Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56701 - 56720 Napsat příspěvek
Už to někdo postoval do Výplachu. Jinak se toho chytly i Novinky.cz.:-)))
553801
Už to někdo postoval do Výplachu. Jinak se toho chytly i Novinky.cz.:-)))
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 3x03

Celkom sa to rozbieha, výborné postavy a herci (hlavne Michael Shannon ako agent Van Alden je neskutočný zjav - ten kamenný ksicht nemá chybu), skvelá scéna u zubára, no a samozrejme Omar z The Wire a vynález slova "motherfucker". :+
553800
Celkom sa to rozbieha, výborné postavy a herci (hlavne Michael Shannon ako agent Van Alden je neskutočný zjav - ten kamenný ksicht nemá chybu), skvelá scéna u zubára, no a samozrejme Omar z The Wire a vynález slova "motherfucker". *:+*
Boardwalk Empire 3x03
0 0
reagovat

st39.6

to je hodně vostrý. Panda s delfínem rulez :D
553798
to je hodně vostrý. Panda s delfínem rulez *:D*
st39.6
0 0
reagovat
link
pretty dark :o
553797
http://www.youtube.com/watch?v=DX1iplQQJTo&feature=player_embedded pretty dark *:o*
0 0
reagovat
jj, mentalista je v origo znění dost fajn:+ a to, že si to krade pro sebe mi ani nevadí8)
553795
jj, mentalista je v origo znění dost fajn*:+* a to, že si to krade pro sebe mi ani nevadí*8)*
0 0
reagovat
st: jj, ctyrka (a zpetne uznavam, ze i petka) byly fakt nadupane...
btw. opravdu si nepamatuju, jak moc na tom s krvi byly ty serie predtim, ale furt mam pocit, ze petka sla s brutalitou hodne navrch, je tak? hlavne teda zombie dil byl paradni... za ten pocet rozmasirovanych hlav by se imho v dnesni dobe stydela maloktera hollywoodska (radoby) full-on gore produkce :o)

jo a co se tyce Castiela, ten klucina si vpodstate kazdou scenu, ve ktere se objevi fakt krade :o)

Memphis: toz jako u druheho a tretiho dilu je dost vyrazny pohled kvality (teda mereno jenom eye-candy momenty), ale vzhledem k urovni prvniho dilu ten propad zdaleka nestaci k tomu aby to zacalo byt byt jen malinko nezabavne :o)...... imho
553794
st: jj, ctyrka (a zpetne uznavam, ze i petka) byly fakt nadupane... btw. opravdu si nepamatuju, jak moc na tom s krvi byly ty serie predtim, ale furt mam pocit, ze petka sla s brutalitou hodne navrch, je tak? hlavne teda zombie dil byl paradni... za ten pocet rozmasirovanych hlav by se imho v dnesni dobe stydela maloktera hollywoodska (radoby) full-on gore produkce :o) jo a co se tyce Castiela, ten klucina si vpodstate kazdou scenu, ve ktere se objevi fakt krade :o) Memphis: toz jako u druheho a tretiho dilu je dost vyrazny pohled kvality (teda mereno jenom eye-candy momenty), ale vzhledem k urovni prvniho dilu ten propad zdaleka nestaci k tomu aby to zacalo byt byt jen malinko nezabavne :o)...... imho
0 0
reagovat

Hawai

fakt to stojí zato? asi počkam na celou sérku...

začal sem sledovat Mentalistu v původním znění, a je to mnóóóhem lepší :+

jinak se opět rozjel South Park. Poor & Stupid :D
553792
fakt to stojí zato? asi počkam na celou sérku... začal sem sledovat Mentalistu v původním znění, a je to mnóóóhem lepší *:+* jinak se opět rozjel South Park. Poor & Stupid *:D*
Hawai
0 0
reagovat

Hawaii Five-0

Dik imfovi za tip, snad se v budoucnu udrzi nastavena (dost vysoko) latka....

btw. E2 - CATFIIIGHT!! :o)
553791
Dik imfovi za tip, snad se v budoucnu udrzi nastavena (dost vysoko) latka.... btw. E2 - CATFIIIGHT!! :o)
Hawaii Five-0
0 0
reagovat
yop, nastup castiela bozi :D. ale on ten minimalismus imo vsemu pomahal (oni navic ani nemeli na vyber, zejo ... o to lip se s tim porvali)
553763
yop, nastup castiela bozi *:D*. ale on ten minimalismus imo vsemu pomahal (oni navic ani nemeli na vyber, zejo ... o to lip se s tim porvali)
0 0
reagovat
ze zacatku me stvalo, jak je ten nebe vs peklo boj strasne minimalisticky udelanej, ale ve finale to bylo asi nejvetsi plus cely 4 a 5 rady. Scena, kdy poprve ukazou Castiela, jako Porucika Columba za mlada s těma obrovskejma křídlama ve formě stínu, mě absolutně rozsekala (společně s mrtvym andělem na silnici, kde leželo tělo a z něj vedly ty obrovsky kridla vpaleny do silnice)
553760
ze zacatku me stvalo, jak je ten nebe vs peklo boj strasne minimalisticky udelanej, ale ve finale to bylo asi nejvetsi plus cely 4 a 5 rady. Scena, kdy poprve ukazou Castiela, jako Porucika Columba za mlada s těma obrovskejma křídlama ve formě stínu, mě absolutně rozsekala (společně s mrtvym andělem na silnici, kde leželo tělo a z něj vedly ty obrovsky kridla vpaleny do silnice)
0 0
reagovat
Spazz > pro me je to nejoblibenejsi serial, fakt me to chytlo. problem s tema bratrskejma hadkama jsem mel nejvetsi behem treti serie tusim, to byl hroznej extrem a hlavne byly vzdycky UPLNE stejny, vzdycky na konci dilu :D. Pak se to imo uklidnilo a ctvrta a pata serie mi prisla nehorazne narachana. Miluju tu zapletku SPOILERY s andely a bohem, kterej se na vsechno vysral. A prave treti epizoda se k ni ted vratila (obcanska valka v nebi ... hell fuckin yeah!), takze je mi jasny, ze asi budu zase spokojenej (zvlast kdyz zmizel ten zbytek neskutecne otravny rodiny a Samovi znicili to novy auto:D))
553758
Spazz > pro me je to nejoblibenejsi serial, fakt me to chytlo. problem s tema bratrskejma hadkama jsem mel nejvetsi behem treti serie tusim, to byl hroznej extrem a hlavne byly vzdycky UPLNE stejny, vzdycky na konci dilu *:D*. Pak se to imo uklidnilo a ctvrta a pata serie mi prisla nehorazne narachana. Miluju tu zapletku SPOILERY s andely a bohem, kterej se na vsechno vysral. A prave treti epizoda se k ni ted vratila (obcanska valka v nebi ... hell fuckin yeah!), takze je mi jasny, ze asi budu zase spokojenej (zvlast kdyz zmizel ten zbytek neskutecne otravny rodiny a Samovi znicili to novy auto:D))
0 0
reagovat

Castle 3x03

Na svete sú dva druhy ľudí. Tí s búchačkami, a tí, čo kopú. :)
553753
Na svete sú dva druhy ľudí. Tí s búchačkami, a tí, čo kopú. *:)*
Castle 3x03
0 0
reagovat

Fluke

Otravná možná je, to ale nic nemění na její relevantnosti vzhledem ke kvalitě současné seriálové tvorby a cennosti volného času každého jedince. Sou seriály, který za to určitě stojí, jenom mě to číslo přijde dost neuvěřitelný. Ale každej svého štestí strůjce, a já sem ten poslední, kdo by měl komu nakazovat jak trávit svůj volnej čas. Očividně mám o kvalitě současnejch seriálů zkreslený představy, měl sem za to, že je jich tak 5, maximálně 7, co stojí za to sledovat.
553743
Otravná možná je, to ale nic nemění na její relevantnosti vzhledem ke kvalitě současné seriálové tvorby a cennosti volného času každého jedince. Sou seriály, který za to určitě stojí, jenom mě to číslo přijde dost neuvěřitelný. Ale každej svého štestí strůjce, a já sem ten poslední, kdo by měl komu nakazovat jak trávit svůj volnej čas. Očividně mám o kvalitě současnejch seriálů zkreslený představy, měl sem za to, že je jich tak 5, maximálně 7, co stojí za to sledovat.
Fluke
0 0
reagovat
Ta otázka kolik seriálu sledujeme začíná být už mírně otravná:)
553741
Ta otázka kolik seriálu sledujeme začíná být už mírně otravná:)
0 0
reagovat

Vardant

20-30 ano, a to jen proto, ze zbylych 10-20 ma ted pauzu :D
553739
20-30 ano, a to jen proto, ze zbylych 10-20 ma ted pauzu :D
Vardant
0 0
reagovat

ad supernatural

st: já onehdá v číně koupil první 4 série a sjížděl to nonstop, jen s menšími pauzami na spánek a nákup alkoholu... v případě nouze jsem občas teda ještě odběhl něco zpapkat... S pátou sérií jsem pak měl stejný problém jak máš teď ty (a já ostatně opět taky).. krom pětkového dílu z budoucnosti se mi z toho nějak vytratil veškerý drive a přespříliš mě bily do očí Samovy utrápené výrazy a všechny ty hádky mezi bratry... které jsou prostě furt dokolečka to samé.... k té pětce jsem se vrátil teprve nedávno jenom z nudy, bez očekávání... ale nakonec jsem si ji nemohl vynachválit....

no a teďka se šestka vrátila zase s x-tou variací stejného twistu, mezi Samem a Deanem to začíná skřípat zase úplně stejně jako předtím, takže nezbývá než doufat, že se brzo objeví nějaká zajímavá nosná linie... jinak bych to viděl na další pauzu :-D
553737
st: já onehdá v číně koupil první 4 série a sjížděl to nonstop, jen s menšími pauzami na spánek a nákup alkoholu... v případě nouze jsem občas teda ještě odběhl něco zpapkat... S pátou sérií jsem pak měl stejný problém jak máš teď ty (a já ostatně opět taky).. krom pětkového dílu z budoucnosti se mi z toho nějak vytratil veškerý drive a přespříliš mě bily do očí Samovy utrápené výrazy a všechny ty hádky mezi bratry... které jsou prostě furt dokolečka to samé.... k té pětce jsem se vrátil teprve nedávno jenom z nudy, bez očekávání... ale nakonec jsem si ji nemohl vynachválit.... no a teďka se šestka vrátila zase s x-tou variací stejného twistu, mezi Samem a Deanem to začíná skřípat zase úplně stejně jako předtím, takže nezbývá než doufat, že se brzo objeví nějaká zajímavá nosná linie... jinak bych to viděl na další pauzu :-D
ad supernatural
0 0
reagovat
yop, treti supernatural bezva. to nebe mi tam chybelo :)
553736
yop, treti supernatural bezva. to nebe mi tam chybelo :)
0 0
reagovat
Je jich tam dost, 20-30 podle vkusu tu pár lidí sleduje.
553734
Je jich tam dost, 20-30 podle vkusu tu pár lidí sleduje.
0 0
reagovat

st39.6

Tvůj den má očividně víc než 24 hodin, anebo nespíš. To jich je tam venku tolik, co stojí za to?
553733
Tvůj den má očividně víc než 24 hodin, anebo nespíš. To jich je tam venku tolik, co stojí za to?
st39.6
0 0
reagovat
víc než ježkovy oči
553732
víc než ježkovy oči
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se