Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11041 - 11060 Napsat příspěvek
Jo chlapský seriály, co mám před sebou: 

Poslední sezóna Peaky Blinders, S2 Gangs of Londo a SAS. Škoda, že jsem přestal pít, k tomuhle bych si domů na víkend objednal sud. 
845931
Jo chlapský seriály, co mám před sebou:  Poslední sezóna Peaky Blinders, S2 Gangs of Londo a SAS. Škoda, že jsem přestal pít, k tomuhle bych si domů na víkend objednal sud. 
3 -1
reagují: duro
reagovat
reaguje na: duro
Já zahraniční seriály pouštím s anglickýma titulema.

Spíš nemám čas sjet více dílů naráz.... :o
845915
Já zahraniční seriály pouštím s anglickýma titulema. Spíš nemám čas sjet více dílů naráz.... *:o*
845910
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Šetrím si to... lebo zatiaľ nie sú CZ titulky na ďalšie časti. :D
845910
Šetrím si to... lebo zatiaľ nie sú CZ titulky na ďalšie časti. *:D*
845907
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: RingMan
Mám za sebou 2 díly. Šetřím si to... Je to nehorázně boží stylovka. Ty akční scény jsou excelentní :+
845907
Mám za sebou 2 díly. Šetřím si to... Je to nehorázně boží stylovka. Ty akční scény jsou excelentní *:+*
845902
1 -1
reagují: duro
reagovat

Gangs of London

Sledujete někdo druhou řadu? Jsem si na to vzpomněl a teď se dívám, že to pustili všechno najednou. Na CSFD to má zatím jen pár hodnocení.
845902
Sledujete někdo druhou řadu? Jsem si na to vzpomněl a teď se dívám, že to pustili všechno najednou. Na CSFD to má zatím jen pár hodnocení.
Gangs of London
1 -1
reagují: RainMakeR
reagovat

Young Royals

První polovina druhé řady je za mnou a mám z toho opravdu radost. Je to hodně dobré. Dramatičtější, vztahy mezi postavami propracovanější a celkově atmosféričtější. Herci a herečky výborní a naprosto úžasná je Pernilla August v roli královny. :+
845888
První polovina druhé řady je za mnou a mám z toho opravdu radost. Je to hodně dobré. Dramatičtější, vztahy mezi postavami propracovanější a celkově atmosféričtější. Herci a herečky výborní a naprosto úžasná je Pernilla August v roli královny. *:+*
Young Royals
1 -3
reagovat

SAS Rogue Heroes

Ach, to je tak boží! Ještě větší pecka, než Peaky Blinders. Nejvíce chlapácký seriál za hodně dlouhou dobu. Testosteron z toho stříká na všechny strany. Žádná novodobá bullshit agenda. Všechny postavy jsou sympaťáci, ale každý v určitém stupni šílenosti. Člověk má takový mírný úsměv po celou dobu, plus těch několik vážnějších a emotivnějších momentů. Navíc, když už během 2 epizod dostanete 4 songy od AC/DC (od Bona Scotta po poslední album) a pak i něco od Saxon, Judas Priest, Motörhead, Foghat a něco punku, ale vše sedí, jak prdel na hrnec a hned máte TOP 5 letošního roku. Jediná žena v celém seriálu je okouzlující femme fatale Sofia Butella. Sem s druhou sérií. Všichni chlapi povinně. Hned!!! 9/10
845882
Ach, to je tak boží! Ještě větší pecka, než Peaky Blinders. Nejvíce chlapácký seriál za hodně dlouhou dobu. Testosteron z toho stříká na všechny strany. Žádná novodobá bullshit agenda. Všechny postavy jsou sympaťáci, ale každý v určitém stupni šílenosti. Člověk má takový mírný úsměv po celou dobu, plus těch několik vážnějších a emotivnějších momentů. Navíc, když už během 2 epizod dostanete 4 songy od AC/DC (od Bona Scotta po poslední album) a pak i něco od Saxon, Judas Priest, Motörhead, Foghat a něco punku, ale vše sedí, jak prdel na hrnec a hned máte TOP 5 letošního roku. Jediná žena v celém seriálu je okouzlující femme fatale Sofia Butella. Sem s druhou sérií. Všichni chlapi povinně. Hned!!! 9/10
SAS Rogue Heroes
12 -1
reagovat
Tak jsem kecal, Esence totiž půjdou po dvou dílech týdně. Což mi přijde kapku wtf.
845875
Tak jsem kecal, Esence totiž půjdou po dvou dílech týdně. Což mi přijde kapku wtf.
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
His Dark Materials 3. séria má byť posledná, takže im to asi môže byť tak jedno, či?
845866
His Dark Materials 3. séria má byť posledná, takže im to asi môže byť tak jedno, či?
845862
3 -2
reagovat
HBO proto sobě nechá jít Last of Us a další řadu His Dark Materials. Docela zářez pro Esence ?
845862
HBO proto sobě nechá jít Last of Us a další řadu His Dark Materials. Docela zářez pro Esence ?
1 -3
reagují: Attikus
reagovat
reaguje na: hroubek
Jo zrovna linka s Visionem bude fakt chybět... A pár rastickych hlásek Wonder Mana když byl zaporak taky.

Skutečně mne fascinuje, kolik lidí mu skáče na : Nejsem rasista, ale....

Já rasista jsem a tenhle outrage na Twitteru i jinde je fakt mimo. Spíš je super, že se tam vrátí podle všeho Ben Kingsley.
845854
Jo zrovna linka s Visionem bude fakt chybět... A pár rastickych hlásek Wonder Mana když byl zaporak taky. Skutečně mne fascinuje, kolik lidí mu skáče na : Nejsem rasista, ale.... Já rasista jsem a tenhle outrage na Twitteru i jinde je fakt mimo. Spíš je super, že se tam vrátí podle všeho Ben Kingsley.
845850
1 -10
reagovat
Herecké kvality tady nikdo nezpochybňuje, on jen naznačil že se na roli nehodí a nejenom kvůli barvě kůže. Ale to by si věděl, kdybys měl načtené komiksy. Zkus si o té postavě něco zjistit a pochopíš ten point. 

Nicméně mě to je zrovna u této postavy jedno kdo ho bude hrát, jelikož k ní nemám žádný vztah a v republice ví, kdo je Wonder Man asi tak 10 tisíc lidí. :D Takže lidé budou spolojený pokud to zahraje dobře. 
845850
Herecké kvality tady nikdo nezpochybňuje, on jen naznačil že se na roli nehodí a nejenom kvůli barvě kůže. Ale to by si věděl, kdybys měl načtené komiksy. Zkus si o té postavě něco zjistit a pochopíš ten point.  Nicméně mě to je zrovna u této postavy jedno kdo ho bude hrát, jelikož k ní nemám žádný vztah a v republice ví, kdo je Wonder Man asi tak 10 tisíc lidí. *:D* Takže lidé budou spolojený pokud to zahraje dobře. 
845847
5 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Myslel je to smrtelně vážně. Ty jeho vysvětlivky jsou  vedlejší. V minulosti tu rasistické komentáře měl.
845849
Myslel je to smrtelně vážně. Ty jeho vysvětlivky jsou  vedlejší. V minulosti tu rasistické komentáře měl.
845848
1 -11
reagovat
Je to Andy, on to nemyslel vážně.

Nicméně "velkej bílej giga chad" je samozřejmě blbost, protože jako obvykle tam ta barva pleti je naprosto nepodstatná.

edit: ok, tak myslel, a jeho názorová konzistence opět nezklamala :D
845848
Je to Andy, on to nemyslel vážně. Nicméně "velkej bílej giga chad" je samozřejmě blbost, protože jako obvykle tam ta barva pleti je naprosto nepodstatná. edit: ok, tak myslel, a jeho názorová konzistence opět nezklamala *:D*
845844
7 -3
reagovat
Sorry, má. Rasisticky se tu projevoval několikrát. Tohle je fakt super charakterní herec, který je na badass postavy jako dělaný. 
845847
Sorry, má. Rasisticky se tu projevoval několikrát. Tohle je fakt super charakterní herec, který je na badass postavy jako dělaný. 
845844
1 -15
reagují: hroubek
reagovat
Přečti si ten jeho koment znovu a pak se zamysli o čem psal. Tohle s rasismem nemá nic společného. 
845844
Přečti si ten jeho koment znovu a pak se zamysli o čem psal. Tohle s rasismem nemá nic společného. 
845838
11 -1
reagují: do_Od, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: MKMZ
Jsi rasista. Yahya Abdul-Mateen II je super herec.
845838
Jsi rasista. Yahya Abdul-Mateen II je super herec.
845825
1 -14
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nechci vypadat jako rasista nebo, že bych nesnesl změnu barvy pleti postavy, ale některé věci by se měly ponechat a ne měnit jen tak z plezíru... Wonder Man má ku*va bejt sakra velkej bílej giga chad. :D

P. S.: Aby to nevyznělo úplně blbě... taky bych nechtěl bílýho Bladea. :o
845825
Nechci vypadat jako rasista nebo, že bych nesnesl změnu barvy pleti postavy, ale některé věci by se měly ponechat a ne měnit jen tak z plezíru... Wonder Man má ku*va bejt sakra velkej bílej giga chad. *:D* P. S.: Aby to nevyznělo úplně blbě... taky bych nechtěl bílýho Bladea. *:o*
845788
10 -3
reagovat
reaguje na: MKMZ
Takže zaporak u DC a klaďas u Marvelu? Ale za mě je to jeden z nejsympatičtějších herců, takže proč ne.
845788
Takže zaporak u DC a klaďas u Marvelu? Ale za mě je to jeden z nejsympatičtějších herců, takže proč ne.
845786
6 -4
reagují: MKMZ
reagovat

Wonder Man

Yahya Abdul-Mateen II je Simon Williams... Což se mi moc nelíbí. :-
845786
Yahya Abdul-Mateen II je Simon Williams... Což se mi moc nelíbí. *:-*
Wonder Man
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat