Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13541 - 13560 Napsat příspěvek

Dahmer Netflix

Vypadá to dost šťavnatě. Plus Evan Peters v hlavní roli je záruka kvality. Už z těch pár záběrů mi z něj bylo šoufl. Tady cítím kvalitku :)
841083
Vypadá to dost šťavnatě. Plus Evan Peters v hlavní roli je záruka kvality. Už z těch pár záběrů mi z něj bylo šoufl. Tady cítím kvalitku *:)*
Dahmer Netflix
3 -1
reagovat
reaguje na: duro
Podpisujem. Absolutny suhlas!
841082
Podpisujem. Absolutny suhlas!
841075
1 -1
reagovat
"než co si spousta lidí nárokovala" zni jako ultimatni vymluva pro vsechny tyhle IP pociny. Takhle jde argumentovat u uplne vseho, kazdyho srackoidniho Thora nebo Pana prstenu. :)
841080
"než co si spousta lidí nárokovala" zni jako ultimatni vymluva pro vsechny tyhle IP pociny. Takhle jde argumentovat u uplne vseho, kazdyho srackoidniho Thora nebo Pana prstenu. :)
3 -1
reagovat

RoP 1x4

Tvl radši jsem si to nepustil a vyrazil na pivo. Ale až to zítra při obědě pustím tak se teda moc netěším...

Zase byla spomalovačka na koni? 8):+

Že by trademark série? 
841079
Tvl radši jsem si to nepustil a vyrazil na pivo. Ale až to zítra při obědě pustím tak se teda moc netěším... Zase byla spomalovačka na koni? *8)**:+* Že by trademark série? 
RoP 1x4
4 0
reagují: fabec
reagovat

Prsteny - 1x04

Tenhle díl byl ale opravdu nuda. Tady stačilo smrsknout děj tak do 10ti minut, a bylo by to ok, zbytek vata.
Pozitivim: Už zbejvá jen zpomalovačka se skopnutím kamene z hradby.
841078
Tenhle díl byl ale opravdu nuda. Tady stačilo smrsknout děj tak do 10ti minut, a bylo by to ok, zbytek vata. Pozitivim: Už zbejvá jen zpomalovačka se skopnutím kamene z hradby.
Prsteny - 1x04
8 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Ja som dal lajk tomu, ako roztomilo sa sekol a vlastne to pekne vystihol. :D
841076
Ja som dal lajk tomu, ako roztomilo sa sekol a vlastne to pekne vystihol. *:D*
841061
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
My She-Hulk pozeráme tak rodinne a teda žena a dcéra nad tým prevracajú očami ešte viac než ja.

Kedysi som celkom poctivo sledoval Ally a aj ma to bavilo, a takmer ma uráža, že k tomu zábavnému seriálu niekto prirovnáva toto zelené lajno. Pri tej epizóde s Madisynn som si vravel, že toto môže baviť len niekoho totálne retardovaného, koho prehľad o svete (alebo dobre, zúžme to na prehľad v popkultúre) formujú len chujoviny na internete, mémy a twitterové drámy. Hlavná predstaviteľka sa snaží, fakt to tam vidím, a dokonca si viem predstaviť, že by mi za iných okolností mohla byť sympatická (aj ako postava), ale v tejto brečke o ničom naozaj nie.
841075
My She-Hulk pozeráme tak rodinne a teda žena a dcéra nad tým prevracajú očami ešte viac než ja. Kedysi som celkom poctivo sledoval Ally a aj ma to bavilo, a takmer ma uráža, že k tomu zábavnému seriálu niekto prirovnáva toto zelené lajno. Pri tej epizóde s Madisynn som si vravel, že toto môže baviť len niekoho totálne retardovaného, koho prehľad o svete (alebo dobre, zúžme to na prehľad v popkultúre) formujú len chujoviny na internete, mémy a twitterové drámy. Hlavná predstaviteľka sa snaží, fakt to tam vidím, a dokonca si viem predstaviť, že by mi za iných okolností mohla byť sympatická (aj ako postava), ale v tejto brečke o ničom naozaj nie.
841062
12 -3
reagují: Cobretti
reagovat
reaguje na: Gonzi
Kvůli memům, kde na jedné straně je "Jak jsme začali" a obrázek Iron Mana a na druhé "Kde jsme teď" a obrázek She-Hulk. Twerkování Meghan Thee Stallion z toho zkrátka nedělá mizernej seriál, jen něco extrémně jinýho, než co si spousta lidí nárokovala.
841073
Kvůli memům, kde na jedné straně je "Jak jsme začali" a obrázek Iron Mana a na druhé "Kde jsme teď" a obrázek She-Hulk. Twerkování Meghan Thee Stallion z toho zkrátka nedělá mizernej seriál, jen něco extrémně jinýho, než co si spousta lidí nárokovala.
841066
8 -2
reagují: Gonzi, Muel
reagovat
RoP štvrtý diel bol asi tiež môj posledný. To sa nedá pozerať. Snažil som sa na to naladiť ale tam nefunguje jediná zápletka alebo postava. Väčšina mi lezie na nervy alebo mi je úplne ukradnutá. 
O Galadriel na koni budem mať nočné mory ešte dlho. 
841072
RoP štvrtý diel bol asi tiež môj posledný. To sa nedá pozerať. Snažil som sa na to naladiť ale tam nefunguje jediná zápletka alebo postava. Väčšina mi lezie na nervy alebo mi je úplne ukradnutá.  O Galadriel na koni budem mať nočné mory ešte dlho. 
8 -2
reagovat
RoP tragédie zatím není, ale když se děj po čtvrtém díle z osmi neposune ani o centimetr, to není úplně ideální. To očividně chtějí mít roztahané na iks sezón, ale aby jim po téhle zbyli nějací diváci. U mě to zatím drží nad vodou Elrond a trpaslíci (jinak celkově hrozně meh casting), pěkný vizuál a očekávání, že to někdy začne být zajímavé.
841067
RoP tragédie zatím není, ale když se děj po čtvrtém díle z osmi neposune ani o centimetr, to není úplně ideální. To očividně chtějí mít roztahané na iks sezón, ale aby jim po téhle zbyli nějací diváci. U mě to zatím drží nad vodou Elrond a trpaslíci (jinak celkově hrozně meh casting), pěkný vizuál a očekávání, že to někdy začne být zajímavé.
7 -1
reagovat
Já asi nevím, proč do toho taháš Iron Mana, když je to evidentně jen špatná Ally McBeal. Ale jestli jsi chtěl říct, že je to třeba lepší než Ulice, tak to máš asi pravdu :+ ( :D:D:D )
841066
Já asi nevím, proč do toho taháš Iron Mana, když je to evidentně jen špatná Ally McBeal. Ale jestli jsi chtěl říct, že je to třeba lepší než Ulice, tak to máš asi pravdu *:+* ( *:D**:D**:D* )
841062
6 -2
reagují: do_Od
reagovat

Cobra Kai 5 série

ty kráso. tohle bylo tak nádherně parádní!! ZASE!! Parádní odkazy na 80.ky a 90ky. Parádní souboje. Prostě ten seriál má úplně vše.
Obiwan vs Vader je o proti soubojům na konci 5. série LARPová sračka. :D8)

Neskutečná paráda. Perte do mě 6. sérii.

Peyton List je absolutně nejvíc super...  :)):D:+
841065
ty kráso. tohle bylo tak nádherně parádní!! ZASE!! Parádní odkazy na 80.ky a 90ky. Parádní souboje. Prostě ten seriál má úplně vše. Obiwan vs Vader je o proti soubojům na konci 5. série LARPová sračka. *:D**8)* Neskutečná paráda. Perte do mě 6. sérii. Peyton List je absolutně nejvíc super...  *:))**:D**:+*
Cobra Kai 5 série
1 -1
reagovat
reaguje na: Godlike
Jaj soráč, myslel jsem, že to je další hate na House of the Dragon. :D

Ne, prsteny nejsou mistrovsky natočený :D ale tragédie to (ještě) taky úplně není. :))
841063
Jaj soráč, myslel jsem, že to je další hate na House of the Dragon. *:D* Ne, prsteny nejsou mistrovsky natočený *:D* ale tragédie to (ještě) taky úplně není. *:))*
841050
7 -2
reagují: Godlike
reagovat
Takovou She-Hulk tady ale moc bránit nechci, protože to jednoduše nemá smysl. Samozřejmě, že pokud to budou lidi srovnávat s Iron Manem, budou z toho jenom nasraní. Jenže Marvel fakt netočil She-Hulk pro fanoušky Iron Mana...ten seriál je primárně pro ženský nebo pro lidi, co se chtějí bavit nad nesmyslama z MCU, sledovat ironizaci celýho toho světa a přitom řešit týdenní bizár zápletky ala Ally McBeal. Nemá to být ani vážný, ani důmyslný, má to jen rozšířit base o další cílovku. ;) A s roztomilou Tatianou Maslany v centru je to třeba pro mě osobně fakt strašně easy si ty půlhodinky užívat a nic neřešit. Na rozdíl třeba od Moon Knighta nebo Falcona, kde ambice byly jinde, bralo se to naopak extrémně vážně, a srala mě tam každá třetí věc. 

