Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11121 - 11140 Napsat příspěvek
reaguje na: Kostěj
Díky. Všichni jsme prostě uplný kokoti a neni to seriál pro nás.:D
844135
Díky. Všichni jsme prostě uplný kokoti a neni to seriál pro nás.*:D*
844132
5 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
Tvl sundej to než si to otevře FallenMaia a dostane infarkt :D
844133
Tvl sundej to než si to otevře FallenMaia a dostane infarkt *:D*
844132
7 -1
reagují: FallenMaia
reagovat

Recka prstenů moči na TVZone

Už je na to asi čas, že jo?
844132
Už je na to asi čas, [url=https://youtu.be/JQS1m65WUCI?t=36]že jo?[/url]
Recka prstenů moči na TVZone
11 -1
reagují: verbst, Godlike, Gonzi
reagovat

Danger 5

trailer

Je to 10 let staré, připomíná mi to Team America: Světovej policajt, má to dvě řady a já o tom slyším až teď?:D

844128
[url=https://www.youtube.com/watch?v=0Z09bNgSeMI]trailer [/url] Je to 10 let staré, připomíná mi to Team America: Světovej policajt, má to dvě řady a já o tom slyším až teď?*:D* 
Danger 5
5 0
reagují: hroubek
reagovat
Inak videl som teraz na youtube trailer na posledný diel HoD a teda, to už vyzerá na totalne epické finále jak sa patrí, woow. Už teraz sa teším na ďalší pondelok :+:+
844112
Inak videl som teraz na youtube trailer na posledný diel HoD a teda, to už vyzerá na totalne epické finále jak sa patrí, woow. Už teraz sa teším na ďalší pondelok *:+**:+*
4 -1
reagovat

House of Dragon

Súhlasím s tým čo tu už bolo napísané, tá časť s hľadaním Aegona po meste, to si mohli odpustit. Inak to bolo fajn. No vlastne ešte ten koniec s korunováciou, samotná korunovácia bola OK, ale ten úplný záver keď drak prerazil podlahu, pritom zabil stovky ľudí a celá kráľovská rodina zostane stáť na mieste a čumí? What? Na čo tam čakali? Kde bola nejaká stráž? Ten rev to som nechopil vôbec, to bolo schválne tak natočené že som si mal myslieť že začne pluť oheň? Mimochodom nieje rod Targaryenov imúnny voči ohňu? Či to bola len Daenerys? Neviem, ten koniec mi prišiel divne natočený a hlavne mi tam hodne krát udrelo do očí fakt zlé CGI. Inak som zostal dosť prekvapený z toho mrzáka o paličke, aspoň konečne ukázali čím ho Alicent ovláda, až som čakal že sa na konci postavý a začne jej ich oblizovať ako správny fetišista.

A ospravedlňujem sa ale nejak mi uniklo prečo Alicent s Ottom išli proti sebe, o čo išlo Ottovi? Ja som myslel že obom ide o to isté, nájsť Aegona a prinútiť ho ku korunovácii. Nepochopil som tú ich konverzáciu. On chcel Rhaenyru zabiť a Alicent nie? A preto musel mať každý svoj tím ktorý hľadal Aegona?

