Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11961 - 11980 Napsat příspěvek
reaguje na: Ravenhorn
Já vůbec nevím, co se snažíš říct
848878
Já vůbec nevím, co se snažíš říct
848877
10 -1
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: D_lete
Je vidět, že by by někteří "jedinci" neměli chodit na filmové a seriálové weby, protože jsou napojení na nějaký jiný MATRIX, neslučitelný s mým :D

Burtona já moc nemusím, ale je zajímavé, že tohle mi právě sedlo z jeho věcí asi nejvíc společně s Továrnou na čokoládu a Mars útočí, ostatní jeho filmy moc musím.
848877
Je vidět, že by by někteří "jedinci" neměli chodit na filmové a seriálové weby, protože jsou napojení na nějaký jiný MATRIX, neslučitelný s mým *:D* Burtona já moc nemusím, ale je zajímavé, že tohle mi právě sedlo z jeho věcí asi nejvíc společně s Továrnou na čokoládu a Mars útočí, ostatní jeho filmy moc musím.
848863
2 -6
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já vím, ona ta role asi bude trochu rozšířená oproti hře, ale po Bílým lotosu bych mu dal cokoliv. A tady v kombu s Offermanem, to bude těžce boží.
848872
Já vím, ona ta role asi bude trochu rozšířená oproti hře, ale po Bílým lotosu bych mu dal cokoliv. A tady v kombu s Offermanem, to bude těžce boží.
848868
7 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: do_Od

TLoU 1 spoiler

No, podle postavy, kterou hraje, tam bude asi jen epizodní.
848868
No, [spoiler]podle postavy, kterou hraje, tam bude asi jen epizodní.[/spoiler]
TLoU 1 spoiler
848866
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: D_lete
Já vydržel dva díly a vzdavam to, těšil jsem se, ale nebaví mě to, Burtona miluju, ale tohle jde mimo mě, časem to možná dokoukam, aspoň, že mám v práci Dva a půl “ Charlie” chlapa, jinak bych umřel nudou
848867
Já vydržel dva díly a vzdavam to, těšil jsem se, ale nebaví mě to, Burtona miluju, ale tohle jde mimo mě, časem to možná dokoukam, aspoň, že mám v práci Dva a půl “ Charlie” chlapa, jinak bych umřel nudou
848863
4 -2
reagovat
Murray Bartlett? Omg yes!
848866
Murray Bartlett? Omg yes!
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
TLoU characters plakáty. Tommy:-
Offerman ideální volba, snad dostane víc prostoru, než jeho postava ve hře.
Klasicky kromě Ellie zbytek fajn (jeji kamarádka z Euforie má větší charisma, než ona)
848865
[url=https://www.google.com/amp/s/comicbook.com/gaming/amp/news/the-last-of-us-hbo-show-posters/]TLoU[/url] characters plakáty. Tommy*:-* Offerman ideální volba, snad dostane víc prostoru, než jeho postava ve hře. Klasicky kromě Ellie zbytek fajn (jeji kamarádka z Euforie má větší charisma, než ona)
5 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Jo, hodně smutný, celkově. O Wednesday se mluví prakticky všude, ale co jsem viděl já na vlastní oči všem řečem navzdory je jenom Tim Burton evidentně na konci svých tvůrčích sil a Addamsovce bez své kouzelné jedinečnosti zbavené scénáristicky nejlínějším rozhodnutím při porcování franšízy- zasazení jedné členky ústředních postav do genericky náhodného prostředí young- adult školy čar a kouzel. No a je to moc  špatný, i ta jedna epizoda, co jsem viděl. Bohužel 3/10  a o moc více hodnocení prostě nevytáhnu.
848863
Jo, hodně smutný, celkově. O Wednesday se mluví prakticky všude, ale co jsem viděl já na vlastní oči všem řečem navzdory je jenom Tim Burton evidentně na konci svých tvůrčích sil a Addamsovce bez své kouzelné jedinečnosti zbavené scénáristicky nejlínějším rozhodnutím při porcování franšízy- zasazení jedné členky ústředních postav do genericky náhodného prostředí young- adult školy čar a kouzel. No a je to moc  špatný, i ta jedna epizoda, co jsem viděl. Bohužel 3/10  a o moc více hodnocení prostě nevytáhnu.
848854
5 -8
reagují: Ravenhorn, Gacy
reagovat
reaguje na: Memphis
Náhodou Queens gambit alebo prvá séria Mindhunter sú super8)
848862
Náhodou Queens gambit alebo prvá séria Mindhunter sú super*8)*
848858
8 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Hej! Kde jsem já jako? 
848860
Hej! Kde jsem já jako? 
848858
3 0
reagovat
Bill Lawrence chystá další seriál na Apple TV. :+
A obsazení vypadá skvěle. link
848859
Bill Lawrence chystá další seriál na Apple TV. *:+* A obsazení vypadá skvěle. https://youtu.be/vLiH06blNME 
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Daně, smrt a pepovo hejtování seriálů :D
848858
Daně, smrt a pepovo hejtování seriálů *:D*
848847
8 0
reagují: pepo, verbst
reagovat
reaguje na: Papricek
Vidíš, to je správný přístup! :D
848857
Vidíš, to je správný přístup! *:D*
848856
2 0
reagovat
reaguje na: connor
Nebude sám. Jako dvanáctileté holky aspoň mužem slintat nad šestnáctiletou Wednesday a mít při tom čisté svědomí
848856
Nebude sám. Jako dvanáctileté holky aspoň mužem slintat nad šestnáctiletou Wednesday a mít při tom čisté svědomí
848855
8 0
reagují: connor
reagovat
Duro je dvanáctiletá holka confirmed. :))
848855
Duro je dvanáctiletá holka confirmed. *:))*
7 -1
reagují: Papricek
reagovat
#teampepo 

Já bych dokonce řekl, ze ty adorace jsou hodně mimo. Pro mě je to další důkaz, jak je Burton naprosto vyřízenej, působí to jako jeho laciná imitace. Tohle je starej dobrej Burton asi jako je Werewolf by Night klasický universalovský horor. A ty "dokonalé addamsovské hlášky" jsou otřesné, obzvlášť když ona nic jiného než one linery neříká.

Po prvním díle jsem skončil. Se seriálem i s Burtonem. I když toho je mi spíš líto, hodně strmý pád - z jednoho z nejvýraznějších stylistů v korporátní nulu, která točí bezcenné remaky pro Disneyho a seriály na Netflix.

Pro dvanáctiletý holky ale asi dobrý.
848854
#teampepo  Já bych dokonce řekl, ze ty adorace jsou hodně mimo. Pro mě je to další důkaz, jak je Burton naprosto vyřízenej, působí to jako jeho laciná imitace. Tohle je starej dobrej Burton asi jako je Werewolf by Night klasický universalovský horor. A ty "dokonalé addamsovské hlášky" jsou otřesné, obzvlášť když ona nic jiného než one linery neříká. Po prvním díle jsem skončil. Se seriálem i s Burtonem. I když toho je mi spíš líto, hodně strmý pád - z jednoho z nejvýraznějších stylistů v korporátní nulu, která točí bezcenné remaky pro Disneyho a seriály na Netflix. Pro dvanáctiletý holky ale asi dobrý.
8 -5
reagují: D_lete
reagovat
reaguje na: pepo
Neboj v tomto prípade výnimočné závada nie je na tvojom prímači. Je to okej, ale tie adoracie sú mierne mimo.
848852
Neboj v tomto prípade výnimočné závada nie je na tvojom prímači. Je to okej, ale tie adoracie sú mierne mimo.
848850
7 -5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Keď z nich nebude stáť 99% za hovno, prestanem ich fuckovať :D 
848850
Keď z nich nebude stáť 99% za hovno, prestanem ich fuckovať *:D* 
848842
8 -2
reagují: Maverick
reagovat
Je fajn mít ve světě nějaký jistoty. Díky :+
848847
Je fajn mít ve světě nějaký jistoty. Díky *:+*
13 0
reagují: Memphis
reagovat

Wednesday

Takže je definitívne jasné, že neviem pozerať seriály. Za mńa rovnaký shit ako Mando alebo Stranger Things. Totálne rozťahané, lacno vyzerajúce a navyše nepochopili v čom je sila konceptu originálu a hlavne titulnej postavy. Čaro Adamsovcov fungovalo na ich výnimočnosti v realistickom svete, čo sa zasadením do nadprirodzeného svta stráca a Wednesday bola cool ako decko. 99% teenagerov sa správa podobne. Škoda. Tešil som sa. A po filmárskej stránkeje Burton úplne v prdeli. Jedine scéna s cellom na streche je krásna. 5/10 Videné 4 časti a dokukám to iba kvôli dcére (pred ktorou musím hrať nadšenie:D:D:D
848846
Takže je definitívne jasné, že neviem pozerať seriály. Za mńa rovnaký shit ako Mando alebo Stranger Things. Totálne rozťahané, lacno vyzerajúce a navyše nepochopili v čom je sila konceptu originálu a hlavne titulnej postavy. Čaro Adamsovcov fungovalo na ich výnimočnosti v realistickom svete, čo sa zasadením do nadprirodzeného svta stráca a Wednesday bola cool ako decko. 99% teenagerov sa správa podobne. Škoda. Tešil som sa. A po filmárskej stránkeje Burton úplne v prdeli. Jedine scéna s cellom na streche je krásna. 5/10 Videné 4 časti a dokukám to iba kvôli dcére (pred ktorou musím hrať nadšenie*:D**:D**:D*) 
Wednesday
14 -14
reagují: pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se