SheridanVerse
Yellowstone 5X1
eh, co to je?
Já mám všechny 4 sezony hodně rád a ono to tam nikdy nebylo moc o příběhu jako hlavně o těch postavách (prostě Sheridan) a mě fakt stačí málo jako třeba když si Costner nasadí klobouk a chraplakem promluví někomu do duše ale tady ani on nemá co hrát a vlastně celej díl říká uplně to samé pořád dokola a prakticky všechny ostatní postavy maj svoji linku/vývoj uplně uzavřenej..Kromě random naháněčky (ktera je ale super) mě to poprvé za celej serial vubec nebavilo a třeba ta nucena vata k natažení stopáže flashback na couru Beth, ktera má ale už přes dvě řady vyřešenej vztah s Ripem(a ještě to scénář veme přes super cheap random: sen/noční můra/vzpomínka) je teda bohužel fakt level Esmeralda. Jako telenovela zvrat je pak udělaná i zápletka, těhotná/autonehoda a tady to už smrdí scenaristickou impotencí: nemám pro tu postavu co napsat tak prijdes o dite a celou radu budes mit depku Navíc má celá sezona o 4 epizody víc než ta poslední.. no az se bojim koukat dal, abych si nezkazil fakt povedenej seros
Tulsa King 1X4
tady jiný kafe.. fungujou jak humorný scény tak ty dojemný...zase ten ''děj'' epizody není to hlavní (vpodstatě od toho uplně random zastavení v obchodu s trávou až k prodávání bálonku je to všechno az naivně nahodilé) ale tady funguje ta interakce mezi postavama, kdy je každej nějak zajímavej a člověk třeba fandi í tomu fackovaní botou od hovna
Je jasný, že Sheridan nemůže stíhat všech 143 tisíc serialů co teď děla a ten Yellowstone tím teda ted dost trpí a je to skoda..1923 to ale vynahradí
|
reagovat
|

Tady bych bral hned binge najednou. Čekání další týden bude dlouhé.