Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11141 - 11160 Napsat příspěvek
Ty vole, mne je zle. Mne je normálne úprimne na pi.... 
:-:-
844084
Ty vole, mne je zle. Mne je normálne úprimne na pi....  *:-**:-*
2 -16
reagují: Godlike
reagovat
když už sme u xeny pamatuje nekdo tuhle parádu ? Těch 7 minut je to nastrihany a nasnimany, že by se to dneska vubec neztratilo 
844083
když už sme u xeny pamatuje nekdo tuhle [url=https://m.youtube.com/watch?v=jQjV0u6wCrM]parádu[/url] ? Těch 7 minut je to nastrihany a nasnimany, že by se to dneska vubec neztratilo 
5 0
reagovat
Gabriela > Galadriel
844078
Gabriela > Galadriel
21 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
A vieš, prečo sú Hercules a Xena v určitom zmysle lepšie seriály ako Rings of Power?

Lebo to sú seriály, z ktorých je cítiť radosť tvorcov a hercov, ktorí na tom makali, a predovšetkým majú obrovský nadhľad a ukázali aj hromadu hravosti a humoru.

To som z Rings necítil ani pol sekundy.

Inak, posledná časť sa mi celkom páčila, stále to bola len hromada nezmyselných kokotín... ale miestami to celkom malo atmosféru a dokonca tam bolo pár minút, keď som sa odpútal od búšenia čelom o stôl a na chvíľu sa ocitol v tom svete.

Takže to bolo chvíľu skoro také dobré ako nejaká slabšia časť Xeny. :D
844077
A vieš, prečo sú Hercules a Xena v určitom zmysle lepšie seriály ako Rings of Power? Lebo to sú seriály, z ktorých je cítiť radosť tvorcov a hercov, ktorí na tom makali, a predovšetkým majú obrovský nadhľad a ukázali aj hromadu hravosti a humoru. To som z Rings necítil ani pol sekundy. Inak, posledná časť sa mi celkom páčila, stále to bola len hromada nezmyselných kokotín... ale miestami to celkom malo atmosféru a dokonca tam bolo pár minút, keď som sa odpútal od búšenia čelom o stôl a na chvíľu sa ocitol v tom svete. Takže to bolo chvíľu skoro také dobré ako nejaká slabšia časť Xeny. *:D*
844070
25 -3
reagují: DarkSith
reagovat
Rod draka je svetelny roky pred Prstenama. Hercema, trikama, scenarem, potencialem univerza. Jednoznacna udalost roku, kdyby Prsteny nebyly nejdrazsi serial a Bezos to brutalne netlacil, tak ztrati pul publicity. Ty cisla ze samby jsou jednoznacny a Targarieni Elfy rozsekali na kosticky a kdo to popira je lembasova hlava.

Nicmene i pres mizerne kvality Prsteny hazou pekna cisla. Zvednou primu odberatele a povedomi o nem hlavne mimo us. V mem okoli o tomhle streamu skoro nikdo pred prstenama nevedel nebo kdyz vedel, tak ho ani nenapadlo predplatit. Takze svuj ucel to splnilo. Kvalita je Bezosovi uplne u prdele on je klasicky macho chce mit TEN brand, svuji hracku, publicitu, ze fanousci brblaji to je jejich problem. Cisty business
844072
Rod draka je svetelny roky pred Prstenama. Hercema, trikama, scenarem, potencialem univerza. Jednoznacna udalost roku, kdyby Prsteny nebyly nejdrazsi serial a Bezos to brutalne netlacil, tak ztrati pul publicity. Ty cisla ze samby jsou jednoznacny a Targarieni Elfy rozsekali na kosticky a kdo to popira je lembasova hlava. Nicmene i pres mizerne kvality Prsteny hazou pekna cisla. Zvednou primu odberatele a povedomi o nem hlavne mimo us. V mem okoli o tomhle streamu skoro nikdo pred prstenama nevedel nebo kdyz vedel, tak ho ani nenapadlo predplatit. Takze svuj ucel to splnilo. Kvalita je Bezosovi uplne u prdele on je klasicky macho chce mit TEN brand, svuji hracku, publicitu, ze fanousci brblaji to je jejich problem. Cisty business
11 0
reagovat
reaguje na: do_Od
844071
https://images.app.goo.gl/SMSMKqv2BRc48cE5A
844063
3 -1
reagovat
Podľa mňa je totálna neúcta keď to ľudia porovnávaju s Xenou alebo Herkulom. Ano aj to som už videl. Buď je to trolling alebo to píšu len z hnevu. Inak tomu fakt nerozumiem.
844070
Podľa mňa je totálna neúcta keď to ľudia porovnávaju s Xenou alebo Herkulom. Ano aj to som už videl. Buď je to trolling alebo to píšu len z hnevu. Inak tomu fakt nerozumiem.
4 -9
reagují: duro
reagovat
reaguje na: Gonzi
No vidíš, presne to isté som napísal ja pár komentárov nižšie. Doslova som napísal "Rings of Power je v pohode..." čo znamená nič veľkolepé ale ujde to alebo inak povedané fajn fantasy, ako si napísal ty a hned sa do mňa pustili jak supy. Keď budú neustále útočiť za to že to nevidím ako katastrofu, tak budem útočiť aj ja. Nenechám tu do seba kopať.
844067
No vidíš, presne to isté som napísal ja pár komentárov nižšie. Doslova som napísal "Rings of Power je v pohode..." čo znamená nič veľkolepé ale ujde to alebo inak povedané fajn fantasy, ako si napísal ty a hned sa do mňa pustili jak supy. Keď budú neustále útočiť za to že to nevidím ako katastrofu, tak budem útočiť aj ja. Nenechám tu do seba kopať.
844065
3 -8
reagovat
Událost roku to víceméně furt je, o žádném jiném seriálu se tu letos nemluvilo a už ani nebude mluvit víc. Jasně, že by asi všichni chtěli, aby ty konverzace byly jenom pozitivní, ale tak ruku na srdce, s tím asi nikdo nepočítal už dávno před premiérou.
844066
Událost roku to víceméně furt je, o žádném jiném seriálu se tu letos nemluvilo a už ani nebude mluvit víc. Jasně, že by asi všichni chtěli, aby ty konverzace byly jenom pozitivní, ale tak ruku na srdce, s tím asi nikdo nepočítal už dávno před premiérou.
844065
4 -2
reagovat
Tak to myslím - že je snaha z toho udělat událost roku. Je i možné, že to má velký úspěch ( nevím, nesleduju). Podle mě to je ale 6/10 fajn fantasy, což mi přijde za ty prachy trochu málo. IMHO obecně doufali v lepší výsledek.
844065
Tak to myslím - že je snaha z toho udělat událost roku. Je i možné, že to má velký úspěch ( nevím, nesleduju). Podle mě to je ale 6/10 fajn fantasy, což mi přijde za ty prachy trochu málo. IMHO obecně doufali v lepší výsledek.
844057
4 0
reagují: FallenMaia, do_Od
reagovat
:D:D:D:D:+
844064
*:D**:D**:D**:D**:+*
844063
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Podle mě si to dvakrát nepouští ani FallenMaia.
844063
Podle mě si to dvakrát nepouští ani FallenMaia.
844062
11 0
reagují: FallenMaia, Gonzi
reagovat
Samba pocita domacnosti, co si ten konkretni porad pusti. Nielsen minuty prehrani, coz pri tom slozeni publika Prstenu (starsi muzi) docela poukazuje na moznost tehle hardcore fantasy fanboyu, co si to pousti opakovane. Ten rozdil mezi Sambou a Nielsenem je obrovsky, neni to jak jinak nahonit nez opakovanim.
844062
Samba pocita domacnosti, co si ten konkretni porad pusti. Nielsen minuty prehrani, coz pri tom slozeni publika Prstenu (starsi muzi) docela poukazuje na moznost tehle hardcore fantasy fanboyu, co si to pousti opakovane. Ten rozdil mezi Sambou a Nielsenem je obrovsky, neni to jak jinak nahonit nez opakovanim.
844060
1 -1
reagují: warlock_, do_Od
reagovat
Netuším, jak to měří Samba, ale pro Amazon je relevantní jen tohle. Data za říjen ještě nejsou k dispozici, ale v půlce září byly v US Prsteny furt před drakama.

link
844060
Netuším, jak to měří Samba, ale pro Amazon je relevantní jen tohle. Data za říjen ještě nejsou k dispozici, ale v půlce září byly v US Prsteny furt před drakama. https://www.google.com/amp/s/variety.com/2022/tv/news/cobra-kai-season-5-ratings-house-of-the-dragon-rings-of-power-1235402590/amp/
844058
3 -2
reagují: The Joker
reagovat
Variety / Nielsen: It’s important to keep in mind that “The Rings of Power” is a streaming exclusive on Amazon’s Prime Video, therefore its overall viewership on U.S. TV screens is more accurately represented in Nielsen’s SVOD Top 10 rankings (Nielsen doesn’t measure viewing outside of the country or on other devices) compared to “House of the Dragon,” which airs on HBO’s cable channel in addition to streaming on HBO Max, though the Nielsen streaming lists only account for HBO Max viewership.
Insider / Nielsen: "The Rings of Power" is struggling to attract younger viewers. It leans older, with 71% of its audience over 35 years of age. Nielsen said that both shows have more male viewers, which it said "runs counter to the vast majority of streaming content." The show also airs on the HBO cable network, which Nielsen said would add 210 million viewing minutes to its total, bringing it to 1.17 billion minutes — more than "Rings of Power." Nielsen's data this week didn't break down how much the new episodes of each series accounted for its viewing minutes. Nielsen's rankings also measure Mondays through Sundays, and "House of the Dragon" airs new episodes Sundays at 9 pm — a limited window.

Jeste bych k tomu pridal, ze osm epizod Prstenu vyslo na 400 bez te temer 1/4 miliardy za prava, Drak ma jeden dil vyjit na cca 20 mega. Ciste vydaje na produkci vychazi o 60% nize, to je trosku slozite srovnani.
844059
Variety / Nielsen: It’s important to keep in mind that “The Rings of Power” is a streaming exclusive on Amazon’s Prime Video, therefore its overall viewership on U.S. TV screens is more accurately represented in Nielsen’s SVOD Top 10 rankings (Nielsen doesn’t measure viewing outside of the country or on other devices) compared to “House of the Dragon,” which airs on HBO’s cable channel in addition to streaming on HBO Max, though the Nielsen streaming lists only account for HBO Max viewership. Insider / Nielsen: "The Rings of Power" is struggling to attract younger viewers. It leans older, with 71% of its audience over 35 years of age. Nielsen said that both shows have more male viewers, which it said "runs counter to the vast majority of streaming content." The show also airs on the HBO cable network, which Nielsen said would add 210 million viewing minutes to its total, bringing it to 1.17 billion minutes — more than "Rings of Power." Nielsen's data this week didn't break down how much the new episodes of each series accounted for its viewing minutes. Nielsen's rankings also measure Mondays through Sundays, and "House of the Dragon" airs new episodes Sundays at 9 pm — a limited window. Jeste bych k tomu pridal, ze osm epizod Prstenu vyslo na 400 bez te temer 1/4 miliardy za prava, Drak ma jeden dil vyjit na cca 20 mega. Ciste vydaje na produkci vychazi o 60% nize, to je trosku slozite srovnani.
844058
1 -1
reagovat
According to Samba TV, there's a clear winner in the House of the Dragon vs. Rings of Power battle. At least in terms of premiere viewers.

House of the Dragon: 4.8 million households
Rings of Power: 1.8 million households
844058
According to Samba TV, there's a clear winner in the House of the Dragon vs. Rings of Power battle. At least in terms of premiere viewers. House of the Dragon: 4.8 million households Rings of Power: 1.8 million households
844057
14 -1
reagují: do_Od, The Joker
reagovat
Nah, Bezos ani Amazon to nechtěli pro to aby natočili nejlepší seriál všech dob, ale pro to aby přitáhli lidi velkou značkou k Amazon Prime. Pro Bezose to je navíc milovaná věc, takže je to jako kdyby si koupil hračkářství, kde si teď může vyrábět vlastní hračky. 

I kdyby se celá Moviezone stavěla na hlavu, ten seriál je pro ně obří úspěch, ratingy vyšší než Rod draka. Další série vzniknou naprosto bez problémů.

A další asi pro zdejší publikum bolestivá zpráva - velké množství lidí je navíc spokojeno i s kvalitou. Šokující. Seriál je win win v obou směrech.
844057
Nah, Bezos ani Amazon to nechtěli pro to aby natočili nejlepší seriál všech dob, ale pro to aby přitáhli lidi velkou značkou k Amazon Prime. Pro Bezose to je navíc milovaná věc, takže je to jako kdyby si koupil hračkářství, kde si teď může vyrábět vlastní hračky.  I kdyby se celá Moviezone stavěla na hlavu, ten seriál je pro ně obří úspěch, ratingy vyšší než Rod draka. Další série vzniknou naprosto bez problémů. A další asi pro zdejší publikum bolestivá zpráva - velké množství lidí je navíc spokojeno i s kvalitou. Šokující. Seriál je win win v obou směrech.
844053
4 -12
reagují: Gonzi, The Joker
reagovat
reaguje na: dreamy
To neni trolleni, ale to je zaslepeny fanboyovstvi, kdy se dotycnemu to proste libi z podstaty a jeste jede polohy "skutecnej fanousek" a "fanousek-spravnak". Asi jak kdyz tady jinej man-child par mesicu zpatky tvrdil, ze kdo nedava Boba Fettovi 10/10, tak neni skutecny SW fanda a navic je odpad (lidsky? divacky? fanouskovsky?). Nebo neco na ten zpusob. To proste bylo a bude, no. U kazdyho sci-fi a fantasy brandu. :)
844055
To neni trolleni, ale to je zaslepeny fanboyovstvi, kdy se dotycnemu to proste libi z podstaty a jeste jede polohy "skutecnej fanousek" a "fanousek-spravnak". Asi jak kdyz tady jinej man-child par mesicu zpatky tvrdil, ze kdo nedava Boba Fettovi 10/10, tak neni skutecny SW fanda a navic je odpad (lidsky? divacky? fanouskovsky?). Nebo neco na ten zpusob. To proste bylo a bude, no. U kazdyho sci-fi a fantasy brandu. :)
844054
3 -1
reagovat
tak v tom případě doporucuju návštěvu u očního :D
já ti napsal pár bodů co bylo špatně a co šlo řešit prachama (kterych bylo bambilion) najmout lepšího choreografa na akci, najmout víc komparzu, věnovat čas a šikovný ruce kostymum atd..

a ty zase píšeš jak to super že ti padla čelist a opět jak zasekla deska meles nesmysl o nenávisti a že mám předsudky:D

to už není ani že bys byl super ultra nenáročný divák..tohle je troleni 
844054
tak v tom případě doporucuju návštěvu u očního *:D* já ti napsal pár bodů co bylo špatně a co šlo řešit prachama (kterych bylo bambilion) najmout lepšího choreografa na akci, najmout víc komparzu, věnovat čas a šikovný ruce kostymum atd.. a ty zase píšeš jak to super že ti padla čelist a opět jak zasekla deska meles nesmysl o nenávisti a že mám předsudky*:D* to už není ani že bys byl super ultra nenáročný divák..tohle je troleni 
10 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: FallenMaia
> Sú za tými očakávaniami financie?

Ano.  Ano, jsou.

Proč si myslíš, že do toho ty peníze tečou? Já ti chtěl tady obsáhle sepisovat odpověď, ale proč si to myslíš? Protože Bezos chtěl vyhodit 500M? Nebo protože chtěl natočit "nejlepší seriál všech dob"? Pokud jdeš točit to nej, máš rozpočet na top talent atd. a pak máš scénář napsaný středoškolákem, tak je to trochu problém, nemyslíš?
844053
> Sú za tými očakávaniami financie? Ano.  Ano, jsou. Proč si myslíš, že do toho ty peníze tečou? Já ti chtěl tady obsáhle sepisovat odpověď, ale proč si to myslíš? Protože Bezos chtěl vyhodit 500M? Nebo protože chtěl natočit "nejlepší seriál všech dob"? Pokud jdeš točit to nej, máš rozpočet na top talent atd. a pak máš scénář napsaný středoškolákem, tak je to trochu problém, nemyslíš?
844041
14 0
reagují: do_Od
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist