom je to komorní, mají tam praktické efekty, vyhráli si s jejich obydlími a transportem, okolo toho krásná příroda, radost se na to koukat. *:+* Nádherná byla plavba k branám Numenoru, to jsem si chrochtal, sice digital, ale kouzelný a epický, jenže pak se to posralo.... Jako vážně vypadalo jedno z nejvznesenějších míst Středozemě jako starořímské přístavní město? Uf tam měli minimum invence, teda vlastně měli, plátovou zbroj u námořníků hehe.  Královna otřes, barva kůže my ass, neměla na to herecky ani z rychlíku. No a pak přijde nejepičtější záběr dílu, jak jedou na koni uplně vystřižený jak od Jacksona.  Herec Isildura naprostý otřes, nemá na to charismatem, podobou ani herecky, sorry not sorry.  Arondirova linka zase s přehledem nejhorší, přitom to potenciál mělo. Dobrý je, že se tam mihnul charismatický Crassus ze Spartaca jestli si někdo vzpomene, aby ukazál, jak vypadá normální kvalitní herec.  Dost mne to posadilo na zem po prvních dílech. *:-*
Rings of power e4
8 -4
reagují: Sigi, FallenMaia
reagovat

Rings of power

Tak po shlédnutí všech třech dílů jsem příjemně překvapený, že to není taková sračka jak jsem čekal. Dokonce už ani ty dialogy nemelou vodu, ale už by tam mohl být nějak více naznačený směr dění. Ve srovnání s draky bych se asi nedokázal rozhodnout. Nakonec se ani nedivím, že se některé diskuze stočí k inkluznímu tématu, kdyby ten seriál nakopával prdel i po stránce příběhové, tak to budou řešit jen individua. Vždyť třeba černej elf je nejlepší postava seriálu a proto je jedno jestli je černý, žlutý bílý nebo hnědý. Nějaký ten melting pot se dá naprosto pochopit u velkých měst, ale ty vole kočovný kmen velmi specifické fantasy rasy, který se schválně uzavírá před světem a v této podobě? To je horší situace jak Witcher.
840425
Tak po shlédnutí všech třech dílů jsem příjemně překvapený, že to není taková sračka jak jsem čekal. Dokonce už ani ty dialogy nemelou vodu, ale už by tam mohl být nějak více naznačený směr dění. Ve srovnání s draky bych se asi nedokázal rozhodnout. Nakonec se ani nedivím, že se některé diskuze stočí k inkluznímu tématu, kdyby ten seriál nakopával prdel i po stránce příběhové, tak to budou řešit jen individua. Vždyť třeba černej elf je nejlepší postava seriálu a proto je jedno jestli je černý, žlutý bílý nebo hnědý. Nějaký ten melting pot se dá naprosto pochopit u velkých měst, ale ty vole kočovný kmen velmi specifické fantasy rasy, který se schválně uzavírá před světem a v této podobě? To je horší situace jak Witcher.
Rings of power
6 -3
reagovat
Dufam, ze ten trailer na SI neklame telom a naozaj to bude vaznejsie MCU, pretoze to uz naozaj potrebuju.
840342
Dufam, ze ten trailer na SI neklame telom a naozaj to bude vaznejsie MCU, pretoze to uz naozaj potrebuju.
4 0
reagovat
Werewolf By Night

Grindhouse od Marvelu je asi to posledne co som kedy cakal.... :+
840334
[url=https://www.youtube.com/watch?v=bLEFqhS5WmI]Werewolf By Night [/url] Grindhouse od Marvelu je asi to posledne co som kedy cakal.... *:+*
3 0
reagovat
840333
[url=https://youtu.be/bLEFqhS5WmI]Halloweenský speciál Werewolf by Night[/url], který režíroval Michael Giacchino. [url=https://youtu.be/qZVTkn2NjS0]Secret Invasion trailer[/url]
7 0
reagovat
No povedzte, nevyzerali by lepšie?? Elrond a Arondir
840328
No povedzte, nevyzerali by lepšie?? [url=https://twitter.com/FenrirPrime/status/1568561065092317184?t=1X0-h2pTGaV8NcpDXnOM6A&s=19]Elrond a Arondir[/url]
9 -2
reagovat

Mandalorian S3 trailer

konečně oficiálně online trailer na třetí řadu

8):+;)
840316
konečně oficiálně [url=https://www.youtube.com/watch?v=odnRRZKhNPk]online trailer [/url]na třetí řadu *8)**:+**;)*
Mandalorian S3 trailer
6 0
reagovat

Rings of Power

Dotaz. Chcete tu v diskuzi spoilerovat jména známých postav ? Za prvé si pro to chodí moc přímo na dělohu. Za druhé už jsem to viděl i v titulcích článků, je to na IMDB atd
840252
Dotaz. Chcete tu v diskuzi spoilerovat jména známých postav ? Za prvé si pro to chodí moc přímo na dělohu. Za druhé už jsem to viděl i v titulcích článků, je to na IMDB atd
Rings of Power
1 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
proste marvel speedrunuje content a z nejakého záhadného dôvodu potrebujú do toho aj she-hulk, preto tak hrozné cgi a podpriemerné recenzie. už sa teším, jak dopadne tá postava rovnako, ako captain marvel, ktorá sa hypovala, že bude veľmi dôležitá v endgame, pritom tam tak maximálne raz poriadne pri*ebala thanosovi. :D ach.
840243
proste marvel speedrunuje content a z nejakého záhadného dôvodu potrebujú do toho aj she-hulk, preto tak hrozné cgi a podpriemerné recenzie. už sa teším, jak dopadne tá postava rovnako, ako captain marvel, ktorá sa hypovala, že bude veľmi dôležitá v endgame, pritom tam tak maximálne raz poriadne pri*ebala thanosovi. *:D* ach.
840238
4 -1
reagovat

RoP3

Eyecandy jak Brno. Fakt nadhera. Ty rendery krajin a měst jsou úžasný. Ale to je asi tak vše milé lembasove hlavy.:o
840241
Eyecandy jak Brno. Fakt nadhera. Ty rendery krajin a měst jsou úžasný. Ale to je asi tak vše milé lembasove hlavy.*:o*
RoP3
4 0
reagovat
reaguje na: Muel
Diky za davku deprese. :D Jako fakt si rikam, jestli na tehle vsech vecech delaji lidi bez talentu a vkusu nebo je to proste uz letargie, nezajem a jen dalsi den v praci, ve ktere ani nechces byt. Nevim. Pripada mi, ze v jeden moment blockbusterove produkce narazili do zdi a ted se vraci zas zpatky s tim, ze v soucasnosti je to level Next s Nicem Cagem. Jestli se tohle nekomu vazne libi... Slusne sance, ze se mu bude libit uplne cokoliv "znackoveho".
840238
Diky za davku deprese. *:D* Jako fakt si rikam, jestli na tehle vsech vecech delaji lidi bez talentu a vkusu nebo je to proste uz letargie, nezajem a jen dalsi den v praci, ve ktere ani nechces byt. Nevim. Pripada mi, ze v jeden moment blockbusterove produkce narazili do zdi a ted se vraci zas zpatky s tim, ze v soucasnosti je to level Next s Nicem Cagem. Jestli se tohle nekomu vazne libi... Slusne sance, ze se mu bude libit uplne cokoliv "znackoveho".
840235
3 -1
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: Muel
Film o tom jak disk koupil Warnery? :D
840236
Film o tom jak disk koupil Warnery? *:D*
840235
2 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
predstav si, že dokážeš zadaptovať doslova HOCIČO za astronomické peniaze a sprodukuješ... toto. 8)
840235
predstav si, že dokážeš zadaptovať doslova HOCIČO za astronomické peniaze a sprodukuješ... toto. *8)*
840232
6 -1
reagují: The Joker, RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se