Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13501 - 13520 Napsat příspěvek

Andor 8/10 - komplet

Star Wars is still dead but...

Jsem nevděčný parchant, celou dobu tady říkám, že doufám, že jim vydrží držet member-berries nostalgii na uzdě, ale zrovna v tom finále by se nějaká wow věc hodila. Build-up byl skvělý, ale být tam nějaká třešnička typu Luthen se světelným mečem (fan theory) tak tomu drbnu devítku. Ta potitulková scéna, budu dělat, že se nestala a byla dodána nátlakem studia po zvážení sledovanosti seriálu. Největší problém tak mám s hlavním postavou, spíše s jeho představitelem. Chápu, že první sezóna není o hlavní postavě - hybateli, ale o oblouku stát se hybatelem a nebýt "hýbán". Nicméně nevěřím, že Luna má charisma na to být hlavní postavou a hybatelem. Druhý problém mám s linkou "čuráčka" Cirila, k čemu to tam do háje bylo?

P.S. Doufám, že začli už natáčet druhou sezónu, bo to vypadá na větši otřesy u Lucasfilm/Disneyho než se po odvolání šefika myslelo. Bye Káťo!
848172
Star Wars is still dead but... Jsem nevděčný parchant, celou dobu tady říkám, že doufám, že jim vydrží držet member-berries nostalgii na uzdě, ale zrovna v tom finále by se nějaká wow věc hodila. Build-up byl skvělý, ale být tam nějaká třešnička typu Luthen se světelným mečem (fan theory) tak tomu drbnu devítku. Ta potitulková scéna, budu dělat, že se nestala a byla dodána nátlakem studia po zvážení sledovanosti seriálu. Největší problém tak mám s hlavním postavou, spíše s jeho představitelem. Chápu, že první sezóna není o hlavní postavě - hybateli, ale o oblouku stát se hybatelem a nebýt "hýbán". Nicméně nevěřím, že Luna má charisma na to být hlavní postavou a hybatelem. Druhý problém mám s linkou "čuráčka" Cirila, k čemu to tam do háje bylo? P.S. Doufám, že začli už natáčet druhou sezónu, bo to vypadá na větši otřesy u Lucasfilm/Disneyho než se po odvolání šefika myslelo. Bye Káťo!
Andor 8/10 - komplet
5 0
reagovat
reaguje na: duro
:D:D:D:D:D

Trochu jsem to čekal.

Jinak jako vážně, bylo to super. Za mě asi nejvíc Luthenův monolog a závěr předposlední epizody.

Problém je, že od SW seriálu očekávám určitý propriety a těch se mi moc nedostalo. Snad ve druhý sezóně. Na druhou stranu, práce s postavama a emoce možná nejlepší od... Epizody V. :D 87,91 %
848171
[spoiler]*:D**:D**:D**:D**:D* [/spoiler]Trochu jsem to čekal.[spoiler] [/spoiler]Jinak jako vážně, bylo to super. Za mě asi nejvíc Luthenův monolog a závěr předposlední epizody. Problém je, že od SW seriálu očekávám určitý propriety a těch se mi moc nedostalo. Snad ve druhý sezóně. Na druhou stranu, práce s postavama a emoce možná nejlepší od... Epizody V. *:D* 87,91 %
848098
5 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
A to je právě ta zásadní chyba.
SW byly vždy mix fantasy a sci-fi. Pohádka pro dospělé. Mohl jsi se do toho světa vžít. 

Do tohohle Andorova nudnyho bezbarvý světa fakt nechci. Umřel bych tam nudou. 
To bych se radši nechal sežrat sharlackem.
848167
A to je právě ta zásadní chyba. SW byly vždy mix fantasy a sci-fi. Pohádka pro dospělé. Mohl jsi se do toho světa vžít.  Do tohohle Andorova nudnyho bezbarvý světa fakt nechci. Umřel bych tam nudou.  To bych se radši nechal sežrat sharlackem.
848159
1 -15
reagují: hroubek
reagovat

Andor S01E12

Paradní díl se silnými momenty. Husina a radost koukat na nádhernou filmařinu. Star Wars v realistickém balení. 9/10
848159
Paradní díl se silnými momenty. Husina a radost koukat na nádhernou filmařinu. Star Wars v realistickém balení. 9/10
Andor S01E12
14 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Jestli je to tak vesele, tak si ji asi pustim.
848157
Jestli je to tak vesele, tak si ji asi pustim.
3 0
reagovat

Andor S1

nuda až do konce. Ta potitulková scéna je super:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
848156
nuda až do konce. Ta potitulková scéna je super*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Andor S1
2 -16
reagovat
reaguje na: duro
To bude v druhe sérii 8)
Přijde nová směna :+
848141
[spoiler]To bude v druhe sérii *8)* Přijde nová směna *:+*[/spoiler]
848098
1 0
reagovat
Novy trailer a konecne potvrdeny datum! Ta hudba je uzasna.
Copenhagen Cowboy | Official Trailer
848139
Novy trailer a konecne potvrdeny datum! Ta hudba je uzasna. [url=https://www.youtube.com/watch?v=3KBA_8tyI7U]Copenhagen Cowboy | Official Trailer [/url]
2 0
reagovat

Doom Patrol S4 Trailer

848103
https://www.youtube.com/watch?v=u3ZTtn9NbHk
Doom Patrol S4 Trailer
3 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Dúfam, že sa dozvieme, čo tam v tom väzení celý čas montovali. ;-)
848098
Dúfam, že sa dozvieme, čo tam [spoiler]v tom väzení celý čas montovali[/spoiler]. ;-)
848080
8 0
reagují: Memphis, RainMakeR
reagovat

Delhi Crime s02

Ve svém jádru je to klasická procedurální kriminálka, jen zasazená do záhadného indického subkontinentu silně kooperující s daným výchozím prostředím. Samotné případy jsou v obou sériích rekonstrukcí skutečných zločinů a po otřesném činu brutálního skupinového znásilnění, jež šokoval celý svět a na jehož následky oběť zemřela, pojednává druhá řada o zdánlivém návratu loupežného gangu Kacha-Baniyan okrádající a vraždící movité seniory v jejich příbytcích. Obě série jsou divácky nekompromisní a ze všeho nejvíce přinášejí poznání, že policista tvrdý chleba má, ale v Indii dvakrát tvrdší, když kromě běžného nátlaku politiků, médií a veřejnosti musí bojovat i s neuvěřitelně podfinancovaným stavem policie, kdy je kupříkladu kromě nedostatku takřka všeho nutného, policejní stanice pravidelně odpojována od elektřiny...
9/10
848092
Ve svém jádru je to klasická procedurální kriminálka, jen zasazená do záhadného indického subkontinentu silně kooperující s daným výchozím prostředím. Samotné případy jsou v obou sériích rekonstrukcí skutečných zločinů a po otřesném činu brutálního skupinového znásilnění, jež šokoval celý svět a na jehož následky oběť zemřela, pojednává druhá řada o zdánlivém návratu loupežného gangu Kacha-Baniyan okrádající a vraždící movité seniory v jejich příbytcích. Obě série jsou divácky nekompromisní a ze všeho nejvíce přinášejí poznání, že policista tvrdý chleba má, ale v Indii dvakrát tvrdší, když kromě běžného nátlaku politiků, médií a veřejnosti musí bojovat i s neuvěřitelně podfinancovaným stavem policie, kdy je kupříkladu kromě nedostatku takřka všeho nutného, policejní stanice pravidelně odpojována od elektřiny... 9/10
Delhi Crime s02
2 -3
reagovat
reaguje na: MarvinP
Jj, souhlas. Jedna z nej veci letoska (i kdyz pro masy moc niche) a prekvapive tomu odklepli i S2. :+
848090
Jj, souhlas. Jedna z nej veci letoska (i kdyz pro masy moc niche) a prekvapive tomu odklepli i S2. *:+*
848082
2 0
reagovat

WHAT IF...?

Dal jsem si to teď podruhé a to je opravdu to nejlepší co MARVEL za poslední roky nabídnul... 
Má to fakt všechno.

9/10
848084
Dal jsem si to teď podruhé a to je opravdu to nejlepší co MARVEL za poslední roky nabídnul...  Má to fakt všechno. 9/10
WHAT IF...?
5 -3
reagovat

Rehearsal

Chtěl jsem tu jen napsat, že je to naprosto geniální:

Je to naprosto geniální.
848082
Chtěl jsem tu jen napsat, že je to naprosto geniální: Je to naprosto geniální.
Rehearsal
6 0
reagují: The Joker
reagovat
btw. Finále Andora má potitulkovou scénu, tak nepropásněte ;)
848080
btw. Finále Andora má potitulkovou scénu, tak nepropásněte *;)*
11 0
reagují: duro
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
:D:D 

Škoda no. Je to samozřejmě mrda jak svině a Paddy je jedna z nejlepších postav celýho roku. 
848071
*:D**:D*  Škoda no. Je to samozřejmě mrda jak svině a Paddy je jedna z nejlepších postav celýho roku. 
848043
4 -1
reagovat
reaguje na: connor
Pravda, ale ako celok mi prišla 2ka ešte taká nedotiahnutá. Nie réžiou, ani scenárom, ale dejovými výkyvmi/dramaturgickousťou. Trojka už šla bomby.
848053
Pravda, ale ako celok mi prišla 2ka ešte taká nedotiahnutá. Nie réžiou, ani scenárom, ale dejovými výkyvmi/dramaturgickousťou. Trojka už šla bomby.
848050
0 0
reagovat
reaguje na: Muel
Rozběhlo se to velmi pěkně už v druhé polovině 2. série. :+
848050
Rozběhlo se to velmi pěkně už v druhé polovině 2. série. *:+*
848049
4 -1
reagují: Muel
reagovat

Better Call Saul S3

Nechcem tvrdiť, že sa to konečne rozbehlo, ale... konečne sa to rozbehlo! Je to dramatickejšie, zábavnejšie, vtipnejšie, vážnejšie a ako celok je zatiaľ 3ka určite naj. Off to S4!
848049
Nechcem tvrdiť, že sa to konečne rozbehlo, ale... konečne sa to rozbehlo! Je to dramatickejšie, zábavnejšie, vtipnejšie, vážnejšie a ako celok je zatiaľ 3ka určite naj. Off to S4!
Better Call Saul S3
2 0
reagují: connor
reagovat
Pluk mizeru zadna slava, nechapu z ceho tu jsou nekteri tak uchcani. A ten Paddy byl otravnej jak prase. Uplne spatny to nebylo, ale cekal jsem vetsi jizdu. 6/10.
848043
Pluk mizeru zadna slava, nechapu z ceho tu jsou nekteri tak uchcani. A ten Paddy byl otravnej jak prase. Uplne spatny to nebylo, ale cekal jsem vetsi jizdu. 6/10.
3 -11
reagují: Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se