Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 55801 - 55820 Napsat příspěvek

Verbst

..jeste jsem si vzpomnel na paradní "dvacetiminutovku" .. zkus Lucky Louie, taktez HBO a je to teda hodne hrubozrnej a nekorektni humor :)
549382
..jeste jsem si vzpomnel na paradní "dvacetiminutovku" .. zkus Lucky Louie, taktez HBO a je to teda hodne hrubozrnej a nekorektni humor *:)*
Verbst
0 0
reagovat
Its always sunny in Philadelphia je klasika. Este by som odporucal novy serial stanice FX Louie...tiez 20 minutovka :)
549384
Its always sunny in Philadelphia je klasika. Este by som odporucal novy serial stanice FX Louie...tiez 20 minutovka :)
0 0
reagovat

Sigi

Ne úplně co jsem hledal, ale vypadá to zajímavě ;):+

xxendxx
Znám jenom tři. Takže taky výběr :D

Díky kluci :+
549383
Ne úplně co jsem hledal, ale vypadá to zajímavě *;)**:+* [b]xxendxx[/b] Znám jenom tři. Takže taky výběr *:D* Díky kluci *:+*
Sigi
0 0
reagovat
20minutovky co stojí za to: How not to live your life, Californication, Its always sunny in philadelphia, Community, Rules of Engagement, Modern Family, Cougar Town, The Middle, Nurse Jackie
549381
20minutovky co stojí za to: How not to live your life, Californication, Its always sunny in philadelphia, Community, Rules of Engagement, Modern Family, Cougar Town, The Middle, Nurse Jackie
0 0
reagovat
Zkus Carnivale od HBO .. docela nášup;)
549377
Zkus Carnivale od HBO .. docela nášup*;)*
0 0
reagovat

a.kopecka

Jsem GLEEK, a jsem na to hrdý! 8):D

Loki & pali87
Zkusim oboje :)) Dík :+

Ale mám prázniny, tak kdyby byly ještě nějaký návrhy, tak šup sem s nima :)
Loni o prázdninách jsem objevil Weeds, Life a Reapera :))
549378
Jsem GLEEK, a jsem na to hrdý! *8)**:D* [b]Loki & pali87[/b] Zkusim oboje *:))* Dík *:+* Ale mám prázniny, tak kdyby byly ještě nějaký návrhy, tak šup sem s nima *:)* Loni o prázdninách jsem objevil Weeds, Life a Reapera *:))*
a.kopecka
0 0
reagovat

verbst

alebo skus serial Community, ktoremu som momentalne podlahol :+
549375
alebo skus serial Community, ktoremu som momentalne podlahol *:+*
verbst
0 0
reagovat
verbst:Ja urcite doporucujem Frasiera. Ked si videl iba dabing tak sa nenechaj odradit, skus aspon 2-3 diely v originale, urcite si ho zamilujes.
549374
verbst:Ja urcite doporucujem Frasiera. Ked si videl iba dabing tak sa nenechaj odradit, skus aspon 2-3 diely v originale, urcite si ho zamilujes.
0 0
reagovat

verbst

22minutovka to není, ale můžu doporučit Glee - na oddech úplně ideální ;)
549373
22minutovka to není, ale můžu doporučit Glee - na oddech úplně ideální *;)*
verbst
0 0
reagovat
Mohl by mi někdo prosím doporučit nějakej dobrej oddechovej seriál?

Viděl jsem toho tuny, a pořád mě čeká ještě The Sopranos, The Shield, True Blood. Ale chtěl bych něco lehkýho a nejspíš nějakou 22minutovku :)):))
549372
Mohl by mi někdo prosím doporučit nějakej dobrej oddechovej seriál? Viděl jsem toho tuny, a pořád mě čeká ještě The Sopranos, The Shield, True Blood. Ale chtěl bych něco lehkýho a nejspíš nějakou 22minutovku *:))**:))*
0 0
reagovat

Eureka

Po slabý 3. řadě už zase cítím ten letní pohodovej feeling... Skvělej start sezóny :+
549281
Po slabý 3. řadě už zase cítím ten letní pohodovej feeling... Skvělej start sezóny *:+*
Eureka
0 0
reagovat

