Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11881 - 11900 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Trevor lepší jak Stewart? Tak to je hodně velké rouhání :D
849880
Trevor lepší jak Stewart? Tak to je hodně velké rouhání *:D*
849877
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
:o
849879
*:o*
849877
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
V pohodě, byla to spíš narážka na nadšení z Willow a Strážců Galaxie Vánočního speciálu :D
849878
V pohodě, byla to spíš narážka na nadšení z Willow a Strážců Galaxie Vánočního speciálu *:D*
849863
2 0
reagovat
Tyjo, jsem tak pozadu, že jsem až teď zjistil, že Trevor to zabalil v Daily Show.
Měl jsem ho tam strašně moc rád, a sedlo mi to víc, než ta Stewartova éra. 

Paradoxně jsem si ale po tom posledním stand-upu na Netflixu říkal, že je to slabý a víc mu svědčí Daily Show :D
849877
Tyjo, jsem tak pozadu, že jsem až teď zjistil, že Trevor to zabalil v Daily Show. Měl jsem ho tam strašně moc rád, a sedlo mi to víc, než ta Stewartova éra.  Paradoxně jsem si ale po tom posledním stand-upu na Netflixu říkal, že je to slabý a víc mu svědčí Daily Show *:D*
2 -2
reagují: Vardant, Memphis
reagovat

Jeho temné esence 3

Tvl mám to rád. Ty světy a postavy mě baví. To jejich chování už tak moc ne... Snad se to zlepší.

Iorek> Draci
849873
Tvl mám to rád. Ty světy a postavy mě baví. To jejich chování už tak moc ne... Snad se to zlepší. Iorek> Draci
Jeho temné esence 3
3 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Z tohto vyberu som videl iba jednu vec a ta stala za hovno. Takze u mna 100% miss:D
849865
Z tohto vyberu som videl iba jednu vec a ta stala za hovno. Takze u mna 100% miss*:D*
849863
12 -1
reagují: duro, KarelR
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nevím no, letos pecky 1883, Yellowstone, Andor, Wednesday, Medvěd, Rod draka, Star Trek: Strange New Worlds, Poslední hvězdy stříbrného plátna, Reacher, Light & Magic, Cobra Kai, Pluk mizerů nebo Legenda jménem Vox Machina.

Nepřijdu si seriálovým vkusem úplně v hajzlu ;)
849863
Nevím no, letos pecky 1883, Yellowstone, Andor, Wednesday, Medvěd, Rod draka, Star Trek: Strange New Worlds, Poslední hvězdy stříbrného plátna, Reacher, Light & Magic, Cobra Kai, Pluk mizerů nebo Legenda jménem Vox Machina. Nepřijdu si seriálovým vkusem úplně v hajzlu *;)*
849859
11 -2
reagují: (=LIFTY=), pepo
reagovat
Z KarlaR se začíná stávat jistota toho, že co pochválí, tomu bych se měl okamžitě vyhnout:D
849859
Z KarlaR se začíná stávat jistota toho, že co pochválí, tomu bych se měl okamžitě vyhnout*:D*
3 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: dreamy
Súhrn prvého dielu - nejaká neznáma temnota unesie princa a jeho kráľovná matka vyšle na jeho záchranu vlastnú (blbú a neznesiteľnú) dcéru, jej lesbickú kamošku, kuchárku a staručkého rytiera, ktorý skape už v prvej epizóde.

Akože už som tento rok videl zopár zúfalo kreténskych kokotín, ale toto... :D:D:D
849857
Súhrn prvého dielu - nejaká neznáma temnota unesie princa a jeho kráľovná matka vyšle na jeho záchranu vlastnú (blbú a neznesiteľnú) dcéru, jej lesbickú kamošku, kuchárku a staručkého rytiera, ktorý skape už v prvej epizóde. Akože už som tento rok videl zopár zúfalo kreténskych kokotín, ale toto... *:D**:D**:D*
849856
8 0
reagovat

willow 1x1

Původní film mám rád, nebyla to nějak dospělá fantasy ale mělo to svoje kouzlo.. co se nám tady ale v prvních 20 minutách otevře za teen peklo, je teda něco:D
Nikdo z mladejch neumí hrát, dialogy jen blábolení, řeší se cucfleky a největší bizár je scéna s předčasnou ejakulací (pamatuje někdo soft v jednu ráno na nově deníky červenych střevíčků? Tohle je fakt jako scéna z toho:D)
Pak už je to jen podprůměrná nuda co má vizuál sobotní ČT pohádky s větším komparzem..

A WTF rajčata se skorem fresh 84% - 25% sou uplne v hajzlu, to už nemá s kvalitou vůbec nic společného..

Pokud je chut na teen fantasy oddechovku, tak Shannara Chronicles je v tomhle super, kdo neviděl tak může kouknout jak začínal Elvis;)
849856
Původní film mám rád, nebyla to nějak dospělá fantasy ale mělo to svoje kouzlo.. co se nám tady ale v prvních 20 minutách otevře za teen peklo, je teda něco*:D* Nikdo z mladejch neumí hrát, dialogy jen blábolení, řeší se cucfleky a největší bizár je scéna s předčasnou ejakulací (pamatuje někdo soft v jednu ráno na nově deníky červenych střevíčků? Tohle je fakt jako scéna z toho*:D*) Pak už je to jen podprůměrná nuda co má vizuál sobotní ČT pohádky s větším komparzem.. A WTF rajčata se skorem fresh 84% - 25% sou uplne v hajzlu, to už nemá s kvalitou vůbec nic společného.. Pokud je chut na teen fantasy oddechovku, tak Shannara Chronicles je v tomhle super, kdo neviděl tak může kouknout jak začínal Elvis*;)*
willow 1x1
3 0
reagují: duro
reagovat

Star Wars: Acolyte

Máme tu první fotky z natáčení. Nic moc se nedá usuzovat - jen že kostýmy vypadají tradičně dobře a zřejmě se dočkáme Jediů. :D8)
849855
Máme [url=https://imgur.io/a/FIwZiKe]tu[/url] první fotky z natáčení. Nic moc se nedá usuzovat - jen že kostýmy vypadají tradičně dobře a zřejmě se dočkáme Jediů. *:D**8)*
Star Wars: Acolyte
2 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
:+ pro Prime.

Ale :- za to, že se k nám nedostala ta detektivka s Molinou.

Dark Tower film neexistuje. To, co vzniklo, je jak kdyby někdo vzal Harry Pottera 1 a 4, nacpal ho do hodinu a půl dlouhého filmu a zahrál si ho tento pán. Mrzí mě, že to tehdy schytal zrovna Idris Elba a na dokonalý casting Muže v černém vyplýtvali MM.
Tolik režisérů si na tom vylámalo zuby a nakonec vznikl takový paskvil. Tak snad seriál nedopadne jak Pod kupolí nebo The Stand, ale Flanagan naštěstí ví, jak Kingovky uchopit.
Snad bude mít i úspěch, protože to bude minimálně na pět řad.
849845
*:+* pro Prime. Ale *:-* za to, že se k nám nedostala ta detektivka s Molinou. Dark Tower film neexistuje. To, co vzniklo, je jak kdyby někdo vzal Harry Pottera 1 a 4, nacpal ho do hodinu a půl dlouhého filmu a zahrál si ho [url=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e0/Steve_Urkel.jpg]tento pán[/url]. Mrzí mě, že to tehdy schytal zrovna Idris Elba a na dokonalý casting Muže v černém vyplýtvali MM. Tolik režisérů si na tom vylámalo zuby a nakonec vznikl takový paskvil. Tak snad seriál nedopadne jak Pod kupolí nebo The Stand, ale Flanagan naštěstí ví, jak Kingovky uchopit. Snad bude mít i úspěch, protože to bude minimálně na pět řad.
849821
10 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe

Dark tower

Už byl nějakej film ne? Kterej všichni fanoušci nenávidí.
Nečetl jsem to. Ale prý je to skvělý.
Takže si počkám až to uvedou na VOD. 

Podobnej osud jako Jeho temné esence, 
Hold rozsáhlé knižní série je lepší dát na seriál než na jeden film.
849828
Už byl nějakej film ne? Kterej všichni fanoušci nenávidí. Nečetl jsem to. Ale prý je to skvělý. Takže si počkám až to uvedou na VOD.  Podobnej osud jako Jeho temné esence,  Hold rozsáhlé knižní série je lepší dát na seriál než na jeden film.
Dark tower
849821
1 -1
reagovat

Dark Tower

Oh my god it is happening. Link :+:+:+
849821
Oh my god it is happening. [url=https://www.empireonline.com/tv/news/mike-flanagan-adapting-stephen-king-dark-tower-series/]Link[/url] *:+**:+**:+*
Dark Tower
13 0
reagují: (=LIFTY=), RainMakeR
reagovat
reaguje na: M.a.t.t.
...a některým na to stačily dvě série :-). Beth je Cersei s kovbojským kloboukem a ten seriál je pekelně nadhodnocenej.
849806
...a některým na to stačily dvě série :-). Beth je Cersei s kovbojským kloboukem a ten seriál je pekelně nadhodnocenej.
849790
7 -2
reagovat
reaguje na: Muf
Je nás víc
849802
Je nás víc
849801
6 -1
reagovat
reaguje na: M.a.t.t.
"uprimne neznasam Beth" KONEČNĚ někdo! Ta postava je zahraná skvěle ale to "jsemVěčněChlastajícíKouřícíMotherfakinNasranáBitch s traumatem z minulosti" mě hrozně vytáčí :D
849801
"uprimne neznasam Beth" KONEČNĚ někdo! Ta postava je zahraná skvěle ale to "jsemVěčněChlastajícíKouřícíMotherfakinNasranáBitch s traumatem z minulosti" mě hrozně vytáčí *:D*
849790
6 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Nepride mi to o tolko horsie ako predosle serie a stale mam ten serial rad, no nemozem si pomoct - zo vsetkych televiznych projektov od Sheridana mi Yellowstone sedi najmenej a nie som si isty, ci sa na tom do buducna nieco zmeni.

1883 je masterpiece, u Mayor of Kingstown mi sice chvilu trvalo, kym ma to chytilo, no na konci som uz bol regulerne nadseny a Tulsa King ma skutocne nasliapnute k jednemu zo serialov roka. Najviac ma inak prekvapuje ako to vie byt miestami vtipne, pricom Stallone si tu postavu neskutocne uziva. Nie som si teda isty, preco mam k Yellowstone o nieco rezervovanejsi vztah.

Mozno je to o postavach - vacsina hercov hra pritom skvelo, no zeby som ich charakterom vylozene fandil, to asi nie. A inak, viem ze si asi nabieham, no uprimne neznasam Beth a nechce sa mi verit, ze som v mensine :D. I ta je pritom objektivne zahrana dobre, no za mna je to podobny charakter na zabitie ako Joffrey z Game of Thrones. Scenar sa jej sice snazi dat urcitu hlbku a ospravedlnovat jej spravanie traumami z detstva, no za mna to velmi nefunguje. Vnimam ju ako prvoplanovo drsnu a po case uz trochu unavne pisanu figurku, ktora nevaha do takmer kazdeho kopat a nicit ludske zivoty - aj tych ktorych vidi prvykrat - len aby sa zavdacila otcovi. A ked som si myslel ze to uz horsie nemoze uroven, v piatej serii dosiahla z mojho pohladu uplne nove dno... no kym serial bezi, este ma sancu na napravu ?). Takisto beriem, ak niekomu tento jej vyvoj vyhovuje, no mne osobne naozaj nie.
849790
Nepride mi to o tolko horsie ako predosle serie a stale mam ten serial rad, no nemozem si pomoct - zo vsetkych televiznych projektov od Sheridana mi Yellowstone sedi najmenej a nie som si isty, ci sa na tom do buducna nieco zmeni. 1883 je masterpiece, u Mayor of Kingstown mi sice chvilu trvalo, kym ma to chytilo, no na konci som uz bol regulerne nadseny a Tulsa King ma skutocne nasliapnute k jednemu zo serialov roka. Najviac ma inak prekvapuje ako to vie byt miestami vtipne, pricom Stallone si tu postavu neskutocne uziva. Nie som si teda isty, preco mam k Yellowstone o nieco rezervovanejsi vztah. Mozno je to o postavach - vacsina hercov hra pritom skvelo, no zeby som ich charakterom vylozene fandil, to asi nie. A inak, viem ze si asi nabieham, no uprimne neznasam Beth a nechce sa mi verit, ze som v mensine *:D*. I ta je pritom objektivne zahrana dobre, no za mna je to podobny charakter na zabitie ako Joffrey z Game of Thrones. Scenar sa jej sice snazi dat urcitu hlbku a ospravedlnovat jej spravanie traumami z detstva, no za mna to velmi nefunguje. Vnimam ju ako prvoplanovo drsnu a po case uz trochu unavne pisanu figurku, ktora nevaha do takmer kazdeho kopat a nicit ludske zivoty - aj tych ktorych vidi prvykrat - len aby sa zavdacila otcovi. A ked som si myslel ze to uz horsie nemoze uroven, v piatej serii dosiahla z mojho pohladu uplne nove dno... no kym serial bezi, este ma sancu na napravu *?)*. Takisto beriem, ak niekomu tento jej vyvoj vyhovuje, no mne osobne naozaj nie.
849744
1 0
reagují: Kostěj, Muf
reagovat
reaguje na: Vardant

Y 5x1 závěr

Byl, ale pak se to rozjelo na výbornou v dalších dilech. 
849751
Byl, ale pak se to rozjelo na výbornou v dalších dilech. 
Y 5x1 závěr
849746
1 0
reagovat
Po tom prvním dílu 5. řady jsem taky nějak ztratil chuť se koukat dál. Ten závěr byl fakt hodně pitomý.
849746
Po tom prvním dílu 5. řady jsem taky nějak ztratil chuť se koukat dál. Ten závěr byl fakt hodně pitomý.
849744
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se