Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55841 - 55860 Napsat příspěvek

xxendxx

díky, zní to zajímavě :+
549145
díky, zní to zajímavě *:+*
xxendxx
0 0
reagovat

stčko

No nevím, v nějakým interview jsem četl, že vysvětleno bude všechno a jelikož je to letní seriál na 13 dílů a s další sezónou se nepočítá a nikdy nepočítalo, tak tomu věřím. Kdyby za tím stál někdo jinej, tak bych se možná bál, ale McQuarrie utáhl Obvyklé podezřelé, Valkýru a neoficiálně i X-Meny, takže já mu to rád budu žrát až do konce. Kdyby v tom jel Ratner, tak budu obezřetný, v tomhle případě ale fakt věřím, že se na konci vysvětlí úplně všecko.
549142
No nevím, v nějakým interview jsem četl, že vysvětleno bude všechno a jelikož je to letní seriál na 13 dílů a s další sezónou se nepočítá a nikdy nepočítalo, tak tomu věřím. Kdyby za tím stál někdo jinej, tak bych se možná bál, ale McQuarrie utáhl Obvyklé podezřelé, Valkýru a neoficiálně i X-Meny, takže já mu to rád budu žrát až do konce. Kdyby v tom jel Ratner, tak budu obezřetný, v tomhle případě ale fakt věřím, že se na konci vysvětlí úplně všecko.
stčko
0 0
reagovat
Mr. Hlad > premejslet se u toho taky nesnazim, ale stejne me to nedostalo. dost me sere, ze za tim vsim musej stat nejaky lidi, ale pritom z toho ten serial obcas dela mysticno a la lost (teleportovani zpet, vcely, kamion, taxikari, zahadna umrti a postavy, fakeovany zpravodajstvi....uz ted vim, ze k tomu nebudou mit vysvetleni, ale pritom ta atmosfera nefunguje natolik, aby si to mohli dovolit)
549141
Mr. Hlad > premejslet se u toho taky nesnazim, ale stejne me to nedostalo. dost me sere, ze za tim vsim musej stat nejaky lidi, ale pritom z toho ten serial obcas dela mysticno a la lost (teleportovani zpet, vcely, kamion, taxikari, zahadna umrti a postavy, fakeovany zpravodajstvi....uz ted vim, ze k tomu nebudou mit vysvetleni, ale pritom ta atmosfera nefunguje natolik, aby si to mohli dovolit)
0 0
reagovat

CHILDRENS HOSPITAL 1x01

parodie na E.R a podobné seriály, v kulisách SCRUBS. Pilot mě naprosto odrovnal :)
549139
parodie na E.R a podobné seriály, v kulisách SCRUBS. Pilot mě naprosto odrovnal :)
CHILDRENS HOSPITAL 1x01
0 0
reagovat

True blood

Neviete co je to za verziu pesnicky 9 crimes, co hrala na konci dielu?
549138
Neviete co je to za verziu pesnicky 9 crimes, co hrala na konci dielu?
True blood
0 0
reagovat
já mam zatím zasebou prvni 4 díly a dost se mi to líbí. Ale mě se líbí i SAWy a Harprs Island, takže.... :))
549137
já mam zatím zasebou prvni 4 díly a dost se mi to líbí. Ale mě se líbí i SAWy a Harprs Island, takže.... *:))*
0 0
reagovat

Persons Unknown

Já jsem viděl první dva díly celé, ale zbytek mi přišel už nudný a celkově o ničem.
549129
Já jsem viděl první dva díly celé, ale zbytek mi přišel už nudný a celkově o ničem.
Persons Unknown
0 0
reagovat

st39.6

No já jsem zatím nadšenej, ale asi to bude tím, že se nesnažím moc přemýšlet a užívám si fakt, že McQuarrie by udělal napínavý scénář i o tom, jak člověk čeká na autobus do práce.
549128
No já jsem zatím nadšenej, ale asi to bude tím, že se nesnažím moc přemýšlet a užívám si fakt, že McQuarrie by udělal napínavý scénář i o tom, jak člověk čeká na autobus do práce.
st39.6
0 0
reagovat
no ja nevim, jak vy, ale ac je stara futurama genialni a filmy prumerne, nova serie je jen prehlidka fekalii a sexualnich narazek, a predevsim jeden velky trapas...takhle zadupat jeden z nejlepsich serialu do zeme :o koupani se v bazenu plneho blitek? cmon! :-
549126
no ja nevim, jak vy, ale ac je stara futurama genialni a filmy prumerne, nova serie je jen prehlidka fekalii a sexualnich narazek, a predevsim jeden velky trapas...takhle zadupat jeden z nejlepsich serialu do zeme *:o* koupani se v bazenu plneho blitek? cmon! *:-*
0 0
reagovat
sem jediinej, kdo si u persons unknown neustale klepe na celo?
549124
sem jediinej, kdo si u persons unknown neustale klepe na celo?
0 0
reagovat
Návrat ke klasičtějšímu stylu po minulém "southparkovsky" parodickém díle také vítám... každopádně bavily mě ale obě velmi.
549084
Návrat ke klasičtějšímu stylu po minulém "southparkovsky" parodickém díle také vítám... každopádně bavily mě ale obě velmi.
0 0
reagovat
Tak pre mna zatial jednoznacne najlepsia epizoda serie
549060
Tak pre mna zatial jednoznacne najlepsia epizoda serie
0 0
reagovat
tak podle mě právě 6x04 je z těch novejch zatím nejblíž tomu starýmu stylu. Netlačej tak okatě na pilu
549049
tak podle mě právě 6x04 je z těch novejch zatím nejblíž tomu starýmu stylu. Netlačej tak okatě na pilu
0 0
reagovat

Futurama

s06e04 Tak tahle nová epizoda mě moc neoslovila. I když tam dost vtipných momentů, tak celkově tak nějak vyšuměla do prázdna. Nevěřím, že Groening prohlásil, že je to nejlepší epizoda z celé série.
549047
[b]s06e04[/b] Tak tahle nová epizoda mě moc neoslovila. I když tam dost vtipných momentů, tak celkově tak nějak vyšuměla do prázdna. Nevěřím, že Groening prohlásil, že je to nejlepší epizoda z celé série.
Futurama
0 0
reagovat

Jeffy

Nehodlám na filmovém serveru v diskuzi o seriálech rozpoutávat flame o Apple. Všechny argumenty pro a proti už byly zopakovány tolikrát, že už je to nuda.

Jinak mi nepřišlo, že by tenhle díl byl vázaný na firmy (Apple, Twitter, ...), ale spíš na povrchní společnost. A jako takový by mohl fungovat i za těch 10 let.
548982
Nehodlám na filmovém serveru v diskuzi o seriálech rozpoutávat flame o Apple. Všechny argumenty pro a proti už byly zopakovány tolikrát, že už je to nuda. Jinak mi nepřišlo, že by tenhle díl byl vázaný na firmy (Apple, Twitter, ...), ale spíš na povrchní společnost. A jako takový by mohl fungovat i za těch 10 let.
Jeffy
0 0
reagovat
Apple je úspěšný proto, že má fungující software, který pochopí právě i blbec, zbytek nevyčnívá:)
548981
Apple je úspěšný proto, že má fungující software, který pochopí právě i blbec, zbytek nevyčnívá:)
0 0
reagovat
?) Á ano, magický argument, že apple je úspěšný jen kvůli tomu, že prodává hezké lesklé věci, zajímavé že to vychází jenom jim, asi Steve používá magický prášek, protože pod Jobsovým vedením se apple stal z ničeho megafirmou, je bohatší než microsoft a za pár let možná můžou být na absolutním vrcholu...

A mimochodem v simpsnových používají macy a sám Groening taky, takže o urážení nemůže být řeč. :)) Parodie na apple v simpsonových byla ale mnohem podařenější, ale jak píšu dole, to byla jedna z nejmenších výtek k dílu
548980
*?)* Á ano, magický argument, že apple je úspěšný jen kvůli tomu, že prodává hezké lesklé věci, zajímavé že to vychází jenom jim, asi Steve používá magický prášek, protože pod Jobsovým vedením se apple stal z ničeho megafirmou, je bohatší než microsoft a za pár let možná můžou být na absolutním vrcholu... A mimochodem v simpsnových používají macy a sám Groening taky, takže o urážení nemůže být řeč. *:))* Parodie na apple v simpsonových byla ale mnohem podařenější, ale jak píšu dole, to byla jedna z nejmenších výtek k dílu
0 0
reagovat

Jeffy

Taky si myslím, že v roce 2020 už tu parodii nikdo nepochopí. Protože Apple a jeho leštěné prdy budou zapomenuty v prachu. A ano, díky vtipnému urážení Apple (a dalších) byla tahle epizoda dost boží.
548976
Taky si myslím, že v roce 2020 už tu parodii nikdo nepochopí. Protože Apple a jeho leštěné prdy budou zapomenuty v prachu. A ano, díky vtipnému urážení Apple (a dalších) byla tahle epizoda dost boží.
Jeffy
0 0
reagovat
Hm tak třetí epizoda se mi zdála právě nejslabší (a není to jen proto, že jsem apple fanboy :))). eyephone ještě šel (ale ty kecy u prodejce...) a ta "webepizoda" byla nejlepší věc v dílu, ale Twitter? Víc do očí bijící a trapnější už to nemohlo být...do tý doby než jsem viděl Susan "Boil":- WTF. V červenci 2010 ta epizoda celkem jde, ale v roce 2020 nikomu nedojde o čem mluví, parodie má být nadčasová a futurama to dřív vždycky uměla, tak doufám že je to jen mírné klopýtnutí, protože předchozí díly byly boží.

Nějvtipnější mi ale přišlo to, že zrovna apple chtěl koupit před rokem twitter :)) ale o tom se moc neví.
548974
Hm tak třetí epizoda se mi zdála právě nejslabší (a není to jen proto, že jsem apple fanboy *:))*). eyephone ještě šel (ale ty kecy u prodejce...) a ta "webepizoda" byla nejlepší věc v dílu, ale Twitter? Víc do očí bijící a trapnější už to nemohlo být...do tý doby než jsem viděl Susan "Boil"*:-* WTF. V červenci 2010 ta epizoda celkem jde, ale v roce 2020 nikomu nedojde o čem mluví, parodie má být nadčasová a futurama to dřív vždycky uměla, tak doufám že je to jen mírné klopýtnutí, protože předchozí díly byly boží. Nějvtipnější mi ale přišlo to, že zrovna apple chtěl koupit před rokem twitter *:))* ale o tom se moc neví.
0 0
reagovat
Tak sem si poprvý v životě pustil Futuramu v HD a třetí epka je neskutečný maso:+ suprová parodie8)
548968
Tak sem si poprvý v životě pustil Futuramu v HD a třetí epka je neskutečný maso*:+* suprová parodie*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se