Ale čo ma najviac štvalo na tejto časti je že sme nedostali jedinú scénku s Rhaenyrou alebo Daemonom. Ale chápem že na to asi z pohľadu tvorcov nebol čas, tak uvidíme čo prinesie posledný diel.
844110
Súhlasím s tým čo tu už bolo napísané, tá časť s [spoiler]hľadaním Aegona po meste, to si mohli odpustit. Inak to bolo fajn. No vlastne ešte ten koniec s korunováciou, samotná korunovácia bola OK, ale ten úplný záver keď drak prerazil podlahu, pritom zabil stovky ľudí a celá kráľovská rodina zostane stáť na mieste a čumí? What? Na čo tam čakali? Kde bola nejaká stráž? Ten rev to som nechopil vôbec, to bolo schválne tak natočené že som si mal myslieť že začne pluť oheň? Mimochodom nieje rod Targaryenov imúnny voči ohňu? Či to bola len Daenerys? Neviem, ten koniec mi prišiel divne natočený a hlavne mi tam hodne krát udrelo do očí fakt zlé CGI. Inak som zostal dosť prekvapený z toho mrzáka o paličke, aspoň konečne ukázali čím ho Alicent ovláda, až som čakal že sa na konci postavý a začne jej ich oblizovať ako správny fetišista. A ospravedlňujem sa ale nejak mi uniklo prečo Alicent s Ottom išli proti sebe, o čo išlo Ottovi? Ja som myslel že obom ide o to isté, nájsť Aegona a prinútiť ho ku korunovácii. Nepochopil som tú ich konverzáciu. On chcel Rhaenyru zabiť a Alicent nie? A preto musel mať každý svoj tím ktorý hľadal Aegona? Ale čo ma najviac štvalo na tejto časti je že sme nedostali jedinú scénku s Rhaenyrou alebo Daemonom. Ale chápem že na to asi z pohľadu tvorcov nebol čas, tak uvidíme čo prinesie posledný diel.[/spoiler]
House of Dragon
1 -5
reagovat

Draci 9

Jako čekal jsem trochu větší akci... Ale bylo to dost kecaci. Přesto finále dilu je absolutně boží :D:D:D:D
Ale fakt jsem čekal že TO řekne 8)
844102
Jako čekal jsem trochu větší akci... Ale bylo to dost kecaci. Přesto finále dilu je absolutně boží *:D**:D**:D**:D* Ale fakt jsem čekal že TO řekne *8)*
Draci 9
5 -1
reagovat
reaguje na: warlock_
Imdb nemuzu posoudit, nevim jak tam funguje hodnoceni. Muze byt faktor, ze to publikum Prstenu je vyraznejsi starsi a drtive muzi a ono fajt jde videt, ze ta mlada generace ty filmy a serialy resi jinak, pokud vubec. Zadna aktivita na diskuzacich apod. Plus teda mam za to, ze minimalne v US je u nich nejpopularnejsi databaze Letterboxd (nejsledovanejsi film tam je par let stary parazit s 2M+). Na csfd byly Prsteny porad 100-200 hodnoceni za Draky a skocili ted az po moznosti hodnotit i cely seros, ne jen konkretni dily. To u Draku pujde az za tyden, tak tez jiste skoci.
844101
Imdb nemuzu posoudit, nevim jak tam funguje hodnoceni. Muze byt faktor, ze to publikum Prstenu je vyraznejsi starsi a drtive muzi a ono fajt jde videt, ze ta mlada generace ty filmy a serialy resi jinak, pokud vubec. Zadna aktivita na diskuzacich apod. Plus teda mam za to, ze minimalne v US je u nich nejpopularnejsi databaze Letterboxd (nejsledovanejsi film tam je par let stary parazit s 2M+). Na csfd byly Prsteny porad 100-200 hodnoceni za Draky a skocili ted az po moznosti hodnotit i cely seros, ne jen konkretni dily. To u Draku pujde az za tyden, tak tez jiste skoci.
844091
1 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Hlednání vožralého Aemona je prostě filler jako prase, hned jak tato zápletka začala jsem se modlil ať to není přes celý díl. No skoro bylo. 
844100
[spoiler]Hlednání vožralého Aemona je prostě filler jako prase, hned jak tato zápletka začala jsem se modlil ať to není přes celý díl. No skoro bylo. [/spoiler]
844098
3 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Pf, za mě teda další luxusní podávaná od začátku do konce 8);)
844098
Pf, za mě teda další luxusní podávaná od začátku do konce *8)**;)*
844096
9 -1
reagují: speta.jr
reagovat

