Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13521 - 13540 Napsat příspěvek

Cyberpunk

Jo, to je fakt nevídanej náhul. Od Arcane mě
nic tak nebavilo na všech frontách. 10/10
841144
Jo, to je fakt nevídanej náhul. Od Arcane mě nic tak nebavilo na všech frontách. 10/10
Cyberpunk
7 0
reagovat

Shemale HULK

Jestli je pro seriál omluvou, že je pro ženy, tak je to asi největší sexismus který jsem tu kdy četl a to tu máme RainMakera pro Kristovy rány...
On je docela problém mít seriál o právničce, která evidentně nerozumí ani elementárně právu. Celá ta zápletka s autorským právem byla právnicky vyloženě k smíchu. 
Co tam má být pro ženy, zabavena v baru s její kolegyní, kde jenom 2x padnul termín "směšní muži"? Aby kolo pochopil každý vůči čemu se vymezují. 
A jako třešnička na dortu, nejvíc otravný homosexuální stereotyp pro návrháře, vážně tohle nikomu nevadí? 
841142
Jestli je pro seriál omluvou, že je pro ženy, tak je to asi největší sexismus který jsem tu kdy četl a to tu máme RainMakera pro Kristovy rány... On je docela problém mít seriál o právničce, která evidentně nerozumí ani elementárně právu. Celá ta zápletka s autorským právem byla právnicky vyloženě k smíchu.  Co tam má být pro ženy, zabavena v baru s její kolegyní, kde jenom 2x padnul termín "směšní muži"? Aby kolo pochopil každý vůči čemu se vymezují.  A jako třešnička na dortu, nejvíc otravný homosexuální stereotyp pro návrháře, vážně tohle nikomu nevadí? 
Shemale HULK
8 -5
reagovat
reaguje na: Cobretti
Jestr v cervnu to bylo cele na Netflixu.
841140
Jestr v cervnu to bylo cele na Netflixu.
841137
2 -1
reagovat

The Office

Neviete nahodou, ako je to s Kanclom na Hbo Max? Su tam iba styri serie. Planuju pridat zvysne? Bol som v nutenej izolacii s kovidom a vcelku som sa namotal na ten serial a bol som nemilo prekvapeny, ze tam nie su vsetky serie. 
841137
Neviete nahodou, ako je to s Kanclom na Hbo Max? Su tam iba styri serie. Planuju pridat zvysne? Bol som v nutenej izolacii s kovidom a vcelku som sa namotal na ten serial a bol som nemilo prekvapeny, ze tam nie su vsetky serie. 
The Office
2 0
reagují: hroubek, speta.jr
reagovat

Rings of Powder

Reálné mám pocit, že tam za něco stojí akorát linka hobitů a trpaslíků. Obojí mne moc baví. 
Zbytek je vyloženě směšný. Nejvíc tragická věc, co jsem viděl v TV za poslední dobu je Numenor. Tam dají zpomalené opulentní trikové záběry exteriérů, aby se to pak odehrávalo celé v jedné místnosti a jednom malém studiovém náměstí jak televizní pohádka že sedmdesátek natáčená na Barrandově. I ti veleprůměrní Templáři vypadalo stokrát lépe.
S přehledem nejtragičtější je Kilian Mbappe a jeho linka. Jak je naháněli skřeti a zůstali stát na kraji lesa s luky u pasu, brečel jsem smíchy. 
Nejhorší je, že jsme v půlce série za půl miliardy, stalo se tam velký hovno a nesměřuje to vůbec nikam.
841135
Reálné mám pocit, že tam za něco stojí akorát linka hobitů a trpaslíků. Obojí mne moc baví.  Zbytek je vyloženě směšný. Nejvíc tragická věc, co jsem viděl v TV za poslední dobu je Numenor. Tam dají zpomalené opulentní trikové záběry exteriérů, aby se to pak odehrávalo celé v jedné místnosti a jednom malém studiovém náměstí jak televizní pohádka že sedmdesátek natáčená na Barrandově. I ti veleprůměrní Templáři vypadalo stokrát lépe. S přehledem nejtragičtější je Kilian Mbappe a jeho linka. Jak je naháněli skřeti a zůstali stát na kraji lesa s luky u pasu, brečel jsem smíchy.  Nejhorší je, že jsme v půlce série za půl miliardy, stalo se tam velký hovno a nesměřuje to vůbec nikam.
Rings of Powder
10 -3
reagovat
reaguje na: KarelR
Fuu, jak sa môže niekto spýtať že čo tam robí mladý Isildur a koho to zaujíma?? Veď on by mal byť reálne hlavná postava seriálu. Práveže ja by som bol radšej keby sa jeho postave venujú omnoho viac.
841125
Fuu, jak sa môže niekto spýtať že čo tam robí mladý Isildur a koho to zaujíma?? Veď on by mal byť reálne hlavná postava seriálu. Práveže ja by som bol radšej keby sa jeho postave venujú omnoho viac.
841118
4 -13
reagovat

Rings of Power 1x04

První tří díly za mě průměr (dvojka dokonce lepší) a vlastně jsem tomu ještě fandil, ale čtvrtej díl je teda ultimátní zlo. Spousta prostoru pro mladýho Isildura, malýho Thea a do toho romance Elendilovy dcery se synem rádce královny Númenoru? Jako ty vole, koho tyhle věci zajímaj? Co to v tom seriálu dělá?

Vzhledem k tomu, že jsou za náma čtyři díly, tak začíná bejt dost jasný, že se v týhle sérii nic nestane. Dobrý vědět :D Hlavně že tam maj to prázdný digitální město!
841118
První tří díly za mě průměr (dvojka dokonce lepší) a vlastně jsem tomu ještě fandil, ale čtvrtej díl je teda ultimátní zlo. Spousta prostoru pro mladýho Isildura, malýho Thea a do toho romance Elendilovy dcery se synem rádce královny Númenoru? Jako ty vole, koho tyhle věci zajímaj? Co to v tom seriálu dělá? Vzhledem k tomu, že jsou za náma čtyři díly, tak začíná bejt dost jasný, že se v týhle sérii nic nestane. Dobrý vědět *:D* Hlavně že tam maj to prázdný digitální město!
Rings of Power 1x04
16 -2
reagují: FallenMaia
reagovat

Rings of power epizoda 4

Za mňa doteraz asi najlepší diel. Elrond a trpaslíci to ťahajú fakt neskutočne, nejak nechápem tie reči o tom že sa tam nič nedeje. Každú jednu ich scénku som hltal ako malý chlapec. Nočný útek pred tlupou ohyzdov má parádnu atmosféru. Ano bolo tam zase zopár spomalovačiek ale ved tých bola hromada aj v takom Spoločenstve a nikdy to nikomu nevadilo. Hudba úžasná. Dokonca aj tá Galadriel mi v tejto časti už prišla o dosť lepšia. Teším sa ked sa jednotlivé dejové linky prepoja. Už nech je tu posledný diel tejto série. A potom už len dlhé čakanie na ďalšiu sériu :+
841115
Za mňa doteraz asi najlepší diel. Elrond a trpaslíci to ťahajú fakt neskutočne, nejak nechápem tie reči o tom že sa tam nič nedeje. Každú jednu ich scénku som hltal ako malý chlapec. Nočný útek pred tlupou ohyzdov má parádnu atmosféru. Ano bolo tam zase zopár spomalovačiek ale ved tých bola hromada aj v takom Spoločenstve a nikdy to nikomu nevadilo. Hudba úžasná. Dokonca aj tá Galadriel mi v tejto časti už prišla o dosť lepšia. Teším sa ked sa jednotlivé dejové linky prepoja. Už nech je tu posledný diel tejto série. A potom už len dlhé čakanie na ďalšiu sériu *:+*
Rings of power epizoda 4
8 -3
reagovat

rings

Musím obdivovať tvorcov, ako dokážu spoľahlivo dosiahnuť ten výsledok, že napriek istému deju a dokonca aj nejakej tej akcii mám na konci vždy pocit, že sa tam ABSOLÚTNE NIČ nestalo.
841112
Musím obdivovať tvorcov, ako dokážu spoľahlivo dosiahnuť ten výsledok, že napriek istému deju a dokonca aj nejakej tej akcii mám na konci vždy pocit, že sa tam ABSOLÚTNE NIČ nestalo.
rings
12 -2
reagovat

HOD4 vs ROP4

Na vizuál je to plichta, ROP má výhodu rozpočtu, ale tím svým ostrým, barevným stylem si hodně zavařil a každá chybička je vidět, HOD si chytře pomáhá mlhou, šerem a chmurnějším pojetím, který snese ledacos. Logiku to nemá ani jedno, o to se tu hádat nemusíme. Za tenhle díl se ani v jednom seriálu děj moc nepohnul, takže o příběhu moc nemá cenu se bavit.
Remíza? Ani náhodou.

HOD vyhrává na celý čáře, protože má jednu maličkost na kterou se ROP zatím nezmohlo a počítám, že ani nezmůže: živoucí postavy s jasnýma momentálníma motivacema si tam spolu povídají, a snaží se tím rozhovorem něčeho dosáhnout. Je to klasický "kdo vyhraje scénu" a i kdyby to jako celek nikam nevedlo, tohle je prostě pořád napínavý a zajímavý sledovat. Toť vše. Fungovalo by to i v kulisách z kartonu.  To, co říkají ti plastoví manekýni z Ardy by nezachránil ani dvojnásobnej spektákl.
841110
Na vizuál je to plichta, ROP má výhodu rozpočtu, ale tím svým ostrým, barevným stylem si hodně zavařil a každá chybička je vidět, HOD si chytře pomáhá mlhou, šerem a chmurnějším pojetím, který snese ledacos. Logiku to nemá ani jedno, o to se tu hádat nemusíme. Za tenhle díl se ani v jednom seriálu děj moc nepohnul, takže o příběhu moc nemá cenu se bavit. Remíza? Ani náhodou. HOD vyhrává na celý čáře, protože má jednu maličkost na kterou se ROP zatím nezmohlo a počítám, že ani nezmůže: živoucí postavy s jasnýma momentálníma motivacema si tam spolu povídají, a snaží se tím rozhovorem něčeho dosáhnout. Je to klasický "kdo vyhraje scénu" a i kdyby to jako celek nikam nevedlo, tohle je prostě pořád napínavý a zajímavý sledovat. Toť vše. Fungovalo by to i v kulisách z kartonu.  To, co říkají ti plastoví manekýni z Ardy by nezachránil ani dvojnásobnej spektákl.
HOD4 vs ROP4
12 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Muel
Proto jsem nesrovnával kvalitu, ale tvůrčí záměr.
841106
Proto jsem nesrovnával kvalitu, ale tvůrčí záměr.
841105
7 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
porovnávať tie 2 projekty je hriech. spoločné majú tak max búranie 4. steny, ale kvalitou neporovnateľné.
841105
porovnávať tie 2 projekty je hriech. spoločné majú tak max búranie 4. steny, ale kvalitou neporovnateľné.
841096
3 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: do_Od
Pohoda. Hele tragédie ne, ale dneska to bylo vážně spíš směšný než cokoliv jinýho. 
841098
Pohoda. Hele tragédie ne, ale dneska to bylo vážně spíš směšný než cokoliv jinýho. 
841063
2 0
reagovat
Já bych si dovolil srovnat Deadpoola a She-Hulk. Oba se snažili o dětinský humor, promlouvání na diváky, občas vážnější téma, ale jen u jednoho to fungovalo.
Proč? Protože se k tomu přistupovalo jako k vysněnému projektu a ne k dalšímu konzumnímu seriálu, který si určitě nějaké diváky najde.
She-Hulk by mohla být fajn, ale těm nahoře byla tak nějak u pr.ele a taky to tak vypadá - nefunguje tam absolutně nic a seriál je dobrý maximálně jako týdenní GP. 
To si jen někdo řekl: Hele, Hulk je populární, podtrhneme to Wongem a do traileru nacpeme Daredevila, aby si na něj lidi počkali a nějak to dopadne.
841096
Já bych si dovolil srovnat Deadpoola a She-Hulk. Oba se snažili o dětinský humor, promlouvání na diváky, občas vážnější téma, ale jen u jednoho to fungovalo. Proč? Protože se k tomu přistupovalo jako k vysněnému projektu a ne k dalšímu konzumnímu seriálu, který si určitě nějaké diváky najde. She-Hulk by mohla být fajn, ale těm nahoře byla tak nějak u pr.ele a taky to tak vypadá - nefunguje tam absolutně nic a seriál je dobrý maximálně jako týdenní GP.  To si jen někdo řekl: Hele, Hulk je populární, podtrhneme to Wongem a do traileru nacpeme Daredevila, aby si na něj lidi počkali a nějak to dopadne.
5 -2
reagují: Muel
reagovat
Ja tento argument proste neberiem. Aj Ms Marvel bolo cielené pre úplne inú skupinu ľudí kam patrím ja a fungovalo to. Pri She Hulk to moc nefunguje no, aj keď by veľmi chcelo. Ja to pozerám, lebo je to krátke a mám veľa času, ale inak  :-
841092
Ja tento argument proste neberiem. Aj Ms Marvel bolo cielené pre úplne inú skupinu ľudí kam patrím ja a fungovalo to. Pri She Hulk to moc nefunguje no, aj keď by veľmi chcelo. Ja to pozerám, lebo je to krátke a mám veľa času, ale inak  *:-*
841088
11 -2
reagovat

Star Trek Lower Decks

Miestny hype som asi minul, lebo aspoň jeden by si to určite zaslúžilo. Je to super :+ Akurát beží tretia séria.
841091
Miestny hype som asi minul, lebo aspoň jeden by si to určite zaslúžilo. Je to super *:+* Akurát beží tretia séria.
Star Trek Lower Decks
2 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Dneska byla trailerová zpomalovačka se šípem
841089
Dneska byla trailerová zpomalovačka se šípem
841079
3 0
reagovat
Jsem začal tím, že to tu nechci bránit, a teď mě nutíte, abych to tu bránil. :D

Je velkej rozdíl mezi tím, když natočíš Batman a Robin nevědomky, a když si řekneš, že bys chtěl natočit něco jako Batman a Robin, aby sis z toho mohl udělat prdel. A duro to mimochodem formuloval naprosto správně, ono to opravdu je pro lidi formované internetem, memy a twitter dramaty. A já v tom furt nevidím nic špatnýho, to je jako kdybych začal koukat na Ordinaci a stěžoval si, že čumím na seriál pro český matky. 

Cílovka a nárokování jsou naprosto fér argumenty, zejména v době post-Star Wars Episode VIII. Lidi si utvoří představu o tom, co je a není pro ně, a pak se vztekají, když se natočí něco úplně jiného. 

A propos, že to přirovnám k Ally z toho samozřejmě nedělá druhou Ally. Ne, samozřejmě to není ani zdaleka tak geniální a přelomové, furt se bavíme o hodnocení 6/7-10. A kdyby mě to nebavilo, jsem na 5. Což je mimochodem furt víc, než kolik bych dal Boba Fettovi, na kterýho platí ta první varianta s Batmanem a Robinem.
841088
Jsem začal tím, že to tu nechci bránit, a teď mě nutíte, abych to tu bránil. *:D* Je velkej rozdíl mezi tím, když natočíš Batman a Robin nevědomky, a když si řekneš, že bys chtěl natočit něco jako Batman a Robin, aby sis z toho mohl udělat prdel. A duro to mimochodem formuloval naprosto správně, ono to opravdu je pro lidi formované internetem, memy a twitter dramaty. A já v tom furt nevidím nic špatnýho, to je jako kdybych začal koukat na Ordinaci a stěžoval si, že čumím na seriál pro český matky.  Cílovka a nárokování jsou naprosto fér argumenty, zejména v době post-Star Wars Episode VIII. Lidi si utvoří představu o tom, co je a není pro ně, a pak se vztekají, když se natočí něco úplně jiného.  A propos, že to přirovnám k Ally z toho samozřejmě nedělá druhou Ally. Ne, samozřejmě to není ani zdaleka tak geniální a přelomové, furt se bavíme o hodnocení 6/7-10. A kdyby mě to nebavilo, jsem na 5. Což je mimochodem furt víc, než kolik bych dal Boba Fettovi, na kterýho platí ta první varianta s Batmanem a Robinem.
11 -2
reagují: SteKi
reagovat
:D chápu. Problém je ale v kvalitě, ne v cílovce. Problém je, že jsme začali řekněme Iron Manem a došli k Batman And Robin Forever.
Že se u toho zacílilo na jinou cílovku je IMHO naprosto nepodstatné.
841087
*:D* chápu. Problém je ale v kvalitě, ne v cílovce. Problém je, že jsme začali řekněme Iron Manem a došli k Batman And Robin Forever. Že se u toho zacílilo na jinou cílovku je IMHO naprosto nepodstatné.
841073
4 -2
reagovat
- len ide o to, že typka tam začne kydať na ultravážne veci typu viac si toho zažila jak hulk, pritom hulk do **** luskol pre celý svet a pod., čiže neviem. okej, je to seriál pre ženy, i guess no. odpad to nie je, má to pár sympatickych vedlajšich postáv, ale je to podpriemer jak bič, ktorý dopozerám s obrovskou rezervou.
841084
- len ide o to, že typka tam začne kydať na ultravážne veci typu viac si toho zažila jak hulk, pritom hulk do **** luskol pre celý svet a pod., čiže neviem. okej, je to seriál pre ženy, i guess no. odpad to nie je, má to pár sympatickych vedlajšich postáv, ale je to podpriemer jak bič, ktorý dopozerám s obrovskou rezervou.
841073
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se