Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13681 - 13700 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
To je Modok?
840087
To je Modok?
840076
3 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Z toho mi stačila tahle fotka link
840076
Z toho mi stačila tahle fotka https://imgur.com/a/mCmGiR3
840075
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Mike taky nic moc...:-
840075
Mike taky nic moc...*:-*
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Novinka od Amazonu, ktora vyzera minimalne zaujimavo ale bohvie ako to dopadne.

The Peripheral Season 1 - Teaser Trailer
840073
Novinka od Amazonu, ktora vyzera minimalne zaujimavo ale bohvie ako to dopadne. [url=https://www.youtube.com/watch?v=RSaWHbCSmRI]The Peripheral Season 1 - Teaser Trailer[/url]
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
ouch :-(
840071
ouch :-(
840070
1 -1
reagovat
15 % na Rottenech nevěstí nic dobrýho.
840070
15 % na Rottenech nevěstí nic dobrýho.
840065
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Milosh ti to psal :(
840069
Milosh ti to psal :(
840066
2 0
reagovat
Já si původně z ukázky myslel že to je film. Oni udělali seriál. Takže víkend je jasnej. 
+
Vyšlo asi i Cobra Kai 5. Rada .... 
840066
Já si původně z ukázky myslel že to je film. Oni udělali seriál. Takže víkend je jasnej.  + Vyšlo asi i Cobra Kai 5. Rada .... 
840065
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

American Gigolo

Tohle jsem uplně minul, dneska vychází na Showtime nový seriál od tvůrců Raye Donovana s Jonem Berntalem v hlavní roli. 

Produkuje to Bruckheimer a je to remake zapomenutého filmu s Richardem Gerem. 

link
840065
Tohle jsem uplně minul, dneska vychází na Showtime nový seriál od tvůrců Raye Donovana s Jonem Berntalem v hlavní roli.  Produkuje to Bruckheimer a je to remake zapomenutého filmu s Richardem Gerem.  https://www.youtube.com/watch?v=RLy3OJvMgYg
American Gigolo
3 -1
reagují: do_Od, RainMakeR
reagovat
reaguje na: duro
Snad to bude pecka. Ze začátku mi to přišlo jako zbytečný projekt, ale trailery vypadají výborně a moje natěšenost roste
840043
Snad to bude pecka. Ze začátku mi to přišlo jako zbytečný projekt, ale trailery vypadají výborně a moje natěšenost roste
840042
7 0
reagovat
Na D+ je teraz taká nová fíčura k Andorovi s asi 5-minútovou scénou, ktorá... bez srandy, je scenáristicky a herecky lepšia ako celý Obi-Wan Kenobi. Úplne cítiš, že to má váhu. Stellan bude vládnuť.
840042
Na D+ je teraz taká nová fíčura k Andorovi s asi 5-minútovou scénou, ktorá... bez srandy, je scenáristicky a herecky lepšia ako celý Obi-Wan Kenobi. Úplne cítiš, že to má váhu. Stellan bude vládnuť.
19 0
reagují: holub109
reagovat
Mam tady 429 novych prispevku. Je vetsina z nich o LOTR serialu? Ja jen abych nahodou nezmeskal neco zajimavyho :D
840036
Mam tady 429 novych prispevku. Je vetsina z nich o LOTR serialu? Ja jen abych nahodou nezmeskal neco zajimavyho *:D*
6 0
reagovat

Shemale Hulk 4

Ta scéna jak sedí u počítače, to je grafika jak z nějaké herní cut scény z roku 2005. 
840026
Ta scéna jak sedí u počítače, to je grafika jak z nějaké herní cut scény z roku 2005. 
Shemale Hulk 4
4 -2
reagovat

She-Hulk 04

Oni u těch prvních reakcí psali, že ve čtvrtém díle to začne lépe fungovat a měli pravdu. Soud s kouzelníkem hrozný, ale zbytek fajn a poprvé mi přišla hlavní postava v některých situacích roztomilá. I ty promluvy na diváka tentokrát fungovaly. Nástřel na další díly ale teda nenalákal. Hádky o jméno jako nosný děj seriálu? 
840023
Oni u těch prvních reakcí psali, že ve čtvrtém díle to začne lépe fungovat a měli pravdu. Soud s kouzelníkem hrozný, ale zbytek fajn a poprvé mi přišla hlavní postava v některých situacích roztomilá. I ty promluvy na diváka tentokrát fungovaly. Nástřel na další díly ale teda nenalákal. [spoiler]Hádky o jméno[/spoiler] jako nosný děj seriálu? 
She-Hulk 04
4 0
reagovat
"městského amorálního v kruhu se točícího  farmaření Kevina Costnera na nepůvodní farmě" 

To rudý hovado začíná být docela vtipný. :D
839971
"městského amorálního v kruhu se točícího  farmaření Kevina Costnera na nepůvodní farmě"  To rudý hovado začíná být docela vtipný. *:D*
4 -3
reagovat

Tulsa King

Ty jo, já nevěděl, že to děla Sheridan, čili to zase bude typická sheridanovka, ale je celkem sranda pozorovat starého Stalloneho s hromadou botoxu v obličeji zvýrazňující lícní nedokonalosti stylizovaného do ultra drsného osamostatnivšího se gangstera. S vhodněji zvoleným titulním představitelem by to byla látka ideální ke zpracování Davidem Simonem (We Own This City je velká láska), takto se bojím něčeho na způsob městského amorálního v kruhu se točícího  farmaření Kevina Costnera na nepůvodní farmě či možná příhodnějšího dobrodružného putování dostavníku do srdce indiánské divočiny.
839969
Ty jo, já nevěděl, že to děla Sheridan, čili to zase bude typická sheridanovka, ale je celkem sranda pozorovat starého Stalloneho s hromadou botoxu v obličeji zvýrazňující lícní nedokonalosti stylizovaného do ultra drsného osamostatnivšího se gangstera. S vhodněji zvoleným titulním představitelem by to byla látka ideální ke zpracování Davidem Simonem (We Own This City je velká láska), takto se bojím něčeho na způsob městského amorálního v kruhu se točícího  farmaření Kevina Costnera na nepůvodní farmě či možná příhodnějšího dobrodružného putování dostavníku do srdce indiánské divočiny.
Tulsa King
2 -4
reagovat
Tady vidis, jak to dopadne, kdyz mame uplne stejny cas prispevku... Nekdo musi mit prednost :D
839967
Tady vidis, jak to dopadne, kdyz mame uplne stejny cas prispevku... Nekdo musi mit prednost *:D*
839965
4 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Já vracel mínus. :D
839965
Já vracel mínus. *:D*
839964
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: verbst
Taky sem se nechytal
839966
Taky sem se nechytal
839964
3 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Chvíli jsem nechápal, co je na tom traileru tak špatnýho :D
839964
Chvíli jsem nechápal, co je na tom traileru tak špatnýho *:D*
839958
5 -1
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se