Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13581 - 13600 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Mě to bavilo hodně.
840759
Mě to bavilo hodně.
840743
3 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Nesmutni. Nejsi v tom sám ;) U GoT je to sázka na jistotu, která už asi nemá moc čím překvapit. Aspoň tak to cítím. U prstenů je to jiný, tam je ten potenciál prostě obrovský a proto se těším na každý díl, kdy doufám, že to už konečně všechno "zaklapne" a posadí mě to na zadek. Pořád jim zbývá skoro 40 dílů na to přesvědčit :D
840752
Nesmutni. Nejsi v tom sám *;)* U GoT je to sázka na jistotu, která už asi nemá moc čím překvapit. Aspoň tak to cítím. U prstenů je to jiný, tam je ten potenciál prostě obrovský a proto se těším na každý díl, kdy doufám, že to už konečně všechno "zaklapne" a posadí mě to na zadek. Pořád jim zbývá skoro 40 dílů na to přesvědčit *:D*
840710
6 -1
reagovat

Rick a Morty 06x02

Tak na tohle meta jsem nebyl vůbec naladěný, ani na Beth linku. Dost mě to nebavilo. Z těch "Morty" v hlavní roli jasně nejslabší.
840743
Tak na tohle meta jsem nebyl vůbec naladěný, ani na Beth linku. Dost mě to nebavilo. Z těch "Morty" v hlavní roli jasně nejslabší.
Rick a Morty 06x02
4 0
reagují: MarvinP
reagovat

Kdy?

bude na netflixu premiéra 1899 od tvůrců Dark? Jsem na to dočista zapomněl a těším se jak sele! 
840742
bude na netflixu premiéra 1899 od tvůrců Dark? Jsem na to dočista zapomněl a těším se jak sele! 
Kdy?
2 0
reagovat

House of the Dragon s01e04

Zatím bohužel nejslabší epizoda

Posedlost panenstvím mi zase jednou připomněla, že je to seriál z dílny HBO. Moc nadšení to nevyvolalo, i když se dá říci, že toto téma bylo i v Západozemí když né zásadním, tak důležitým určitě, ale zcela jistě nikdy nebylo bráno takto rigidně. A zatímco Rhaenyra se zbavila Hightowera, Alicent je po čase u dvora stále tou naivní holčičkou vláčenou událostmi, jež ani nenaznačuje nic z toho, čím by v budoucnu měla být, i když už se budoucí zárodky konfliktu z její strany s Rhaenyrou zcela jasně rýsují. Možná že její konečné pevné postavení se na stranu vlastní rodiny a svých vlastních, osobních dětí postaví na tomto? S tím bych se byl ochoten smířit. Ještě že ten Daemon je stabilně zdánlivý zmetek, ale jinak s dobrým srdcem. 

Pořád je to výborně natočené i zahrané, jen si prostě vybrali slabší moment.
840723
Zatím bohužel nejslabší epizoda [spoiler]Posedlost panenstvím mi zase jednou připomněla, že je to seriál z dílny HBO. Moc nadšení to nevyvolalo, i když se dá říci, že toto téma bylo i v Západozemí když né zásadním, tak důležitým určitě, ale zcela jistě nikdy nebylo bráno takto rigidně. A zatímco Rhaenyra se zbavila Hightowera, Alicent je po čase u dvora stále tou naivní holčičkou vláčenou událostmi, jež ani nenaznačuje nic z toho, čím by v budoucnu měla být, i když už se budoucí zárodky konfliktu z její strany s Rhaenyrou zcela jasně rýsují. Možná že její konečné pevné postavení se na stranu vlastní rodiny a svých vlastních, osobních dětí postaví na tomto? S tím bych se byl ochoten smířit. Ještě že ten Daemon je stabilně zdánlivý zmetek, ale jinak s dobrým srdcem. [/spoiler] Pořád je to výborně natočené i zahrané, jen si prostě vybrali slabší moment.
House of the Dragon s01e04
2 -5
reagovat
reaguje na: Godlike
Ja som na tom neni až tak ako ty že by ma to nebavilo, je to dobré, ale občas mi tiež príde že sa to až moc prechvaluje. Asi to je ale spôsobené aj tým že RoP ľudia nemôžu vystáť a tak keď si to priamo porovnajú tak im to z toho vychádza ako jasná pecka. Ja už som to tu písal a tiež ma ľudia vymínuskovali. GoT malo tú výhodu že tam bolo rozohratých niekoľko liniek niekoľkých rodov ktoré sa odohrávali daľeko od seba a vlastne spolu nijak nesúviseli, vrátane tajuplnej hrozby zo severu. Tu sa to vlastne celé točí len okolo jedného mesta a jedného trónu a je to zatiaľ také komornejšie.
840716
Ja som na tom neni až tak ako ty že by ma to nebavilo, je to dobré, ale občas mi tiež príde že sa to až moc prechvaluje. Asi to je ale spôsobené aj tým že RoP ľudia nemôžu vystáť a tak keď si to priamo porovnajú tak im to z toho vychádza ako jasná pecka. Ja už som to tu písal a tiež ma ľudia vymínuskovali. GoT malo tú výhodu že tam bolo rozohratých niekoľko liniek niekoľkých rodov ktoré sa odohrávali daľeko od seba a vlastne spolu nijak nesúviseli, vrátane tajuplnej hrozby zo severu. Tu sa to vlastne celé točí len okolo jedného mesta a jedného trónu a je to zatiaľ také komornejšie.
840710
6 -4
reagovat

HotD

Mě to vůbec, ale vůbec nebaví. Všechno jsem to už
prostě viděl. Zas dokola to stejný, předvídatelný. A to politikaření a pletichaření tam prostě není na takový úrovni, aby udrželo moji pozornost nebo mě něčim nadchlo. Samozřejmě, že je to vlastně ve všem lepší než RoP, ale já nevim, co mi chybí ke štěstí. Tam se vlastně těšim, co zas vymyslej za kokotinu nebo čim svou debilitu trumfne Galadriel, tady vůbec na nic.
Vim, že to slíznu.:D

Ale nemám to tam a ani mi to vlastně nevadí. GoT mě mělo od prvního dílu, kterej oproti tomuhle vypadal jak Jan Žižka, ale prostě to na mě fungovalo. 

Dokoukám a těšim se, co přijde za bejkárny, ale zatim jsem s těma chvalozpěvama fakt střízlivej. A nakonec vám asi přeci jen trochu závidim.)
840710
Mě to vůbec, ale vůbec nebaví. Všechno jsem to už prostě viděl. Zas dokola to stejný, předvídatelný. A to politikaření a pletichaření tam prostě není na takový úrovni, aby udrželo moji pozornost nebo mě něčim nadchlo. Samozřejmě, že je to vlastně ve všem lepší než RoP, ale já nevim, co mi chybí ke štěstí. Tam se vlastně těšim, co zas vymyslej za kokotinu nebo čim svou debilitu trumfne Galadriel, tady vůbec na nic. Vim, že to slíznu.*:D* Ale nemám to tam a ani mi to vlastně nevadí. GoT mě mělo od prvního dílu, kterej oproti tomuhle vypadal jak Jan Žižka, ale prostě to na mě fungovalo.  Dokoukám a těšim se, co přijde za bejkárny, ale zatim jsem s těma chvalozpěvama fakt střízlivej. A nakonec vám asi přeci jen trochu závidim.)
HotD
8 -7
reagují: Sigi, FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
K takové výbavě by se nadšeně natahoval každý. :D
840709
K takové výbavě by se nadšeně natahoval každý. *:D*
840701
2 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Bohužel je to pravda:D
840704
Bohužel je to pravda*:D*
840701
3 -1
reagovat
Boha to koho aj takéto niečo napadne? :D:D
840701
Boha to koho aj [url=https://www.instagram.com/p/CiSmTE5ICkz/?utm_source=ig_web_copy_link]takéto niečo[/url] napadne? *:D**:D*
4 -1
reagují: DarkSith, holub109
reagovat

