Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56721 - 56740 Napsat příspěvek

Hellblazer

Viac ako jeden :) ...Ale moc sa nazorovo nezhodneme :D
543677
Viac ako jeden :) ...Ale moc sa nazorovo nezhodneme :D
Hellblazer
0 0
reagovat

Survivor

Viem, ze to tu pozera asi len jeden clovek, ale posledna cast genialna, Russel je KING :+
543676
Viem, ze to tu pozera asi len jeden clovek, ale posledna cast genialna, Russel je KING *:+*
Survivor
0 0
reagovat

GITS

Ke Ghost in the shell, seriál je alternativní verze k filmům, jiná dějová kontinuita (viz. wiki he:)
543675
Ke Ghost in the shell, seriál je alternativní verze k filmům, jiná dějová kontinuita (viz. wiki he:)
GITS
0 0
reagovat

verbst

Niekedy sa urcite prinutim 9 radu dopozerat, ale nejak ma po tych par prvych dieloch prestala zaujimat.

A btw, ABC este nic oficialne neoznamila, takze mas iskierku nadeje:)
543658
Niekedy sa urcite prinutim 9 radu dopozerat, ale nejak ma po tych par prvych dieloch prestala zaujimat. A btw, ABC este nic oficialne neoznamila, takze mas iskierku nadeje:)
verbst
0 0
reagovat

Gorecki

Dík. Ale nepotěšil jsi mě.:- Osobně se mi devítka líbila krapet víc než ta osmá... Sice mělo finále pár povedených vtípků, ale devátá řada je fakt sekec ;):)) Teda byla :(
543657
Dík. Ale nepotěšil jsi mě.*:-* Osobně se mi devítka líbila krapet víc než ta osmá... Sice mělo finále pár povedených vtípků, ale devátá řada je fakt sekec *;)**:))* Teda byla *:(*
Gorecki
0 0
reagovat

verbst

Jo. Ked uz to ani taky fanusik ako ja nesledoval, ani sa necudujem:(

Zach Braff na Facebooku: "Many of you have asked, so here it is: it appears that "New Scrubs", "Scrubs 2.0", "Scrubs with new kids", "Scrubbier", "Scrubs without JD" is no more. It was worth a try, but alas... it didn't work. zb"
543656
Jo. Ked uz to ani taky fanusik ako ja nesledoval, ani sa necudujem:( Zach Braff na Facebooku: "Many of you have asked, so here it is: it appears that "New Scrubs", "Scrubs 2.0", "Scrubs with new kids", "Scrubbier", "Scrubs without JD" is no more. It was worth a try, but alas... it didn't work. zb"
verbst
0 0
reagovat
Ta devátá řada scrubs skončila 13. dílem? :o
543655
Ta devátá řada scrubs skončila 13. dílem? *:o*
0 0
reagovat
Byl.
543653
Byl.
0 0
reagovat

Justified

Byl tenhle týden díl?
543652
Byl tenhle týden díl?
Justified
0 0
reagovat
Já a Marschal máme Lilly rádi
543640
Já a Marschal máme Lilly rádi
0 0
reagovat

duro

u TBBT sem se naposledy královsky bavil, přišlo mi to trochu na vážnější notu, ale přesto neskutečně zábavný... Castle sem shodou okolností po těch orgastickejch výkřikách taky zkusil (s02e10) a bylo to docela příjemný, sice zatim nemam moc představu o čem přesně to je a navíc se mi moc nechce rozkoukávat cokoliv, co má přes dvacet minut na díl, ale kriminálky všeho druhu hltám po litrech a tahle odlehčená verze mi přišla docela fajn, asi to sjedu celý...:+

a abych se trochu zastal matky, sice chápu, že Lilly nemusí mít každej rád, ale v kontextu celý série byl poslední díl docela povedenej...
543638
u TBBT sem se naposledy královsky bavil, přišlo mi to trochu na vážnější notu, ale přesto neskutečně zábavný... Castle sem shodou okolností po těch orgastickejch výkřikách taky zkusil (s02e10) a bylo to docela příjemný, sice zatim nemam moc představu o čem přesně to je a navíc se mi moc nechce rozkoukávat cokoliv, co má přes dvacet minut na díl, ale kriminálky všeho druhu hltám po litrech a tahle odlehčená verze mi přišla docela fajn, asi to sjedu celý...*:+* a abych se trochu zastal matky, sice chápu, že Lilly nemusí mít každej rád, ale v kontextu celý série byl poslední díl docela povedenej...
duro
0 0
reagovat

duro

Jako je to vážně jenom oddechovka, ale má to výbornou vatu s rodinou (často lepší než samotný případy :), fungující vztah mezi ústřední dvojkou a tunu hlášek a odkazů. Zázraky nečekej, ale u většiny dílů se člověk fakt slušně pobaví ;)
543639
Jako je to vážně jenom oddechovka, ale má to výbornou vatu s rodinou (často lepší než samotný případy :), fungující vztah mezi ústřední dvojkou a tunu hlášek a odkazů. Zázraky nečekej, ale u většiny dílů se člověk fakt slušně pobaví ;)
duro
0 0
reagovat
CASTLE: Práve som začal, zatiaľ som videl dve časti, je to také... milé. Ešte to bude mať väčšie gule?

TBBT: C-Men fajn, ale inak asi najslabší diel sezóny.
543636
CASTLE: Práve som začal, zatiaľ som videl dve časti, je to také... milé. Ešte to bude mať väčšie gule? TBBT: C-Men fajn, ale inak asi najslabší diel sezóny.
0 0
reagovat
Opravdu, dnešní LOST byl konečně opravdu povedený... do značné míry napravil co jsem vytýkal minulému dílu.
543635
Opravdu, dnešní LOST byl konečně opravdu povedený... do značné míry napravil co jsem vytýkal minulému dílu.
0 0
reagovat

GITS

jop, díky za info, já už to kdysi sledoval, ale moc jsem z toho nepobral, protože to bylo hodně dávno = dost mi asi i ušlo.
543632
jop, díky za info, já už to kdysi sledoval, ale moc jsem z toho nepobral, protože to bylo hodně dávno = dost mi asi i ušlo.
GITS
0 0
reagovat
No moc jiných zakončení nebylo po tom všem.
543631
No moc jiných zakončení nebylo po tom všem.
0 0
reagovat

Lost

Jeden z nejlepších dílů vůbec. Akorát to najednou dostává strašně náboženskej podtext...
543630
Jeden z nejlepších dílů vůbec. Akorát to najednou dostává strašně náboženskej podtext...
Lost
0 0
reagovat

LOST

Naprosto skvělej díl, konečně se vyřešilo plno záhad, na které jsme dlouho čekali. :+
543625
Naprosto skvělej díl, konečně se vyřešilo plno záhad, na které jsme dlouho čekali. *:+*
LOST
0 0
reagovat
LOST dneska peckovní.
543621
LOST dneska peckovní.
0 0
reagovat

LOST

Ha, tak asi nejvýživnější díl šesté série! :+
543619
Ha, tak asi nejvýživnější díl šesté série! *:+*
LOST
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se