Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11921 - 11940 Napsat příspěvek
SAS Rogue Heroes se dočkají druhé sezony :)

Knight řekl: "Series two will take the SAS into mainland Europe and will take our heroes to the limits of their endurance"
849366
SAS Rogue Heroes se dočkají druhé sezony :) Knight řekl: "Series two will take the SAS into mainland Europe and will take our heroes to the limits of their endurance"
13 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten blooper na konci je top. Tohle bude mega pecka
849353
Ten blooper na konci je top. Tohle bude mega pecka
849300
1 0
reagovat
Ted otazka zda na Amazonu maj prisnejsi kriteria pro splneni kvot nez na Flixu nebo naopak.
849328
Ted otazka zda na Amazonu maj prisnejsi kriteria pro splneni kvot nez na Flixu nebo naopak.
5 0
reagovat
Myslím že by sa to aj hodilo k tomu viac dospelejšiemu obsahu (Jack Ryan, Jack Reacher, Man in the High Castle), ktorý Amazon vytvára. 
849327
Myslím že by sa to aj hodilo k tomu viac dospelejšiemu obsahu (Jack Ryan, Jack Reacher, Man in the High Castle), ktorý Amazon vytvára. 
849326
4 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Kdyby se chopil momentálně jeden z nejlepších hororových režisérů, moji nejoblíbenější knižní série, tak to bude předčasný Vánoční dárek 8)
849326
Kdyby se chopil momentálně jeden z nejlepších hororových režisérů, moji nejoblíbenější knižní série, tak to bude předčasný Vánoční dárek *8)*
849319
7 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
Dúfam že mu na Amazone odklepnu Temnú vežu, ktorá je pre neho srdcový projekt a posledných pár týždňov o nej všade hovorí. :+
849319
Dúfam že mu na Amazone odklepnu Temnú vežu, ktorá je pre neho srdcový projekt a posledných pár týždňov o nej všade hovorí. *:+*
849314
12 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Midnight Club zrušeny po první řadě (stejně nechápu, proč to nemohla být mini série)
Flanagan se přesunul na Amazon.
849314
Midnight Club zrušeny po první řadě (stejně nechápu, proč to nemohla být mini série) Flanagan se přesunul na Amazon.
2 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
Mam pocit, ze jo a psal, ze to je vyjimka, takze fajn 
849306
Mam pocit, ze jo a psal, ze to je vyjimka, takze fajn 
849304
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Viděl Pepo Černobyl?
849304
Viděl Pepo Černobyl?
849303
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Po prvních obrázcích, teaseru a traileru jsem sdílel vaše rozpaky nad obsazením Ellie v Last of Us. Po čerstvým traileru jsou pryč, bude to pecka se vším všudy :)

Dokonce bych řekl, že nadšenej bude i Pepo, ale sázet se už nebudu :D
849303
Po prvních obrázcích, teaseru a traileru jsem sdílel vaše rozpaky nad obsazením Ellie v Last of Us. Po čerstvým traileru jsou pryč, bude to pecka se vším všudy :) Dokonce bych řekl, že nadšenej bude i Pepo, ale sázet se už nebudu :D
18 0
reagovat
Nemám konzoli. Dycky PC 8):D
849302
Nemám konzoli. Dycky PC *8)**:D*
849300
5 -2
reagovat
Protože je vocas a musí se ke všemu "vostře" vyjadřovat?:D
849301
Protože je vocas a musí se ke všemu "vostře" vyjadřovat?*:D*
849300
19 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ano
Ne
Ne
Proč?
849300
Ano Ne Ne Proč?
849299
12 0
reagovat
Další zombie apokalypsa? Co ten bubák na konci? To si půjčili z Resident Evil? 
Jo hru jsem nikdy nehrál a ani to neplánuju 8)
849299
Další zombie apokalypsa? Co ten bubák na konci? To si půjčili z Resident Evil?  Jo hru jsem nikdy nehrál a ani to neplánuju *8)*
849298
1 -19
reagovat
Last of Us trailer

Ty záběry jsou fakt nádherné. Joel přesvědčil už minule, teď potvrdil. Ani ta Ellie už mě moc neštve. Těším se nehorázně :+
849298
[url=https://youtu.be/pUke5mdoac0]Last of Us trailer [/url] Ty záběry jsou fakt nádherné. Joel přesvědčil už minule, teď potvrdil. Ani ta Ellie už mě moc neštve. Těším se nehorázně *:+*
17 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Pitch Meeting na RoP a jako obvykle mnohem lepší, než celý film/seriál na který odkazuje (i když tady nebyla laťka posazena příliš vysoko:D).

Kolikrát jsem si už říkal, jestli odpovědní lidé, tady konkrétně v Amazonu, na PM koukají a co si tak asi při tom myslí:

A) Tvl, fakt je to hrozný bullshit, co jsme vyprodukovali. Zítra svoláme krizový writers' room a něco s tím do S2 uděláme.
B) Ha, ha, vtipný, ale who fucking cares, prachy jsou prachy a stejně na to budou lidi koukat a diskutovat o tom, tak co.
C) Ha, ha, vtipný, ale PM guys to vlastně nemyslí vážně, to je jen taková legrace a až tak blbé to není, takže jsme v klidu.
D) Idioti to vůbec nepochopili, máme v ruce masterpiece (sledovanost a google trends přece nelžou!) a dokud lidi nepoznají celý náš masterplan (někdy okolo S10:D), tak vůbec netuší, jaká bomba to vlastně je.
E) PM video, trefující se do našeho projektu, jsem neviděl a to vyznění/hodnocení taky nesouhlasí:D

Život v korporátu mně naučil, že A) by stálo prachy navíc, takže na nástěnce/dashboardu v Amazonu to asi bude nějaká kombinace možností B) až E) a diskuze ohledně A) probíhá tak akorát při pauze na cígo mezi lidmi, kteří bohužel nerozhodují vůbec o ničem:D.
849272
[url=https://www.youtube.com/watch?v=zhsGVs6auq0]Pitch Meeting[/url] na RoP a jako obvykle mnohem lepší, než celý film/seriál na který odkazuje (i když tady nebyla laťka posazena příliš vysoko*:D*). Kolikrát jsem si už říkal, jestli odpovědní lidé, tady konkrétně v Amazonu, na PM koukají a co si tak asi při tom myslí: A) Tvl, fakt je to hrozný [spoiler]bullshit[/spoiler], co jsme vyprodukovali. Zítra svoláme krizový writers' room a něco s tím do S2 uděláme. B) Ha, ha, vtipný, ale who [spoiler]fucking[/spoiler] cares, prachy jsou prachy a stejně na to budou lidi koukat a diskutovat o tom, tak co. C) Ha, ha, vtipný, ale PM guys to vlastně nemyslí vážně, to je jen taková legrace a až tak blbé to není, takže jsme v klidu. D) Idioti to vůbec nepochopili, máme v ruce masterpiece (sledovanost a google trends přece nelžou!) a dokud lidi nepoznají celý náš masterplan (někdy okolo S10*:D*), tak vůbec netuší, jaká bomba to vlastně je. E) PM video, trefující se do našeho projektu, jsem neviděl a to vyznění/hodnocení taky nesouhlasí*:D*.  Život v korporátu mně naučil, že A) by stálo prachy navíc, takže na nástěnce/dashboardu v Amazonu to asi bude nějaká kombinace možností B) až E) a diskuze ohledně A) probíhá tak akorát při pauze na cígo mezi lidmi, kteří bohužel nerozhodují vůbec o ničem*:D*.
9 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jo taky jsem z toho byl překvapený. Každá je jiná, ale obě jsou jak říkáš hot. 8)
849270
Jo taky jsem z toho byl překvapený. Každá je jiná, ale obě jsou jak říkáš hot. *8)*
849261
4 0
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx

Wednesday 1-4

ta její spolubydlící, myslel jsem si že bude docela otravná. Je to přesně naopak .... Je taky boží :D8):+ a HOT
849261
ta její spolubydlící, myslel jsem si že bude docela otravná. Je to přesně naopak .... Je taky boží *:D**8)**:+* a HOT
Wednesday 1-4
849253
5 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Já zrovna dokoukal a jsem spoko. Nejsem nadšený, ale prostě mi to sedlo. Naopak, moje to miluje nadevše a já si klidně nechám líbit 2. sérii ve stejném duchu. 80%
849254
Já zrovna dokoukal a jsem spoko. Nejsem nadšený, ale prostě mi to sedlo. Naopak, moje to miluje nadevše a já si klidně nechám líbit 2. sérii ve stejném duchu. 80%
849253
3 0
reagovat
A to její spolubydlo, já furt koho mi ta borka připomíná.. ta mimika, pusa, gesta, ztřeštěnost.. to je celá mladší ségra Michelle z Prciček :)
849253
A to její spolubydlo, já furt koho mi ta borka připomíná.. ta mimika, pusa, gesta, ztřeštěnost.. to je celá mladší ségra Michelle z Prciček :)
4 -1
reagují: RainMakeR, rollman69
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se