Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56741 - 56760 Napsat příspěvek

HAL

Snad to není takový spoiler. Stejně každý tuší, že se něco stane, když je ze všech stran slyšet, že Matrix se tím nechal hodně inspirovat a ten viděl snad každý. A s remasterem nebo originálem pořád nevím. Viděl jsem obě verze a čistší obraz 2.0 je hezčí než šum a sekané animace v jedničce. Scény ve 3D mi nevadí, takže je to o preferencích.
543618
Snad to není takový spoiler. Stejně každý tuší, že se něco stane, když je ze všech stran slyšet, že Matrix se tím nechal hodně inspirovat a ten viděl snad každý. A s remasterem nebo originálem pořád nevím. Viděl jsem obě verze a čistší obraz 2.0 je hezčí než šum a sekané animace v jedničce. Scény ve 3D mi nevadí, takže je to o preferencích.
HAL
0 0
reagovat

aba

Kvůli tomu "něčemu" bych právě seriál označil za prequel filmů, ale takovému spoilerování jsem se chtěl vyhnout, aspoň jsi to mohl nějak označit...

Btw remasterovanou verzi bych nedoporučoval - vypadá sice vizuálně hezky, ale kromě normálního remasterování v ní jsou navíc některé scény přetočené do 3D místo původního kresleného 2D a ty přechody mezi nimi působí docela hrozně.
543617
Kvůli tomu "něčemu" bych právě seriál označil za prequel filmů, ale takovému spoilerování jsem se chtěl vyhnout, aspoň jsi to mohl nějak označit... Btw remasterovanou verzi bych nedoporučoval - vypadá sice vizuálně hezky, ale kromě normálního remasterování v ní jsou navíc některé scény přetočené do 3D místo původního kresleného 2D a ty přechody mezi nimi působí docela hrozně.
aba
0 0
reagovat

Gonzi

1. GitS 1 (existuje remasterovaná verze jménem Ghost in the Shell 2.0)
2. GitS 2
3. GitS seriál Stand Alone Complex - obě řady. ve druhé je dost odkazů na první, takže doporučuju sledovat postupně
4. GitS Stand Alone Complex film - odehrává se pár let po konci seriálu, ale kvůli jedné věci, která se stane na konci druhé řady si myslím, že je to spíš někde mezi první a druhou řadou. Ale to je jen můj názor.

Ve Stand Alone věcech (film, seriál) nejsou snad žádné odkazy na první 2 filmy, takže se to dá sledovat i bez znalosti filmů.

Jinak je to celé japonsky ujeté a přitom není. Hlavně teda konec jedničky, kdy se s Motoko něco stane a přitom je ve dvojce a seriálech, které se odehrává pár let později, normální. Tohle mi ze začátku vrtalo hlavou a čekal jsem, jestli bude Kusanagi nadčlověk, ale nakonec ne.
543616
1. GitS 1 (existuje remasterovaná verze jménem Ghost in the Shell 2.0) 2. GitS 2 3. GitS seriál Stand Alone Complex - obě řady. ve druhé je dost odkazů na první, takže doporučuju sledovat postupně 4. GitS Stand Alone Complex film - odehrává se pár let po konci seriálu, ale kvůli jedné věci, která se stane na konci druhé řady si myslím, že je to spíš někde mezi první a druhou řadou. Ale to je jen můj názor. Ve Stand Alone věcech (film, seriál) nejsou snad žádné odkazy na první 2 filmy, takže se to dá sledovat i bez znalosti filmů. Jinak je to celé japonsky ujeté a přitom není. Hlavně teda konec jedničky, kdy se s Motoko něco stane a přitom je ve dvojce a seriálech, které se odehrává pár let později, normální. Tohle mi ze začátku vrtalo hlavou a čekal jsem, jestli bude Kusanagi nadčlověk, ale nakonec ne.
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Dvě řady seriálu a jejich pokračování Solid State Society dějově nijak nesouvisí s dějem GITS1 a jeho pokračování GITS2: Innocence. De facto by se daly označit za jejich prequel, ale... já myslím že ideální je podívat se nejprve na filmy a až pak na seriál, tedy víceméně tak jak byly natočeny.
543615
Dvě řady seriálu a jejich pokračování Solid State Society dějově nijak nesouvisí s dějem GITS1 a jeho pokračování GITS2: Innocence. De facto by se daly označit za jejich prequel, ale... já myslím že ideální je podívat se nejprve na filmy a až pak na seriál, tedy víceméně tak jak byly natočeny.
Gonzi
0 0
reagovat

lost

Jj, ten flashback se povedl :)
543614
Jj, ten flashback se povedl *:)*
lost
0 0
reagovat

Ghost in the shell

mohl by mi někdo prosím říct, v jakém pořadí jsou tyhle 3 filmy a dvě řady seriálu po sobě, abych se na to nedíval "blbě"? díky :)
gits 1995
gits 2 innocence
gits solid state society
gits sac 1-26
gits 2nd gig 1-26
543611
mohl by mi někdo prosím říct, v jakém pořadí jsou tyhle 3 filmy a dvě řady seriálu po sobě, abych se na to nedíval "blbě"? díky *:)* gits 1995 gits 2 innocence gits solid state society gits sac 1-26 gits 2nd gig 1-26
Ghost in the shell
0 0
reagovat

LOST

tak tomu rikam brilantni vylet do minulosti :+
543610
tak tomu rikam brilantni vylet do minulosti *:+*
LOST
0 0
reagovat
Matka mě teda poslední dobou hodně bavila a přišlo mi, že se zvedá a je zase plná nápadů. Ale poslední díl not ok... :-
543609
Matka mě teda poslední dobou hodně bavila a přišlo mi, že se zvedá a je zase plná nápadů. Ale poslední díl not ok... *:-*
0 0
reagovat
Matka už se zoufale potřebuje někam pohnout, minimálně celá pátá série je jedna velká křeč, buďto už tu matku ukážou, nebo jim s tím polovina lidí sekne, stejně se na to všichni dívaj jen ze setrvačnosti nebo možná kvůli Barneymu...
543606
Matka už se zoufale potřebuje někam pohnout, minimálně celá pátá série je jedna velká křeč, buďto už tu matku ukážou, nebo jim s tím polovina lidí sekne, stejně se na to všichni dívaj jen ze setrvačnosti nebo možná kvůli Barneymu...
0 0
reagovat
Při nové How i met your mother mi skutečně tuhnul úsměv na rtech, asi nejpříšernější a nejtrapnější díl ze všech. Barney se sice tradičně snaží zachránit co může, ale proti naspeedované Lily, kterou nesnáším čím dál víc, nemá nejmenší šanci.
Kolik má mít tahle serie ještě dílů? ... vážně nevím jestli se dokážu zapřít a vydržet až dokonce :D
543605
Při nové How i met your mother mi skutečně tuhnul úsměv na rtech, asi nejpříšernější a nejtrapnější díl ze všech. Barney se sice tradičně snaží zachránit co může, ale proti naspeedované Lily, kterou nesnáším čím dál víc, nemá nejmenší šanci. Kolik má mít tahle serie ještě dílů? ... vážně nevím jestli se dokážu zapřít a vydržet až dokonce *:D*
0 0
reagovat

Big Bang

U toho C-Men jsem fakt brečel a pak ještě když se Leonard na "jeho psychologickém sezení" zeptal Sheldona jak se má :)
543604
U toho C-Men jsem fakt brečel a pak ještě když se Leonard na "jeho psychologickém sezení" zeptal Sheldona jak se má *:)*
Big Bang
0 0
reagovat

verbst

Chuck ten 10 díl neskutečně přidal na obrátkách a pokračuje to bezva tempem ... :+

A v Big Bang mě jako vždycky dostal Raj .. :D
543599
Chuck ten 10 díl neskutečně přidal na obrátkách a pokračuje to bezva tempem ... *:+* A v Big Bang mě jako vždycky dostal Raj .. *:D*
verbst
0 0
reagovat
Abych neměl tři příspěvky po sobě (a někomu to náhodou nevadilo...), tak jsem to dal do jednoho ;)

Matka
Dneska slabá. Lily začíná otravovat už i mě. Nedokázal to zachránit ani Marshall. Nejlepší moment bylo první Barneyho focení...
(It is physically impossible for me to take bad picture. I don't know why. Ask God!) :D:+

Koukáte ještě někdo na TRAUMA? Poslední díl byl skvělej, a teď ta třináctka našlapaná! :+ Začínám odpravdu litovat toho, že to zrušili...:-

Chuck byl pořádnej sekec! :+Konečně se to pohnulo... I když krapet jinak, než jsem chtěl... A Sarah vypadala konečně k světu (po dlouhé době) :+:+ Hlavně na nádraží!
P.S.: Ivan Drago rulezz! :D:D

Big Bang
Ze začátku celkem nuda, ale pak se to rozjelo. (You shall be my C-Men) A konec byl skvělej. Physicst Melts Down taky krásný! :D
543597
Abych neměl tři příspěvky po sobě (a někomu to náhodou nevadilo...), tak jsem to dal do jednoho *;)* [b]Matka[/b] Dneska slabá. Lily začíná otravovat už i mě. Nedokázal to zachránit ani Marshall. Nejlepší moment bylo první Barneyho focení... (It is physically impossible for me to take bad picture. I don't know why. Ask God!) *:D**:+* Koukáte ještě někdo na [b]TRAUMA[/b]? Poslední díl byl skvělej, a teď ta třináctka našlapaná! *:+* Začínám odpravdu litovat toho, že to zrušili...*:-* [b]Chuck[/b] byl pořádnej sekec! *:+*Konečně se to pohnulo... I když krapet jinak, než jsem chtěl... A Sarah vypadala konečně k světu (po dlouhé době) *:+**:+* Hlavně na nádraží! P.S.: Ivan Drago rulezz! *:D**:D* [b]Big Bang[/b] Ze začátku celkem nuda, ale pak se to rozjelo. (You shall be my C-Men) A konec byl skvělej. Physicst Melts Down taky krásný! *:D*
0 0
reagovat

jalO

On July 15, 2008, it was reported that FX has ordered 39 additional episodes of the series which means that the show will run until at least a seventh season. All remaining seasons will consist of 13 episodes. All five main cast members were secured for the entire scheduled run.
543594
On July 15, 2008, it was reported that FX has ordered 39 additional episodes of the series which means that the show will run until [b]at least a seventh season[/b]. All remaining seasons will consist of 13 episodes. All five main cast members were secured for the entire scheduled run.
jalO
0 0
reagovat

Its always sunny in Philadelphia

NEviete niekto, ci sa chystá 6.séria?
543592
NEviete niekto, ci sa chystá 6.séria?
Its always sunny in Philadelphia
0 0
reagovat
Come on guys! Ale já to vydržím a kouknu až zejtra 8) možná
543590
Come on guys! Ale já to vydržím a kouknu až zejtra *8)* možná
0 0
reagovat

Castle

take se me nechce cekat cely tyden na dalsi dil. asi se hecnu a kouknu na to az pristi tyden :)
543583
take se me nechce cekat cely tyden na dalsi dil. asi se hecnu a kouknu na to az pristi tyden *:)*
Castle
0 0
reagovat

Castle

Tak teď se normálně na to bojím kouknout, než bude pokračování?):))
543582
Tak teď se normálně na to bojím kouknout, než bude pokračování*?)**:))*
Castle
0 0
reagovat

Castle

Po tomhle díle jsem vážně zvědav, co si připraví na opravdové finále, překonávat tohle budou těžko. Každopádně super :+
543581
Po tomhle díle jsem vážně zvědav, co si připraví na opravdové finále, překonávat tohle budou těžko. Každopádně super *:+*
Castle
0 0
reagovat

Castle

:o:o:o:o:o
:+:+:+:+:+
Husí kůže úplně všude! A další až za tejden?! Crap!:(
543580
*:o**:o**:o**:o**:o* *:+**:+**:+**:+**:+* Husí kůže úplně všude! A další až za tejden?! Crap!*:(*
Castle
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se