Cobra Kai 5

Cobra Kai miluju. Perfektní mix osmdesátkové zábavy, která je tak cheesy, až je vlastně geniální. Letos mi chvíli trvalo než jsem se do toho dostal, ale pořád se pro mě jedná o skvělou podívanou. Něco podobného čím pro mě bylo MCU v začátcích. Perfektní zábavou, na kterou jsem se každý rok těšil. Navíc ty postavy prostě nejde nemiloval. Jsem zvědavý, co tvůrci předvedou příště a rozhodně doporučuji:+
840696
Cobra Kai miluju. Perfektní mix osmdesátkové zábavy, která je tak cheesy, až je vlastně geniální. Letos mi chvíli trvalo než jsem se do toho dostal, ale pořád se pro mě jedná o skvělou podívanou. Něco podobného čím pro mě bylo MCU v začátcích. Perfektní zábavou, na kterou jsem se každý rok těšil. Navíc ty postavy prostě nejde nemiloval. Jsem zvědavý, co tvůrci předvedou příště a rozhodně doporučuji*:+*
Cobra Kai 5
6 0
reagovat

Genndy Tartakovsky's Primal (2019)

Moc děkuju Hladovi za doporučení. Tohle je naprosto ultimátní conanovska pecka. :+
Popravdě se mi moc nechtělo do němého animáku, ale byla to chyba. S autorem mám minimální zkušenosti z jeho "dětské" tvorby a je to génius. 
Nenechte se odradit jednoduchou animaci, protože je na pozadí skutečné umění. Ale opravdu, tam jsou prostě záběry, které jsem si pauznul a chtěl zarámovat. Mimo to je to teda pořádně drsný, létají tam končetiny a hektolitry krve. Má to fajn buddy chemii. No a vzhledem k tomu, že to má finále druhé řady v pátek, tak je to aktuálně nejlepší fantasy v TV. A druhá řada teda graduje doslova epicky. Hrozně milá věc s trestuhodně málo hodnoceními na ČSFD, napravte to pls! 9/10
840689
Moc děkuju Hladovi za doporučení. Tohle je naprosto ultimátní conanovska pecka. *:+* Popravdě se mi moc nechtělo do němého animáku, ale byla to chyba. S autorem mám minimální zkušenosti z jeho "dětské" tvorby a je to génius.  Nenechte se odradit jednoduchou animaci, protože je na pozadí skutečné umění. Ale opravdu, tam jsou prostě záběry, které jsem si pauznul a chtěl zarámovat. Mimo to je to teda pořádně drsný, létají tam končetiny a hektolitry krve. Má to fajn buddy chemii. No a vzhledem k tomu, že to má finále druhé řady v pátek, tak je to aktuálně nejlepší fantasy v TV. A druhá řada teda graduje doslova epicky. Hrozně milá věc s trestuhodně málo hodnoceními na ČSFD, napravte to pls! 9/10
Genndy Tartakovsky's Primal (2019)
7 -1
reagují: duro
reagovat
reaguje na: KarelR

HoD 5 dil

Je v plánu  svatba .... Takže 8):o
840687
Je v plánu  svatba .... Takže *8)**:o*
HoD 5 dil
840679
4 0
reagovat

Rod draka S01E04

Popravdě se Daemonovi vůbec nedivím. Mladá Rhaenyra je díl od dílu víc zajímavější a taky neskutečně sexy. To, že se nakonec dají dohromady je od začátku nevyhnutelné. Právě proto se dost obávám až na scénu přijde její starší verze. Jako divák bych možná raději sledoval deset dalších sérií se současnou herečkou než rovnou skočil do doby, kdy naplno vypukne válka mezi Targaryeny. Podle mě by to rozhodně nebyla nuda. U každého dílu jsem zatím cítil stokrát víc napětí než u čehokoliv z RoP. 8)
PS: Snad bude mít Milly Alcock zajímavější karieru než Emilia Clarke.  
840680
[spoiler]Popravdě se Daemonovi vůbec nedivím. Mladá Rhaenyra je díl od dílu víc zajímavější a taky neskutečně sexy. To, že se nakonec dají dohromady je od začátku nevyhnutelné. Právě proto se dost obávám až na scénu přijde její starší verze. Jako divák bych možná raději sledoval deset dalších sérií se současnou herečkou než rovnou skočil do doby, kdy naplno vypukne válka mezi Targaryeny. Podle mě by to rozhodně nebyla nuda. U každého dílu jsem zatím cítil stokrát víc napětí než u čehokoliv z RoP.[/spoiler] *8)* PS: Snad bude mít Milly Alcock zajímavější karieru než Emilia Clarke.  
Rod draka S01E04
7 0
reagovat
Pán prstenů 1x03

Mám pocit, že to sklouzává do klasického prahnutí po odpovědích, než že bych hltal děj jako takový. Kdo je Stranger? Kdo je Adar? Kdo je Halbrandt? Ano, chci vědět, které teorie jsou správné a které ne – ale trochu jsem doufal, že tenhle seriál potáhnou i jiné věci než slušná "hobití" linka, charismatický Elendil a poctivý design skřetů :/ P.S. Už ty slow-motiony vyhoďte oknem, Galadriel na koni vážně bolela.

Rod draka 1x04

Další trefa do černého. Je docela smutné sledovat, jak Pána prstenů drží nad vodou hlavně výprava a hra na "kdo je kdo", zatímco Rod draka roztáčí parádní drama s jedním hradem a podhradím a asi šesti postavami, které se snaží navzájem převézt a zastínit. Hltal jsem to od začátku do konce, teď už jen aby Graham McTavish přestal být nepochopitelně upozaděným křovím.
840679
[b]Pán prstenů 1x03[/b] Mám pocit, že to sklouzává do klasického prahnutí po odpovědích, než že bych hltal děj jako takový. Kdo je Stranger? Kdo je Adar? Kdo je Halbrandt? Ano, chci vědět, které teorie jsou správné a které ne – ale trochu jsem doufal, že tenhle seriál potáhnou i jiné věci než slušná "hobití" linka, charismatický Elendil a poctivý design skřetů :/ P.S. Už ty slow-motiony vyhoďte oknem, Galadriel na koni vážně bolela. [b]Rod draka 1x04[/b] Další trefa do černého. Je docela smutné sledovat, jak Pána prstenů drží nad vodou hlavně výprava a hra na "kdo je kdo", zatímco Rod draka roztáčí parádní drama s jedním hradem a podhradím a asi šesti postavami, které se snaží navzájem převézt a zastínit. Hltal jsem to od začátku do konce, teď už jen aby Graham McTavish přestal být nepochopitelně upozaděným křovím.
14 -1
reagují: RainMakeR
reagovat

Rings of Power

Narazil som na nete na fakt zaujímavú teóriu o tom že Halbrand by mohol byť ten král mŕtvych ktorý nesplnil prísahu Isildurovi, neprišiel na pomoc a ten ho následne preklial. Časovo by to sedelo a keď sa nad tým zamyslím tak by to mohlo byť hodne zaujímavé ;)
840673
Narazil som na nete na fakt zaujímavú teóriu o tom že Halbrand by mohol byť [spoiler]ten král mŕtvych ktorý nesplnil prísahu Isildurovi, neprišiel na pomoc a ten ho následne preklial. Časovo by to sedelo a keď sa nad tým zamyslím tak by to mohlo byť hodne zaujímavé[/spoiler] *;)*
Rings of Power
4 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Podle mě pátá epizoda je její poslední no. Taky mi bude chybět. Ta druhá holka vůbec, ať už je tam Olivia.
840671
Podle mě pátá epizoda je její poslední no. Taky mi bude chybět. Ta druhá holka vůbec, ať už je tam Olivia.
840670
6 0
reagují: SteKi
reagovat
Ale jako tu holku (princeznu) nelze nemilovat. Takze predpokladam, ze bude trvat tak dva díly a preobsadi ji starsi verzi.
840670
Ale jako tu holku (princeznu) nelze nemilovat. Takze predpokladam, ze bude trvat tak dva díly a preobsadi ji starsi verzi.
6 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: speta.jr
Taky me to napadlo 
840669
Taky me to napadlo 
840668
3 0
reagovat

Draci 4

Je to tam! 9/10 

BTW Eyes wide shut, videl to tam nekdo taky?
840668
Je to tam! 9/10  BTW Eyes wide shut, videl to tam nekdo taky?
Draci 4
6 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se