Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56781 - 56800 Napsat příspěvek

Justified

Dneska se objevil nový seriál (protože jich je pořád málo). Moderní western s Timothy Olyphantem link . Po prvním díle musím říct, že je boží a Timothy je božan. Chytrý, skvěle zahraný, se sem tam odlehčujícíma Timothyho hláškama s otevřenými projevy násilí a dospělosti celkově. Doporučuju vyzkoušet.
543262
Dneska se objevil nový seriál (protože jich je pořád málo). Moderní western s Timothy Olyphantem http://www.tv.com/justified/show/77651/summary.html . Po prvním díle musím říct, že je boží a Timothy je božan. Chytrý, skvěle zahraný, se sem tam odlehčujícíma Timothyho hláškama s otevřenými projevy násilí a dospělosti celkově. Doporučuju vyzkoušet.
Justified
0 0
reagovat

Vardant

Ne. Dailytech čtu skoro denně, takže to byla náhoda. Housovi věřím, že nebude provozovat něco úplně mimo realitu, takže neověřuju.
543251
Ne. Dailytech čtu skoro denně, takže to byla náhoda. Housovi věřím, že nebude provozovat něco úplně mimo realitu, takže neověřuju.
Vardant
0 0
reagovat

aba

Koukám, že po tom dílu googlilo asi hodně lidí :D
543250
Koukám, že po tom dílu googlilo asi hodně lidí *:D*
aba
0 0
reagovat

aba

jako vypadalo to ubercool!
543249
jako vypadalo to ubercool!
aba
0 0
reagovat

House

Kdyby někoho zajímalo, jak moc realistické je čtení myšlenek v posledním díle House, tak si o tom může něco málo přečíst tady a článek vědců, kteří tuhle práci prováděli je zde. Bohužel není veřejně přístupné víc, než jen abstrakt.
543248
Kdyby někoho zajímalo, jak moc realistické je čtení myšlenek v posledním díle House, tak si o tom může něco málo přečíst [link="http://www.dailytech.com/Study%2BBrings%2BResearchers%2BGovernments%2BOne%2BStep%2BCloser%2Bto%2BMind%2BReading/article17903.htm"]tady[/link] a článek vědců, kteří tuhle práci prováděli je [link="http://www.cell.com/current-biology/abstract/S0960-9822%2810%2900142-9"]zde[/link]. Bohužel není veřejně přístupné víc, než jen abstrakt.
House
0 0
reagovat

The Pacific #1

Mna naopak pilotný diel Pacifiku zobral viac ako svojho času pilot Bratstva Neohrozených, aj keď tomu pomohol hlavne záver.
543241
Mna naopak pilotný diel Pacifiku zobral viac ako svojho času pilot Bratstva Neohrozených, aj keď tomu pomohol hlavne záver.
The Pacific #1
0 0
reagovat
Tak poslední díli už moc akční nebyli, ale ten koncentrák se mnou silně otřásl. Jsem zvědav, co místo toho dá použít z toho Tichomoří. Na Pacific, ale kouknu až bude odvysílán celý hezky na jeden zátah.
543214
Tak poslední díli už moc akční nebyli, ale ten koncentrák se mnou silně otřásl. Jsem zvědav, co místo toho dá použít z toho Tichomoří. Na Pacific, ale kouknu až bude odvysílán celý hezky na jeden zátah.
0 0
reagovat
Navyše BoB začalo nadupane, ale potom to išlo dole, posledné diely slabšie. Dúfajme, že Pacific bude naopak gradovať.
543203
Navyše BoB začalo nadupane, ale potom to išlo dole, posledné diely slabšie. Dúfajme, že Pacific bude naopak gradovať.
0 0
reagovat

The Pacific

Mám v podstatě stejně výhrady jako ostatní, ale i tak, zatím dobré a věřím že se to rozjede ještě víc, podobně jako BoB.
543202
Mám v podstatě stejně výhrady jako ostatní, ale i tak, zatím dobré a věřím že se to rozjede ještě víc, podobně jako BoB.
The Pacific
0 0
reagovat

24

Damn you, to se těším. Já už se tetelil blahem, když Jack vyhrožoval Marcosovi, že zabije "víš koho". To byl moment, kdy se mi objevil úsměv na tváři a říkal jsme si "hell yeah"!
543189
Damn you, to se těším. Já už se tetelil blahem, když Jack vyhrožoval Marcosovi, že zabije "víš koho". To byl moment, kdy se mi objevil úsměv na tváři a říkal jsme si "hell yeah"!
24
0 0
reagovat
KarelR: Myslíž že to bude poslení série a pak natočí ten slibovaný film nebo se ještě dočkáme další? Jinak 24 je pořád super!
543187
KarelR: Myslíž že to bude poslení série a pak natočí ten slibovaný film nebo se ještě dočkáme další? Jinak 24 je pořád super!
0 0
reagovat

24

Dámy a pánové... mám to v hlavě už pár týdnů, ale včerejší díl definitivně dokázal, že Jack Bauer zase vládne. Sice by tam nemula bejt ta jeho přepálená nesmrtelnost, ale story celkem táhne a poslední hodinka... takhle si představuju nabušenou pecku, která umí sakra překvapit! :+:+:+
543185
Dámy a pánové... mám to v hlavě už pár týdnů, ale včerejší díl definitivně dokázal, že Jack Bauer zase vládne. Sice by tam nemula bejt ta jeho přepálená nesmrtelnost, ale story celkem táhne a poslední hodinka... takhle si představuju nabušenou pecku, která umí sakra překvapit! *:+**:+**:+*
24
0 0
reagovat

duro

Tak jasně, pořád je to jenom jeden rozjezdovej díl a netoužím po tom, aby ty seriály byly stejný, ale když to člověk takhle porovná, tak musí konstatovat, že se Bratrstvo rozjelo mnohem slibnějc. Což samozřejmě nic nemění na tom, že budu Pacific sledovat dál a věřím, že se tam časem začne hrát na ty zásadní rozdíly mezi konfliktama v Evropě a v Tichomoří.
543184
Tak jasně, pořád je to jenom jeden rozjezdovej díl a netoužím po tom, aby ty seriály byly stejný, ale když to člověk takhle porovná, tak musí konstatovat, že se Bratrstvo rozjelo mnohem slibnějc. Což samozřejmě nic nemění na tom, že budu Pacific sledovat dál a věřím, že se tam časem začne hrát na ty zásadní rozdíly mezi konfliktama v Evropě a v Tichomoří.
duro
0 0
reagovat

Karel:

Ja by som dal Pacificu ešte šancu. Možno sa to vyvinie a my pochopíme, že to bolo geniálne od začiatku, len tvorcovia vykročili inou cestou ako pri BoB (čo už je samo osebe vysoko pozitívna skutočnosť). A emócie boli aj tu, ten hlavný "kučeravý Jude Law" to hrá dobre, napr. keď prezeral batoh toho Japonca, to bola síce trochu klišovitá, ale aj tak pekná scéna.
543183
Ja by som dal Pacificu ešte šancu. Možno sa to vyvinie a my pochopíme, že to bolo geniálne od začiatku, len tvorcovia vykročili inou cestou ako pri BoB (čo už je samo osebe vysoko pozitívna skutočnosť). A emócie boli aj tu, ten hlavný "kučeravý Jude Law" to hrá dobre, napr. keď prezeral batoh toho Japonca, to bola síce trochu klišovitá, ale aj tak pekná scéna.
Karel:
0 0
reagovat
Mno, dal jsem si včera schválně první díl Band of Brothers a... Pacific fakt silně zaostává. Curahee má vlastní dějovej oblouk (Schwimmer je pořád super), minimum patosu a dokonale funguje jako ticho před bouří i takhle po letech. Je plný vychytávek z výcviku paragánů a krásně ukazuje, jak ta ústřední banda drží při sobě, přičemž tam člověk má jak Lewise, (druhýho) Wahlberga nebo Livingstona, tak bandu no name sympaťáků a Simona Pegga a (zatím jen na vteřinku) Michaela Fassbendera navrch. Plus to má geniální závěr takřka beze slov, kde režírující Robinson všechno vystihne obrazama. Jo... those were the days... :)
543178
Mno, dal jsem si včera schválně první díl Band of Brothers a... Pacific fakt silně zaostává. Curahee má vlastní dějovej oblouk (Schwimmer je pořád super), minimum patosu a dokonale funguje jako ticho před bouří i takhle po letech. Je plný vychytávek z výcviku paragánů a krásně ukazuje, jak ta ústřední banda drží při sobě, přičemž tam člověk má jak Lewise, (druhýho) Wahlberga nebo Livingstona, tak bandu no name sympaťáků a Simona Pegga a (zatím jen na vteřinku) Michaela Fassbendera navrch. Plus to má geniální závěr takřka beze slov, kde režírující Robinson všechno vystihne obrazama. Jo... those were the days... :)
0 0
reagovat

duro

:D:D:D:+ fakt boží hláška
543176
*:D**:D**:D**:+* fakt boží hláška
duro
0 0
reagovat

Pacific

Výborný survival horor. Furt som čakal, čo na nich z tej džungle vybehne. Kanibali? Predátor? A ono Japonci, to ma prekvapilo.
543172
Výborný survival horor. Furt som čakal, čo na nich z tej džungle vybehne. Kanibali? Predátor? A ono Japonci, to ma prekvapilo.
Pacific
0 0
reagovat

The Pacific

Taky mám zatím takový neurčitý pocit, ale uvidíme. Asi nejvíc mi vadilo, že to zatím bylo všechno moc narychlo a letem světem, u Bratrstva se mi líbilo, že každý díl byl tak nějak orámovaný, mě nějaký svůj motiv, u Pacifiku zatím nic takového nevidím. Absence výcviku mi nevadí, ale nějaké větší představení postav bych taky uvítal - zatím si nepamatuju žádnou, vím akorát, že mají všichni stejný oblečení a účes, takže se sakra těžko rozeznávaj, ale s tím jsem měl problém už u Bratrstva.
543139
Taky mám zatím takový neurčitý pocit, ale uvidíme. Asi nejvíc mi vadilo, že to zatím bylo všechno moc narychlo a letem světem, u Bratrstva se mi líbilo, že každý díl byl tak nějak orámovaný, mě nějaký svůj motiv, u Pacifiku zatím nic takového nevidím. Absence výcviku mi nevadí, ale nějaké větší představení postav bych taky uvítal - zatím si nepamatuju žádnou, vím akorát, že mají všichni stejný oblečení a účes, takže se sakra těžko rozeznávaj, ale s tím jsem měl problém už u Bratrstva.
The Pacific
0 0
reagovat

Pacific

Tak mně se to zatim líbí docela. Atmosférou to na Bratrstvo navazuje, prachy tam jsou hodně vidět (ještě aby ne) a pár působivých scén tam bylo, včetně noční bitvy.
Akorát ty postavy jsou zatím nic moc a kromě toho Chase, u kterýho mi fakt dlouho trvalo než jsem ho poznal, zatím nejde nikomu jinýmu moc fandit. Taky bych spíš bral výcvikovej díl na seznámení s postavama než pár nemastných scén na pevnině a pak honem do akce, kde už se všichni navzájem znají.
543138
Tak mně se to zatim líbí docela. Atmosférou to na Bratrstvo navazuje, prachy tam jsou hodně vidět (ještě aby ne) a pár působivých scén tam bylo, včetně noční bitvy. Akorát ty postavy jsou zatím nic moc a kromě toho Chase, u kterýho mi fakt dlouho trvalo než jsem ho poznal, zatím nejde nikomu jinýmu moc fandit. Taky bych spíš bral výcvikovej díl na seznámení s postavama než pár nemastných scén na pevnině a pak honem do akce, kde už se všichni navzájem znají.
Pacific
0 0
reagovat

The Pacific

U mě zatím obrovská spokojenost, akorát prostředek prvního dílu lehce tápal, ale noční akce + závěr to dokonale vynahradily. :+
543133
U mě zatím obrovská spokojenost, akorát prostředek prvního dílu lehce tápal, ale noční akce + závěr to dokonale vynahradily. *:+*
The Pacific
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se