Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11301 - 11320 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr. Hlad
Minimálně třetí díl by měl být úplně nový příběh.
Já tam vidím hodně té přidané hodnoty. Pár scén to kopíruje doslova, ale ne nějak rušivě. Jinak je ta základní premisa obohacena zajímavými elementy, které ve hře nebyly.

A to jsem si říkal, že zrovna Hlad z toho bude nadšený :D
854909
Minimálně třetí díl by měl být úplně nový příběh. Já tam vidím hodně té přidané hodnoty. Pár scén to kopíruje doslova, ale ne nějak rušivě. Jinak je ta základní premisa obohacena zajímavými elementy, které ve hře nebyly. A to jsem si říkal, že zrovna Hlad z toho bude nadšený *:D*
854905
11 0
reagují: TedGeorge
reagovat

TLOU 8/10

Postěžuju si i tady, když na to TVZone nikdo neleze :(
Jak jste na tom s vizuálem? Mně to přišlo moc clean, až béčkově vypadající. Zejména lokace v QZ. Je to chybějícím filmovým zrnem? Nebo jsem divnej?
Bellu pořád moc nedávám, ale hraje to excelentně. Zavřu oči a slyším Ellie.
#Hlade ale fuj, co to říkáš. 
854908
Postěžuju si i tady, když na to TVZone nikdo neleze *:(* Jak jste na tom s vizuálem? Mně to přišlo moc clean, až béčkově vypadající. Zejména lokace v QZ. Je to chybějícím filmovým zrnem? Nebo jsem divnej? Bellu pořád moc nedávám, ale hraje to excelentně. Zavřu oči a slyším Ellie. #Hlade ale fuj, co to říkáš. 
TLOU 8/10
4 0
reagují: l-e-t-o, The Joker
reagovat

Last of Us

Já jsem nehráč ale pilot určitě na pěkných 8/10. První půlhodinka byla skvělá pak to trochu zpomalí kvůli tomu worldbuildingu ale v jednotlivých scénách to na mě fungovalo parádně. Např. na konci ta Joelova berserk chvilka a zabití policajta. Casting mě baví, z města už jsme pryč tak doufám, že to i nadále bude takhle dobré snad i lepší :)
854907
Já jsem nehráč ale pilot určitě na pěkných 8/10. První půlhodinka byla skvělá pak to trochu zpomalí kvůli tomu worldbuildingu ale v jednotlivých scénách to na mě fungovalo parádně. Např. [spoiler]na konci ta Joelova berserk chvilka a zabití policajta.[/spoiler] Casting mě baví, [spoiler]z města už jsme pryč[/spoiler] tak doufám, že to i nadále bude takhle dobré snad i lepší *:)*
Last of Us
5 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Ono to stejně platí i u herních adaptací, já jsem obří fanda knihy Metro 2033 a u herní adaptace jsem si říkal, ježiši, to je tak věrný a dobrý, proč bych to měl hrát? 
Pěkně o tomto kdysi mluvil Peter Jackson v souvislosti k LOTRovi a změnám oproti předloze. IMHO jsou dost nutné.
854906
Ono to stejně platí i u herních adaptací, já jsem obří fanda knihy Metro 2033 a u herní adaptace jsem si říkal, ježiši, to je tak věrný a dobrý, proč bych to měl hrát?  Pěkně o tomto kdysi mluvil Peter Jackson v souvislosti k LOTRovi a změnám oproti předloze. IMHO jsou dost nutné.
854905
5 0
reagovat

Last of Us

Ačkoliv mě to mrzí, tak já jsem vlastně s Pepem. Nejsem asi tak naštvaný a vlastně ani zklamaný, ale dost chápu, že jako nehráč má pocit, že dostal ne moc zajímavý svět a že mu ten pilot neprodal postavy, děj a ani nějaký příslib zajímavých věcí, které přijdou. Protože ono to fakt působí jako kombinace rutinního postapa a formálně Dawn of the Dead a Světové války Z. Síla té předlohy je ve vztazích a postavách a to tu zatím moc prostoru nedostalo. A já doufám, že to je kvůli dramaturgii a ne proto, že by to Mazin blbě napsal. Ale nevím. 

Já mám naopak jako hráč problém s tím, že jsem víceméně od začátku přemýšlel, proč bych na to měl čumět, když jsem to hrál. Je to "tak dobrá a tak přesná adaptace", až mě to nebaví. Nevidím tam zatím vůbec žádnou přidanou hodnotu. Zatím 6/10 a pokračovat budu jen proto, že o tom budu muset někam něco napsat. A trošku se bojím, že to nahoru nepůjde a že si u každého dílu budu říkat, že "tohle už jsem hrál". 
854905
Ačkoliv mě to mrzí, tak já jsem vlastně s Pepem. Nejsem asi tak naštvaný a vlastně ani zklamaný, ale dost chápu, že jako nehráč má pocit, že dostal ne moc zajímavý svět a že mu ten pilot neprodal postavy, děj a ani nějaký příslib zajímavých věcí, které přijdou. Protože ono to fakt působí jako kombinace rutinního postapa a formálně Dawn of the Dead a Světové války Z. Síla té předlohy je ve vztazích a postavách a to tu zatím moc prostoru nedostalo. A já doufám, že to je kvůli dramaturgii a ne proto, že by to Mazin blbě napsal. Ale nevím.  Já mám naopak jako hráč problém s tím, že jsem víceméně od začátku přemýšlel, proč bych na to měl čumět, když jsem to hrál. Je to "tak dobrá a tak přesná adaptace", až mě to nebaví. Nevidím tam zatím vůbec žádnou přidanou hodnotu. Zatím 6/10 a pokračovat budu jen proto, že o tom budu muset někam něco napsat. A trošku se bojím, že to nahoru nepůjde a že si u každého dílu budu říkat, že "tohle už jsem hrál". 
Last of Us
11 -12
reagují: (=LIFTY=), AndyKaufman
reagovat

The Bear

Po několika recenzích tady, jsem se rozhodl, ve dvě ráno, že to zkusím. Ve 4 ráno jsem už šel spát, ale chytlo mě to jak dlouho nic. Miluji filmy z prostředí gastra (Už bych tam nepracoval ani za milión) a líbí se na tom vlastně vše. Chybí tomu jen špetka konzistenčního příběhu, ale na tak malém prostoru si to seroš strašně dává. Postavy, atmosféra, herci, tam fakt vše klape. Nedávno jsem viděl tohle a to byla taky paráda :)
854904
Po několika recenzích tady, jsem se rozhodl, ve dvě ráno, že to zkusím. Ve 4 ráno jsem už šel spát, ale chytlo mě to jak dlouho nic. Miluji filmy z prostředí gastra (Už bych tam nepracoval ani za milión) a líbí se na tom vlastně vše. Chybí tomu jen špetka konzistenčního příběhu, ale na tak malém prostoru si to seroš strašně dává. Postavy, atmosféra, herci, tam fakt vše klape. Nedávno jsem viděl [url=https://www.csfd.cz/film/1052988-bod-varu/recenze/]tohle[/url] a to byla taky paráda :)
The Bear
4 0
reagovat
reaguje na: pepo
Tak serialy zjevne z nejakyho duvodu moc nebavi tady ani vetsinu redakce MZ... Ale mne to pripada takovy divny. Prece jde o to sledovat kvalitni veci a nudnej k nepreziti dokaze byt ve dvaceti minutach i dvouhodinovej film (joo, Thor 4).

Navic tohle velice dobre adresovala Irma Vep, ze na zacatku nataceni vseho tohle prece nebylo nejak pojmenovane a zaskatulkovane, ze tohle je ono a tohle je dobre a to ne. Nevim. Spis mi tak pripada, ze spousta lidi neprijala ten posun v divackych preferencich a furt berou serial = levnej shit co pobezi pondeli az patek odpoledne na Nove. Nevim, je to pro me matouci. Navic dnes pribyvaji kdejaky "hot takes", zpochybnuji se kvality UPLNE VSEHO...
854900
Tak serialy zjevne z nejakyho duvodu moc nebavi tady ani vetsinu redakce MZ... Ale mne to pripada takovy divny. Prece jde o to sledovat kvalitni veci a nudnej k nepreziti dokaze byt ve dvaceti minutach i dvouhodinovej film (joo, Thor 4). Navic tohle velice dobre adresovala Irma Vep, ze na zacatku nataceni vseho tohle prece nebylo nejak pojmenovane a zaskatulkovane, ze tohle je ono a tohle je dobre a to ne. Nevim. Spis mi tak pripada, ze spousta lidi neprijala ten posun v divackych preferencich a furt berou serial = levnej shit co pobezi pondeli az patek odpoledne na Nove. Nevim, je to pro me matouci. Navic dnes pribyvaji kdejaky "hot takes", zpochybnuji se kvality UPLNE VSEHO...
854881
11 0
reagují: Gonzi
reagovat
Mandalorian S3 trailer
Pedro je všude.
854899
[url=https://youtu.be/Znsa4Deavgg]Mandalorian S3 trailer [/url]Pedro je všude.
9 0
reagovat

