Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11161 - 11180 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Tak ono je to takhle vzdycky, ne? "Chce to ukazat valku se Skynetem", prijde Salvation a "mozna stacily jen ty drobky". Ony ty svety jsou udajne strasne obrovsky, ale realne je to vzdy o tech samych postavach, prvcich, zapletce... Ve skutecnosti lidi chteji to co znaji, co jim dava smysl.
844414
Tak ono je to takhle vzdycky, ne? "Chce to ukazat valku se Skynetem", prijde Salvation a "mozna stacily jen ty drobky". Ony ty svety jsou udajne strasne obrovsky, ale realne je to vzdy o tech samych postavach, prvcich, zapletce... Ve skutecnosti lidi chteji to co znaji, co jim dava smysl.
844413
9 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Dekádu se volá po dospělejších Star Wars a pak na ně nikdo nekouká. To nevymyslíš :D
844413
Dekádu se volá po dospělejších Star Wars a pak na ně nikdo nekouká. To nevymyslíš *:D*
844411
13 -4
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak tady je asi vysvetleni, proc nikdo nikde nepise o cislech sledovanosti Andora: online aktivita (clanky, diskuze, vyhledavani apod.) je v podstate na nule.
844411
Tak tady je asi vysvetleni, proc nikdo nikde nepise o cislech sledovanosti Andora: [url=https://twitter.com/Great_Katzby/status/1581048249699676160?s=20&t=5XG9HIh0bjbyZiqw5eFVCg]online aktivita (clanky, diskuze, vyhledavani apod.) je v podstate na nule[/url].
843685
6 -1
reagují: KarelR
reagovat

Andor 1x7

tvl to je bizár jak Brněnský vlakový nádraží. Fakt. Zajímavý scény s Mon Mothmou a postavou co hraje Skarsgárd.
Ale ten závěr ? wtf zase ? a bylo to zase natahovaný, dlouhý.
Nebaví mě to  :-
844409
tvl to je bizár jak Brněnský vlakový nádraží. Fakt. Zajímavý scény s Mon Mothmou a postavou co hraje Skarsgárd. Ale ten závěr ? wtf zase ? a bylo to zase natahovaný, dlouhý. Nebaví mě to  *:-*
Andor 1x7
3 -11
reagují: RidleyCrowe
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Draci jsou super, ale už stejně končí. Takže je fajn, že člověk  bude mít možná ještě kvalitnější náhradu. Fujimoto je v současnosti asi největší hvězda manga scény, jeden z těch tvůrců, který dokáže mainstream publiku prodat něco, co tak úplně mainstream není. Trošičku ve stylu Tarantina. :)
844380
Draci jsou super, ale už stejně končí. Takže je fajn, že člověk  bude mít možná ještě kvalitnější náhradu. Fujimoto je v současnosti asi největší hvězda manga scény, jeden z těch tvůrců, který dokáže mainstream publiku prodat něco, co tak úplně mainstream není. Trošičku ve stylu Tarantina. *:)*
844370
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tu platoničnost ti nějak nevěřím :D
844379
Tu platoničnost ti nějak nevěřím *:D*
844368
2 0
reagovat
reaguje na: dawko
jo a jejich Star Trek mel byt Indiana Jones.... komici :D
844375
jo a jejich Star Trek mel byt Indiana Jones.... komici *:D*
844335
2 0
reagovat

Chainsaw Man

Venku jsou Draci, Pan prstenů a já radši sleduju drama v kuchyni, biografii masového vraha a anime, kde má hlavní hrdina za mazlíčka motorovou pilu.
A jsem za to rád, protože se nemusím pozastavovat nad kvalitou. 
Perfektní to je.
844370
Venku jsou Draci, Pan prstenů a já radši sleduju drama v kuchyni, biografii masového vraha a anime, kde má hlavní hrdina za mazlíčka motorovou pilu. A jsem za to rád, protože se nemusím pozastavovat nad kvalitou.  Perfektní to je.
Chainsaw Man
7 -1
reagují: connor
reagovat
reaguje na: do_Od
Me holt chybi ta herecka, co hrala princeznu v prvních dílech. Sem se do ni platonicky zabouchnul.
844368
Me holt chybi ta herecka, co hrala princeznu v prvních dílech. Sem se do ni platonicky zabouchnul.
844367
8 -3
reagují: Sam.Vimes
reagovat
Za mě ten minulý a po něm asi tenhle aktuální. Plus pilot.
844367
Za mě ten minulý a po něm asi tenhle aktuální. Plus pilot.
844366
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jinak za me zatim nejlepsi dil serie HOD, jak sla princezna do bordelu.
844366
Jinak za me zatim nejlepsi dil serie HOD, jak sla princezna do bordelu.
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
Najvetsi nonsens bol ked Payne a spol. povedali ze sauron je ich Tony soprano, Walter White a porovnavali Rings of Power Ku Godfather :o:o:o:(:(:(
844335
Najvetsi nonsens bol ked Payne a spol. povedali ze sauron je ich Tony soprano, Walter White a porovnavali Rings of Power Ku Godfather *:o**:o**:o**:(**:(**:(*
15 0
reagují: speta.jr
reagovat
Lol! Až teď mi došlo, že RoP a HoD jsou dva různé seriály (ty vaše zkratky...) a ani v jednom nejsou draci s kozama. WTF :(:-:D
844324
Lol! Až teď mi došlo, že RoP a HoD jsou dva různé seriály (ty vaše zkratky...) a ani v jednom nejsou draci s kozama. WTF *:(**:-**:D*
3 -5
reagovat
BTW jak je Framed na filmy, tak je teď týdenní verze na seriály.
844323
BTW jak je Framed na filmy, tak je teď týdenní verze na [url=https://episode.wtf/]seriály.[/url]
1 -1
reagovat
Jeden ostrovní, druhý z jiné evropské země. :)
844322
Jeden ostrovní, druhý z jiné evropské země. *:)*
844320
1 -5
reagovat
Já vim, ze tedka asi neni ta správná chvile, ale jaký to teda jsou serialy?
844320
Já vim, ze tedka asi neni ta správná chvile, ale jaký to teda jsou serialy?
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MarvinP
Ok, když mi napíšeš, kolik jsi platil, tak to dorovnám zpátky. 
844319
Ok, když mi napíšeš, kolik jsi platil, tak to dorovnám zpátky. 
844318
2 -3
reagovat
Tohle poslední Tonyho manický období je tak náročný, že už jsem si i vypnul trvalej příkaz na platbu týhle stránky.  CliftonZone fakt dotovat nebudu.
844318
Tohle poslední Tonyho manický období je tak náročný, že už jsem si i vypnul trvalej příkaz na platbu týhle stránky.  CliftonZone fakt dotovat nebudu.
9 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dobrý tipy :+ Ale ne, není tam fantasy, scifi ani nadpřirozeno.
844313
Dobrý tipy *:+* Ale ne, není tam fantasy, scifi ani nadpřirozeno.
844311
1 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Feel good remake je What we do in the Shadows?

Druhé tamto fantasy, jak mají přidělené zvířátka ?:D
844311
Feel good remake je What we do in the Shadows? Druhé tamto fantasy, jak mají přidělené zvířátka ?*:D*
844304
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist