Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56701 - 56720 Napsat příspěvek

verbst

Preto som si ( zatiaľ ) posledný diel ešte nepozrel :D
543866
Preto som si ( zatiaľ ) posledný diel ešte nepozrel *:D*
verbst
0 0
reagovat

HAL

Pod tohle se klidně podepíšu ;) V jednu chvíli jsem si seriál chtěl hodit do svojí top 10, ale ještě tomu dám čas... alespoň do konce série :)) Každopádně doporučuju :+
543865
Pod tohle se klidně podepíšu *;)* V jednu chvíli jsem si seriál chtěl hodit do svojí top 10, ale ještě tomu dám čas... alespoň do konce série *:))* Každopádně doporučuju *:+*
HAL
0 0
reagovat
Nový Spartacus mě vyloženě nadchl, je neuvěřitelné jak moc se ten seriál zvedl z tupé testosteronové atrakce ve svébytné dílo, které v posledních částech předvádí pravý opak demence a směšnosti prvního dílu ... jasně největší překvapení tohoto roku.
543864
Nový Spartacus mě vyloženě nadchl, je neuvěřitelné jak moc se ten seriál zvedl z tupé testosteronové atrakce ve svébytné dílo, které v posledních částech předvádí pravý opak demence a směšnosti prvního dílu ... jasně největší překvapení tohoto roku.
0 0
reagovat

Spartacus

Vy to sledujete? Já to musel po 10ti minutách vypnout, protože jsem nevěděl, zda se smát, nebo plakat. :D Stojí to pak za to?..
543858
Vy to sledujete? Já to musel po 10ti minutách vypnout, protože jsem nevěděl, zda se smát, nebo plakat. *:D* Stojí to pak za to?..
Spartacus
0 0
reagovat
To suhlasim, rad by som mal 15 a nechal sa tak zneuzit :D
543845
To suhlasim, rad by som mal 15 a nechal sa tak zneuzit *:D*
0 0
reagovat

Spartacus: Blood & Sand

Ilithyia je svina, ale desne hot.:D
543841
Ilithyia je svina, ale desne hot.*:D*
0 0
reagovat

Fluke

povídej mi.... kudy chodím, všude to vychlvaluju a tahám mluvdím o hudbě a pakz toho vyleze takový hnůj...
543839
povídej mi.... kudy chodím, všude to vychlvaluju a tahám mluvdím o hudbě a pakz toho vyleze takový hnůj...
Fluke
0 0
reagovat

Wow, tak ta posledna cast bola vazne pecka, Ilithyia je riadna svina :-
543835
Wow, tak ta posledna cast bola vazne pecka, Ilithyia je riadna svina *:-*
0 0
reagovat
Sp!der-bite: v 9. dilu to taky dobre koncilo, SPOILER jak si to rozdal s Lychinii SPOILER , 10. jdu prave zkouknout:)
543821
Sp!der-bite: v 9. dilu to taky dobre koncilo, [b]SPOILER[/b] jak si to rozdal s Lychinii [b]SPOILER[/b] , 10. jdu prave zkouknout*:)*
0 0
reagovat

Poslední díl Spartaca byl nehorázně nabušenej. Emocí víc jak ve VKV (:))) a souboje taky špica... :+
543819
Poslední díl Spartaca byl nehorázně nabušenej. Emocí víc jak ve VKV (*:))*) a souboje taky špica... *:+*
0 0
reagovat

Spazz

Tak to bych fakt nečekal, díky bohu za TV rippy.
543809
Tak to bych fakt nečekal, díky bohu za TV rippy.
Spazz
0 0
reagovat
Fluke: nene, já totž udělal to, o čem se nemluví a s*áhl dvd**p :-D... a hudba je jiná
543807
Fluke: nene, já totž udělal to, o čem se nemluví a s*áhl dvd**p :-D... a hudba je jiná
0 0
reagovat

Caprica

Koukáte někdo? Nesere vás, že až do půlky září (!!!) po dnešku nic? :o:(:-
543806
Koukáte někdo? Nesere vás, že až do půlky září (!!!) po dnešku nic? *:o**:(**:-*
Caprica
0 0
reagovat
On je na dvd jinej soundtrack? Není to jen v Číně?:))
543791
On je na dvd jinej soundtrack? Není to jen v Číně?*:))*
0 0
reagovat

Life

Jedním z mnoha důvodů proč je Life tak skvělý seriál, byl perfektní výběr hudby....... má někdo tušení, proč je vpodstatě celý soundtrack na dvd změněný? :o(
543784
Jedním z mnoha důvodů proč je Life tak skvělý seriál, byl perfektní výběr hudby....... má někdo tušení, proč je vpodstatě celý soundtrack na dvd změněný? :o(
Life
0 0
reagovat
Ted koukám na OZ.. Mám za sebou pár dílů první serie. Když to porovnám s Prison Brake, kterej jsem zhlédl celej tak je to proti OZ čajíček:D I když T-Bag rulez:o
543765
Ted koukám na OZ.. Mám za sebou pár dílů první serie. Když to porovnám s Prison Brake, kterej jsem zhlédl celej tak je to proti OZ čajíček*:D* I když T-Bag rulez*:o*
0 0
reagovat

Luc44

U Chucka mi taky nesedla ta slow motion akce, a Sarah se tváří pořád stejně - sice je na ní moc pěkný pohled ale když se už asi 11 díl dívá jako poraněná laň ... :-)
543732
U Chucka mi taky nesedla ta slow motion akce, a Sarah se tváří pořád stejně - sice je na ní moc pěkný pohled ale když se už asi 11 díl dívá jako poraněná laň ... :-)
Luc44
0 0
reagovat
Tak TBBT a HIMYM hoodně pobavily, po delší době super díly, superový Barney a geniální Sheldon:+:+

HIMYM má stále dost chyb ve scénáři, ale i tak...
543719
Tak TBBT a HIMYM hoodně pobavily, po delší době super díly, superový Barney a geniální Sheldon*:+**:+* HIMYM má stále dost chyb ve scénáři, ale i tak...
0 0
reagovat

Chuck

Spoilery asi - tady je to celkem šumák 8) :D

Ivan Drago jako pobavil, ale Chuck je fakt moron... a bitka ala Východní přísliby, imo tady sklouzávaj v té pod laťku sebeparodie do zóny obyčejné směšnosti... už to na mě začíná bejt nějak moc
543710
Spoilery asi - tady je to celkem šumák *8)* *:D* Ivan Drago jako pobavil, ale Chuck je fakt moron... a bitka ala Východní přísliby, imo tady sklouzávaj v té pod laťku sebeparodie do zóny obyčejné směšnosti... už to na mě začíná bejt nějak moc
Chuck
0 0
reagovat

24

SPOILER

Heh, konečně je ten "Colombo" v tahu. Twist na konci - trošku násilnej imo, a tím nemyslím násilí na obrazovce ale scénaristický... Celkově po natřískaným minulým díle slabší hodinka...
543709
SPOILER Heh, konečně je ten "Colombo" v tahu. Twist na konci - trošku násilnej imo, a tím nemyslím násilí na obrazovce ale scénaristický... Celkově po natřískaným minulým díle slabší hodinka...
24
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se