Chucky

Dávat si na dobrou noc seriálového Chuckyho byl hodně dobrý nápad. Mám za sebou pět dílů a stále si to užívám. Jenom dvě poznámky:

1. Mám radost z Jakea a Devona. :+
2. Vůbec nechápu celou tu linku Charlese Lee Raye s Tiffany. Znám jenom původní trilogii, kde žádná Tiffany nebyla.
854898
Dávat si na dobrou noc seriálového Chuckyho byl hodně dobrý nápad. Mám za sebou pět dílů a stále si to užívám. Jenom dvě poznámky: 1. Mám radost z Jakea a Devona. *:+* 2. Vůbec nechápu celou tu linku Charlese Lee Raye s Tiffany. Znám jenom původní trilogii, kde žádná Tiffany nebyla.
Chucky
1 0
reagovat

The Last of Up

Po první epizodě konstatuji, že se nám tady rýsuje zasloužený seriálový hit. A možná jedna z nejlepších herních adaptací vůbec. Konkurence musí jen tiše závidět (ano mám na mysli zprzněný nedávný seriálový pokus o adaptaci hry Resident Evil od Netflixu). Pedro Pascal v roli Joela nemá chybu. S Bellou Ramsey mám ovšem větší problém. Nepopírám její herecké kvality, ale bude velmi těžké si na ní zvyknout. Například taková Cailee Spaeny by se podle mě do role Ellie typově hodila o dost víc.
První epizodě je těžké něco vytknout. Atmosféra i emoce fungují na maximum a čekání na další díly nebude snadné. ;) 
854895
Po první epizodě konstatuji, že se nám tady rýsuje zasloužený seriálový hit. A možná jedna z nejlepších herních adaptací vůbec. Konkurence musí jen tiše závidět (ano mám na mysli zprzněný nedávný seriálový pokus o adaptaci hry Resident Evil od Netflixu). Pedro Pascal v roli Joela nemá chybu. S Bellou Ramsey mám ovšem větší problém. Nepopírám její herecké kvality, ale bude velmi těžké si na ní zvyknout. Například taková Cailee Spaeny by se podle mě do role Ellie typově hodila o dost víc. První epizodě je těžké něco vytknout. Atmosféra i emoce fungují na maximum a čekání na další díly nebude snadné. *;)* 
The Last of Up
7 0
reagovat

The Last of Us

:+ som šťastný.
Pretože každý zásadný moment, ktorý si pamätám z hry je tam a všetko okolo čo je navyše, tam pasuje a dáva zmysel. Pedro je vo svojej úlohe dokonalý a nech už som o Belle písal a hovoril čokoľvek, hlboko sa jej ospravedlňujem, pretože trafila Ellie úplne presne. Hneď v prvej scéne si ma získala :+
A tá hudba na začiatku ?)
Už teraz závidím každému kto si to zahrá až potom čo uvidí seriál. To by mohol byť zaujímavý zážitok, zažiť to takto opačne. 

Btw. za koľko asi ohlásia seriál k Uncharted? :D
854891
*:+* som šťastný. Pretože každý zásadný moment, ktorý si pamätám z hry je tam a všetko okolo čo je navyše, tam pasuje a dáva zmysel. Pedro je vo svojej úlohe dokonalý a nech už som o Belle písal a hovoril čokoľvek, hlboko sa jej ospravedlňujem, pretože trafila Ellie úplne presne. Hneď v prvej scéne si ma získala *:+* A tá hudba na začiatku *?)* Už teraz závidím každému kto si to zahrá až potom čo uvidí seriál. To by mohol byť zaujímavý zážitok, zažiť to takto opačne.  Btw. za koľko asi ohlásia seriál k Uncharted? *:D*
The Last of Us
9 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
FALLOUT už se kutí :))
854890
FALLOUT už se kutí :))
854882
3 0
reagovat
Každopádně správná cesta k dobré herní adaptaci je mít k ruce tvůrce původní hry. Protože ten feeling hry je těžké dostat na plátno random lidmi, kteří třeba ani hru nehráli. 
854888
Každopádně správná cesta k dobré herní adaptaci je mít k ruce tvůrce původní hry. Protože ten feeling hry je těžké dostat na plátno random lidmi, kteří třeba ani hru nehráli. 
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Tak zase moment. Existuju aj take, co sa.mi pacia
854887
Tak zase moment. Existuju aj take, co sa.mi pacia
854885
4 -3
reagovat
Half-Life s nemluvným hrdinou by asi bylo celkem challenge. Je tam dost rozdíl. TLOU je hra, kde většinou čekáš na cut scény. HL žádné cut scény nemá. Ale jako jo, ten svět má potenciál na to, být filmově/seriálově zpracovaný. Jen je to prostě z pohledu adaptace úplně jiný případ než TLOU.
854886
Half-Life s nemluvným hrdinou by asi bylo celkem challenge. Je tam dost rozdíl. TLOU je hra, kde většinou čekáš na cut scény. HL žádné cut scény nemá. Ale jako jo, ten svět má potenciál na to, být filmově/seriálově zpracovaný. Jen je to prostě z pohledu adaptace úplně jiný případ než TLOU.
854882
2 0
reagovat
pepo & seriály = verbst & Avatar :D8)
854885
pepo & seriály = verbst & Avatar *:D**8)*
6 -4
reagují: pepo
reagovat
Half-Life by byl super, ale bylo by hrozně divné, kdyby Freeman mluvil:D
854884
Half-Life by byl super, ale bylo by hrozně divné, kdyby Freeman mluvil*:D*
854882
2 0
reagovat

Tlou

Zajímavé. Velmi zajímavé.

To prostředí je velmi skvělý.

Pokud to bude mít sukces. Což zřejmě je už teď jistý.

Můžeme se těšit třeba na adaptaci her Half life, Fallout? 
Protože jinak než seriálovou formou to dělat nejde. Stejně tak knižní fantasy... 
854882
Zajímavé. Velmi zajímavé. To prostředí je velmi skvělý. Pokud to bude mít sukces. Což zřejmě je už teď jistý. Můžeme se těšit třeba na adaptaci her Half life, Fallout?  Protože jinak než seriálovou formou to dělat nejde. Stejně tak knižní fantasy... 
Tlou
3 0
reagují: rollman69, Haggar, (=LIFTY=)
reagovat

TLoU

Když se k předloze přistupuje s láskou, tak fanoušci milující hru nemůžou být zklamáni. Naopak jsem měl od Sandmana poprvé pocit u seriálu, že tvůrci naprosto ví, co dělají a měl jsem z toho upřímnou radost. 
Nádherný smysl pro detail (film, na který se Joel se Sarah dívá!) a nekopíruje to jen příběh hry, ale přidává mu další smysluplné vrstvy (radio). V momentech, které ve hře nenajdete, velmi silné (dítě z venku)
Joel naprosto parádní, Ellie si trochu zvykám, protože Bella je prostě jiná, ale povahově ji docela vystihuje. Velkou radost mám z Tess. Už teď se ale těším na Billa:+
HBO je královská streamovací stanice, co se kvalitních seriálu týká (historie hovoří jasně a letos se nejvíc těším na dalsi řady Barryho a Succession) Netflixovky jsou takový fast food - uspokojí na chvíli, ale za chvíli zase dostanete hlad po něčem kvalitnějším. Z HBO produkce jste nasycení na týden 8)
854883
Když se k předloze přistupuje s láskou, tak fanoušci milující hru nemůžou být zklamáni. Naopak jsem měl od Sandmana poprvé pocit u seriálu, že tvůrci naprosto ví, co dělají a měl jsem z toho upřímnou radost.  Nádherný smysl pro detail (film, na který se Joel se Sarah dívá!) a nekopíruje to jen příběh hry, ale přidává mu další smysluplné vrstvy (radio). V momentech, které ve hře nenajdete, velmi silné (dítě z venku) Joel naprosto parádní, Ellie si trochu zvykám, protože Bella je prostě jiná, ale povahově ji docela vystihuje. Velkou radost mám z Tess. Už teď se ale těším na Billa*:+* HBO je královská streamovací stanice, co se kvalitních seriálu týká (historie hovoří jasně a letos se nejvíc těším na dalsi řady Barryho a Succession) Netflixovky jsou takový fast food - uspokojí na chvíli, ale za chvíli zase dostanete hlad po něčem kvalitnějším. Z HBO produkce jste nasycení na týden *8)*
TLoU
10 0
reagovat
Ale vsak ok. Netreba ma presviedcat. Serialy nie su pre mna a hotovo. Pokial niekto v celovecernej stopazi ani nedokaze naznacit preco by ma to malo bavit, fakt na to serem. A ten svet je tak strasne nudna chujovina, ze si radsej pozrem.divergenciu
854881
Ale vsak ok. Netreba ma presviedcat. Serialy nie su pre mna a hotovo. Pokial niekto v celovecernej stopazi ani nedokaze naznacit preco by ma to malo bavit, fakt na to serem. A ten svet je tak strasne nudna chujovina, ze si radsej pozrem.divergenciu
3 -17
reagují: The Joker
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se