Draci 9

Asi prvni epizoda v serii, kde jsem mel pocit umeleho natahovani deje. Takze dost mozna nejslabsi epizoda serii, ktera ale na zaver vytasi krasne eso a prislib na priste.
844096
Asi prvni epizoda v serii, kde jsem mel pocit umeleho natahovani deje. Takze dost mozna nejslabsi epizoda serii, ktera ale na zaver vytasi krasne eso a prislib na priste.
Draci 9
4 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: warlock_
To je nějaký zavádějící součet, protože na CSFD po dílech ty seriály začnou na defacto stejných počtech hodnocení a Drak si to pak drží víc, zatímco prsteny klesají (8. díl draka má víc hodnocení než finále RoP).
Samozřejmě oba dohromady mají méně hodnocení než Herkules.
844094
To je nějaký zavádějící součet, protože na CSFD po dílech ty seriály začnou na defacto stejných počtech hodnocení a Drak si to pak drží víc, zatímco prsteny klesají (8. díl draka má víc hodnocení než finále RoP). Samozřejmě oba dohromady mají méně hodnocení než Herkules.
844091
10 0
reagovat
reaguje na: duro
Je to tak. Xena je mnohem lepší než RoP. A vždy když se tam objevila Callisto nebo Ares tak jsem z toho měl skoro druhé vánoce. 8) ;)
844093
Je to tak. Xena je mnohem lepší než RoP. A vždy když se tam objevila Callisto nebo Ares tak jsem z toho měl skoro druhé vánoce. *8)* *;)*
844077
9 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pardon ospravedlňujem sa, nechal som sa vyprovokovať.

Ale fakt mi je zle keď vidím že niekto napíše že Xena je lepší seroš ako RoP a ešte sa mi smeje do ksichtu. A navyše keď vidím koľko majú tie ich príspevky palcov hore. Ja som tu žiadne palce nikdy nerozdával ale ako tak pozerám tak to začnem robiť pretože je to tu už neúnosné.
844092
Pardon ospravedlňujem sa, nechal som sa vyprovokovať. Ale fakt mi je zle keď vidím že niekto napíše že Xena je lepší seroš ako RoP a ešte sa mi smeje do ksichtu. A navyše keď vidím koľko majú tie ich príspevky palcov hore. Ja som tu žiadne palce nikdy nerozdával ale ako tak pozerám tak to začnem robiť pretože je to tu už neúnosné.
844090
4 -8
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak třeba na imdb i csfd Prsteny moci drtivě vítězí v počtu hodnocení :+
844091
Tak třeba na imdb i csfd Prsteny moci drtivě vítězí v počtu hodnocení *:+*
844062
3 -2
reagují: The Joker, Gonzi
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Hele a neprehanis to trochu? Je to jenom serial, uz se to fakt neda cist.
844090
Hele a neprehanis to trochu? Je to jenom serial, uz se to fakt neda cist.
844086
21 0
reagovat
Pravda bolí. Doporučuju inhalovat až dokud ti nebude lépe :D link
844088
Pravda bolí. Doporučuju inhalovat až dokud ti nebude lépe *:D* [url=https://gumlet.assettype.com/afkgaming%2Fimport%2Fmedia%2Fimages%2F64144-5f5d9b481fe5863c196d3441322ab983.jpeg?auto=format%2Ccompress&dpr=1.0&w=1200]link[/url]
844086
8 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Zo žiadneho seriálu mi nikdy nebolo tak napi... ako z tejto diskusie :(
844086
Zo žiadneho seriálu mi nikdy nebolo tak napi... ako z tejto diskusie *:(*
844085
2 -14
reagují: TedGeorge, Jardus
reagovat
Mně z toho seriálu taky. To tak prostě občas je, no.:D
844085
Mně z toho seriálu taky. To tak prostě občas je, no.*:D*
844084
12 0
reagovat
Ty vole, mne je zle. Mne je normálne úprimne na pi.... 
:-:-
844084
Ty vole, mne je zle. Mne je normálne úprimne na pi....  *:-**:-*
2 -16
reagují: Godlike
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist