Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55921 - 55940 Napsat příspěvek

end

aha...tak já to pohledám :)
548492
aha...tak já to pohledám :)
end
0 0
reagovat
v patek to zacina, ale utekly jim prvni 2 epizody...
548490
v patek to zacina, ale utekly jim prvni 2 epizody...
0 0
reagovat

end

To už běží? Kde jsi to sehnal?
548489
To už běží? Kde jsi to sehnal?
end
0 0
reagovat

Futurama 7x01 a 7x02

Filmy byly nudná parodie na původní seriál, ale to co udělali Comedy Central v novy serii, to se jen tak nevidi. Nečekal sem zázraky, ale jsem naprosto nadšenej!

548488
Filmy byly nudná parodie na původní seriál, ale to co udělali Comedy Central v novy serii, to se jen tak nevidi. Nečekal sem zázraky, ale jsem naprosto nadšenej!
Futurama 7x01 a 7x02
0 0
reagovat
Yep, bude to tak... ;)
548482
Yep, bude to tak... *;)*
0 0
reagovat
Mně přišlo, že byli součástí speciální jednotky, takže asi věděli, že je upír.
548467
Mně přišlo, že byli součástí speciální jednotky, takže asi věděli, že je upír.
0 0
reagovat
Btw. nikomu nepřišlo ani trochu weird, že by se Godric se svým pohledem a vizáží teenagera dostal do SS? Pokud neoprašoval starším boty, tak wtf prostě... :D (leda by se do své pozice prokousal :)) )...
548468
Btw. nikomu nepřišlo ani trochu weird, že by se Godric se svým pohledem a vizáží teenagera dostal do SS? Pokud neoprašoval starším boty, tak wtf prostě... *:D* (leda by se do své pozice prokousal *:))* )...
0 0
reagovat
Vôbec nie. Bill má rozkošne srandovné gay scény - minule sen, tentoraz tá jazda na koni v úvode. :D
548460
Vôbec nie. Bill má rozkošne srandovné gay scény - minule sen, tentoraz tá jazda na koni v úvode. *:D*
0 0
reagovat
jj Sookie od Sookie největší hlod dílu :D vlastně jediná postava, která se bere vážně je Bill... Kill Bill! :D
548458
jj Sookie od Sookie největší hlod dílu *:D* vlastně jediná postava, která se bere vážně je Bill... Kill Bill! :D
0 0
reagovat
Presne, to bol najlepší gag dielu. :D:+
548456
Presne, to bol najlepší gag dielu. *:D**:+*
0 0
reagovat
Sookie od Sookie mě taky dostalo :+
548453
Sookie od Sookie mě taky dostalo *:+*
0 0
reagovat

True Blood

Mě se na tom taky čím dál víc líbí ten nadhled. Vůbec to neruší a jak říká duro, pokud se jedná o takovej námět o jakej se jedná, tak nedostatek nadhledu by to mohl zabít. A samozřejmě se přidávám k potlesku pro rozjíždějící se nazi linii nejlepší postavy celýho seriálu, to jest Erika. I ti tvůrci jako by mě slyšeli, a ty nudnější linie přece jenom omezujou. No pokud mě opravdu slyší, tak Taru vyhodit úplně, Lafayette zpátky za plotnu, konečně začít pořádně využívat potenciál nejroztomilejší postavy seriálu - Jessicy a Jason at víc š++á a míň mluví :)

P.S Nemůžu si pomoct, ale Sookie a její "Billovský SOOKIE !!!! " těžce ruluje.
link

P.P.S Ten seriál miluju čím dál víc.
548451
Mě se na tom taky čím dál víc líbí ten nadhled. Vůbec to neruší a jak říká duro, pokud se jedná o takovej námět o jakej se jedná, tak nedostatek nadhledu by to mohl zabít. A samozřejmě se přidávám k potlesku pro rozjíždějící se nazi linii nejlepší postavy celýho seriálu, to jest Erika. I ti tvůrci jako by mě slyšeli, a ty nudnější linie přece jenom omezujou. No pokud mě opravdu slyší, tak Taru vyhodit úplně, Lafayette zpátky za plotnu, konečně začít pořádně využívat potenciál nejroztomilejší postavy seriálu - Jessicy a Jason at víc š++á a míň mluví :) P.S Nemůžu si pomoct, ale Sookie a její "Billovský SOOKIE !!!! " těžce ruluje. http://www.youtube.com/watch?v=Z3Lsh-zpl0k P.P.S Ten seriál miluju čím dál víc.
True Blood
0 0
reagovat
Na True Blood je fajn, že je tam gigantická porcia nadhľadu. 70% času už je to vlastne čistá sebaparódia. Potom príde niečo vážne alebo brutálne a zase je to späť v správnych koľajach.

"No tak, nie som zase až taká blond!" :D
548447
Na True Blood je fajn, že je tam gigantická porcia nadhľadu. 70% času už je to vlastne čistá sebaparódia. Potom príde niečo vážne alebo brutálne a zase je to späť v správnych koľajach. "No tak, nie som zase až taká blond!" *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Zatím jednou ;) Teď byla ale u Kimmela, viděls? link druhej díl probíraj nahotu v True Blood :-D link
548444
Zatím jednou ;) Teď byla ale u Kimmela, viděls? http://www.youtube.com/watch?v=0D6ILPwIrXs druhej díl probíraj nahotu v True Blood :-D http://www.youtube.com/watch?v=bJzZfJshCcQ
KarelR
0 0
reagovat
Víc Erika, VÍC :+ [2]
548443
Víc Erika, VÍC *:+* [2]
0 0
reagovat
Hmm, mně se tento It Crowd vůbec nelíbil, zasmál jsem se jednou při pádu Mosse (to on umí), jinak nuda
548442
Hmm, mně se tento It Crowd vůbec nelíbil, zasmál jsem se jednou při pádu Mosse (to on umí), jinak nuda
0 0
reagovat

The IT Crowd 4x01

Překvapivě vtipnější, něž jsem čekal. Sice žádný IT vtípky, ale šéfík a jeho citáty, Moss a jeho dračí doupě... supr :)
548440
Překvapivě vtipnější, něž jsem čekal. Sice žádný IT vtípky, ale šéfík a jeho citáty, Moss a jeho dračí doupě... supr :)
The IT Crowd 4x01
0 0
reagovat

Luc44

Lizzy Caplan fan? Kolikrát už jsi dal peckoidní Hot Tub Time Machine, kde je táááák super? :)
548439
Lizzy Caplan fan? Kolikrát už jsi dal peckoidní Hot Tub Time Machine, kde je táááák super? *:)*
Luc44
0 0
reagovat
Santa? :o
:D:D
Kazdopadne druha cast skvela a dokonca je tu sanca, ze mi nebude vadit ani linka s Tarou....
548438
Santa? *:o* *:D**:D* Kazdopadne druha cast skvela a dokonca je tu sanca, ze mi nebude vadit ani linka s Tarou....
0 0
reagovat
Víc Erika, VÍC :+
548437
Víc Erika, VÍC *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se