Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 13561 - 13580 Napsat příspěvek
reaguje na: Papricek
- ešte som sa nedostal k dalším dielom, ale jo, tempo asi bude úderné, možno sa to hodí k tej štylistike a povahe sveta? uvidime, necham sa prekvapiť.
841049
- ešte som sa nedostal k dalším dielom, ale jo, tempo asi bude úderné, možno sa to hodí k tej štylistike a povahe sveta? uvidime, necham sa prekvapiť.
841044
2 0
reagovat
reaguje na: duro
- moon knight bola zaujimavo napisana postava hlavne. fandil som jej a celkovo ma to bavilo. aj ten sound design u konshua bol super. je to max 7mička, ale je to uplne v pohode. u she-hulk nefunguje prakticky vlastne nič zatiaľ.
841047
- moon knight bola zaujimavo napisana postava hlavne. fandil som jej a celkovo ma to bavilo. aj ten sound design u konshua bol super. je to max 7mička, ale je to uplne v pohode. u she-hulk nefunguje prakticky vlastne nič zatiaľ.
841032
3 -2
reagovat
reaguje na: Muel
Jediná výtka je asi až moc rychlé tempo, klidně to mohlo mít o jeden dva díly víc. Ale jinak to je fakt pecka.
841044
Jediná výtka je asi až moc rychlé tempo, klidně to mohlo mít o jeden dva díly víc. Ale jinak to je fakt pecka.
840828
3 0
reagují: Muel
reagovat
Moon Knight bol oproti Hulčici majstrovské dielo.
841032
Moon Knight bol oproti Hulčici majstrovské dielo.
5 0
reagovat
Já vpodstate u 3. Dílu končím. Až to bude komplet tak to jen proklikam. Jako u Moon Knighta ...
841026
Já vpodstate u 3. Dílu končím. Až to bude komplet tak to jen proklikam. Jako u Moon Knighta ...
840992
5 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
- neviem robili sme si s toho srandu celé tie 3 epizódy :D. potom nastali tiché momenty, kde som sa do toho zapozeral s motiváciou nájsť tam aspoň štipku kvality, no márne... bola to chyba.
841022
- neviem robili sme si s toho srandu celé tie 3 epizódy *:D*. potom nastali tiché momenty, kde som sa do toho zapozeral s motiváciou nájsť tam aspoň štipku kvality, no márne... bola to chyba.
841020
4 -1
reagovat
A tie ďalšie časti sú ešte o dosť horšie. :D
841021
A tie ďalšie časti sú ešte o dosť horšie. *:D*
840992
4 -1
reagovat
841020
https://youtu.be/3Z9yK3sMDUU
840992
2 -1
reagovat

She-Hulk S1E1-2-3

- nudná story, nesympatická hl. postava, zlý writing a celkovo zbytočnosť tohto projektu. musel som kukať s kamarátmi pretože sám by som to nedal.
840992
- nudná story, nesympatická hl. postava, zlý writing a celkovo zbytočnosť tohto projektu. musel som kukať s kamarátmi pretože sám by som to nedal.
She-Hulk S1E1-2-3
6 -2
reagují: RainMakeR, duro, Memphis
reagovat

She-Hulk S01E05

Celkem zábavný díl. Fungují zde dialogy a většina humorných scén. Pořád to není trefa do černého (zeleného), ale alespoň to není trapné. 6/10
840949
Celkem zábavný díl. Fungují zde dialogy a většina humorných scén. Pořád to není trefa do černého (zeleného), ale alespoň to není trapné. 6/10
She-Hulk S01E05
4 -6
reagovat
Mám za sebou tři díly a je to normálně super.:+
840853
Mám za sebou tři díly a je to normálně super.*:+*
840828
3 0
reagovat

Willow

Tyjo, po prvním geniálním traileru jsem na to úplně zapomněl a teď to vytáhnul Karel v novince o Indym.
A jo, na konci už jsem měl husinu: link
 Vypadá to parádně. Moc. :+
840846
Tyjo, po prvním geniálním traileru jsem na to úplně zapomněl a teď to vytáhnul Karel v novince o Indym. A jo, na konci už jsem měl husinu: https://www.youtube.com/watch?v=da7BYWyvwO8&ab_channel=Lucasfilm  Vypadá to parádně. Moc. *:+*
Willow
3 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Tak ono imho k tomu preobsazeni muselo dojit. Tech prvnich 5 dilu pokryva pres 10 let podle knizky a po detech Rhaenyra u Martina projde dost velkou fyzickou promenou. Soucasny herecce by se ta tricatnice tezko verila
840845
Tak ono imho k tomu preobsazeni muselo dojit. Tech prvnich 5 dilu pokryva pres 10 let podle knizky a po detech Rhaenyra u Martina projde dost velkou fyzickou promenou. Soucasny herecce by se ta tricatnice tezko verila
840806
4 0
reagovat

Cyberpunk: Edgerunners S1E1

je to dosť zaujímavé a ako hráč hry, ale zároveň nefanúšik anime ma to baví. vizuál a audio top a super je, že sa to graficky aj tématicky s hrou stotožňuje. a pekný detail: byt hlavnej postavy sa zhoduje s bytom, ktorý vlastnil V v hre. :+
840828
je to dosť zaujímavé a ako hráč hry, ale zároveň nefanúšik anime ma to baví. vizuál a audio top a super je, že sa to graficky aj tématicky s hrou stotožňuje. a pekný detail: byt hlavnej postavy sa zhoduje s bytom, ktorý vlastnil V v hre. *:+*
Cyberpunk: Edgerunners S1E1
5 0
reagují: Papricek, Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od
Tiež som to práve včera dopozeral. Áno, ten príbeh s vírom bol asi najpríbehovejší a nakoniec fajn. U mňa je najlepší diel ten v kaviarni, pretože si to tam hrozne dobre dával Thewlis.
840827
Tiež som to práve včera dopozeral. Áno, ten príbeh s vírom bol asi najpríbehovejší a nakoniec fajn. U mňa je najlepší diel ten v kaviarni, pretože si to tam hrozne dobre dával Thewlis.
840788
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podpisujem, Primal je parádna vec. :+
840826
Podpisujem, Primal je parádna vec. *:+*
840689
2 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
To vědět nechtěj. Vzhledově hrozná bota...:-
840812
To vědět nechtěj. Vzhledově hrozná bota...*:-*
840806
3 -2
reagovat

Rod draka

:o:o:o nieeee

To sa má fakt stať? Už v tejto sérií? Ale....ja už som si k nej vybudoval vzťah :DNo ktokoľvek ju nahradí (nechcem to vedieť! ) bude to mať u mňa ťažké.
840806
*:o**:o**:o* nieeee To sa má fakt stať? Už v tejto sérií? Ale....ja už som si k nej vybudoval vzťah *:D*No ktokoľvek ju nahradí (nechcem to vedieť! ) bude to mať u mňa ťažké.
Rod draka
840671
3 -1
reagují: MeaCulpa, Vardant
reagovat
Mám to obdobně, akorát s tím rozdílem, že mě moc nebavilo to peklo (chybí jim budget a to peklo si to strašně odneslo... Constantine se nekonal)
840789
Mám to obdobně, akorát s tím rozdílem, že mě moc nebavilo to peklo (chybí jim budget a to peklo si to strašně odneslo... Constantine se nekonal)
840788
2 -1
reagovat
Btw. jsem jediný, komu se druhá půlka Sandmana s Rose a sběrateli líbila o něco víc než ta první? Bylo to míň roztříštěný, zároveň tam byly trochu lepší emoce a bylo to vtipnější. Pokud bych měl ale vybrat nejlepší díl, tak je to furt ten v pekle. 

Snad ta druhá řada klapne.
840788
Btw. jsem jediný, komu se druhá půlka Sandmana s Rose a sběrateli líbila o něco víc než ta první? Bylo to míň roztříštěný, zároveň tam byly trochu lepší emoce a bylo to vtipnější. Pokud bych měl ale vybrat nejlepší díl, tak je to furt ten v pekle.  Snad ta druhá řada klapne.
4 -2
reagují: duro, Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se