Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11941 - 11960 Napsat příspěvek

Wednesday

První díl teda hodně navnadil. Třeba moji to nechylo, prý je to moc "dětské", což ano, asi je to docela "teen", ale nám, co jsme vyrostli na středoškolských komediích to vůbec neva. Dialogy (člověk co rozumí tomuto typu humoru se i několikrát zasměje) a postavy fajn, Brienne z GoT překvapila. Ta kamera, atmosféra a některé záběry chvílemi naprostá paráda, dokonce na mě v některých záběrech ("hra světel")dýchla Stranger Things. Proč sakra ty seriály dnes můžou vizuelně vypadat skvěle a filmy jsou takový hnus?...

První díl 8/10 s přehledem a pokud se to bude celé vyvíjet dobrým směrem, tak náběh na devítku jak vyšitý.
849252
První díl teda hodně navnadil. Třeba moji to nechylo, prý je to moc "dětské", což ano, asi je to docela "teen", ale nám, co jsme vyrostli na středoškolských komediích to vůbec neva. Dialogy (člověk co rozumí tomuto typu humoru se i několikrát zasměje) a postavy fajn, Brienne z GoT překvapila. Ta kamera, atmosféra a některé záběry chvílemi naprostá paráda, dokonce na mě v některých záběrech ("hra světel")dýchla Stranger Things. Proč sakra ty seriály dnes můžou vizuelně vypadat skvěle a filmy jsou takový hnus?... První díl 8/10 s přehledem a pokud se to bude celé vyvíjet dobrým směrem, tak náběh na devítku jak vyšitý.
Wednesday
6 -3
reagovat

Prsteny

Adar pro druhou řadu přeobsazen. Plus obsazena banda no name herců
849237
Adar pro druhou řadu přeobsazen. Plus obsazena banda no name herců
Prsteny
2 -3
reagovat

Wednesday

Mám za sebou 5. dílů a musím říct, že se mi to prostě líbí. Jasně, Jenna je dokonalá a Fuckable atd. Přesto je i skvělá herečka a její ztvárnění miluji. Líbí se mi ta detektivní linka a občasné až černohumorné scény. Burton umí i lépe, ale myslím, si, že Netflix opět narazil na zlaté prase. Další postavy taky super a jediné, co mi tam vadí, tak je její rodina. Bohudík tam není tak často. Nejde ani tak o casting, který mi nevadí, ale spíš, že tam nemají moc co nabídnout.
849099
Mám za sebou 5. dílů a musím říct, že se mi to prostě líbí. Jasně, Jenna je dokonalá a Fuckable atd. Přesto je i skvělá herečka a její ztvárnění miluji. Líbí se mi ta detektivní linka a občasné až černohumorné scény. Burton umí i lépe, ale myslím, si, že Netflix opět narazil na zlaté prase. Další postavy taky super a jediné, co mi tam vadí, tak je její rodina. Bohudík tam není tak často. Nejde ani tak o casting, který mi nevadí, ale spíš, že tam nemají moc co nabídnout.
Wednesday
10 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ano.
848999
Ano.
848993
3 0
reagovat
reaguje na: rollman69
Takže i Showtime? 
848993
Takže i Showtime? 
848957
2 0
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak paráda. Díky
848957
Tak paráda. Díky
848949
1 0
reagují: verbst
reagovat
Upřesním jen, že to bude únor.
848949
Upřesním jen, že to bude únor.
848947
4 0
reagují: rollman69
reagovat
reaguje na: verbst
Skyshowtime. Paramount, Universal a Dreamworks v jednom. U nás první čtvrtletí 2023.
848947
Skyshowtime. Paramount, Universal a Dreamworks v jednom. U nás první čtvrtletí 2023.
848931
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jaká platforma? 
848931
Jaká platforma? 
848902
1 0
reagovat

Wednesday

Jenna Ortega je tu velmi mrdatelná, což je velmi fajn, ale krom ní je Wednesday mnohem víc dalším Harry Potterem než další Addamsovou Rodinou. 
Prostě až moc pro normíky, a to je škoda, potenciál byl větší než jen variovat klasická schémata teenage komedií jen s Addamsovským kořením navíc... ale je to jen těžko překvapení, už tak je pomalu zázrak že to Netflix úplně nezvrtal a vzniklo něco takto příjemného.
848924
Jenna Ortega je tu velmi mrdatelná, což je velmi fajn, ale krom ní je Wednesday mnohem víc dalším Harry Potterem než další Addamsovou Rodinou.  Prostě až moc pro normíky, a to je škoda, potenciál byl větší než jen variovat klasická schémata teenage komedií jen s Addamsovským kořením navíc... ale je to jen těžko překvapení, už tak je pomalu zázrak že to Netflix úplně nezvrtal a vzniklo něco takto příjemného.
Wednesday
11 0
reagovat
reaguje na: okkac
Já se bohužel nedostal ani k těmto skvostům :( Všechno mě čeká a asi nejspíše počkám na tu novou platformu u nás, kde to bude krásně vše na talíři. Rozhodně se na to vše ale těším.
848902
Já se bohužel nedostal ani k těmto skvostům :( Všechno mě čeká a asi nejspíše počkám na tu novou platformu u nás, kde to bude krásně vše na talíři. Rozhodně se na to vše ale těším.
848898
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
to jsi teda větší seriáložrout než já, já to po první epizodě vzdal. Asi chápu, kde se ten hajp bere, je to svěží a tak, ale bohužel nejsem čtrnáctiletá holka, abych si na tomhle ujížděl a toho krmení pro nás skoro-boomery tam zas není dost. Škoda, pustil bych to starší dceři, je jí 10, ale na ní by tam ještě bylo zas moc toho (mimochodem poněkud nemístného a zbytečného) gore.
848900
to jsi teda větší seriáložrout než já, já to po první epizodě vzdal. Asi chápu, kde se ten hajp bere, je to svěží a tak, ale bohužel nejsem čtrnáctiletá holka, abych si na tomhle ujížděl a toho krmení pro nás skoro-boomery tam zas není dost. Škoda, pustil bych to starší dceři, je jí 10, ale na ní by tam ještě bylo zas moc toho (mimochodem poněkud nemístného a zbytečného) gore.
848880
4 -3
reagovat

Tulsa King

Je to dost fajn. Není to v tak vážném duchu jako Yellowstone nebo Mayor of Kingstown. Překvapil mne celkém vysoký počet komediálních situací, které zatím teží ve stylu oldschool Stallone vs. moderní doba, kterou zameškával 25 let.
848898
Je to dost fajn. Není to v tak vážném duchu jako Yellowstone nebo Mayor of Kingstown. Překvapil mne celkém vysoký počet komediálních situací, které zatím teží ve stylu oldschool Stallone vs. moderní doba, kterou zameškával 25 let.
Tulsa King
848895
5 0
reagovat

Tulsa King

Obnoveno pro 2. sérii asi po 3. dílech. Na Paramountu se jedná o velký úspěch (Čekal někdo něco jiného?). Stallone se však vyjádřil, že natáčení seriálu pro něj bylo náročné, a že natáčení filmů je proti tomu Disneyland. Koukáte někdo? Já ještě bohužel neměl čas.
848895
Obnoveno pro 2. sérii asi po 3. dílech. Na Paramountu se jedná o velký úspěch (Čekal někdo něco jiného?). Stallone se však vyjádřil, že natáčení seriálu pro něj bylo náročné, a že natáčení filmů je proti tomu Disneyland. Koukáte někdo? Já ještě bohužel neměl čas.
Tulsa King
2 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je proto, že jsi napojený na jiný MATRIX.
848893
To je proto, že jsi napojený na jiný MATRIX.
848878
4 0
reagovat
Anna Torv je vůbec nějaká nedoceněná. Čekal jsem, že se po Mindhunterovi její kariéra trochu víc rozjede.

I když tohle by se do toho asi taky dalo počítat.
848889
Anna Torv je vůbec nějaká nedoceněná. Čekal jsem, že se po Mindhunterovi její kariéra trochu víc rozjede. I když tohle by se do toho asi taky dalo počítat.
8 0
reagovat
Anna Torv a Fringe je jedno z nejlepších spojení žena - seriál u kterého jsem jako divák byl.

Vůbec je Fringe srdcovka a Walter mi hrozně chybí...
848886
Anna Torv a Fringe je jedno z nejlepších spojení žena - seriál u kterého jsem jako divák byl. Vůbec je Fringe srdcovka a Walter mi hrozně chybí...
8 0
reagovat
reaguje na: Godlike
It had my curiosity. Now it has my attention. 
848882
It had my curiosity. Now it has my attention. 
848879
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Dopozerane: Takze je nakoniec z toho dalsia vykradacka Pottera. Ako dvojhodinovy film to mohlo byt vlastne aj fajn (niekde na urovni dvojky a trojky Fantastic Beasts). Ale chcel som vidiet novu Adamsovu rodinu. Dalsej natahovanej young adult fantasy som nepotreboval venovat tolko casu. Ale baby to budu milovat.
848880
Dopozerane: Takze je nakoniec z toho dalsia vykradacka Pottera. Ako dvojhodinovy film to mohlo byt vlastne aj fajn (niekde na urovni dvojky a trojky Fantastic Beasts). Ale chcel som vidiet novu Adamsovu rodinu. Dalsej natahovanej young adult fantasy som nepotreboval venovat tolko casu. Ale baby to budu milovat.
848846
9 -9
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: do_Od
Mě strašně potěšila Torv. Miloval jsem ji ve Fringe i Mindhunterovi a tady bude Tess, což mi doteď nějak uniklo. Skvělý!:+
848879
Mě strašně potěšila Torv. Miloval jsem ji ve Fringe i Mindhunterovi a tady bude Tess, což mi doteď nějak uniklo. Skvělý!*:+*
848872
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se