Loki

Perfect! Díky za info, čas jít zpátky do Eureky:)
549258
Perfect! Díky za info, čas jít zpátky do Eureky:)
Loki
0 0
reagovat
Inak ked uz sme u toho, uz bezi aj Eureka.:) Prvy diel bol fakt super.
549246
Inak ked uz sme u toho, uz bezi aj Eureka.*:)* Prvy diel bol fakt super.
0 0
reagovat
jeste doporucim Nurse Jacki od SHOWTIME. Taková variace na House + Weeds. Jsou to půlhodinový, vážnějš laděný díly z nemocničního prostředí. Naprosto mě to nadchlo, a to ani nevim proč. Eddie Falco v sobě má to, co Marry Luise Parker...a
549228
jeste doporucim Nurse Jacki od SHOWTIME. Taková variace na House + Weeds. Jsou to půlhodinový, vážnějš laděný díly z nemocničního prostředí. Naprosto mě to nadchlo, a to ani nevim proč. Eddie Falco v sobě má to, co Marry Luise Parker...a
0 0
reagovat
Za Burn Notice se podepisuju, už žádný další seriál nestíhám sledovat hned po odvýsílání v Americe, ale tohle si nenechávám ujít. ;) Skvělá parta, macgyverovské technické nápady a strašně nápadité oblbování záporáků.
Viděl někdo pilot Good Guys od Matta Nixe? Mělo to dost slabé ratingy, takže to FOX asi na podzim stejně zruší.
Being Human musím zkusit.
Z britských doporučuji skvělé detektivky s mysteriózní hlavní dějovou linkou Life on Mars a pokračování Ashes to Ashes.
549225
Za Burn Notice se podepisuju, už žádný další seriál nestíhám sledovat hned po odvýsílání v Americe, ale tohle si nenechávám ujít. ;) Skvělá parta, macgyverovské technické nápady a strašně nápadité oblbování záporáků. Viděl někdo pilot Good Guys od Matta Nixe? Mělo to dost slabé ratingy, takže to FOX asi na podzim stejně zruší. Being Human musím zkusit. Z britských doporučuji skvělé detektivky s mysteriózní hlavní dějovou linkou Life on Mars a pokračování Ashes to Ashes.
0 0
reagovat
TedGeorge: titule sou na vsech 5

Haven vypada pomerne nudne (takovy Dresden files mixly s Closer)
Covert Affairs sem nevidel

V soucasnosti nejlepsi serial co bezi je podle me Burn notice. 4. serie je zatim naprosto naslapla.

Z novinek doporucuju jednoznacne Childrens Hospital, Scoundrells a Persons Unknown.

Ze starsich to co DRAGO, tudiz Misfits, Being human a How not to live your life
549222
TedGeorge: titule sou na vsech 5 Haven vypada pomerne nudne (takovy Dresden files mixly s Closer) Covert Affairs sem nevidel V soucasnosti nejlepsi serial co bezi je podle me Burn notice. 4. serie je zatim naprosto naslapla. Z novinek doporucuju jednoznacne Childrens Hospital, Scoundrells a Persons Unknown. Ze starsich to co DRAGO, tudiz Misfits, Being human a How not to live your life
0 0
reagovat

Vardant

Začni koukat na Persons Unknown. Já to docela žeru... Venku zatím 5 dílů, cz titule na první 4
549220
Začni koukat na Persons Unknown. Já to docela žeru... Venku zatím 5 dílů, cz titule na první 4
Vardant
0 0
reagovat
Vardant: No tak prvy diel Havenu bol taky zoznamovaci. Nic moc z tej hlavnej linky tam nebolo a ostatne bol taky priemer. Treba viac dielov, nech je vidiet o com to vlastne ma byt.:)):)
549217
Vardant: No tak prvy diel Havenu bol taky zoznamovaci. Nic moc z tej hlavnej linky tam nebolo a ostatne bol taky priemer. Treba viac dielov, nech je vidiet o com to vlastne ma byt.*:))**:)*
0 0
reagovat
Poslední dobou fakt žeru britský seriály, který jsou u nás neprávem opomíjený. Přijde mi to o dost jiný a lepší, než americkej náplav z poslední doby. Fakt mě uchvátily: Misfits, Beying Human, Skins, Survivors a geniální How to not live your life. Neměl by někdo tip na něco podobného britského? thx ;)

A nesmím zapomenout na další supr záležitost, tentokráte americké provenience a to konkrétně Community, bomba věc na míle utíkající zkomírajícímu HIMYM a čím dál tím víc trapnému TBBT :+

A kdo se chce pobavit fakt úchylně a prcičkovsky nenajde lepší věc než Blue Mountain State nebo Eastbound & Down 8)
549216
Poslední dobou fakt žeru britský seriály, který jsou u nás neprávem opomíjený. Přijde mi to o dost jiný a lepší, než americkej náplav z poslední doby. Fakt mě uchvátily: Misfits, Beying Human, Skins, Survivors a geniální How to not live your life. Neměl by někdo tip na něco podobného britského? thx *;)* A nesmím zapomenout na další supr záležitost, tentokráte americké provenience a to konkrétně Community, bomba věc na míle utíkající zkomírajícímu HIMYM a čím dál tím víc trapnému TBBT *:+* A kdo se chce pobavit fakt úchylně a prcičkovsky nenajde lepší věc než Blue Mountain State nebo Eastbound & Down *8)*
0 0
reagovat
Teď začalo docela dost nových seriálů, nějaké tipy co vypadá dobře? Mám na mysli např. Haven nebo Covert Affairs atd. Nechce se mi to v tomhle vedru procházet všechno :)
549214
Teď začalo docela dost nových seriálů, nějaké tipy co vypadá dobře? Mám na mysli např. Haven nebo Covert Affairs atd. Nechce se mi to v tomhle vedru procházet všechno *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se