Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11141 - 11160 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
To cos napsal není reakce na mé sdělení.
Já se nebavím nutně o Abbie. Tím tuplem se nebavím o Joelu a Ellie. Říkám, že pro mě "vysvětlení" akce nese diametrálně jinou hodnotu, než "souhlas" s akcí.

Obvzlášť u postavy, kterou mám ovládat (a tedy jí "pomáhat").
855728
To cos napsal není reakce na mé sdělení. Já se nebavím nutně o [spoiler]Abbie[/spoiler]. Tím tuplem se nebavím o Joelu a Ellie. Říkám, že pro mě "vysvětlení" akce nese diametrálně jinou hodnotu, než "souhlas" s akcí. Obvzlášť u postavy, kterou mám ovládat (a tedy jí "pomáhat").
855712
4 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gonzi
To je v pohode, z tohto hladiska je rovnaky psychopat aj Joel alebo Ellie. Tym by som to asi uz uzavrel.
855712
To je v pohode, z tohto hladiska je rovnaky psychopat aj Joel alebo Ellie. Tym by som to asi uz uzavrel.
855706
4 -2
reagují: Gonzi
reagovat
Tak já taky dokážu pochopit, že je někdo třeba psychopat a pak vraždí lidi aby se ukájel. Mně ale "pochopení" nestačí. Věřím, že existuje vysvětlení i pro činy hlavní postavy hry Hatred, například ( link ).
Opět, to je jen ten principiélní rozdíl mezi námi. Tobě stačí pochopení. Mě pochopení stačí u záporáka. U hlavní postavy, speciálně té, do které se mám vžít, mi to opravdu nestačí.
855706
Tak já taky dokážu pochopit, že je někdo třeba psychopat a pak vraždí lidi aby se ukájel. Mně ale "pochopení" nestačí. Věřím, že existuje vysvětlení i pro činy hlavní postavy hry Hatred, například ( https://www.youtube.com/watch?v=FeAXBlk7fsA ). Opět, to je jen ten principiélní rozdíl mezi námi. Tobě stačí pochopení. Mě pochopení stačí u záporáka. U hlavní postavy, speciálně té, do které se mám vžít, mi to opravdu nestačí.
855699
4 0
reagují: Gorecki
reagovat
Nie, nepovazujem ho vobec za ospravedlnitelne, ale za pochopitelne. Je v tom velky rozdiel. Ze chapem motivaciu tej postavy, ale neobhajujem ju. Najma sa stale bavime o niecom, co skratka nemozes zo svojej pozicie pochopit, ked si si tou jej cestou nepresiel. A ta hra ti dava nejake tie voditka, ako jej motivaciu sposobit Joelovi nejake to utrpenie pred smrtou POCHOPIT. Koniec koncov, ak si odmyslime to prestrelenie kolien, nie je to v nicom odlisne od toho, co spravil Joel v zavere prveho dielu serialu.
855699
Nie, nepovazujem ho vobec za ospravedlnitelne, ale za pochopitelne. Je v tom velky rozdiel. Ze chapem motivaciu tej postavy, ale neobhajujem ju. Najma sa stale bavime o niecom, co skratka nemozes zo svojej pozicie pochopit, ked si si tou jej cestou nepresiel. [spoiler]A ta hra ti dava nejake tie voditka, ako jej motivaciu sposobit Joelovi nejake to utrpenie pred smrtou POCHOPIT. Koniec koncov, ak si odmyslime to prestrelenie kolien, nie je to v nicom odlisne od toho, co spravil Joel v zavere prveho dielu serialu.[/spoiler]
855647
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jen chutnej svoji medicinu, kdy svinis vse kam vlezes. At se bavi o cem chteji, to necti.
855691
Jen chutnej svoji medicinu, kdy svinis vse kam vlezes. At se bavi o cem chteji, to necti.
855672
7 -10
reagovat
Nic proti, ale seriály už jsou Last of Us solidně zasvinene, tak už asi nemusíte opakovat tu letitou diskuzi z her...
855672
Nic proti, ale seriály už jsou Last of Us solidně zasvinene, tak už asi nemusíte opakovat tu letitou diskuzi z her...
5 -5
reagují: Codename.Onyx
reagovat
Lenže zásadná vec na ktorú tak nejak zabúdaš je tá že v postapo svete kde na teba za každým rohom čaká zombík s hríbom namiesto hlavy sú všetci svojim spôsobom tak trochu psychopati, ak mi rozumieš ;)
855654
Lenže zásadná vec na ktorú tak nejak zabúdaš je tá že v postapo svete kde na teba za každým rohom čaká zombík s hríbom namiesto hlavy sú všetci svojim spôsobom tak trochu psychopati, ak mi rozumieš *;)*
855647
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Z pohledu pomsty? Zajímavé. Každopádně ani netvrdím, že mám "správnou" odpověď, ale že ji mám zjevně jinou, než třeba Gorecki.
855653
Z pohledu pomsty? Zajímavé. Každopádně ani netvrdím, že mám "správnou" odpověď, ale že ji mám zjevně jinou, než třeba Gorecki.
855652
3 0
reagovat
Tohle je jedna z veci, ktera se probira v prvnim rocniku na pravech a ne, neni na to zadna spravna odpoved.
855652
Tohle je jedna z veci, ktera se probira v prvnim rocniku na pravech a ne, neni na to zadna spravna odpoved.
855647
4 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
jo link :D
Každopádně se bavíme o trestu vs prevenci. Zásadní rozdíl. Nemluvě o tom, že i jako výslechovou metodu to za těch 13 let vnímám už trochu jinak (v drtivé většině případů to nefunguje, což jaksi dává i logický smysl...).
855649
jo https://imgur.com/a/wwBaOjy *:D* Každopádně se bavíme o trestu vs prevenci. Zásadní rozdíl. Nemluvě o tom, že i jako výslechovou metodu to za těch 13 let vnímám už trochu jinak (v drtivé většině případů to nefunguje, což jaksi dává i logický smysl...).
855648
5 0
reagovat
855648
[url=https://www.csfd.cz/film/206423-odpocitavani/recenze/]Viděls?[/url]
855647
3 0
reagovat
Rozdíl mezi námi je, že ty považuješ mučení za ospravedlnitelné, kdežto já ne. Podle mě dokáže mučit člověka jen psychopat. Podle tebe ne, ok, budiž. Věc názoru.
To jen abychom si rozuměli v tom rozdílu.
855647
Rozdíl mezi námi je, že ty považuješ mučení za ospravedlnitelné, kdežto já ne. Podle mě dokáže mučit člověka jen psychopat. Podle tebe ne, ok, budiž. Věc názoru. To jen abychom si rozuměli v tom rozdílu.
855574
7 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nemám žádný a ta Shannon vypadá ideálně plus ji Druckmann sleduje na IG, takže tady je asi jasno.
855640
Nemám žádný a ta Shannon vypadá ideálně plus ji Druckmann sleduje na IG, takže tady je asi jasno.
855638
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Říkal jsem si, jestli by Gonzi nechtěl přechodně založit novou sekci. :D
855639
Říkal jsem si, jestli by Gonzi nechtěl přechodně založit novou sekci. *:D*
855635
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
BTW, tvuj tip na herecku, ktera by byla super Abby?
855638
BTW, tvuj tip na herecku, ktera by byla super Abby?
855637
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: verbst
Přitom úplně stejná debata jenom s trochu jinýma lidma proběhla 2020 v jiné sekci fóra. A garantuju, že až se seriál přehoupne do druhé řady, tak tu bude znova. :D
855637
Přitom úplně stejná debata jenom s trochu jinýma lidma proběhla 2020 v jiné sekci fóra. A garantuju, že až se seriál přehoupne do druhé řady, tak tu bude znova. *:D*
855635
20 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Přes šedesát novejch příspěvků... A já myslel, že je nějakej novej super seriál... Achjo. :D
855635
Přes šedesát novejch příspěvků... A já myslel, že je nějakej novej super seriál... Achjo. *:D*
6 0
reagují: Memphis, do_Od
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ta kritika je oprávněná. Ta účelovost ze strany tvůrců je tam až otravná. Právě proto si Abby můj soucit nezaslouží. Třeba se tvůrci seriálu poučí a trochu to v dalších řadách napraví. 8)
855632
[spoiler]Ta kritika je oprávněná. Ta účelovost ze strany tvůrců je tam až otravná. Právě proto si Abby můj soucit nezaslouží. Třeba se tvůrci seriálu poučí a trochu to v dalších řadách napraví.[/spoiler] *8)*
855621
5 -7
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak to se přiznám, asi nebudu až tak hloubavej, tohle mě při hraní vůbec nenapadlo :D Já jsem dostal od Druckmanna a spol. hru, která mě poslala pod stůl. „Nechal jsem se strhnout“, jak se říká. A beru, že zatímco pro mě je to třeba s Red Dead sérií asi to nej, co jsem kdy v životě hrál, někoho to prostě nechytne. Ale už mi tančí vobočí nad tím, že to někdo rozpitvá na těch příkladech, co jsi popsal.
855625
Tak to se přiznám, asi nebudu až tak hloubavej, tohle mě při hraní vůbec nenapadlo *:D* Já jsem dostal od Druckmanna a spol. hru, která mě poslala pod stůl. „Nechal jsem se strhnout“, jak se říká. A beru, že zatímco pro mě je to třeba s Red Dead sérií asi to nej, co jsem kdy v životě hrál, někoho to prostě nechytne. Ale už mi tančí vobočí nad tím, že to někdo rozpitvá na těch příkladech, co jsi popsal.
855621
5 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Ešte aby som doplnil k tomu že gameplay za Abby bol chytlavejší, tak aj práve to bolo vývojárom zo strany hráčov dosť často vyčítané. Čo som tak pozeral a čítal názory po rôznych fórach tak som si všimol že mnohým hráčom práve tento prístup dosť znechutil tú hru. Že podľa ich slov to vývojári urobili schválne tak aby Abby mala zábavnejší gameplay a lepšie pasáže a preto to hodnotili negatívne pretože im prišlo že tá hra ich schválne tlačí k tomu aby si Abby oblúbili. Celkovo ich znechutil ten prístup že za Abby ste napríklad psov hladkali a hrali sa s nimi, zatiaľ čo Ellie bola vykreselná ako tá ktorá psov zabíja bez mihnutia oka, Abby mala k dispozícii cool zbrane ako kušu a loveckú pištol a podobne, zatiaľ čo Ellie tam behala len s lukom a šípom, z Abby spravili tú korá zachraňuje deti a pomáha všade kade chodí zatiaľ čo Ellie je tá ktorá vraždí a ničí a že takto by sa tá Ellie ktorú sme videli v jednotke nikdy nesprávala. Čiže to čo my vnímame ako pozitívum mnohí práve vnímali ako podraz a ešte viac ich to utvrdilo v tom že tá hra si nezaslúži pozitívne hodnotenie. Ano bohužial aj takto sa na to niektorí ľudia pozerajú.
855621
[spoiler]Ešte aby som doplnil k tomu že gameplay za Abby bol chytlavejší, tak aj práve to bolo vývojárom zo strany hráčov dosť často vyčítané. Čo som tak pozeral a čítal názory po rôznych fórach tak som si všimol že mnohým hráčom práve tento prístup dosť znechutil tú hru. Že podľa ich slov to vývojári urobili schválne tak aby Abby mala zábavnejší gameplay a lepšie pasáže a preto to hodnotili negatívne pretože im prišlo že tá hra ich schválne tlačí k tomu aby si Abby oblúbili. Celkovo ich znechutil ten prístup že za Abby ste napríklad psov hladkali a hrali sa s nimi, zatiaľ čo Ellie bola vykreselná ako tá ktorá psov zabíja bez mihnutia oka, Abby mala k dispozícii cool zbrane ako kušu a loveckú pištol a podobne, zatiaľ čo Ellie tam behala len s lukom a šípom, z Abby spravili tú korá zachraňuje deti a pomáha všade kade chodí zatiaľ čo Ellie je tá ktorá vraždí a ničí a že takto by sa tá Ellie ktorú sme videli v jednotke nikdy nesprávala. Čiže to čo my vnímame ako pozitívum mnohí práve vnímali ako podraz a ešte viac ich to utvrdilo v tom že tá hra si nezaslúži pozitívne hodnotenie. Ano bohužial aj takto sa na to niektorí ľudia pozerajú.[/spoiler]
855601
4 0
reagují: DarkSith, Ash_Black
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se