Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11161 - 11180 Napsat příspěvek

Kabinet kuriozit Guillerma del Tora

Chudák Rick. Nic ve Walking Dead pro něj nebylo tak hrozné, jako jeho manželka v posledním příběhu Kabinetu. Ta mu dávala... No a i kvůli nesympatické a na ranu hlavní představitelce jsem trpěl i já. Jinak je to moc hezky natočená nuda, se slabým příběhem, i koncem.
Což jsem napsal o většině příběhů... Nejvíc tomu všemu podrážela nohy délka, výběr nudných povídek a nesympatických herců (Rupert Grint mě se svým macho přehráváním s.al už v Servantu. Podle mě je velmi špatný herec)
Pusťte si třetí, pátý a sedmý díl (ten ale nesedne každému)
Jako jednohubku pro pobavení druhý.
Zbytkem za mě neztracejte čas, protože opravdu o nic nepřijdete a čtvrtý pro lásku boží vynechejte určitě.
845476
Chudák Rick. Nic ve Walking Dead pro něj nebylo tak hrozné, jako jeho manželka v posledním příběhu Kabinetu. Ta mu dávala... No a i kvůli nesympatické a na ranu hlavní představitelce jsem trpěl i já. Jinak je to moc hezky natočená nuda, se slabým příběhem, i koncem. Což jsem napsal o většině příběhů... Nejvíc tomu všemu podrážela nohy délka, výběr nudných povídek a nesympatických herců (Rupert Grint mě se svým macho přehráváním s.al už v Servantu. Podle mě je velmi špatný herec) Pusťte si třetí, pátý a sedmý díl (ten ale nesedne každému) Jako jednohubku pro pobavení druhý. Zbytkem za mě neztracejte čas, protože opravdu o nic nepřijdete a čtvrtý pro lásku boží vynechejte určitě.
Kabinet kuriozit Guillerma del Tora
2 0
reagují: Ash_Black, okkac
reagovat

Spinoff Avengers Wandavision dostane spinoff Vision

845473
https://deadline.com/2022/10/vision-series-paul-bettany-wandavision-spinoff-marvel-disney-plus-1235157055/
Spinoff Avengers Wandavision dostane spinoff Vision
2 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat

Cronenberg Guillerma del Tora

Sedmý díl je nádherná pocta výše zmíněnému režisérovi a všem body sci-fi hororům osmdesátých let. Ano, příběh je jednoduchý, moc se tam kecá, než k něčemu dojde, ale je to celé provázené tak magickou a uhrančivou audiovizuální stránkou, že jsem jim to žral i s navijákem. Weeller, Boutella a Steve Agee ze Superstore už jsou jen příjemný bonus k tomu.
Chápu lidi, co se u toho budou nudit, ale mně se to tak přesně trefilo do nálady.
Taky to bude jediný příběh, který si pustím někdy znovu.
Musím dohnat Mandy a budu se těšit na další režisérův projekt.
845468
Sedmý díl je nádherná pocta výše zmíněnému režisérovi a všem body sci-fi hororům osmdesátých let. Ano, příběh je jednoduchý, moc se tam kecá, než k něčemu dojde, ale je to celé provázené tak magickou a uhrančivou audiovizuální stránkou, že jsem jim to žral i s navijákem. Weeller, Boutella a Steve Agee ze Superstore už jsou jen příjemný bonus k tomu. Chápu lidi, co se u toho budou nudit, ale mně se to tak přesně trefilo do nálady. Taky to bude jediný příběh, který si pustím někdy znovu. Musím dohnat Mandy a budu se těšit na další režisérův projekt.
Cronenberg Guillerma del Tora
4 0
reagovat

Případy - Taxivrah

Na ČSFD se objevil koment od "údajného Virguláka" (Odsouzený Taxivrah) - link Zajímalo by mě, jestli už internetový troling přerostl do takové míry (co bude příště, koment ke Kajínkoví napiše "Kajínek"?), nebo je to třeba vážně on. Každopádně se tam vyblil pěkně. Mě napsal i hezkou esej o "své" nevinně i do zpráv. 
845465
Na ČSFD se objevil koment od "údajného Virguláka" (Odsouzený Taxivrah) - https://www.csfd.cz/film/339773-pripady-1-oddeleni/1214786-taxivrah/recenze/?page=2 Zajímalo by mě, jestli už internetový troling přerostl do takové míry (co bude příště, koment ke Kajínkoví napiše "Kajínek"?), nebo je to třeba vážně on. Každopádně se tam vyblil pěkně. Mě napsal i hezkou esej o "své" nevinně i do zpráv. 
Případy - Taxivrah
3 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Její Thatcherová je příšerná varietní parodie a považuju za kolektivní demenci, že je za to oceňována. 
845457
Její Thatcherová je příšerná varietní parodie a považuju za kolektivní demenci, že je za to oceňována. 
845450
2 -3
reagovat

The Crown

S manželkou jsme se nemohli přenýst přes ten recast v třetí řadě a měli jsme hroznej kopr to jakkoliv nakoukávat, tak jsme to v prvním lockdownu ukončili po té "velšské" epizodě Charlese.
Teď jsme se k tomu po letech teda vrátili a zbytek třetí řady jsme slupnuli jak malinu. Teď už jsme ve čtvrtý epizodě čtvrtý řady a celkově si strašně užíváme ty herecký výkony. 
Helena Bonham Carter je fenomenální, Olivia jakbysmet.
A byť hraje skvěle, tak Gillian a její dikce a grimasy - to je strašný toto :D Iron Lady asi nebude moje oblíbenkyně. 
Každopádně, a je mi jedno jak moc daleko od pravdy to je - Diana je takový jakože cute tintítko, ale Crazy Eyes má a podle mě si za to mohli sami 8)
845450
S manželkou jsme se nemohli přenýst přes ten recast v třetí řadě a měli jsme hroznej kopr to jakkoliv nakoukávat, tak jsme to v prvním lockdownu ukončili po té "velšské" epizodě Charlese. Teď jsme se k tomu po letech teda vrátili a zbytek třetí řady jsme slupnuli jak malinu. Teď už jsme ve čtvrtý epizodě čtvrtý řady a celkově si strašně užíváme ty herecký výkony.  Helena Bonham Carter je fenomenální, Olivia jakbysmet. A byť hraje skvěle, tak Gillian a její dikce a grimasy - to je strašný toto *:D* Iron Lady asi nebude moje oblíbenkyně.  Každopádně, a je mi jedno jak moc daleko od pravdy to je - Diana je takový jakože cute tintítko, ale Crazy Eyes má a podle mě si za to mohli sami *8)*
The Crown
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Sorry, na Disney+
845430
Sorry, na Disney+
845427
7 0
reagovat

Atlanta

Od 2.11. všechny tři řady na HBO MAX. Můžete dohnat jeden z nejlepších seriálů a já třetí řadu :+
845427
Od 2.11. všechny tři řady na HBO MAX. Můžete dohnat jeden z nejlepších seriálů a já třetí řadu *:+*
Atlanta
6 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

V karavanu po...

Pokud jste si na ČT oblíbili série V karavanu po Slovensku / Česku, tak příští rok nás čeká "V karavanu po Maďarsku". Hámu vystřídá Vica Kerekes (zamilovaný smajlík)
845409
Pokud jste si na ČT oblíbili série V karavanu po Slovensku / Česku, tak příští rok nás čeká "V karavanu po Maďarsku". Hámu vystřídá Vica Kerekes (zamilovaný smajlík)
V karavanu po...
2 -2
reagovat
Od te LD&R epizodky od Finchera si docela preji, aby to del Toro natocil prave takhle. A kdyby k tomu treba pridal dalsiho CG Tintina, on nebo Jackson, tak bych se tez nezlobil. :+:+
845393
Od te LD&R epizodky od Finchera si docela preji, aby to del Toro natocil prave takhle. A kdyby k tomu treba pridal dalsiho CG Tintina, on nebo Jackson, tak bych se tez nezlobil. *:+**:+*
845370
6 0
reagovat
Souhlas. Autopsy a Pickman's Model zatím nejlepší povídky. Ostatní zůstaly za očekáváním. The Outside naprosto příšerný. Hrozně jsem zvědavý na The Viewing od Panose Cosmatose jestli jeho styl  Mandy nebo Beyond The Black Rainbow bude zachován 
845392
Souhlas. Autopsy a Pickman's Model zatím nejlepší povídky. Ostatní zůstaly za očekáváním. The Outside naprosto příšerný. Hrozně jsem zvědavý na The Viewing od Panose Cosmatose jestli jeho styl  Mandy nebo Beyond The Black Rainbow bude zachován 
845370
4 0
reagovat
V Horách šílenství už padlo x-krat kvůli rozpočtu. To je vzhledem k měřítku a žánru nenatocitelny film asi...
845390
V Horách šílenství už padlo x-krat kvůli rozpočtu. To je vzhledem k měřítku a žánru nenatocitelny film asi...
845370
2 -1
reagovat

Andor S01E08

Nejslabší díl, ale to nic nemění na tom, že je to hodně dobré. Nicméně na tomto dílu je snad nejvíce vidět, že tvůrci nechtějí dělat přístupnou a zábavnou podívanou pro masy. Tohle bylo hodně depresivní. 7/10
845378
Nejslabší díl, ale to nic nemění na tom, že je to hodně dobré. Nicméně na tomto dílu je snad nejvíce vidět, že tvůrci nechtějí dělat přístupnou a zábavnou podívanou pro masy. Tohle bylo hodně depresivní. 7/10
Andor S01E08
3 -2
reagovat

H.P. Lovecraft Guillerma del Tora

Konečně došlo na povídky od Lovecrafta.

Pátý je zatím nejlepší dil. Krásná práce s maskami, děsivá atmosféra a ďábelský Crispin Glover.

V šestém běhá Ron Weasley po Zapovězeném lese, bojuje s bubakem, co má za kumpána krysu s lidským obličejem, dojde i na hůlku (hahahahahaa) a je to hrozná nuda....

Mělo se to držet stopáže prvních dvou dílů. Na hodinu jsou ty příběhy hrozně utahane.

A vůbec, co se Del Toro zdržuje s takovým průměrným projektem pro Netflix a nenatočí konečně V horách šílenství?
845370
Konečně došlo na povídky od Lovecrafta. Pátý je zatím nejlepší dil. Krásná práce s maskami, děsivá atmosféra a ďábelský Crispin Glover. V šestém běhá Ron Weasley po Zapovězeném lese, bojuje s bubakem, co má za kumpána krysu s lidským obličejem, dojde i na hůlku (hahahahahaa) a je to hrozná nuda.... Mělo se to držet stopáže prvních dvou dílů. Na hodinu jsou ty příběhy hrozně utahane. A vůbec, co se Del Toro zdržuje s takovým průměrným projektem pro Netflix a nenatočí konečně V horách šílenství?
H.P. Lovecraft Guillerma del Tora
7 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Ano...
845329
Ano...
845302
2 -1
reagovat

Andor 8

Jak mě to obecně baví, tak tohle bylo moc. Takový nudný filler.
845315
Jak mě to obecně baví, tak tohle bylo moc. Takový nudný filler.
Andor 8
4 -4
reagovat
reaguje na: Muf
Tak hlavně, že jsi ten seriál, kterému komolíš název, DOKOUKAL ty pepíku :D

Řešíte kktiny furt .. já to zabalil po třetím dílu, protože to byla sračka a je mi jedno, kolik to stálo. Hnusný umělý cgi vizuál, debilní casting, postavy a děj nic moc, černý elf a další nesmysly radši bez komentáře (byť paradoxně on jako herec mi tam vadil snad nejmíň).
845302
Tak hlavně, že jsi ten seriál, kterému komolíš název, DOKOUKAL ty pepíku *:D* Řešíte kktiny furt .. já to zabalil po třetím dílu, protože to byla sračka a je mi jedno, kolik to stálo. Hnusný umělý cgi vizuál, debilní casting, postavy a děj nic moc, černý elf a další nesmysly radši bez komentáře (byť paradoxně on jako herec mi tam vadil snad nejmíň).
845297
2 -9
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Veď rovnako sa k tomu vyjadril TedGeodge aj Earthworm. Oni dostanú 30 lajkov a mňa idete zožrať :)

Ja teda neviem ale príde ti napríklad taký GRR Martin ako "snowflake"? Pretože on hovorí vpodstate presne to isté čo ja. Že tomu nerozumie:

“I don’t understand how people can come to hate so much something that they once loved. If you don’t like a show, don’t watch it! How has everything become so toxic?”
845300
Veď rovnako sa k tomu vyjadril [b]TedGeodge[/b] aj [b]Earthworm[/b]. Oni dostanú 30 lajkov a mňa idete zožrať *:)* Ja teda neviem ale príde ti napríklad taký GRR Martin ako "snowflake"? Pretože on hovorí vpodstate presne to isté čo ja. Že tomu nerozumie: [i]“I don’t understand how people can come to hate so much something that they once loved. If you don’t like a show, don’t watch it! How has everything become so toxic?”[/i]
845296
3 -8
reagovat
Tak imo je to tady spis uz scifi/fantasy/comics/star wars/marvel/whatever zone nez moviezone. Jak se nejedna o znacky, tak neni zajem. Chazelluv Babylon muze byt super-pecka a u recky bude tak 9 komentu, bez tech IP by uz ani mozna nebyl tenhle web. Ty serialy/filmy musi znamenat neco vic, neco blizsiho, a pak ten divak dal kouka i na veci, co se mu nelibi, protoze porad je to "ten" brand. Ja vzdal Andor v prubehu pateho nebo ktereho dilu, tak jako Boba Fetta apod, ale vic angazovany fanousek proste jede dal. :)
845298
Tak imo je to tady spis uz scifi/fantasy/comics/star wars/marvel/whatever zone nez moviezone. Jak se nejedna o znacky, tak neni zajem. Chazelluv Babylon muze byt super-pecka a u recky bude tak 9 komentu, bez tech IP by uz ani mozna nebyl tenhle web. Ty serialy/filmy musi znamenat neco vic, neco blizsiho, a pak ten divak dal kouka i na veci, co se mu nelibi, protoze porad je to "ten" brand. Ja vzdal Andor v prubehu pateho nebo ktereho dilu, tak jako Boba Fetta apod, ale vic angazovany fanousek proste jede dal. :)
10 -2
reagovat
Třeba já Ring of Piss dokoukal proto, že jsem byl zvědavý, jestli tam bude nakonec nějaký díl který bude celý  "ultra Epic", vzhledem k tomu šílenému rozpočtu, no nedočkal jsem se.... 
845297
Třeba já Ring of Piss dokoukal proto, že jsem byl zvědavý, jestli tam bude nakonec nějaký díl který bude celý  "ultra Epic", vzhledem k tomu šílenému rozpočtu, no nedočkal jsem se.... 
10 -2
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist