Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55901 - 55920 Napsat příspěvek
Mě ten díl přišel zase zatím nejlepší ze třetí sérky. Eric přivážející fáro až do domu, Jessica seznamující se s Franklinem a správnej wtf konec 8)
548683
Mě ten díl přišel zase zatím nejlepší ze třetí sérky. Eric přivážející fáro až do domu, Jessica seznamující se s Franklinem a správnej wtf konec *8)*
0 0
reagovat
True Blood ovšem zpomaluje, nejhorší díl třetí série. Ještěže je tam ten Erik, na tom tahle série bude stát, dejte na mě.

Upír uklízející mrtvoly a vůbec další nový postavy sucks big time.
548677
True Blood ovšem zpomaluje, nejhorší díl třetí série. Ještěže je tam ten Erik, na tom tahle série bude stát, dejte na mě. Upír uklízející mrtvoly a vůbec další nový postavy sucks big time.
0 0
reagovat
30 rock má šikovný překladatele titulků, thx guys
548675
30 rock má šikovný překladatele titulků, thx guys
0 0
reagovat
Ari Gold, the most powerful agent in da world!
548674
Ari Gold, the most powerful agent in da world!
0 0
reagovat

HBO

True Blood + Hung + Entourage :+
548673
True Blood + Hung + Entourage *:+*
HBO
0 0
reagovat

scroochy

Už to tam mám nachystaný! udělám si kávičku a jdu na ně :+
548672
Už to tam mám nachystaný! udělám si kávičku a jdu na ně *:+*
scroochy
0 0
reagovat
Konečně nám zase začalo Entourage :+
548671
Konečně nám zase začalo Entourage *:+*
0 0
reagovat

GERONIMOOOOOOO

To bylo (dvoj)finále! YAY!
Takový emoce ve mě nevířily dlouho. Matt Smith minimálně vyrovnává Davida Tennanta! Amy je nejlepší společnice, hudba je taky pořád lepší a lepší a River přináší pravděpodobně zápletku do další řady!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Dával jsem oba poslední díly dohromady, takže se nebudu rozepisovat, protože by to bylo NADLOUHO!!!

P.S.: Fluke
Dokoukej to co nejrychleji :))
548656
To bylo (dvoj)finále! YAY! Takový emoce ve mě nevířily dlouho. Matt Smith minimálně vyrovnává Davida Tennanta! Amy je nejlepší společnice, hudba je taky pořád lepší a lepší a River přináší pravděpodobně zápletku do další řady! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dával jsem oba poslední díly dohromady, takže se nebudu rozepisovat, protože by to bylo NADLOUHO!!! P.S.: [b]Fluke[/b] Dokoukej to co nejrychleji *:))*
GERONIMOOOOOOO
0 0
reagovat

Nameless

Nejlepší je podle mě 10. řada Palau.
548649
Nejlepší je podle mě 10. řada Palau.
Nameless
0 0
reagovat

Nameless

Řekl bych že 16., ale aj ta poslední dvacátá se nabízí ?)
548648
Řekl bych že 16., ale aj ta poslední dvacátá se nabízí *?)*
Nameless
0 0
reagovat

Survivor

Jaká si myslíte, že je nejlepší řada Survivoru ?
548644
Jaká si myslíte, že je nejlepší řada Survivoru ?
Survivor
0 0
reagovat
poslední díl byl parádní
548590
poslední díl byl parádní
0 0
reagovat

Spartacus: Blood and Sand

Tak konečně jsem to shlédnul a musím říci, že To je celkem nářez. S každým dílem lepší a lepší (v druhé půlce jsem si chtěl pouštět jedem díl za druhym), skvělý postavy a jejich vývoj, parádní zobrazení (či přiblížení) reality tehdejší doby,kde cesta po větší moci vyžaduje veliké oběti a navíc s nejistým výsledkem, kdy lidi mají zvrácené choutky. Poslední díl s čistkou (ne zrovna čistou) ludu byla jedna veliká nepřetržitá jízda k tolik chtěné svobodě. Paráda. Těšim se na další díly.:+
548588
Tak konečně jsem to shlédnul a musím říci, že To je celkem nářez. S každým dílem lepší a lepší (v druhé půlce jsem si chtěl pouštět jedem díl za druhym), skvělý postavy a jejich vývoj, parádní zobrazení (či přiblížení) reality tehdejší doby,kde cesta po větší moci vyžaduje veliké oběti a navíc s nejistým výsledkem, kdy lidi mají zvrácené choutky. Poslední díl s čistkou (ne zrovna čistou) ludu byla jedna veliká nepřetržitá jízda k tolik chtěné svobodě. Paráda. Těšim se na další díly.*:+*
Spartacus: Blood and Sand
0 0
reagovat
Reynholmovo ďábelskej smích rules :D:+

Futurama nezklamala a nastavila laťku hodně vysoko, keep it up! :+
548578
Reynholmovo ďábelskej smích rules *:D**:+* Futurama nezklamala a nastavila laťku hodně vysoko, keep it up! *:+*
0 0
reagovat

krajec

Náhodou, konec byl ultimátní:+ a hlášky byly jako vždy vraždící:)
548577
Náhodou, konec byl ultimátní*:+* a hlášky byly jako vždy vraždící*:)*
krajec
0 0
reagovat

the IT crowd

první díl nové sérky nezklamal, ale ani nijak výrazně nenadchl.
548576
první díl nové sérky nezklamal, ale ani nijak výrazně nenadchl.
the IT crowd
0 0
reagovat
je objednano 26 epizod ze strany Comedy central... ale asi to bude rozdeleny do vic serii.... Katee Shackhof (Starbuck z BSG) potvrdila na letošek hostování
548575
je objednano 26 epizod ze strany Comedy central... ale asi to bude rozdeleny do vic serii.... Katee Shackhof (Starbuck z BSG) potvrdila na letošek hostování
0 0
reagovat

Futurama

Tedka mi spadnul obrovskej kamen ze mozku...
Parada, fakt jsem se bal ze Futurama uz nebude to co byvala.
Kolik ma vlastne ta nova rada dilu?
548574
Tedka mi spadnul obrovskej kamen ze mozku... Parada, fakt jsem se bal ze Futurama uz nebude to co byvala. Kolik ma vlastne ta nova rada dilu?
Futurama
0 0
reagovat

Futurama

A druhý díl je snad ještě lepší... filmy byly omyl (obzvlášť ty poslední), druhý nejlepší animovaný seriál je konečně zpátky :)
548495
A druhý díl je snad ještě lepší... filmy byly omyl (obzvlášť ty poslední), druhý nejlepší animovaný seriál je konečně zpátky *:)*
Futurama
0 0
reagovat

Futurama

Tak jsem viděl první díl z nové série (šesté, ne sedmá), a musím říct, že Futurama se vrátila opravdu ve velkém stylu. Na tohle jsem čekal hodně dlouho, a tvůrci mě nezklamali. Futurama má skvěle našlápnuto k další vynikající sérii a nepodařené filmy snad nechá za sebou. To se uvidí v dalších dílech.
548491
Tak jsem viděl první díl z nové série (šesté, ne sedmá), a musím říct, že Futurama se vrátila opravdu ve velkém stylu. Na tohle jsem čekal hodně dlouho, a tvůrci mě nezklamali. Futurama má skvěle našlápnuto k další vynikající sérii a nepodařené filmy snad nechá za sebou. To se uvidí v dalších dílech.
Futurama
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se