Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55881 - 55900 Napsat příspěvek
to byl doslova twisted sex :D
548747
to byl doslova twisted sex *:D*
0 0
reagovat

True Blood

ten konec byl teda silně wtf ! Ale jinak asi nejslabší díl :-(
548745
ten konec byl teda silně wtf ! Ale jinak asi nejslabší díl :-(
True Blood
0 0
reagovat

Top Gear

:D:D nemám slov :+
548731
*:D**:D* nemám slov *:+*
Top Gear
0 0
reagovat
Pro všechny fanoušky Jessicy z True Blood: link
548728
Pro všechny fanoušky Jessicy z True Blood: http://babyvamp-jessica.com/
0 0
reagovat
nemá to tak dobrý triky, ale hudba, herci a hlavně příběh je hodně fajn... jestli máš rád britský věci. Největší chyba je zabalit to po prvních 2 dílech...
548723
nemá to tak dobrý triky, ale hudba, herci a hlavně příběh je hodně fajn... jestli máš rád britský věci. Největší chyba je zabalit to po prvních 2 dílech...
0 0
reagovat

xxendxx

Večer testnu ;)
548718
Večer testnu *;)*
xxendxx
0 0
reagovat
pro ty komu se libi True Blood by měli zkusit i Being Human (2. serie BH převyšuje 2. serii TB dost markantně)
548716
pro ty komu se libi True Blood by měli zkusit i Being Human (2. serie BH převyšuje 2. serii TB dost markantně)
0 0
reagovat
Tak jsem začal sledovat True Blood a neskutečně mě to chytlo :+ zatím jsem u 7 dílu ale nestalo se mi,že bych se nudil, nejvíce to samozřejmě staví na skvělích charakterech ( Jasen a sex :D vládne, pak se mi líbí i linie tichého,zřejmě vlčího Sama :D) ale zatím teda vážně paráda...a to jsem si myslel,že se mi to líbit nebude :D takhle má vypadat všechno s upíří látkou :D koukej se pozorně Stmívání :D
548715
Tak jsem začal sledovat True Blood a neskutečně mě to chytlo *:+* zatím jsem u 7 dílu ale nestalo se mi,že bych se nudil, nejvíce to samozřejmě staví na skvělích charakterech ( Jasen a sex :D vládne, pak se mi líbí i linie tichého,zřejmě vlčího Sama :D) ale zatím teda vážně paráda...a to jsem si myslel,že se mi to líbit nebude :D takhle má vypadat všechno s upíří látkou :D koukej se pozorně Stmívání :D
0 0
reagovat
Top Gear byl vynikající. Výlet k sopce byl obzvláště vypečený:+
548711
Top Gear byl vynikající. Výlet k sopce byl obzvláště vypečený*:+*
0 0
reagovat
umela kuze, z ty to stece
548707
umela kuze, z ty to stece
0 0
reagovat

st39.6

chudák židle/křeslo/postel.
548705
chudák židle/křeslo/postel.
st39.6
0 0
reagovat
jj, ten dil byl skvelej. mocil sem u toho smichy
548704
jj, ten dil byl skvelej. mocil sem u toho smichy
0 0
reagovat

xxendxx

Famózní!:D:D Hudba z A-teamu tomu nasadila korunu:+
548702
Famózní!*:D**:D* Hudba z A-teamu tomu nasadila korunu*:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Topgear je zpátky!

Tohle je naprosto dokonalý :)

link
548700
Tohle je naprosto dokonalý :) http://www.youtube.com/watch?v=vqjsJxHSJMo
Topgear je zpátky!
0 0
reagovat

ChanningT_rocks

po tý bídě co předvedli v 6. sérii je jedině dobře, že už to ukončej (jestli to neukončej, tak bez Majkla si to neumim představit)
548698
po tý bídě co předvedli v 6. sérii je jedině dobře, že už to ukončej (jestli to neukončej, tak bez Majkla si to neumim představit)
ChanningT_rocks
0 0
reagovat

True Blood

Jo, mě tenhle díl teda taky nijak extra nebavil. Strašně se to táhne, no a ten závěr byl sice WTF, ale nejsem si zrovna jistej, že to bylo to WTF v dobrym slova smyslu. Chci víc Jessicy!!!
548692
Jo, mě tenhle díl teda taky nijak extra nebavil. Strašně se to táhne, no a ten závěr byl sice WTF, ale nejsem si zrovna jistej, že to bylo to WTF v dobrym slova smyslu. Chci víc Jessicy!!!
True Blood
0 0
reagovat
tak to je fakt v prdeli:
link
548689
tak to je fakt v prdeli: http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b187949_steve_carell_confirms_hes_leaving.html
0 0
reagovat
Mě ten díl přišel zase zatím nejlepší ze třetí sérky. Eric přivážející fáro až do domu, Jessica seznamující se s Franklinem a správnej wtf konec 8)
548683
Mě ten díl přišel zase zatím nejlepší ze třetí sérky. Eric přivážející fáro až do domu, Jessica seznamující se s Franklinem a správnej wtf konec *8)*
0 0
reagovat
True Blood ovšem zpomaluje, nejhorší díl třetí série. Ještěže je tam ten Erik, na tom tahle série bude stát, dejte na mě.

Upír uklízející mrtvoly a vůbec další nový postavy sucks big time.
548677
True Blood ovšem zpomaluje, nejhorší díl třetí série. Ještěže je tam ten Erik, na tom tahle série bude stát, dejte na mě. Upír uklízející mrtvoly a vůbec další nový postavy sucks big time.
0 0
reagovat
30 rock má šikovný překladatele titulků, thx guys
548675
30 rock má šikovný překladatele titulků, thx guys
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se