Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11081 - 11100 Napsat příspěvek
reaguje na: okkac
To je fér. Zklamání roku taky, klidně.

Ještě btw. k tomu "že to vypadá hezky a hýbe se to". Nevím, proč mnozí tolik přehlíží fakt, že CGI a VFX prstenů je jedno z nejlepších, co jsme letos viděli. První epizoda, šestá, osmá, ale i ty momenty mezi. Tolik záběrů, co by se daly v klidu rámovat. 

Scénář je subjektivní, někoho to může vytočit víc, někoho míň, ale kopat do vizuální stránky, která objektivně byla na jedničku a ty prachy tam byly na rozdíl třeba od Grey Man nebo jiných Netflix produkcí vidět? Smh. (neřeším teď měřítko, to že Jižní kraje byla jedna vesnice je furt fail)
844198
To je fér. Zklamání roku taky, klidně. Ještě btw. k tomu "že to vypadá hezky a hýbe se to". Nevím, proč mnozí tolik přehlíží fakt, že CGI a VFX prstenů je jedno z nejlepších, co jsme letos viděli. První epizoda, šestá, osmá, ale i ty momenty mezi. Tolik záběrů, co by se daly v klidu rámovat.  Scénář je subjektivní, někoho to může vytočit víc, někoho míň, ale kopat do vizuální stránky, která objektivně byla na jedničku a ty prachy tam byly na rozdíl třeba od Grey Man nebo jiných Netflix produkcí vidět? Smh. (neřeším teď měřítko, to že Jižní kraje byla jedna vesnice je furt fail)
844196
7 -3
reagují: okkac
reagovat
Ciwe, normálně je snad dobře, že ten potrat vzniknul.:D:D
Vlastně, jak se nad tím zamýšlím, to je přece přímo ze Silmarillionu: "a ještě bude dobře, že bylo zlo". Že by to ty geniální showrunneři zamýšleli celou dobu takhle? :o:D:D

Seriózně, pánové. 
844197
Ciwe, normálně je snad dobře, že ten potrat vzniknul.*:D**:D* Vlastně, jak se nad tím zamýšlím, to je přece přímo ze Silmarillionu: "a ještě bude dobře, že bylo zlo". Že by to ty geniální showrunneři zamýšleli celou dobu takhle? *:o**:D**:D* [url=https://youtu.be/sTmZEd7alHo]Seriózně, pánové.[/url] 
4 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
2/10 to ne, ale 4 nebo 5/10 určitě. Prostě zklamání roku hned vedle Obi-Wan Kenobiho (ten je ještě větší sračka, ale do něho nebyla vkládána taková očekávání)
844196
2/10 to ne, ale 4 nebo 5/10 určitě. Prostě zklamání roku hned vedle Obi-Wan Kenobiho (ten je ještě větší sračka, ale do něho nebyla vkládána taková očekávání)
844194
8 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Gorecki
Krásně shrnutý důvody, proč je Sauronova linka tak skvělá a on jako záporák daleko komplexnější než co z toho mohlo vzejít. Nedělám si srandu.
844195
Krásně shrnutý důvody, proč je Sauronova linka tak skvělá a on jako záporák daleko komplexnější než co z toho mohlo vzejít. Nedělám si srandu.
844190
5 -13
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
Same, 2/10 ten seriál nemá ani omylem, promiň. Běž si pustit Kolo času, Winx, Shannaru, Prokletou nebo desítky dalších seriálů s fantasy tematikou a zjistíš, že bys musel jít buď do mínusu, anebo jsi to silně podstřelil, protože tě tam nasralo pár věcí a pak jsi odmítl vnímat jakýkoli pozitiva. To je celý. Btw. já dal Fettovi taky odpad na ČSFD na protest, naštěstí jsem o tom pak ale nemusel nikam psát. Ta recenze by dopadla úplně stejně jako váš Pán prstenů.
844194
Same, 2/10 ten seriál nemá ani omylem, promiň. Běž si pustit Kolo času, Winx, Shannaru, Prokletou nebo desítky dalších seriálů s fantasy tematikou a zjistíš, že bys musel jít buď do mínusu, anebo jsi to silně podstřelil, protože tě tam nasralo pár věcí a pak jsi odmítl vnímat jakýkoli pozitiva. To je celý. Btw. já dal Fettovi taky odpad na ČSFD na protest, naštěstí jsem o tom pak ale nemusel nikam psát. Ta recenze by dopadla úplně stejně jako váš Pán prstenů.
844188
8 -7
reagují: Ravenhorn, Sam.Vimes, okkac
reagovat
Ver tomu že si bol rovnako otravný ako ja, pamätám si tie Star Wars debaty dodnes, jak si to tu obhajoval nezmyselne a všetci išli proti tebe. Ty sa mi teraz máš najmenej čo smiať. Práve naopak, očakával by som aspoň nejakú úctu a pochopenie. Kedže je evidentné že SW je pre teba srdcovka a bránil si to pretože si mal k tomu svetu vzťah, tak by si sa mohol skúsiť vžiť do mojej situácie keďže si tu jeden z mála ktorý tu kedysi stál rovnako sám proti všem v podobnej situácii ked si všetci naokolo mysleli že to čo tebe prišlo normálne je odpad.
844193
Ver tomu že si bol rovnako otravný ako ja, pamätám si tie Star Wars debaty dodnes, jak si to tu obhajoval nezmyselne a všetci išli proti tebe. Ty sa mi teraz máš najmenej čo smiať. Práve naopak, očakával by som aspoň nejakú úctu a pochopenie. Kedže je evidentné že SW je pre teba srdcovka a bránil si to pretože si mal k tomu svetu vzťah, tak by si sa mohol skúsiť vžiť do mojej situácie keďže si tu jeden z mála ktorý tu kedysi stál rovnako sám proti všem v podobnej situácii ked si všetci naokolo mysleli že to čo tebe prišlo normálne je odpad.
844190
6 -3
reagují: Gorecki
reagovat
No mě teda nepříjde že by herci byli špatní v 95%, to je přehnané. Mě to příjde tak půl na půl.
844192
No mě teda nepříjde že by herci byli špatní v 95%, to je přehnané. Mě to příjde tak půl na půl.
844190
3 -5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:)
844191
:)
844176
3 -1
reagovat

RoP

Za mna to vystihuje toto tweetove vlakno

A ked v seriali je hlavny a jediny dramaticky point tajomne odkryvanie, aku maju identitu dve z hlavnych postav, pricom je to od zaciatku uplne evidentne a neprekvapive aj pre takeho lahkeho znalca Tolkiena ako som ja, tak je nieco fakt zle.

Btw, to uz aj tie najhorsie telenovely maju uveritelnejsi romanticky obluk ci chemiu ako ten cierny elf s tou kolchoznickou.

A obdivujem castingoveho rezisera/reziserku. Vybrat tak neomylne na KAZDU (okrem tych dvoch trpaslikov) postavu totalne nesympatickych alebo drevenych hercov, to je fakt dar.

Ak ste niekedy chceli vediet, ako by ten Troska natocil Pana prstenov, “keby na to mal tie prachy”, no nech sa paci.

PS: FallenMaiovi by uz mal niekto podarovat butthurt cream, myslim, ze ani ja som nebol takto neznesitelne otravny. 8)
844190
Za mna to vystihuje [url=https://twitter.com/Huff4Congress/status/1581240092081127424?s=20&t=b90mO-76PiqXnLAK91WSKQ]toto tweetove vlakno[/url].  A ked v seriali je hlavny a jediny dramaticky point tajomne odkryvanie, aku maju identitu dve z hlavnych postav, pricom je to od zaciatku uplne evidentne a neprekvapive aj pre takeho lahkeho znalca Tolkiena ako som ja, tak je nieco fakt zle. Btw, to uz aj tie najhorsie telenovely maju uveritelnejsi romanticky obluk ci chemiu ako ten cierny elf s tou kolchoznickou. A obdivujem castingoveho rezisera/reziserku. Vybrat tak neomylne na KAZDU (okrem tych dvoch trpaslikov) postavu totalne nesympatickych alebo drevenych hercov, to je fakt dar. Ak ste niekedy chceli vediet, ako by ten Troska natocil Pana prstenov, “keby na to mal tie prachy”, no nech sa paci. PS: FallenMaiovi by uz mal niekto podarovat butthurt cream, myslim, ze ani ja som nebol takto neznesitelne otravny. *8)*
RoP
16 -8
reagují: do_Od, FallenMaia, Ravenhorn
reagovat
Co znamená "hezky napsanej protest"?

Jasně, že některým divákům stačí, že je to barevný a hýbe se to a "jsou zpátky ve Středozemi". Jestli to někdo má jako kulisu k žehlení a moc neřeší co se tam vlastně říká a děje, tak to i celkem chápu. Jakmile se nad tím ale jen trochu zamyslíš, jakmile to podrobíš i jen velmi povrchní formální a tematické analýze, tak se to okamžitě rozpadá. Ten seriál je neobyčejné tvůrčí selhání.
844188
Co znamená "hezky napsanej protest"? Jasně, že některým divákům stačí, že je to barevný a hýbe se to a "jsou zpátky ve Středozemi". Jestli to někdo má jako kulisu k žehlení a moc neřeší co se tam vlastně říká a děje, tak to i celkem chápu. Jakmile se nad tím ale jen trochu zamyslíš, jakmile to podrobíš i jen velmi povrchní formální a tematické analýze, tak se to okamžitě rozpadá. Ten seriál je neobyčejné tvůrčí selhání.
844149
17 -2
reagují: do_Od
reagovat

Lembasove hlavy na začátku při uvedení RoP

link

Ale pak se zjistí pravda o "kvalitách" 
:D8) 
844184
https://youtu.be/62cUSEcLvr8 Ale pak se zjistí pravda o "kvalitách"  *:D**8)* 
Lembasove hlavy na začátku při uvedení RoP
3 0
reagovat

The Playlist (Netflix, Sweden)

Tak to trochu rozsekneme:

ČSFD
Nikdy bych neřekl, že minisérie o vzniku Spotify  se vyšvihne na jeden z TOP10 seriálu roku. Člověk čeká, že hlavní mozek a zakladatel Daniel Ek bude hlavní postava, ale ne. Každý díl se zaměřuje na jednu postavu a oblast, kde měla vliv, kdy celý projekt vznikl. Kromě hlavního zakladatele, je tu ředitel švédské divize Sony a jeho pohled na nastupující digitalizaci, kdy chápe, že změna musí nastat, ale nechce slyšet o hudbě "zadarmo". Právnička, která musí vymyslet, jak legálně dostat práva a je to mnohem zábavnější, než se zdá. Programátor, který musí zajistit okamžitý buffer hudby poplatný době, kdy se pak s Danielem neshodne v názorech. Hlavní investor do celého projektu a jeho nadšení i strast shánění peněz a nakonec hudebnice, která se snaží vydělat na živobytí. S její závěrečnou epizodou už skáčeme do fiktivní budoucnosti, kdy se artisti ozývají o svoje peníze a práva. Všechny tyto postavy mají společné scény, některé scény tak vidíme vícekrát z různého úhlu pohledu a i doplňujících informací a záběrů, než kdýž jsme ji viděli poprvé. V případě epizody s právníčkou pak se hodně využívá prostor chodby, která je jakoby mimo časoprostor, a ze které se dá dostat do různých míst v rámci děje. U epizody s programátorem zas nastupuje vysvětlování pro lidi neznalé IT, ale skvělou vizuální formou jak například funguje P2P a server-client nebo TCP/IP vs. Spotify "UDP" protokol. Vřele doporučuji 8,5/10
844183
Tak to trochu rozsekneme: [url=https://www.csfd.cz/film/1235840-the-playlist/recenze/]ČSFD[/url] Nikdy bych neřekl, že minisérie o vzniku Spotify  se vyšvihne na jeden z TOP10 seriálu roku. Člověk čeká, že hlavní mozek a zakladatel Daniel Ek bude hlavní postava, ale ne. Každý díl se zaměřuje na jednu postavu a oblast, kde měla vliv, kdy celý projekt vznikl. Kromě hlavního zakladatele, je tu ředitel švédské divize Sony a jeho pohled na nastupující digitalizaci, kdy chápe, že změna musí nastat, ale nechce slyšet o hudbě "zadarmo". Právnička, která musí vymyslet, jak legálně dostat práva a je to mnohem zábavnější, než se zdá. Programátor, který musí zajistit okamžitý buffer hudby poplatný době, kdy se pak s Danielem neshodne v názorech. Hlavní investor do celého projektu a jeho nadšení i strast shánění peněz a nakonec hudebnice, která se snaží vydělat na živobytí. S její závěrečnou epizodou už skáčeme do fiktivní budoucnosti, kdy se artisti ozývají o svoje peníze a práva. Všechny tyto postavy mají společné scény, některé scény tak vidíme vícekrát z různého úhlu pohledu a i doplňujících informací a záběrů, než kdýž jsme ji viděli poprvé. V případě epizody s právníčkou pak se hodně využívá prostor chodby, která je jakoby mimo časoprostor, a ze které se dá dostat do různých míst v rámci děje. U epizody s programátorem zas nastupuje vysvětlování pro lidi neznalé IT, ale skvělou vizuální formou jak například funguje P2P a server-client nebo TCP/IP vs. Spotify "UDP" protokol. Vřele doporučuji 8,5/10
The Playlist (Netflix, Sweden)
6 0
reagovat
Zdejší diskuze:

link
844182
Zdejší diskuze: https://www.youtube.com/watch?v=JizzeERcZjg
3 -2
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Nádherná ukázka. Tolik GP na jednom místě. Je to někde na netu s titulky??
844180
Nádherná ukázka. Tolik GP na jednom místě. Je to někde na netu s titulky??
844128
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Dám tomu šanci. :+
844178
Dám tomu šanci. *:+*
844162
2 -1
reagovat
MZbublina má asi delší prsty než Židozednáři, když zajistila spokojených 39 % audience score na Rottenech.
844176
MZbublina má asi delší prsty než Židozednáři, když zajistila spokojených 39 % audience score na Rottenech.
844149
12 -2
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: The Joker
Plus teda vubec nevim, kdo jsou ti "obycejni" divaci, kteri maji byt v "nadprumeru". Jestli uzivatele databazi, tak vidim ciste prumerna hodnoceni. A to prinejlepsim, protoze pro tyhle brandy proste neni v podstate realne, aby na takove csfd skoncily 1% az 40%. Ok, muzeme to snizit na 35%, ale realne tam bojuji o kolac 55-60% a z nej si Prsteny zajistily jen 28%. To je sotva polovina a pokud neco, tak ted tam budou pribyvat uz jen "obycejni" divaci. Fandove, nadsenci, nerdi, geekove to uz maji proste za sebou. A fakt mas pocit, ze to pri 12, 15 nebo 20 tis. vyleze nahoru a ne naopak?
844175
Plus teda vubec nevim, kdo jsou ti "obycejni" divaci, kteri maji byt v "nadprumeru". Jestli uzivatele databazi, tak vidim ciste prumerna hodnoceni. A to prinejlepsim, protoze pro tyhle brandy proste neni v podstate realne, aby na takove csfd skoncily 1% az 40%. Ok, muzeme to snizit na 35%, ale realne tam bojuji o kolac 55-60% a z nej si Prsteny zajistily jen 28%. To je sotva polovina a pokud neco, tak ted tam budou pribyvat uz jen "obycejni" divaci. Fandove, nadsenci, nerdi, geekove to uz maji proste za sebou. A fakt mas pocit, ze to pri 12, 15 nebo 20 tis. vyleze nahoru a ne naopak?
844171
2 -2
reagovat
Nielsen a Samba meri divaky jen v US, tak jestli neco, tak tam maji vyssi sledovanost Draci. Celosvetove nevim a meri se to komplikovane uz proto, ze Draky bude cast divaku sledovat na linearni tv.
844171
Nielsen a Samba meri divaky jen v US, tak jestli neco, tak tam maji vyssi sledovanost Draci. Celosvetove nevim a meri se to komplikovane uz proto, ze Draky bude cast divaku sledovat na linearni tv.
844164
2 -3
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: kyller
"Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal."

Ideš na to :D
844169
"Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal." Ideš na to *:D*
844165
3 -5
reagují: kyller
reagovat

ROP

Ty vole! Tak som to predsa len dopozeral, hoci sa mi nechce veriť, že mi na to sily stačili. Budem stručný. Odpad. Nekompromisne. Nie je tam vôbec nič, čo by som dokázal úprimne pochváliť. Subjektívne tam nie je absolútne nič, čo by sa mi páčilo. Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal. Z Galadriel tu spravili asi najviac nesympatickú postavu v univerze, čo je svojim spôsobom naozaj obdivuhodná práca, pretože nesympatickými postavami sa to tam len hemží. Sauron? To bolo kurva čo? Jebem na to. Je mi zle. Ale fakt... pri tom finálnom songu sa mi už regulérne hlava zatočila. Peniaze na akékoľvek pokračovania nech radšej pošlú na Ukrajinu. 
844165
Ty vole! Tak som to predsa len dopozeral, hoci sa mi nechce veriť, že mi na to sily stačili. Budem stručný. Odpad. Nekompromisne. Nie je tam vôbec nič, čo by som dokázal úprimne pochváliť. Subjektívne tam nie je absolútne nič, čo by sa mi páčilo. Že to má dobrý vizuál? Za pol miliardy to by aj slepý dokázal. Z Galadriel tu spravili asi najviac nesympatickú postavu v univerze, čo je svojim spôsobom naozaj obdivuhodná práca, pretože nesympatickými postavami sa to tam len hemží. Sauron? To bolo kurva čo? Jebem na to. Je mi zle. Ale fakt... pri tom finálnom songu sa mi už regulérne hlava zatočila. Peniaze na akékoľvek pokračovania nech radšej pošlú na Ukrajinu. 
ROP
9 -6
reagují: FallenMaia
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist