Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13701 - 13720 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Že se dneska skoro pozvracim na pláži jsem nečekal. To není možný...
839958
Že se dneska skoro pozvracim na pláži jsem nečekal. To není možný...
839808
2 -1
reagují: verbst
reagovat

Tulsa King

Trailer vypadá skvěle :+
839954
Trailer vypadá skvěle *:+*
Tulsa King
3 -1
reagovat

She-Hulk S01E04

Mnohem lepší než minulý díl. Děj není tak trapný, má to zábavné momenty a je tam vidět jistý nadhled. Pořád to není žádná nadprůměrná věc, ale tentokrát mi nebylo za herce trapně. 6/10
839947
Mnohem lepší než minulý díl. Děj není tak trapný, má to zábavné momenty a je tam vidět jistý nadhled. Pořád to není žádná nadprůměrná věc, ale tentokrát mi nebylo za herce trapně. 6/10
She-Hulk S01E04
7 -3
reagovat

Rings of Power e01-e02

Vlastně jsem se nakonec začal trochu těšit, ale stejně mě to zatím nechytlo. Největší problém je, že ani příběh ani postavy prostě nejsou příliš zajímavé a poutavé. Navíc moc nechápu celou tu Galadrielinu anabázi na moři . 6/10 a uvidíme, jestli se to zvedne.
839913
Vlastně jsem se nakonec začal trochu těšit, ale stejně mě to zatím nechytlo. Největší problém je, že ani příběh ani postavy prostě nejsou příliš zajímavé a poutavé. Navíc moc nechápu celou tu Galadrielinu anabázi [spoiler]na moři [/spoiler]. 6/10 a uvidíme, jestli se to zvedne.
Rings of Power e01-e02
4 -2
reagovat

The Boys 3x03

Tak já přidám dojmy z jiného dílu.
Do pr.ele! Captain America tým ve stylu Vojína Ryana... WOW!
839883
Tak já přidám dojmy z jiného dílu. [spoiler]Do pr.ele! Captain America tým ve stylu Vojína Ryana... WOW![/spoiler]
The Boys 3x03
4 0
reagovat

The Boys S3E1

absolutne dokonalá epizóda. a anthony starr je castingová trefa posledných rokov, geniálne.
839866
absolutne dokonalá epizóda. a anthony starr je castingová trefa posledných rokov, geniálne.
The Boys S3E1
9 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak mu tam napiš, normálně pod příspěvkem lidem odpovídá :)
839832
Tak mu tam napiš, normálně pod příspěvkem lidem odpovídá *:)*
839817
2 -1
reagovat
Jako, dobrý, ale pořád nevím jestli to bylo piano nebo klavír :D
839817
Jako, dobrý, ale pořád nevím jestli to bylo piano nebo klavír *:D*
839808
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Uff
839813
Uff
839808
2 -1
reagovat

Případy 1. Oddělení

Ten díl byl super, ale vyšetřovatel Roman Pavlík, který na tom dělal to na FB popsal daleko lépe. Šel mi mráz po zádech pro čtení. Doporučuju i když případ znáte. link
839808
Ten díl byl super, ale vyšetřovatel Roman Pavlík, který na tom dělal to na FB popsal daleko lépe. Šel mi mráz po zádech pro čtení. Doporučuju i když případ znáte. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02NeNzS3WEVhzowC6EQCH6ZqT2cTojTkYdcRTNZhy8KMdw9mP8RgZGWmkN8dfXoACzl&id=100002282306311&sfnsn=mo
Případy 1. Oddělení
5 -1
reagují: Godlike, Gonzi, verbst
reagovat

Hotd

Ono to zas o tolik horší než Lotr neni no, jen občas zaválej herci a líp napsaný dialogy.) 
839780
Ono to zas o tolik horší než Lotr neni no, jen občas zaválej herci a líp napsaný dialogy.) 
Hotd
4 -1
reagovat
reaguje na: connor
Ta valka byla dulezita jen kvuli tomu, aby se Deamon zase mohl vratit ke dvoru a mezitim de bez nej v pristavisti rozdaly karty jeste trosku jinak
839764
Ta valka byla dulezita jen kvuli tomu, aby se Deamon zase mohl vratit ke dvoru a mezitim de bez nej v pristavisti rozdaly karty jeste trosku jinak
839740
1 -1
reagovat
reaguje na: Vardant

HotD

U závěrečných titulků epizody zůstala jen hořká pachuť v ústech. Jako bych se znovu díval na pozdější sezony Hry o trůny. 
Doufám, že se takové voloviny jako byla ta bitva a vlastně zpětně celá ta válka nebudou opakovat příliš často.. 
839740
U závěrečných titulků epizody zůstala jen hořká pachuť v ústech. Jako bych se znovu díval na pozdější sezony Hry o trůny.  Doufám, že se takové voloviny jako byla [spoiler]ta bitva a vlastně zpětně celá ta válka[/spoiler] nebudou opakovat příliš často.. 
HotD
839718
11 0
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: Vardant
Jako to som si tiež hovoril, 3 roky sa tam drbú s nejakým degešom a nevedia ho poraziť a zrazu tam nabehne Daemon ktorý uskakuje šípom a je po vojne?? :D To jako tam nemohol nabehnúť už dávno? Pôsobilo to trochu vtipne, ale inak súhlasím že Rod Draka je super. Ale mne sa páči aj RoP a som vlastne rád že je tu konečne doba kedy sa behom týždňa môžem tešiť nie na jednu novú časť nejakej fantasy show ale rovno na dve :)):+ čo je pre mňa neuveriteľné.
839737
[spoiler]Jako to som si tiež hovoril, 3 roky sa tam drbú s nejakým degešom a nevedia ho poraziť a zrazu tam nabehne Daemon ktorý uskakuje šípom a je po vojne?? *:D* To jako tam nemohol nabehnúť už dávno?[/spoiler] Pôsobilo to trochu vtipne, ale inak súhlasím že Rod Draka je super. Ale mne sa páči aj RoP a som vlastne rád že je tu konečne doba kedy sa behom týždňa môžem tešiť nie na jednu novú časť nejakej fantasy show ale rovno na dve *:))**:+* čo je pre mňa neuveriteľné.
839718
14 -1
reagovat
839730
[url=https://www.facebook.com/asoiafmemes/photos/a.521977631253261/6987318558052437/]Toť k nekončící debatě tady[/url]. *:D*
6 0
reagovat

HotD

Jako u RoP tady pitváte každý nesmyslný detail, ale ta scéna s divočákem byla co? :D
A ta 3 letá válka kterou ukončí šípům uskakující Neo v brnění? Záporák co celou dobu vyhlíží draka, aby přehlédnul celou armádu? Oni pro jistotu chodí bojovat po jednom a finální střet v jeskyni ani neukážou...

Jako sorry , ale z toho mám být ohromený? Mám pocit, že je tu "mírný" bias.
839718
[spoiler]Jako u RoP tady pitváte každý nesmyslný detail, ale ta scéna s divočákem byla co? *:D* A ta 3 letá válka kterou ukončí šípům uskakující Neo v brnění? Záporák co celou dobu vyhlíží draka, aby přehlédnul celou armádu? Oni pro jistotu chodí bojovat po jednom a finální střet v jeskyni ani neukážou...[/spoiler] Jako sorry , ale z toho mám být ohromený? Mám pocit, že je tu "mírný" bias.
HotD
15 -4
reagují: connor, FallenMaia
reagovat

HoD 3

Bylo to výborný :+ Troufám si tvrdit, že je kvalita větší než při začátku GoT, kde se to v mých očích trochu hledalo. Hlavně když je tam náhodou hluché místo, tak to rozdrtí herecká kvalita. 
Jestli někdo váhá nad puštěním, není proč. 
839713
Bylo to výborný *:+* Troufám si tvrdit, že je kvalita větší než při začátku GoT, kde se to v mých očích trochu hledalo. Hlavně když je tam náhodou hluché místo, tak to rozdrtí herecká kvalita.  Jestli někdo váhá nad puštěním, není proč. 
HoD 3
11 -4
reagovat

HoD

Třetí díl byl opět super. Je to po všech stránkách lepší než návrat do Středozemě od Amazonu. 
Už se těším až Daemon požádá o ruku Rhaenyru. Pak začne ten pořádný masakr. ;) 
839712
Třetí díl byl opět super. Je to po všech stránkách lepší než návrat do Středozemě od Amazonu.  [spoiler]Už se těším až Daemon požádá o ruku Rhaenyru.[/spoiler] Pak začne ten pořádný masakr. *;)* 
HoD
5 -2
reagovat

HoD

I kdyby tam nebyla ta akce, tak už jen ty dialogy jsou úplně někde jinde, než v LotR RoP a Paddy Considine Viseryse podává skvěle.:+

BTW, čekám, až se na Netflixu objeví třetí řada islandského Trapped, která už měla premiéru loni na podzim v islandské TV, a ono je to vydáváno jako nový seriál Entrapped link
839709
I kdyby tam nebyla ta akce, tak už jen ty dialogy jsou úplně někde jinde, než v LotR RoP a Paddy Considine Viseryse podává skvěle.*:+* BTW, čekám, až se na Netflixu objeví třetí řada islandského Trapped, která už měla premiéru loni na podzim v islandské TV, a ono je to vydáváno jako nový seriál Entrapped https://www.youtube.com/watch?v=EMy96Ipvpq0
HoD
8 -2
reagovat

Případy 1. oddělení - 3x01

Otevřený premium článek na Idnes k dnešnímu případu link
Bohužel ta hláška je real, akorát to bylo "Vařím polívku z Knorra" a v roce 2030 je Roubíček venku z vězení.
839705
Otevřený premium článek na Idnes k dnešnímu případu [url=https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pripady-1-oddeleni-skutecne-kauzy-vrazda-obet-hrnec-pravda.A220905_162018_domaci_albe&h=3BFD3E4E31E83C2E12A340FB57D21D55]link [/url]Bohužel ta hláška je real, akorát to bylo "Vařím polívku z Knorra" a [spoiler]v roce 2030 je Roubíček venku z vězení.[/spoiler]
Případy 1. oddělení - 3x01
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se