Napětí a serious Avengers-level threat si (doufám) užiju v Secret Invasion, ale když jdu číst komiksy, tak to přece taky není furt to samé.
841062
Takovou She-Hulk tady ale moc bránit nechci, protože to jednoduše nemá smysl. Samozřejmě, že pokud to budou lidi srovnávat s Iron Manem, budou z toho jenom nasraní. Jenže Marvel fakt netočil She-Hulk pro fanoušky Iron Mana...ten seriál je primárně pro ženský nebo pro lidi, co se chtějí bavit nad nesmyslama z MCU, sledovat ironizaci celýho toho světa a přitom řešit týdenní bizár zápletky ala Ally McBeal. Nemá to být ani vážný, ani důmyslný, má to jen rozšířit base o další cílovku. *;)* A s roztomilou Tatianou Maslany v centru je to třeba pro mě osobně fakt strašně easy si ty půlhodinky užívat a nic neřešit. Na rozdíl třeba od Moon Knighta nebo Falcona, kde ambice byly jinde, bralo se to naopak extrémně vážně, a srala mě tam každá třetí věc.  Napětí a serious Avengers-level threat si (doufám) užiju v Secret Invasion, ale když jdu číst komiksy, tak to přece taky není furt to samé.
10 -2
reagují: duro, Gonzi
reagovat
reaguje na: verbst
A ještě mu to dva bootlickeři lajknou.
841061
A ještě mu to dva bootlickeři lajknou.
841059
4 -3
reagují: duro
reagovat
u mistrovsky natočená sem se taky zasekl :D
841060
u mistrovsky natočená sem se taky zasekl *:D*
9 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Von vo RoP, von vo HoD
:D
841059
Von vo RoP, von vo HoD *:D*
841058
8 0
reagují: Milosh
reagovat
Ty vo kozách, von vo voze.
841058
Ty vo kozách, von vo voze.
841057
13 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Godlike
Já beru, že se ti to nelíbí, nebo tě to nebaví, ale vážně to není špatný, a už vůbec ne "kurevsky" špatný. :) Je to mistrovsky natočená a zahraná kostýmová konverzačka z pozadí intrikářského boje o moc. Je to komornější než Hra o trůny a zatím tam nejdou cítit takový sázky jako v GoT, kde jsi se touhle dobou už bál o všechny Starkovic děti a rodiče, ale takhle to předpokládám je i v předloze. Rod je zkrátka mnohem víc slowburn, ale atmosféru to má neskutečnou, ksicht nastavenej D&D si to taky udrželo skvěle, takže já jen čekám, až se to ke konci začne všechno sypat a lidem budou opět padat brady k zemi.

(...hups, wrong fantasy thread)
841057
Já beru, že se ti to nelíbí, nebo tě to nebaví, ale vážně to není špatný, a už vůbec ne "kurevsky" špatný. *:)* Je to mistrovsky natočená a zahraná kostýmová konverzačka z pozadí intrikářského boje o moc. Je to komornější než Hra o trůny a zatím tam nejdou cítit takový sázky jako v GoT, kde jsi se touhle dobou už bál o všechny Starkovic děti a rodiče, ale takhle to předpokládám je i v předloze. Rod je zkrátka mnohem víc slowburn, ale atmosféru to má neskutečnou, ksicht nastavenej D&D si to taky udrželo skvěle, takže já jen čekám, až se to ke konci začne všechno sypat a lidem budou opět padat brady k zemi. (...hups, wrong fantasy thread)
841050
9 -5
reagují: Milosh
reagovat

RoP

To je tak, ale tak kurevsky špatný. 
841050
To je tak, ale tak kurevsky špatný. 
RoP
9 -5
reagují: do_Od, do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se